Lieliska viesnīca 10 minūšu attālumā no pludmales

Rakstīts: 26 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 18 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu Tossa (tā vietē jie sauc Tossa de Mar pilsē tu) izvē lē jos tā s apskates objektu dē ļ : viduslaiku cietoksnis ar vecpilsē tu, kā arī pludmales (Playa Gran, Mar Menuda, Playa des Codolar).
Viesnī ca ir jauna, moderna, ar visu nepiecieš amo un draudzī gu personā lu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba: uz klusas ielas (Tosā tā s ir daudz mierī gas un klusas), 10 minū š u gā jiena attā lumā no Gran Municipal pludmales ar krā š ņ u skatu uz pili. Pa ceļ am uz jū ru bez viesnī cā m un kafejnī cā m atrodas lielveikals "Сoprabo", kurā var iegā dā ties augļ us, ū deni, vī nu, jamonu, jogurtus un higiē nas preces. Maksā t kasē var skaidrā naudā vai ar kredī tkarti. Bezskaidras naudas maksā jumu (pē c jū su pieprasī juma) izmanto daudzi veikali un suvenī ru veikali.
Atgriež amies viesnī cā "Sa Riera". Reģ istratū rā viesus sagaida burvī gas gaiš matainas spā ņ u sievietes, kuras runā izcili angļ u valodā . Biju iekā rtots agrā k par noteikto laiku (reģ istrē š anā s 14:00) - apmē ram 10:00, tiklī dz ierados. Viesnī cā ir lifts. Telpas tiek atvē rtas ar karš u atslē gā m. Tū risma nodoklis ir paredzē ts likumos un ir 1 eiro par nakti vienai personai.

Istaba man ļ oti patika - viss, ko vē lē jos: diezgan plaš s, gaiš s, ar balkonu un visā m ē rtī bā m ideā lā stā voklī (grī da, flī zes pie sienas, duš as telpa, santehnika, fē ns, TV). Ledusskapis un seifs tiek atvē rti par maksu, tā pē c vē rtē jums ir 9. Viss pā rē jais ir vienkā rš i krā š ņ s: ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, mini kosmē tika, t. sk. duš as ž eleja un š ampū ns duš as telpā , gaisa kondicionē š anas sistē ma utt. ). Paņ ē mu puspansiju, un man patika viss. Dī vaini, ka iepriekš ē jais viesis rakstī ja, ka sestajā rī tā viņ am apnicis olu kultenis. Varē tu paņ emt citu komplektu: visu veidu sierus, ieskaitot zilo sieru (cē ls! ), desiņ as un desiņ as, dā rzeņ us, olī vas, daž ā da veida graudaugus ar pienu, grauzdiņ us, daž ā dus konditorejas izstrā dā jumus, kafiju, tē ju, marmelā di, sulas, augļ us. . Arī vakariņ as ir brī niš ķ ī gas, it ī paš i, ja tika pasniegtas jū ras veltes: mī dijas, garneles, zivis, astoņ kā ji, fritē ta krabju gaļ a uz naga. Diemž ē l par visiem dzē rieniem vakariņ ā s ir jā maksā , bet tas ir tā ds pasaules standarts. Uz kopē jā galda stā vē ja tikai smū tiji mazā s krū zī tē s. Ē diens svaigs, pietiek, izvē le liela.
Viesnī cā lī dz pulksten 18:00 darbojas "vē lā s izrakstī š anā s" sistē ma, un tad lietas var atstā t pirmajā stā vā esoš ā istabā un atrodas viesnī cas teritorijā , baseinā . Starp citu, baseins ir mazs, bet 10 minū tes no Vidusjū ras nav bū tiski.
Wi-Fi ir lielisks visā viesnī cā . Reģ istratū rā meitenes vienmē r ir gatavas atbildē t uz visiem jū su jautā jumiem, iedot gludekli, pusdienu kastī ti, jaunu atslē gu karti, ja jū s savā istabā aizsita.
ES iesaku. Laba viesnī ca. Daudz gracias.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар