Maljorka super, viesnīca pēc garšas

30 Septembris 2014 Ceļošanas laiks: no 02 Septembris 2014 ieslēgts 11 Septembris 2014
Reputācija: +47.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Maljorka ir lieliska. Ir vē rts doties apskatī t un apskatī t salas skaistumu un paš u Palmas pilsē tu.

Es neiesaku doties ar ekskursijā m. Dā rgi un bezjē dzī gi. Visas ieejas joprojā m ir paš u apmaksā tas.

Pirmais veids ir, ja jums ir licence, iznomā jiet automaš ī nu un dodieties ceļ ā . Ceļ i kalnos ir sarež ģ ī ti-serpentī na.

Sala ir maza. Principā visu var redzē t vienas dienas laikā . Ja nesteidzas un ar skrē jieniem uz pludmalē m, tad pā ris dienas. Vienkā rš i plā nojiet uz priekš u. Inet, lai palī dzē tu. Jū s redzē siet brī niš ķ ī gas skatu platformas Vidusjū rā un brī niš ķ ī gus skatus uz kalniem. Panorā mas ir elpu aizraujoš as.

Otrs ceļ š - no Palmas centra regulā ri autobusi kursē gandrī z uz visiem apskates objektiem. Tie stā v š urpu turpu - 6-8 eiro par vienu. Un pastaigā jieties tur.

Formentoras rags un pludmale


Es devos ekskursijā tikai uz Formentoras ragu. Nav tieš ā autobusa. Un ceļ ojums bez automaš ī nas ir tā vē rts. Skaists skats uz ragu, brauciens ar kuģ ī ti un vē l atvests pie Formentor viesnī cas pludmales. Paradī zes pludmale. Smiltis ar priež u ē nu un tirkī za jū ru.

Es iesaku ikvienam, kam ir automaš ī na, doties uz Formentor Beach uz dienu. Un kurš ar iespē jā m un viņ š otlel Formentor.

Iesaku tiem, kas lido uz Formentor pludmali (gide to nesaka, viņ a pati gā ja no mola lī dz viesnī cas galam) neapstā ties uzreiz pie mola uz akmeņ iem, bet doties tā lā k. Ja stā vat ar muguru pret jū ru, tad jums jā iet pa labi no viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem, jū s nevarat tur gulē t - viesnī cas numuriņ i. Un pē c tā m sā kas vienkā rš i debesu vietas. Un ir arī pieklā jī gas ģ ē rbtuves.

Valdemos. ES iesaku

Skaista mazpilsē ta. Ir vē rts staigā t pa ielā m. Ir muzejs. Vē rts apmeklē t. Š ū na, kurā apmetā s Š opē ns un Sarge, ar pasakainu terasi. Starp ielā m atrodas arī Sv. Katalī nas baznī ca ar viņ as relikvijā m. 210.  autobuss no Palmas.

Soller un Soller osta. ES iesaku. Esmu bijis divas reizes. Pabrauca garā m ar maš ī nu. Un es braucu ar vecu vilcienu pa kalniem. Ceļ ojumi no Palmas uz Solleru š urpu turpu pa tuneļ iem un tiltiem un tad tramvajs uz Solera ostu. Jū s varat arī doties uz Soller autobusu ar numuru 211

Lū kas klosteris. Jū s varat apmeklē t. Interesanti. Varat arī braukt ar autobusu.

Polensa Resort (angļ u valodā ). ES iesaku. Mē s tur pastaigā jā mies un pavakariņ ojā m kafejnī cā pludmalē . Krā š ņ as pludmales. Greznas villas ar terasē m tieš i pludmalē un bagā tī gā m mē belē m. Klusums un miers.

Kū rorts jū tas kā bagā ta vieta turī gajiem. Un tur pat ejot jū ties bagā ts.

Iesaku palikt vismaz vienu vakaru. Un kam ir iespē ja uzreiz doties uz turieni atvaļ inā jumā .

Palm. Vairā kas reizes ceļ oju viens pats. Pats izgā ju visam cauri. Pat uzkā pa kā jā m lī dz Belveras pilij. Kā piens ir grū ts, soļ i ir bezgalī gi. Lieliska panorā ma uz Palmu no pils. Pa pilsē tu brauc apskates autobuss par 12 eiro, ir diktofons, saka, ka jau ir krievu. Negā ja. Centrs ar visā m apskates vietā m ir diezgan iespē jams pā rvietoties ar kā jā m. Un pē c pā ris dienā m jau un atkal un pastaigā ties pa visā m š aurajā m ieliņ ā m.


Iepirkš anā s. Veikali jū ras un ļ oti pieklā jī gi tur. Bet arī pilsē tas centrā jau ir daudz Ķ ī nas.

Esmu apmierinā ts ar savu ceļ ojumu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums