GHT Sa Riera 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
6.5 Numurs
6.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
GHT Sa Riera atrodas Tossa de Mar centrā. Attālums līdz pludmalei ir aptuveni 500 metri. Apmēram tas pats līdz Tossa de Mar centram, kur ir daudz atrakciju, restorānu un naktsdzīves. Viesnīca tika uzcelta 2016. gadā un ir daļa no GHT viesnīcu grupas.Vairāk →
аватар Yuliia_
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu Tossa (tā vietē jie sauc Tossa de Mar pilsē tu) izvē lē jos tā s apskates objektu dē ļ : viduslaiku cietoksnis ar vecpilsē tu, kā arī pludmales (Playa Gran, Mar Menuda, Playa des Codolar). Viesnī ca ir jauna, moderna, ar visu nepiecieš amo un draudzī gu personā lu. … Tomēr ▾ Viesnī cu Tossa (tā vietē jie sauc Tossa de Mar pilsē tu) izvē lē jos tā s apskates objektu dē ļ : viduslaiku cietoksnis ar vecpilsē tu, kā arī pludmales (Playa Gran, Mar Menuda, Playa des Codolar).
Viesnī ca ir jauna, moderna, ar visu nepiecieš amo un draudzī gu personā lu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba: uz klusas ielas (Tosā tā s ir daudz mierī gas un klusas), 10 minū š u gā jiena attā lumā no Gran Municipal pludmales ar krā š ņ u skatu uz pili. Pa ceļ am uz jū ru bez viesnī cā m un kafejnī cā m atrodas lielveikals "Сoprabo", kurā var iegā dā ties augļ us, ū deni, vī nu, jamonu, jogurtus un higiē nas preces. Maksā t kasē var skaidrā naudā vai ar kredī tkarti. Bezskaidras naudas maksā jumu (pē c jū su pieprasī juma) izmanto daudzi veikali un suvenī ru veikali.
Atgriež amies viesnī cā "Sa Riera". Reģ istratū rā viesus sagaida burvī gas gaiš matainas spā ņ u sievietes, kuras runā izcili angļ u valodā . Biju iekā rtots agrā k par noteikto laiku (reģ istrē š anā s 14:00) - apmē ram 10:00, tiklī dz ierados. Viesnī cā ir lifts. Telpas tiek atvē rtas ar karš u atslē gā m. Tū risma nodoklis ir paredzē ts likumos un ir 1 eiro par nakti vienai personai.
Istaba man ļ oti patika - viss, ko vē lē jos: diezgan plaš s, gaiš s, ar balkonu un visā m ē rtī bā m ideā lā stā voklī (grī da, flī zes pie sienas, duš as telpa, santehnika, fē ns, TV). Ledusskapis un seifs tiek atvē rti par maksu, tā pē c vē rtē jums ir 9. Viss pā rē jais ir vienkā rš i krā š ņ s: ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, mini kosmē tika, t. sk. duš as ž eleja un š ampū ns duš as telpā , gaisa kondicionē š anas sistē ma utt. ). Paņ ē mu puspansiju, un man patika viss. Dī vaini, ka iepriekš ē jais viesis rakstī ja, ka sestajā rī tā viņ am apnicis olu kultenis. Varē tu paņ emt citu komplektu: visu veidu sierus, ieskaitot zilo sieru (cē ls! ), desiņ as un desiņ as, dā rzeņ us, olī vas, daž ā da veida graudaugus ar pienu, grauzdiņ us, daž ā dus konditorejas izstrā dā jumus, kafiju, tē ju, marmelā di, sulas, augļ us. . Arī vakariņ as ir brī niš ķ ī gas, it ī paš i, ja tika pasniegtas jū ras veltes: mī dijas, garneles, zivis, astoņ kā ji, fritē ta krabju gaļ a uz naga. Diemž ē l par visiem dzē rieniem vakariņ ā s ir jā maksā , bet tas ir tā ds pasaules standarts. Uz kopē jā galda stā vē ja tikai smū tiji mazā s krū zī tē s. Ē diens svaigs, pietiek, izvē le liela.
Viesnī cā lī dz pulksten 18:00 darbojas "vē lā s izrakstī š anā s" sistē ma, un tad lietas var atstā t pirmajā stā vā esoš ā istabā un atrodas viesnī cas teritorijā , baseinā . Starp citu, baseins ir mazs, bet 10 minū tes no Vidusjū ras nav bū tiski.
Wi-Fi ir lielisks visā viesnī cā . Reģ istratū rā meitenes vienmē r ir gatavas atbildē t uz visiem jū su jautā jumiem, iedot gludekli, pusdienu kastī ti, jaunu atslē gu karti, ja jū s savā istabā aizsita.
ES iesaku. Laba viesnī ca. Daudz gracias.
Отель, окна выходят на бассейн (на этом фото).             Зона душа за душевыми дверями. На первом плане умывальник, фен. Ресторан отеля. Шведский стол. Горячие блюда готовят уже при Вас. Зал ресторана просторный, светлый. Большой выбор. Всё чисто, аккуратно. Балкон. Номер. Телевизор в номере. Новая мебель в номере.
аватар Jjjjjp
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca man nepatika, vienī gais pluss ir laba atraš anā s vieta, centrā un netā lu no jū ras. No balkona pavē rā s skats uz kaimiņ u dzī vojamo mā ju ar netī riem vietē jo iedzī votā ju balkoniem, izmantojā m tikai dvieļ u ž ā vē š anai. … Tomēr ▾ Viesnī ca man nepatika, vienī gais pluss ir laba atraš anā s vieta, centrā un netā lu no jū ras. No balkona pavē rā s skats uz kaimiņ u dzī vojamo mā ju ar netī riem vietē jo iedzī votā ju balkoniem, izmantojā m tikai dvieļ u ž ā vē š anai. Brokastis vienmuļ as, sestajā rī tā gaudo no olu kultenes, tī rī š ana bija pretī ga, ierodoties gultā un duš ā tika atrasti tumš i gari mati, no peldkostī ma etiķ ete gulē ja zem gultā m lī dz paš ai izbraukš anai. Jū s varat atrast lē tā kas viesnī cas ar aptuveni tā du paš u pakalpojumu. Es neiesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель GHT Sa Riera расположен в центре городка Тосса-де-Мар. Расстояние до пляжа около 500 метров. Примерно столько же до центра Тосса-де-Мар, где находится много достопримечательностей, ресторанов и ночных заведений. Отель построен в 2016 году, входит в группу отелей GHT.

Atrašanās vieta Расположен в 95 км от аэропорта Барселоны Эль-Прат, в 30 км от аэропорта Жирона, в 500 м от остановки автобуса, в 150 м от супермаркета.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Tossa в 500 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса, газон, шезлонги и зонтики у бассейна, джакузи на крыше, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская ванночка и детское сиденье для унитаза по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Вечерняя развлекательная программа.
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 99 номеров в 5-этажном здании.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор с плоским экраном, спутниковое телевидение, ванная комната с душем, фен, зеркало для макияжа, туалетно-косметические принадлежности, мини-холодильник (платно), сейф (платно), меблированный балкон, телефон, смена белья 2 раза в неделю, ежедневная уборка номеров и смена полотенец.

Adrese Passatge de la Rambla Pau Casals s/n, 17320 Tossa de Mar, Girona, Испания
Tālruņi: +34 972 34 20 07
Tīmekļa vietne: GHT Sa Riera
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.