Golden Donaire Beach 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.110
№38 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.8 Numurs
6.5 apkalpošana
6.1 Tīrība
8.9 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Golden Donaire Beach viesnīca atrodas El Raco pludmalē La Pinedā, Kostadoradas reģionā. Viesnīca uzcelta 1967. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 8 stāvu ēkas ar 4 liftiem. Viesnīca ir lieliski piemērota āra aktivitātēm un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар mazganova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad izvē lē jā mies Spā niju, jautā jums bija kā segt budž etu, š oreiz ceļ ojā m ar bē rnu! Tā pē c mē s apskatī jā m viesnī cu Kostadoradā , un no visā m atsauksmē m man patika Golden Donaire Beach 3 *, un daudzi tū risma operatori to piedā vā ja savā s kompleksajā s ekskursijā s, kas nozī mē , ka tā ir uzticama. … Tomēr ▾ Kad izvē lē jā mies Spā niju, jautā jums bija kā segt budž etu, š oreiz ceļ ojā m ar bē rnu! Tā pē c mē s apskatī jā m viesnī cu Kostadoradā , un no visā m atsauksmē m man patika Golden Donaire Beach 3 *, un daudzi tū risma operatori to piedā vā ja savā s kompleksajā s ekskursijā s, kas nozī mē , ka tā ir uzticama.
Pati viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga savam Eiropas trijniekam, tī ra, labi uzturē ta.
Teritorija nav liela, bet viss ir blakus un galvenais pludmale, tā ir pie viesnī cas.
Uztura ziņ ā - nekā du sū dzī bu, atpū tā mies ar meitu, un ē dienkarte vienmē r bija daž ā da, ē dieni garš ī gi.
Spā nijā noteikti nevajadzē tu sē dē t uz vietas, un vē l jo vairā k, š ai viesnī cai tuvumā ir sabiedriskais transports, un jū s varat nokļ ū t jebkurā vietā bez problē mā m.
Š ai viesnī cai ir daudz fanu un mē s paš i diez vai izvē lē simies citu, mums te viss patika. ES iesaku!
С телефона!
аватар kuklina2001
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 6. lī dz 13. oktobrim. Reģ istrē š anā s viesnī cā tika solī ta 12.30 pē c vietē jā laika un š ī s cerī bas mums bija apmē ram 2 stundas. Š oreiz mū s gaidī ja zā lē ar mantā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 6. lī dz 13. oktobrim. Reģ istrē š anā s viesnī cā tika solī ta 12.30 pē c vietē jā laika un š ī s cerī bas mums bija apmē ram 2 stundas. Š oreiz mū s gaidī ja zā lē ar mantā m. Tur bija vairā kas somas ar mantā m un koferiem.
Mazajā zā lē bija daudz cilvē ku.
Viņ i nekur neatstā ja somas, un es joprojā m nesaprotu, kā soma mums tika nozagta. Ar visu naudu, dokumentiem, telefonu.
Rakstu, lai topoš ie tū risti bū tu ļ oti vē rī gi un uzmanī gi un lai viņ i zinā tu, ka personā ls pat necienā s jums palī dzē t. Man piedā vā ja paš am zvanī t policijai, un man nav telefona, vai rakstī t epastu policijai, un viņ iem ir maksas internets, un nauda tika nozagta. Viņ i arī atteicā s skatī ties novē roš anas kameras, sakot, ka tas nav atļ auts. Un, kad sā kā m bļ austī ties, mums teica, ka atnā kam pē c daž ā m stundā m, uzmontē sim. Ko viņ i tur montē s un kā dā formā , varat minē t.
Man paš am bija jā dodas uz policiju. Policija arī nevē las pieņ emt paziņ ojumu par zā dzī bu, lai gan tukš ā izmestā soma tika atgriezta.
Par noliktavas telpu atseviš ķ a saruna.
Noliktavas telpā , kas atrodas hallē , nā c iekš ā , kas gribi. Bagā ž as glabā tuve tiek atvē rta bez viesnī cas personā la pavadī bas. Paņ ē mā m noliktavas atslē gas un pē c tam vairā kas reizes ienā ca vairā ki cilvē ki. Kas viņ i ir? Tū risti vai zagļ i, nav zinā ms. Bet tū risti jau ir rakstī juš i par zā dzī bā m no bagā ž as nodalī juma š ajā viesnī cā .
Patika ē diens. Man patika viesnī cas atraš anā s vieta.
аватар ILeonova21
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Milzī gs viesnī cas pluss ir atraš anā s vieta paš ā pludmalē . Tu izej ā rā.... un esi milzī gā , zeltī tā , tī rā pludmalē . Pateicoties mū su tautieš u atsauksmē m, par ko esam viņ iem ļ oti pateicī gi, mē s jau zinā jā m, ka televizora pults jā prasa pret droš ī bas naudu. … Tomēr ▾ Milzī gs viesnī cas pluss ir atraš anā s vieta paš ā pludmalē . Tu izej ā rā.... un esi milzī gā , zeltī tā , tī rā pludmalē . Pateicoties mū su tautieš u atsauksmē m, par ko esam viņ iem ļ oti pateicī gi, mē s jau zinā jā m, ka televizora pults jā prasa pret droš ī bas naudu. uzreiz, jo. gaisma un televizors ieslē dzas vienlaikus. Krieviski runā još ie darbinieki nesteidzas jums par to stā stī t. Vē l viena maza piezī me: ziepes un š ampū ns tiek doti vienreiz, un tie netiek papildinā ti. Viss pā rē jais ir novē rtē ts kā "izcili". Mā jī gas istabiņ as, balkons, balkonā galds un krē sli, milzī ga vannasistaba, tī ri, balti dvieļ i (mainī ti katru dienu), paklā jiņ š vannas priekš ā , milzī gs spogulis pilnā augumā . Restorā nā viss ļ oti garš ī gi , brokastis ir nedaudz nabadzī gā kas (salī dzinot ar vakariņ ā m), bet tas viss atpē rk glā zi atdzesē ta š ampanieš a (Cava, brut), augļ u, sulu, tē jas, kafijas, konditorejas izstrā dā jumu pā rpilnī bu. . . Vakariņ as katrai gaumei. Noteikti putnu gaļ a, zivis, liellopu gaļ a, cū kgaļ a, nemaz nerunā jot par desā m, š ķ iņ ķ i, sieriem utt. Vā rī ja arī paelju, bija meksikā ņ u ē dieni, bija katalā ņ u š ķ iņ ķ is, varavī ksnes forele, zobenzivis, garneles (piektdien). Ī paš s paldies š efpavā riem par ļ oti maigajā m un garš ī gajā m "krabju nū jiņ ā m" (tas ir uz krabja naga, tā pat kā Kijevas kotlete, krabju gaļ a tiek uztī ta, panē ta virsū un pē c tam fritē ta.
Animā cija nav uzmā cī ga, bet ļ oti piemē rota bē rniem.
Pati La Pineda ir maza pilsē tiņ a gar jū ru, no pludmales var redzē t Port Aventura kalnus, pavisam netā lu. Viesnī ca atrodas La Pineda tā lā kajā malā , no jū ras viesnī cas pludmali aizsargā a mols, tā pē c jū ra ir ļ oti mierī ga, bez viļ ņ iem jebkuros laikapstā kļ os. Gar visu pludmali ir gā jē ju ceļ š , pa kuru var staigā t. Ļ oti skaistas ielu gaismas visā piekrastē , tas dod papildu plusu La Pineda un visai Kostadoradai. Jū ra tī ra, bet auksta, temperatū ru neliek, bet uz 11-12 jū t 24-25 grā dus, lai gan visur rakstī ts, ka siltā kā jū ra ir augustā . Gaisa temperatū ra ļ oti komfortabla 28-30 grā di, nav svelmains karstums.
Atseviš ķ s stā sts prasa Port Aventura atrakciju parka apmeklē jumu. Pateicoties atsauksmē m no Maskavas Jū lijas, kura augustā atpū tā s š ajā viesnī cā , ietaupī jā m 45 eiro uz biļ etē m. Kas jā dara: tuvā kajā "SUPERMERCADO" lielveikalā krastmalā , pie letes pie kases nopirkt katram ģ imenes loceklim vienu konfekš u iepakojumu (mū su gadī jumā bija marmelā des no konfekš u raž otā ja), uz kuras ir uzlī me ar uzrakstu "1 = 2" un Port Aventura attē lu. Tā lā k - jū s ar prieku izguļ at un ē dat saldumus savā istabā , un š ī s pakas ņ emat lī dzi uz parku. Pie kases uzrā di š ī s pakas (uzlī mes nenoplē st! ) Un samaksā par ieejas biļ etē m. Bijā m 2 pieauguš ie un bē rns, pieauguš ā biļ ete bija 45 eiro, uzrā dot 2 konfekš u pakas, maksā jā m tikai par 1 pieauguš ā un 1 bē rna biļ eti. Un mā te un dē ls maksā ja par 2 pakā m tikai par 1 pieauguš o biļ eti. Parkā izklaide katrai gaumei, rindas garas, bet parkā viss ļ oti pā rdomā ts, ir ko redzē t un kur atpū sties. Manuprā t, bū tu jauki pievienot zī mes, tumsā var apmaldī ties. Lietusmē teļ us iegā dā jieties iepriekš , jo tik daudz atrakciju saistā s ar ū deni, un staigā t slapjā nav ī paš i patī kami. Ir ī sti infrasarkanie ž ā vē tā ji, bet 2 min. 2 eiro, kaltē t nav reā li. Visi vietē jie iedzī votā ji uz parku nes savus ē dienus un dzē rienus. paš ā parkā viss nav lē ts, 0.33l ū dens pudele ir 2.3 eiro.
Runā jot par ekskursijā m, to ir daudz, izmaksas ir aptuveni 23 eiro. Autobusi ļ oti ē rti, gidi augsti kvalificē ti, runā krieviski. Vispā r nebija problē mu ar valodu, veikalos, autobusā , restorā nos vienmē r sapratī s, runā s, visu izskaidros. Lē tā kā kafejnī ca atrodas netā lu no viesnī cas, ceļ ā uz Salou, iesaku mī dijas (lielais š ķ ī vis) 8 eiro, glā ze sarkanvī na 1.5 eiro. Kafejnī ca La Pineda centrā ir par 30% dā rgā ka.
Svē tdien veikali Taragonā , Reusā nestrā dā . Reusā gandrī z visos veikalos ir siesta no pulksten 14-17. tas nebija stresa.
Променад Ла-Пинеда Отель Golden Donaire Beach 3* Порт Авентура Средиземнаморье Порт Авентура Улица Сезам Порт Авентура
аватар renatshakirov1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Salī dzinoš i laba viesnī cas atraš anā s vieta. Mazas istabas. Ē diens pirmā s 4 dienas ir daudzveidī gs - pā rē jais ir pa apli. Pā ris reizes vakariņ ā s mū s iepriecinā ja garneles (gastronomiskais vā jums). Viesnī ca ir kā iekš pagalms, stā vos trū kst apsardzes un kameru. … Tomēr ▾ Salī dzinoš i laba viesnī cas atraš anā s vieta.
Mazas istabas.
Ē diens pirmā s 4 dienas ir daudzveidī gs - pā rē jais ir pa apli. Pā ris reizes vakariņ ā s mū s iepriecinā ja garneles (gastronomiskais vā jums).
Viesnī ca ir kā iekš pagalms, stā vos trū kst apsardzes un kameru.
Dienu pirms izbraukš anas tika aplaupī ta istabiņ a (personā ls vai cilvē ki no ā rpuses nav zinā mi) - izņ ē ma planš eti ar lā dē tā ju un iPhone lā dē tā ju (par laimi, lī dzi bija pats telefons, dokumenti un nauda). Reģ istratū ra un viesnī cas vadī ba nekā di nereaģ ē ja un nepalī dzē ja, tikai teica, ka mē s ne par ko neatbildam.
аватар s5plnbb7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ATPŪ TAS AR BĒ RNIEM. UZŅ EMTĀ KRIEVVALODĪ GĀ VERONIKA UN SERGEJS-Ļ OTI UZMANĪ GI UN DRAUDZĪ GI, NEVIENA NEATRISINĀ TA PROBLĒ MA. KAD IR ATTIECĪ BĀ UZ TELPAS TĪ RĪ Š ANU, TĀ DAUDZ LAI BŪ TU LABĀ K. MĒ Ģ INĀ JĀ S ATSTĀ T DAUDZUMU, TĀ S PAŅ EMTA, BET GULTA NEBIJA SAKLĀ TA. … Tomēr ▾ ATPŪ TAS AR BĒ RNIEM. UZŅ EMTĀ KRIEVVALODĪ GĀ VERONIKA UN SERGEJS-Ļ OTI
UZMANĪ GI UN DRAUDZĪ GI, NEVIENA NEATRISINĀ TA PROBLĒ MA. KAD IR ATTIECĪ BĀ UZ TELPAS TĪ RĪ Š ANU, TĀ DAUDZ LAI BŪ TU LABĀ K. MĒ Ģ INĀ JĀ S ATSTĀ T DAUDZUMU, TĀ S PAŅ EMTA, BET GULTA NEBIJA SAKLĀ TA. NĀ KĀ T PĒ C TĪ RĪ Š ANAS, UN UZ GRĪ DAS IR MATI UN SMILTIŅ AS, VISS IR izsmē rē ts. GULTA TIEK MAINĪ TA TIKAI TAD, KAD VIŅ I TO IZMETI UZ GRĪ DAS, UN NEPIECIEŠ AMS PĒ C 4 DIENĀ M. Ē DIENS KĀ VISUR SPĀ NIJA BROKASTĀ S IR VIENĀ DS, PUSDIENAS UN VAKARIŅ AS IR DAUDZ LABĀ KS. BROKASTIS Š AMPANIEŠ I BEZ MAKSAS, PUSDIENĀ S UN VAKARIŅ Ā S VISI DZĒ RIENI IR MAKSĀ TI. PERSONĀ LS RESTORĀ NĀ IR DRAUDZĪ GS UN Ā TRA APKALPOŠ ANA. VIESNĪ CA, PROTAMS, IR UZ TROIKAS, BET NE VAIRĀ K, PLUS TIKAI TĀ PIRMAJĀ LĪ NIJA, BET ARĪ OTRAJĀ LĪ NIJAS VIESNĪ CAS IR 100-150 METRI NO JŪ RAS, BET PĒ C APSKATIEM TUR ATTIECAS BRĪ DINĀ TĀ K. TĀ PĒ C NĀ KAMAJĀ REIZI IZVĒ LĒ SIES CITU VIESNĪ CU.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Salī dzinoš i laba viesnī cas atraš anā s vieta. Mazas istabas. Ē diens pirmā s 4 dienas ir daudzveidī gs - pā rē jais ir pa apli. Pā ris reizes vakariņ ā s mū s iepriecinā ja garneles (gastronomiskais vā jums). Viesnī ca ir kā iekš pagalms, stā vos trū kst apsardzes un kameru. … Tomēr ▾ Salī dzinoš i laba viesnī cas atraš anā s vieta. Mazas istabas. Ē diens pirmā s 4 dienas ir daudzveidī gs - pā rē jais ir pa apli. Pā ris reizes vakariņ ā s mū s iepriecinā ja garneles (gastronomiskais vā jums). Viesnī ca ir kā iekš pagalms, stā vos trū kst apsardzes un kameru. Dienu pirms izbraukš anas tika apzagta istabiņ a (personā ls vai cilvē ki no ā rpuses nav zinā mi) - no iPhone izņ ē ma planš eti ar lā dē tā ju un lā dē tā ju (par laimi, lī dzi bija pats telefons, dokumenti un nauda). Pastā stī š u kā bija: no rī ta pē c brokastī m, pirms doš anā s uz Barselonu apskates objektos, durvis tika aizvē rtas un uzlikta zī me NETRAUCĒ T. Viņ i atgriezā s, bet istaba tika iztī rī ta un nebija nevienas lietas, ko es uzskaitī ju iepriekš . Reģ istratū ra un viesnī cas vadī ba nekā di nereaģ ē ja un nepalī dzē ja (reģ istratore Veronika un direktore), tikai teica, ka mē s ne par ko neatbildam, tā nevar bū t (frā ze izklausī jā s patieš ā m debī li, neskatoties uz to, ka to pateikusi reģ istratū ra ņ ē ma un aizgā ja darī t savas lietas, nevis iedziļ inā ties problē mas bū tī bā un palī dzē t), direktore uztaisī ja kartē izdruku, kurš istabā ienā cis - ienā ca tikai istabene, bet viņ a teica. ka viņ i saka, ka durvis sā kotnē ji bija atvē rtas un nekā das izkā rtnes nebija karā juš ā s). Viņ i pat nepalī dzē ja ar padomu, nezvanī ja policijai (par ko es sā ku runā t, pat nebija tā da priekš likuma no viesnī cas), viņ i teica, ka saka, ka zvaniet no jū su tā lruņ a uz visiem jautā jumiem (no protams, viņ i nerunā angliski, kad zvanī ja policijas iecirknim). Gids palī dzē ja ar padomu, teica, kur atrodas policija (netā lu no PortAventura) un tā pē c mē s ar sievu devā mies uz turieni (ar autobusu) rakstī t paziņ ojumu (jo viesnī ca skaidri cerē ja, ka mē s gū sim vā rtus un uzskatī ja par paš saprotamu, ka esam aplaupī ti). ), nosē dē ja 1.5h (tur, starp citu, mums palī dzē ja tulks - jauka sieviete) - sastā dī ja protokolu ar inspektoru un aizbrauca ar cerī bu, ka vainī gos sodī s, un mū su lietas tika atrastas. Tiklī dz mē s atgriezā mies viesnī cā , ieradā s transfē rs, un mē s braucā m uz savu dzimteni....pā rē jais, š ķ iet, ir izdevies, ja ne pē dē jie notikumi, kas izsmē rē ja visus negatī vos iespaidus =(
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Spā nija ir tikai klase 2 nedē ļ u laikā apmeklē tas seš as ekskursijas! Atraš anā s vieta labā ka par forš ā ko! ! ! Viņ š ir viens pats La Pinedā paš ā jū ras krastā , pat 5 * pā ri ceļ am. Blakus akvaparks, daudz veikalu un restorā nu, bā ru. … Tomēr ▾ Spā nija ir tikai klase 2 nedē ļ u laikā apmeklē tas seš as ekskursijas! Atraš anā s vieta labā ka par forš ā ko! ! ! Viņ š ir viens pats La Pinedā paš ā jū ras krastā , pat 5 * pā ri ceļ am. Blakus akvaparks, daudz veikalu un restorā nu, bā ru. Autobusi uz jebkuru virzienu un ļ oti lē ti. Teritorijas kā tā das nav, izej ā rā un uzreiz pludmale, ir baseins, bet kam tas vajadzī gs, ja var ielekt jū rā , rupji sakot, no viesnī cas sliekš ņ a! Mū su numuriņ š bija plaš s, ļ oti ē rtas, bet mē beles ir mazliet vecas, dzī vojā m septī tajā stā vā , skats tieš i uz lī ci. Tī rī ts katru dienu. Istabā ir televizors, kondicionieris, gultas, skapis utt. . Reģ istratū rā krievu darbinieces, diezgan draudzī gas un pieklā jī gas meitenes, vienmē r visā palī dzē s, kaut ko ieteiks. Paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastī s nekas ī paš s nav standarta, vienī gais, kurā var nopeldē ties, ir š ampanietis. Ē dieni vakariņ ā s divas nedē ļ as nekad nav atkā rtojuš ies, viss bija super! ! ! Tika pasniegts viss, sā kot no jamona lī dz krabjiem un karalisko garneļ u kalniem, tač u visi dzē rieni vakariņ ā s, ieskaitot ū deni, ir apmaksā ti. Tas nav tā lu no pludmales, tur ir ļ oti forš i, mums patika, smiltis, mē s neko neī rē jā m, nopirkā m sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Jū ra ir pasaka! Animā cija viesnī cā ir klā t, izklaidē ja gan bē rnus, gan pieauguš os. Kopumā mums š eit bija brī niš ķ ī gas brī vdienas!  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota ikvienam! Atraš anā s vieta lieliska, blakus jū ra! Blakus arī visas izklaides, veikali, autobusa pietura(20m no ieejas), ar lielu prieku braukš u uz turieni vē lreiz! devā mies kopā atpū sties-istaba diezgan plaš a. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota ikvienam! Atraš anā s vieta lieliska, blakus jū ra! Blakus arī visas izklaides, veikali, autobusa pietura(20m no ieejas), ar lielu prieku braukš u uz turieni vē lreiz! devā mies kopā atpū sties-istaba diezgan plaš a. Mums nebija jā gaida istaba - mē s to saņ ē mā m uzreiz. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Teritorija neliela, bet ir trī s peldbaseini - pieauguš ajiem, bē rniem - no 0-3 gadiem un mazs ar hidromasā ž u. Vienmē r bija pieejami sauļ oš anā s krē sli. Istabā bija viss nepiecieš amais. Liels balkons. Rū pī gi iztī rī ja istabu, nemitī gi mainot dvieļ us. Viesnī cas personā ls diezgan laipns un izpalī dzī gs, lai gan ī sti nezina krievu valodu, bet vienmē r gatavi palī dzē t. Brokastis, pusdienas un vakariņ as. Š eit mē s nezaudē jā m, jo ​ ​ viss ir ļ oti cienī gs. Ē diens garš ī gs, plaš s klā sts, katru dienu kaut kas jauns. Jū ra, kā viņ š teica, ir akmens metiena attā lumā no ieejas viesnī cā =)))) Dziļ ums nesā kas uzreiz - tieš i bē rniem! Viesnī cas animatorus labi izklaidē atpū tnieki...manai sievai un bē rniem VISS patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар NagorniPavel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kungs! Vai jū s lasā t š o atsauksmi? Ceru, ka noderē s! Es arī ceru, ka veltī siet laiku savā m atsauksmē m, lai tā s man bū tu noderī gas. Ceru uz jū su sapratni!  Bet tikai lū dzu - rakstiet patiesas atsauksmes! Ja pats esi iestrē dzis, tad neļ auj to darī t citiem!  Dī vaini, ka gandrī z neviens no abonē tā jiem nepieminē ja kā du vietē jo orientieri - tik mazu un ne uzkrī toš u ķ ī misko rū pnī cu BASF Camical compani, kas atrodas tieš i pilsē tā un ar piekļ uvi jū rai. … Tomēr ▾ Kungs! Vai jū s lasā t š o atsauksmi? Ceru, ka noderē s! Es arī ceru, ka veltī siet laiku savā m atsauksmē m, lai tā s man bū tu noderī gas. Ceru uz jū su sapratni! 
Bet tikai lū dzu - rakstiet patiesas atsauksmes! Ja pats esi iestrē dzis, tad neļ auj to darī t citiem! 
Dī vaini, ka gandrī z neviens no abonē tā jiem nepieminē ja kā du vietē jo orientieri - tik mazu un ne uzkrī toš u ķ ī misko rū pnī cu BASF Camical compani, kas atrodas tieš i pilsē tā un ar piekļ uvi jū rai. Nē , es nesliecos domā t, ka viņ š izmet jū rā tehniskos raž oš anas atkritumus, bet tomē r bija vē rts atrakstī ties. Jā piemin, ka š ī jū ras daļ a ir Taragonas jū ras ostas akvatorija (protams, tas ir tā lu no tā s - 30 minū tes ar autobusu, bet kuģ i, kas stā v zem izkrauš anas, ir patī kami acij un izrotā t horizontu).
Bet, neskatoties uz š iem diviem apskates objektiem, jū ra ir tī ra, par ko, starp citu, liecina arī vietē jo iedzī votā ju pā rpilnī ba, kas ierodas š eit peldē ties pludmalē . Un viesnī ca atrodas rū pnī cas pretē jā pusē . Un nedē ļ as nogalē ierodas daudz “vietē jo”.
Viesnī ca atrodas diezgan labā vietā . Tā s neapš aubā ma priekš rocī ba ir tieš a piekļ uve pludmalei. Tu vienkā rš i savā istabā pā rģ ē rbies peldkostī mā un dodies peldē ties. Š eit ir tikai pā ris š ā das viesnī cas. Pā rē jā s kag-bae viesnī cas atrodas “otrajā rindā ”, un slapjos peldkostī mos jū s joprojā m neizskatā ties kā Eiropā . Pludmalē nav ģ ē rbtuvju. Tā s vienkā rš i neeksistē . Kā arī nav "viesnī cu pludmales". Pilnī gi visas pludmales ir paš valdī bas. Tā pē c nemeklē jiet viesnī cu ar savu pludmali - tā das vienkā rš i nav. Pludmale ir smilš aina, tī ra ar "maksas" sauļ oš anā s krē sliem un "maksas ē nu". Paņ emiet lī dzi dvieļ us no mā jā m. Pludmalē s ir tualetes. Pē c 300 metriem, kas š ai viesnī cai nav kritiski.
Duš as (open essno) diezgan daudz.
Par laimi, blakus viesnī cai ir autobusu pietura - tā iepriecina tos, kuri dodas uz Barsu vai citur.
Tas, ka jū s tiksiet izmitinā ts augš ē jos stā vos, nav š aubu. Bet š eit nav “nekā personī ga” - tikai pirmos 4 stā vus iegā dā jā s Eiropas tū risma operators Thompson un regulā ri ved uz turieni atpū tniekus no Manč estras vai Liverpū les darba kvartā liem, kā arī vā cu proletariā tu no Esenes rū pnī cas priekš pilsē tā m vai dokeriem. no Hamburgas. Viesnī cas izklaides programma, diezgan primitī va, ir paredzē ta š im kontingentam. Bet vakarā var skatī ties koncertus. Viesnī cas programma “principā ” nav paredzē ta krievvalodī gajiem. Bet tā di un ne vairā k kā.5%. Animatori ir forš i un pasī vi. Maziem bē rniem ir bē rnu istaba. Dzī vojā m 6. stā vā , ar liftu praktiski nekā du problē mu nebija.
Viesnī cai vispā r nav savas teritorijas, tikai liela terase virs ē damistabas ar baseinu, bā ru, galdiņ iem un nelielu skaitu sauļ oš anā s krē slu. Tač u pā rē jā s viesnī cas š ajā un tuvē jos kū rortos nevar lepoties ar lielu teritoriju. Teritorijas trū kumu kompensē tas, ka viesnī ca atrodas tieš i pludmalē . Baseins nav liels. Bet sauļ oš anā s krē slu ir maz, un sauļ oš anā s krē slu "ē nā " ir ne vairā k kā duci. Turklā t no rī ta vā cieš i-angļ i sargā terases "atvē rš anu", lai ieņ emtu "vietu, kas nav zem saules", protams, uzvar daž i krievi. Tiem, kas pā rgulē juš i aizraujoš o “sauļ oš anā s krē slu” brī di, tiek garantē ts “ass” Vidusjū ras iedegums
Tī rī ba, kā rtī ba, baseins, istabu un paš as viesnī cas remonts, numuriņ i, lifti, uzkopš ana, gultas veļ a, dvieļ i... neizraisa nekā das negatī vas emocijas. Pilnī gi noteikti. Viss tī rs, kā rtī gs, lī menī . Mē s bijā m č etri vienā istabā.
Istaba nav liela, bet mē s pret š o faktoru vienmē r izturamies filozofiski – mē s neieradā mies istabā atpū sties.
Ē dnī ca ir parastais turku-ē ģ iptieš u standarts. Labs standarts. Plus cū kgaļ a, plus zivis un jū ras veltes. Ē diens ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs. Alus-vī ns-ū dens-kola pasniedz viesmī ļ i. Ē dnī cai 5 "ar mī nusu" (mī nus par to, ka š ņ abi nenes, nu, daž reiz ir vē lme pusdienlaikā apgā zt stopariku ). Nē , godī gi sakot, ar ē dienu - viss ņ udz (un, ticiet man, esmu izvē lī ga). Mums piedā vā ja divu veidu kuponus – "viss iekļ auts" un "puspansija". Mē s izvē lē jā mies pirmo, ko mē s nenož ē lojam, ko mē s jums iesakā m. Izmaksu pā rsniegums pā r "puspansiju" bija 8 eiro "no deguna" dienā . Par š o naudu mums bija trī s ē dienreizes dienā un bezmaksas viskija kokteiļ i, alus un kola (arī ē dnī cā ), saldē jums un ū dens. Tas atmaksā jā s lieliski. Un, kas ir svarī gi, nebija vajadzī bas nē sā t maku peldbiksē s, lai samaksā tu bā rā.
Interesanti ir klausī ties argumentā ciju, ka "tas nav nepiecieš ams - mē s it kā zagsim pā rtiku no ē dnī cas un ī rē sim ledusskapi par 40 eiro". Izvē le ir tava.
No izklaides iesaku iznomā t velosipē dus viesnī cā un pā ris reizes pē c vakariņ ā m braukt pa pilsē tas piestā tni. Ja spē lē jat galda tenisu, ņ emiet lī dzi raketes un bumbiņ as. Biljarda nav (snū kers nav biljards ). Es ļ oti iesaku jums doties uz vietē jo ū dens atrakciju parku. Vismaz, lai bez balinā tā jiem peldē tu lielos baseinos. Pirmais brauciens š ķ iet divdesmit, otrais (nedē ļ as laikā jebkurā dienā ) - kā di 6 eiro. Mē s devā mies otro reizi. Pludmalē ir izstiepti volejbola tī kli, bumbiņ u paņ ē mā m lī dzi, bet bija iespē ja izlū gties pie animatora.
Makš ķ erniekiem - ņ emiet lī dzi makš ķ eres (spininga makš ķ eres). Uz mā kslī gā mola, kas redzams bildē s, š ķ iet, kaut kā da zivs noķ erta. Tā pat kā mē s (tiem, kam nepatī k stulbi gulē š ana pludmalē ), un tikai visi, noteikti ņ emiet masku, peldieties pa molu.
Zivju nav tik daudz kā Š armā , bet ir ko redzē t. Var vā kt monē tas – mē s ar dē lu noķ ē rā m kā dus 3 eiro eiro centos un duci rubļ u. Diezgan aizraujoš i. Un neesiet mantkā rī gi, kungi! Jū s neesat Jaltā vai Soč os! Jū s esat Eiropā ! Iemetiet savu vietē jo valū tu ū denī ! 
Ekskursijas. Es pat nezinu, ko ieteikt. Barselona ir ļ oti skaista pilsē ta. Neprā tī gi skaista. Vienkā rš i pavasarī bijā m Barselonā un uzkā pā m pa visu pilsē tu. Un tagad tikko nopirkā m lē tā ko ekskursiju uz Barcu, vienojā mies ar gidu, kur viņ š mū s savā ks un izlē cā m pirmajā metro stacijā . Un viņ i skatī jā s kaut ko tā du, ko iepriekš nebija skatī juš ies, vienkā rš i klī da pa pilsē tu ....“ir visur – Gaudi ! "Un mums arī noteikti bija jā nokļ ū st" tajā veikalā ap Sagrada Familie stū ri, kur mē s pē dē jo reizi nepirkā m blū zi, "...un uz to Ramblar veikalu, kur kedas ir tik forš as multi- krā soti ar rhinestones, savā dā k nevar iet uz skolu, kurā staigā t...
", " ...un ejam vē lreiz uz Camp Nou, es pē dē jo reizi redzē ju Barcas rozi (fanu š alli) ar uzrakstu "AntiMadrista" - puikas skolā plī sī s no skaudī bas ...". Kam patī k futbols - Camp Nou! Barsas muzejs ir iespaidī gs! Ja esi š eit “gan pie jū ras, gan ekskursijā s”, tad kaut ko redzē si . Atrakciju parks Port Avenura - amatierim mums pietika ar vienu reizi, bet nopirkā m ekspresbiļ etes, tas ir, "ā rpus rindas" (š ķ iet 2x dā rgā k nekā parasti), ko iesaku - jū s esat atvaļ inā jumā ! Ietaupī si naudu un stā vē si rindā s mā jā s . Autonoma? Vai jums to vajag? ! Ar to maksas ceļ u skaitu? ! Ja jū s par to domā jat, paņ emiet lī dzi savu GPS.
Esiet gatavi tam, ka viltī gie katalā ņ i jums visur izsitī s naudu. Visur.
Par jebkuru laukakmeņ u drupu apmeklē š anu, par sauļ oš anā s krē slu ē nā un pludmalē un akvaparkā un par seifa atslē gu turpat, un tikai par skapī ti, kura cena nav iekļ auta biļ etē cena, par dzeramo ū deni, un par seifu istabā , un par alu viesnī cas bā rā pē c 23-00, pat ja jums ir "viss iekļ auts" utt. . Vispā r visur. Kur ir ko nož ogot un iespē jams ielikt kasi - nekavē jies, viss tiks izdarī ts! Bū s jā maksā ! Visur, izņ emot tualetes. Nav publisko tualeš u. Tu vienkā rš i aizej uz jebkuru kafejnī cu, veikalu, muzeju vai dā rgu restorā nu un bez vilcinā š anā s stampi Mež o - tur visiem nodroš ina tualetes, š ķ iet, ka tas ir obligā ts nosacī jums tirdzniecī bas atļ aujas saņ emš anai.
Komunikā cija. Krievu valodā tevi nekur nesapratī s. Nu, izņ emot viesnī cu, un tad tikai reģ istratū rā . Tiesa, lielā s izklaides iestā dē s (piemē ram, akvaparkā ) strā dā krieviski runā još i darbinieki, tač u to ir maz un diezgan grū ti atrast.
Vē l daž as kafejnī cas sā ka rakstī t ē dienkartes krievu valodā , bet tikai kū rorta zonā (nevis Bā ros). Ar angļ u valodu uz ielas tikpat cieš i, bet vieglā k.
Tiek uzskatī ts, ka ir pilnī gi normā li visur un vienmē r ņ emt lī dzi savu pā rtiku un ū deni (dzē rienus). Visur “masu atpū tas vietā s” (akvaparkā , zoodā rzā Barcā , Portaventurā u. c. ) papildus parastajā m kafejnī cā m ir aprī kotas arī nojumes ar soliņ u galdiņ iem “savam ē dienam”. Spā ņ i nē sā lī dzi aukstuma somas un pabaro savas daudzā s ģ imenes. Tā pē c nekautrē jieties - ē dinā š anas cenas atpū tas un izklaides vietā s ir diezgan augstas.
Vai man var bū t jautā jums? Kā pē c jū s vē laties š eit ierasties atvaļ inā jumā ? Vai esat noguris no Turcijas-Ē ģ iptes? Vē lē jos atzī mē t rū tiņ u “Es atpū tos Eiropā ! "? Nu es nezinu. Kā kū rorta pludmales brī vdienas tā s ir par lielumu (vai “reizē m” - kā vē laties) zemā kas par Turciju-Ē ģ ipti. Kā ? Jā visiem!
Viesnī cā m nav savas pludmales, maksas ē nas un sauļ oš anā s krē sli (piemē ram, es eju peldē ties 2-3 reizes dienā , un pē c peldē š anas 20 minū tes nokrī t ē nā - vai man par to ir jā maksā.3 reizes? ) , pludmalei nav dvieļ u . Baseini viesnī cā s ir mazi un nav dziļ i, viesnī cu teritorija maza. Essno, tā kā pludmales nav, tad nav arī “sava” bā ra, proti, vienmē r ir jā bū t lī dzi maciņ am, lai bū tu ar ko maksā t vismaz par ū deni, un tas ir kaitinoš i. Uzsveru - "kū rorta pludmales brī vdienas" š eit ir sliktā kas nekā Kemerā vai Š armā.

Kopumā , ja uz jautā jumu par nepiecieš amī bu atpū sties "Eiropā " un konkrē ti š ajā kū rortā atbildē jā t sev pozitī vi, tad iesaku jums š o viesnī cu.
аватар vikaiva
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba.
Испания 2010.Коста Дорада.Ла ПИНЕДА. Испания 2010.Коста Дорада.Ла ПИНЕДА. Испания 2010.Коста Дорада.Ла ПИНЕДА. Испания 2010.Коста Дорада.Ла ПИНЕДА.
Parādīt vairāk »


iemiesojums cn0909
Interesanti, vai no 16. jūnija drīkstēšu peldēt jūrā, vai ūdens iesils?Kāda tagad ir ūdens temperatūra? Mani arī interesē, cik silts ūdens šajā laikā ir akvaparkos, vai tur var peldēties?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mishin-agro
Vēlos uzzināt, vai viesnīcā ir Wi-Fi?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums cn0909
Vai ir iespējams nokļūt uz izpārdošanas sezonu Spānijā no 16. līdz 24. jūnijam un, ja iespējams, kurās pilsētās
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums cn0909
Gribētos dzirdēt cilvēku atsauksmes par šo viesnīcu un vai ar 2,5 gadīgu bērnu ir iespējams nokļūt Port Venturā, vai viņam būs izklaide
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель Golden Donaire Beach расположен на пляже Эль Рако на курорте Ла Пинеда в регионе Коста Дорада. Отель построен в 1967 году, последняя реновация производилась в 2015 году. Отель состоит из одного 8-этажного здания с 4 лифтами. Отель отлично подойдёт для активного отдыха и семьям с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в курортном городке Ла Пинеда, в 3 км от города Салоу на первой береговой линии. Центр города находится в 150 м от отеля. Расстояние до аэропорта Барселоны составляет 80 км.
Pludmales apraksts Пляж El Raco расположен через променад от отеля. Бар на пляже. У бассейна шезлонги бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля с открытой кухней подают блюда интернациональной кухни по системе «шведский стол». Также в отеле работают бар и снэк-бар, где в течение всего дня можно заказать напитки и закуски.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детская дискотека. Мини-клуб (русский язык) для детей в возрасте 4-12 лет, открыт с 10:30-13:00 и с 14:30-16:30, а также с 20:30-23:30 (работает с 15 мая-15 октября); мини-диско ежедневно, разнообразные мероприятия для детей, такие как: олимпийские игры для детей, вечеринка пиратов, игры на пляже и др.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Golden Donaire Beach проводятся различные развлекательные программы для взрослых и детей, включая вечера караоке, живую музыку и специальную детскую дискотеку.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 360 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Platja del Racó, s/n, 43840 Ла-Пинеда, Испания
Tālruņi: Tel: (0034) 977371066
Fax: (0034) 977371150
Tīmekļa vietne: Golden Donaire Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.