Laba viesnīca

Rakstīts: 27 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 25 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Manai ģ imenei un arī draugiem patika viesnī ca. Diezgan liela teritorija, labas mē beles istabā s un ne pā rā k vecas, vienalga, visu laiku istabā s uzturē ties negrasī jā s. Mē s palikā m istabā ar sā nu skatu uz jū ru. Liela, plaš a un galvenais nav trokš ņ aina telpa. Divu nedē ļ u laikā , ko mē s tur pavadī jā m, gulta tika mainī ta č etras reizes, ieskaitot parasto ikdienas uzkopš anu, kā arī visu vannasistabas piederumu papildinā š anu, ieskaitot zobu birsti.
Viesnī cas virtuve ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga un daudzveidī ga. Es biju ļ oti pā rsteigts, kad ieraudzī ju negatī vā s atsauksmes par virtuvi. Bija divu vai trī s veidu jamons, un daž ā das kū pinā tas desiņ as, š ķ iņ ķ is. Katru dienu viņ i gatavoja daž ā das zivis, kalmā rus, anš ovus, mī dijas. Es neuzskaitī š u visu, bet tas bija viss, ko tava sirds kā ro. Gaļ as arī bija daudz. Ir daudzas vietas, kur es atpū tos, bet š ī bija pirmā reize, kad man bija š okolā des strū klaka (fondjū ). Augļ u izvē le ir diezgan liela.
Pludmale atrodas divdesmit metrus no viesnī cas ar melnā m smiltī m, un tā ir mež onī gā ka, ar akmeņ iem. Bet, ejot 150 metrus, jū s atradī sit sevi skaistā pludmalē ar zelta smiltī m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu