Neaizmirstamā Spānija

22 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 24 Maija 2017 ieslēgts 31 Maija 2017
Reputācija: +24
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viens vā rds-Spā nija, un cik daudz daž ā du emociju...Valsts, kurā noteikti vē lē jos atgriezties vē lreiz, ceļ ojumi ir jauns izaicinā jums jums paš iem. Piedzī vojumi maina mū su pieeju dzī vei – tie dara mū s brī vus. Jū s varat dzī vot 20 gadus, piemē ram, Ļ vovā un uzskatī t to par lielu pilsē tu, bet Odesu - par labā ko kū rortu. Bet, kad jū s izkļ ū stat no savas valsts un ienirt pilsē tā s, daudz lielā kā s, kur pludmales ir pilnī gi atš ķ irī gas, kad jū s vē rojat brī niš ķ ī go saullē ktu un saulrietu, savvaļ as dzī vnieku dabu, skaistus un majestā tiskus ū denskritumus un neparastus arhitektū ras pieminekļ us...Tikai tad jū s sā ciet saprast, cik š ī pasaule ir liela, daudzveidī ga un pā rsteidzoš a. Diez vai jū s ieraudzī siet visu, kas ir vē rts redzē t, bet jū s varat mē ģ inā t to izdarī t!


Un pē c tam jū s noteikti zinā siet, ka š ī pasaule ir pelnī jusi daudz rū pī gā ku attieksmi, jo tā ir tik gleznaina un interesanta, ī paš a. . un pats galvenais - jū s savā m acī m redzē jā t tā s skaistumu. Jebkurš ceļ ojums, pirmkā rt, maina cilvē ku no iekš puses. Gribi vai nē , daž i sociā lie stereotipi pamazā m aizlido no tevis, un tu tuvojies patiesī bai gan par pasauli, gan par sevi. Š ī s izmaiņ as parasti var novest pie vē rtī bu pā rvē rtē š anas un mainī t cilvē ka dzī vi uz labo pusi. Tā pē c, ja ceļ ojat jauns, š ī s izmaiņ as ir ļ oti piemē rotas. Jums vē l ir daudz stundu, lai dzī votu tā , kā jū s patieš ā m vē laties. Dzī vo savu dzī vi.

Ceļ oš ana uz citu valsti man izvē rtā s vispiemē rotā kā visā m iepriekš ē jā m brī vdienā m, tiklī dz lidmaš ī na nolaidā s Barselonā satiku meiteni, kura arī ceļ oja viena un brī numainā kā rtā devā s uz to paš u viesnī cu -Mar, izmitinā ja mū s pat netā lu, 501 un 502 istabas ar ļ oti jauku skatu no terases, un no tā brī ž a mums bija saspringta nedē ļ a,

ПортАвентура

pirmais PortAventura, kurš bija š ajā atrakciju parkā , viņ š sapratī s, ka š ī s sajū tas nevar nodot ne vā rdiem, ne burtiem, es vispirms devos uz visbriesmī gā ko atrakciju - "Hurricane Condor". / gadā tu nokrī ti un tava dzī ve lido acu priekš ā (87m brī vs lidojums uz leju), un protams augstā kie amerikā ņ u kalniņ i Eiropā ).

Tas ir vienkā rš i neaizmirstami un aizraujoš i.

Gleznainas Spā nijas ielas

Staigā jot pa mazajā m Barselonas ieliņ ā m, lielā m smilš ainā m pludmalē m ar atklā tiem un sirsnī giem spā ņ iem, gardā m sangrijā m un nač o ar sē nē m, sirsnī gā m sarunā m lī dz saullē ktam, katru mirkli gribē jā s apstā ties un kaut kā iemū ž inā t, lai neaizmirstu nevienu detaļ u. brī vdiena. Atgriež oties dzimtenē , man ir siltas atmiņ as un prieks sirdī , plus viens jauns draugs! Kad man jautā , kam es tē rē š u savus ietaupī jumus, man vienmē r ir vienī gā atbilde - ceļ ojumi, jo ar to nekas nav salī dzinā ms!

Коли ти щаслава ...

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Пляжна розминка
Мальовничі вулички Іспанії
Барселона
Коли ти щаслива...
ПортАвентура
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums