Pamato savas trīs zvaigznes

Rakstīts: 19 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
No Zaporož je nopirkā m ekskursiju ar brokastī m un vakariņ ā m. Ieradā s vakarā.19-10. Ilgu laiku mū s transportē ja uz viesnī cā m un viesnī cā nokļ uvā m pē c 22-00. Viesnī ca nav liela. Viņ i uzreiz apmetā s un piedā vā ja sausas vakariņ as, kas bija patī kams pā rsteigums, no gaļ as, salā tiem, augļ iem. Numurs otrajā stā vā ar skatu uz baseinu. Istabas ļ oti mazas, bez ledusskapja, gulta ē rta, spilveni neē rti. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Tī ri.
Viņ i labi barojas. Bufete, garš ī gi. No rī ta dzē rieni par brī vu, vakariņ ā s par naudu. Wifi reģ istratū rā ir bezmaksas, bet vā jš . Sociā lajos tī klos kā pt pietiek, bet no portatī vā datora piekļ ū t internetam nebija iespē jams. Seifs ir samaksā ts. Baseins nav ļ oti liels, bet dziļ š . Ir neliels baseins 4 cilvē kiem dž akuzi. Reģ istratū rā visu laiku ir kā ds krieviski runā još s. Personā ls jauks, bet nerunā krieviski.
Jū ra 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir liela un tī ra. Daudz vietas. Ieeja jū rā nav maiga. Trī s soļ i un dziļ ums. Nav ļ oti ē rti ar maziem bē rniem. Mē s gulē jā m ar slē gtu balkonu un kondicionieri, jo uz ielas bija skaļ š lī dz vē lai naktij. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali un kafejnī cas. Izstrā dā savas trī s zvaigznes. Ledusskapja un tē jkannas trū kums istabā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu