Jauka viesnīca

Rakstīts: 30 jūlijā 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 7 jūnijs 2010
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca.
Mums ļ oti patika! Tā ir 7 stā vu balta ē ka, pirmajā stā vā ir zā le, uzskatā ma par nulli, kopumā glī ta, ar ziliem balkoniem. Viesnī cas priekš ā zaļ umi, palmas, priedes, pā ri ceļ am tā da paš a stila viesnī ca - Marinada Apartment, pansionā ts bez ē dinā š anas. Atrodas klusā vietā , 3 minū š u attā lumā no galvenā s ielas ar veikaliem, kafejnī cā m, suvenī ru veikaliem. Viesnī cas platī ba ir maza, tā da pati kā visā m Salou viesnī cā m. Š eit jū s neesat Turcija vai Ē ģ ipte, jums pat nevajadzē tu salī dzinā t, bet kvalitā te ir labā ka. Patiesī bā es viesnī cai dotu 4*.
Pirmajā (nulles) stā vā ir reģ istratū ra, meitenes nedaudz runā angliski, viena krieviski. Meitenes ir draudzī gas un vienmē r iziet no sava ceļ a. Biež i kavē jā mies ar pikniku pasū tī š anu, kas jā pasū ta lī dz 19.00 ekskursiju priekš vakarā . Pikniki tiek izdalī ti ī paš ā s kastē s, ļ oti labi - 2 garš ī gas sviestmaizes ar sieru un š ķ iņ ķ i, jogurts, ū dens 0.

33l, ā bols, č ipsi, pā ris bageļ u. To vajag izņ emt restorā nā pie administratora brokastu laikā - ja ņ emat pusdienu devu, pusdienu laikā - ja ir vakariņ u deva. Vispā r visā s viesnī cā s nedod piknikus.
Kreisajā pusē ir zā le animā cijā m, caur to ir izeja uz baseinu. Iekš telpu baseins atrodas pirmajā stā vā , un tam var piekļ ū t pa kā pnē m pa kreisi no ieejas. Labajā pusē ir kā pnes uz pirmo stā vu uz restorā nu, aiz tā m ir lifts. Lifts forš s, pusapaļ as ar stikla sienu, skats uz ielu, ir palmas, skaisti! Nā kamā ir atpū tas zona ar dī vā niem un lielu televizoru. Ir arī pā ris datori ar interneta pieslē gumu, Wi-Fi ķ er tikai š ajā stā vā.
Ar kā jā m no viesnī cas var nokļ ū t lī dz dzelzceļ a stacijai - 30 minū tes, lī dz Port Aventura - 40 minū tes, lī dz tuvā kajai pludmalei - 8-10 minū tes.
Vakaros tiek rī kotas interesantas animā cijas. Grafiks atrodas netā lu no reģ istratū ras.
Vē l stundu no 9 lī dz 11-12 pretī esoš ajā viesnī cā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika, diezgan skaļ i, tā pē c, ja saņ emat istabu ar skatu uz ielu, lū dzu, ņ emiet vē rā . Lai gan pirms 12 te laikam neviens neiet gulē t. Daž reiz viesnī cas animā cijas tika rī kotas nevis vestibilā , bet gan vietnē pie baseina. Tad ar atvē rtu balkonu no š ī s puses neaizmigsi, pē c 12 viss norimst.
Starp citu, viesnī cā s nav apsardzes pie ieejas. Ikviens var ienā kt, apmeklē t animā ciju, pusdienot pē cpusdienā . Pusdienas maksā.10 eiro, bufete. Viesnī cas personā ls kopumā draudzī gs, attieksme pret krieviem laba.

Numurs.

Mē s bijā m apmetuš ies 4. stā vā , 412. istabā . Mū su istaba ir treš ā gaitenī pa labi no lifta. Ienā c un esi pā rsteigts! Istaba ir ļ oti mī ļ a! Mazs, glī ts, tī rs, mē beles labā stā voklī , gandrī z jaunas. 2 vienvietī gas gultas, galds ar nelielu televizoru, pults vietā (Eiropā pults biež i vien jā ņ em pret droš ī bas naudu).
Pie sienas ir spogulis, 2 atzveltnes krē sli, galdiņ š somā m ar plauktu apaviem, iebū vē ts skapis, apakš ē jā plauktā neliels seifs. Seifs ir apmaksā ts - 4 eiro diennaktī , droš i iztikā m bez tā . Vannas istaba ir lieliska! Ir vannasistaba ar aizkaru un neizņ emamu duš u, izlietne, protams, tuvumā karā jas fē ns (ne visā s viesnī cā s tā ds ir), plaukts un izvads, padziļ inā jumā tualetes pods un bidē . Visa santehnika ir teicama, Roca. Kopumā jū ras stilā viss ir balts ar ziliem viļ ņ iem. 2 balti dvieļ i vienai personai, viens uz grī das vannas istabas priekš ā . Balkons plats, stū rī plastmasas balts apaļ š galds ar diviem krē sliem.
Skats uz viesnī cas teritoriju ar baseinu, vienī gā patiesī ba nebija ī paš i laba - š ī ir dzī vojamā ē ka pretī , kas beidzā s tieš i pretī mū su balkonam un bija diezgan tuvu. Tā tad attā lā kiem numuriem koridorā paveicā s vairā k, iespē jams, no reklā mu numuriem 420.
Un labā k neņ emt istabas uz 10: kaimiņ š no 410. istabas, tieš i sabojā jis liftu, sū dzē jā s par troksni, pastā vī gu staigā š anu.
Centrā lais kondicionieris, neizmantojā m, gulē jā m ar atvē rtu balkonu. Un jū nijs nav tik karsts. Un ledusskapja nav.
Tī rī š ana notiek katru dienu no aptuveni 10:00 lī dz 12:00. Kalpones ir pieklā jī gas. Veļ a tika mainī ta ik pē c 3-4 dienā m, dvieļ i biež ā k.

Uzturs.
Lieliski! Mums bija pilna pansija bufete. Brokastu laikā viņ i paspē ja apē st tik daudz, ka pusdienas nebija vajadzī gas!

Ieejot restorā nā , administratore visus sveicina. Viesmī les pieklā jī gas, draudzī gas, viena runā krieviski. Pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegti galdi. Serviss ir neuzkrī toš s.
Brokastis ir standarta - sagriezti sieri un desiņ as, pupiņ as mē rcē , olu kultenis, vairā ku veidu desiņ as, pā rslas ar pienu, var pagatavot grauzdiņ us, bulciņ as, ievā rī jumus un, galvenais, dzē rienus - sulas, tē jas, kafiju, kakao. Pusdienu un vakariņ u laikā dzē rieni tiek apmaksā ti, mē s iztikā m bez tiem.
Pusdienas - dā rzeņ u izcirtņ i, salā ti, c. ar jū ras veltē m, daž ā diem siltajiem ē dieniem - cū kgaļ as, tī tara, liellopa gaļ as, vistas, zivju, kastroļ iem, picā m, frī kartupeļ iem un citiem piedevā m. Daž kā rt nacionā lie ē dieni – paella, gaspač o.
Vakariņ as ir gandrī z kā pusdienas, reizi 2-3 dienā s ir tematiskas - daž ā das nacionā lā s virtuves - itā ļ u, meksikā ņ u, spā ņ u utt. . Svē tdienā s jū ras veltes - tī ģ ergarneles, mī dijas, astoņ kā ji, vē l kaut kas, nosaukumus nezinu. , noteikti paella. Pā rē sties!
Augļ i - katru dienu ananā si, arbū zi, melones, + daž ā dā s dienā s plū mes, apelsī ni, mandarī ni, persiki, nektarī ni, kivi, zemenes. Papildus daž ā di deserti, jogurti un saldē jums. Viss ir ļ oti garš ī gi pagatavots.
Pā rmaiņ ā m varat apmeklē t vietē jos restorā nus. Liela pica diviem plus 2 kola maksā.8 eiro.

Jū ra.
Jū nijā , š ķ iet, vē l nav sezona, jū ra bija viļ ņ ota, bet silta, peldē jā s un sauļ ojā s.
Mā koņ ains laiks, kā likts, iekrita ekskursiju dienā s, pā rē jā laikā bija karsts.

Pludmales Spā nijā ir paš valdī bas, bezmaksas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi tiek apmaksā ti - 7-10 eiro dienā . Pilsē tā labā k paklā jiņ u pirkt par 2-3 eiro. Cilvē kiem – it ī paš i galvenajā Plata Levant pludmalē – ā bolam nav kur nokrist.
Netā lu no viesnī cas ir 3 pludmales. Tuvā kā - Plata del Capellans atrodas 8-10 minū š u attā lumā no viesnī cas tieš i. Vajag iet š ā di: no viesnī cas pa labi uz galveno ielu, š ķ ē rsojam to un tad taisni kalnā (ne burtiski augš up, tikai iela leņ ķ ī nedaudz uz augš u), kā pjot - uzreiz redzam jū ru. un dodieties uz to pa ceļ u. Lī cis ir mazs un skaists.
Lielā kā pludmale ir Plata Levant pa labi no viesnī cas (ejiet pa galveno ielu), stiepjas gar visu promenā di lī dz ostai. Lī dz tai aiziet maksimums 15 minū tes, protams, ja neiet uz galvenā s ielas suvenī ru veikaliem.
Treš ā pludmale pa kreisi no viesnī cas Plata Larga – mums patika visvairā k.
Dodamies taisni kā uz tuvā ko pludmali, bet kalnā , kad jau ieraugā m jū ru, pagriež amies pa kreisi un ejam vē l 5 minū tes. Vispā r jau 12-15 min. Cilvē ku nav ļ oti daudz, smiltis mī kstas, un vieta skaista.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu