Best Punta Dorada 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Iepretim viesnīcai Negresco Princess, klusā gleznainā Salou rajonā, pirmajā pludmales līnijā, priežu ieskautā vietā, 1500 metru attālumā no pilsētas centra, 50 metru attālumā no Platja Llarga pludmales.Vairāk →
аватар mersel_m
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca principā nav slikta, tī rī ja katru dienu, un dzeramnauda nav nepiecieš ama. ē dinā jā m daž ā das ē dienreizes, izņ emot brokastis (kā citur), un tieš ā m attiecī bā pret visā m viesnī cā m mū sē jā bija tuvā k jū rai un ē rtā k, tā pē c nav ko teikt, kā tikai par pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca principā nav slikta, tī rī ja katru dienu, un dzeramnauda nav nepiecieš ama. ē dinā jā m daž ā das ē dienreizes, izņ emot brokastis (kā citur), un tieš ā m attiecī bā pret visā m viesnī cā m mū sē jā bija tuvā k jū rai un ē rtā k, tā pē c nav ko teikt, kā tikai par pludmali. kas bijuš i Turcijā un Ē ģ iptē neglaimot par pludmali kā arī pakalpojumiem, kas saistī ti ar transfē ru. Visas pludmales ir paš valdī bas, t. i. netī rs, nav lietussargu, sauļ oš anā s krē slu. To visu var iegā dā ties vai iznomā t, bet par augstu samaksu.
Bet krievvalodī gie gidi, kuri tū ristus izturas kā Ostarbeiters bija ā rkā rtī gi apmulsuš i. Pē c divu stundu nakts muitoš anas braucā m 3h mitrā busiņ ā ar š ausmī gu smaku. Gā jā m no pieturas(autobuss atveda briti un vā cieš i uz viesnī cu)
Un pē c nedē ļ as likā s viss kā rtī bā . . kā nolē mā m braukt uz Barselonu . . kur sastapā mies ar Spā nijas noziedzī bu, kur mū s apzaga tī ri (kas, godī gi sakot, nekur dzī vē nepastā vē ja, bet bijā m daudzā s valstī s ). (Turklā t, izbraucot no Spā nijas, pa ceļ am uz lidostu sapratā m, ka neesam vieni, daudziem mū su tū ristiem bija jā papildina Spā nijas iedzī votā ju budž ets......kļ uva mazliet vieglā k. Un tikai lidostā gids mū s brī dinā ja, ka Spā nijā ir daudz zagļ u. )
P
Pē c š ī atgadī juma mē s, pieredzes gudrinieki, devā mies uz Akvaparku. . AKVAPARKS BIJA LABS, BET SALĪ DZINĀ JUMĀ ar akvafā nu Itā lijā bijā m nedaudz sarū gtinā ti . . jo ī paš i tā pē c, ka bija jā iegā dā jas ļ oti smagi sauļ oš anā s krē sli un jā velk kopā ar draugu uz kur mē s vē lē tos gulē t.
Tač u par ekskursiju uz Salvadora Dalī muzeju un Galas pili neko sliktu nevar teikt. Krievu valodā runā još ais spā ņ u gids vienkā rš i lika visai grupai iemī lē ties Salvadorā Doli un Galā . Informā cijas un iespaidu jū ra.
Starp citu, pē c "atpū tas" Spā nijā ļ oti gribē jā s atpū sties, un mē s devā mies uz Turciju, kur ir augsts serviss, jū ra, sauļ oš anā s krē sli, smilš ainas pludmales un uzticami gidi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Напротив отеля Negresco Princess, в спокойном живописном районе города Салоу на первой линии пляжа, окружен соснами, в 1500 метров от центра города, в 50 метрах от пляжа Platja Llarga.

Viesnīcā

ресторан, открытый бассейн, бар, бар у бассейна, зеленая зона, бильярд, видеоигры, ТВ салон с большим экраном, багажная комната, прачечная, автостоянка.

Adrese Carrer Replanells, 15 43840, Salou, Tarragona
Tālruņi: (+34) 977 370 875
Tīmekļa vietne: Best Punta Dorada
FAQ