Aquamarine Sun Flower Resort Taba 4*– Atsauksmes

47
Novērtējums 6.810
№14 viesnīcas reitingā Cilnes
7.3 Numurs
7.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.2 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Ģimenei draudzīga viesnīca. Atvērts 2010. gadā. Viesnīca sastāv no divām 2 un 3 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar vī ru devā mies uz Tabu, atpū tā mies Aquamarine Sunflower. Laikapstā kļ i izrā dī jā s ļ oti labvē lī gi. Mū s ā tri nokā rtoja, neko negaidī jā m, mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , naudu par istabu nedeva, jo pirms tam lasī jā m atsauksmē s, ka visas istabas ir labas, un š is ir taisnī ba! Istabā bija liela divguļ amā gulta, balkons ar skatu uz jū ru, vannasistaba plaš a, tī ra, santehnika labā stā voklī , ir fē ns, kondicionieris neplī sa un neplū da, televizors liels un jauns. … Tomēr ▾ Ar vī ru devā mies uz Tabu, atpū tā mies Aquamarine Sunflower. Laikapstā kļ i izrā dī jā s ļ oti labvē lī gi. Mū s ā tri nokā rtoja, neko negaidī jā m, mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , naudu par istabu nedeva, jo pirms tam lasī jā m atsauksmē s, ka visas istabas ir labas, un š is ir taisnī ba! Istabā bija liela divguļ amā gulta, balkons ar skatu uz jū ru, vannasistaba plaš a, tī ra, santehnika labā stā voklī , ir fē ns, kondicionieris neplī sa un neplū da, televizors liels un jauns. Mums ļ oti patika istaba. Restorā ns skaists un stilī gs, ē dieni daudzveidī gi, vienmē r bija rī si daž ā dā s formā s, kartupeļ i, vista un cū kgaļ a, veģ etā rie ē dieni, svaigi tomā ti, gurķ i. No augļ iem - dateles, apelsī ni, mandarī ni, gvajaves, saldā s melones. Cepumi ir daudzveidī gi un garš ī gi. Neuzskaitiet visu. Viss ir ļ oti garš ī gi. Pludmale ir plaš a un skaista. Ir bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Daudz vietas, nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem. Mē s snorkelē jā m, skatī jā mies zivis zem ū dens, pā rsteidzoš i. Viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs. Vienmē r gatavs palī dzē t. Mē s gribē jā m lē ti un ē rti doties ekskursijā uz Petru (Jordā nija). . Mans draugs mums ieteica sazinā ties ar VotpuskEgypt. Ekskursija ir lieliska, Petra ir satriecoš i skaista pilsē ta akmeņ os, ī paš a atmosfē ra tajā . Mē s apmeklē jā m daudzas senas interesantas vietas. Un patī kami, ka viņ i uz Jordā niju brauca ar prā mi, tas ir romantiski un neparasti. Pilnī gi patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар surgal
Izvē le š ai viesnī cai krita nejauš i – vadī jā mies pē c izbraukš anas datuma, lai jau paš ā pirmajā atvaļ inā juma dienā dotos atpū sties. Lidojā m no Maskavas uz Š arm eš Š eihas lidostu (4 stundu lidojums), stundu pavadī jā m izejot pasu kontroli un vē l 4 stundas devā mies uz viesnī cu ar mikroautobusu. … Tomēr ▾ Izvē le š ai viesnī cai krita nejauš i – vadī jā mies pē c izbraukš anas datuma, lai jau paš ā pirmajā atvaļ inā juma dienā dotos atpū sties.
Lidojā m no Maskavas uz Š arm eš Š eihas lidostu (4 stundu lidojums), stundu pavadī jā m izejot pasu kontroli un vē l 4 stundas devā mies uz viesnī cu ar mikroautobusu. Ā rprā tī gi noguris ceļ ā , izsalcis un ļ oti izslā pis. Ja iespē jams, labā k izvē lē ties lidojumus, kas ierodas Tabas lidostā (apmē ram stundas brauciens lī dz viesnī cai) un noteikti piekrī tiet tū risma aģ entū ras pā rstā vja piedā vā jumam iegā dā ties ū deni lidostas tuvumā .
Viesnī cā ieradā mies 23:00 sā kumā pē c vietē jā laika. Istaba tika iekā rtota uzreiz, solot atnest ū deni un uzkodu. Pusstundu pē c atkā rtotas sazinā š anā s ar reģ istratū ru mums atnesa vienu pudeli ū dens (0.6 l), bet mē s nepagaidī jā m, kad varē sim ē st, izsalkuš i devā mies gulē t. Starp citu, ū dens pudelē s tiek izsniegts reģ istrē joties, un tad tas ir jā savā c paš am no dzesē tā jiem, kas atrodas katrā stā vā .
Mums bija standarta divvietī gs numurs 3. stā vā ar skatu uz jū ru. Tiesa, š ajā viesnī cā visi numuriņ i ar skatu uz jū ru)) Istabā ir kondicionieris, TV, ledusskapis (nav saldē tavas, tā pē c ledus nevar sasaldē t), seifs (bez maksas) ar elektronisko slē dzeni, kods lai atvē rtu, kuru ievadā t pats. Fē ns vannas istabā . Standarta komplekts ar š ampū niem, ziepē m utt. nē , duš ā un pie izlietnes ir tikai š ķ idro ziepju pudeles, kurā m tī rī š anas lī dzekļ i pievieno ziepes pē c lietoš anas, tā pē c, ja nevē laties mazgā t matus ar š ķ idrajā m ziepē m, ir jā ņ em lī dzi š ampū ns. Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i tika mainī ti arī katru dienu, bet gultas veļ a netika mainī ta visu uzturē š anā s laiku. Telpas atslē ga ir elektroniskā plastikā ta kartes veidā , kas jā ievieto speciā lā slotā , lai telpā viss darbotos. Televizors tiek ieslē gts ar pogu ekrā na apakš ā .
Viesnī cas teritorija ļ oti kompakta, daudz apstā dī jumu, kas ir ļ oti rū pī gi kopts: pastā vī gi laistī ts, apgriezts, ravē ts. Ī paš i pa teritoriju nevar pastaigā ties tā s kompaktuma dē ļ , un ā rpus teritorijas nav kur iziet - pa kreisi un pa labi nav nekā .
Teritorijā ir divi diezgan lieli un dziļ i baseini ar saldū deni (viens ir 1.55 m dziļ š , otrs ir 1.45 m) un baseins bē rniem 0.45 m dziļ umā . Ja vē laties, vakarā tie jā ņ em lī dzi uz istabu. sauļ oties saullē ktā .
Ir rotaļ u laukums, kur kopā ar bē rniem ir iesaistī ts animators (ja tā ds ir), bet, manuprā t, visas aktivitā tes nokļ ū st bē rna pieskatī š anas funkcijā . Animā cija vispā r viesnī cā nr.
Š ķ iet, ka pludmalē sauļ ojas un peldas tikai krievu tū risti. Starp citu, š ajā viesnī cā dominē još ais kontingents ir krievi (kā arī ukraiņ i un baltkrievi), otrajā vietā ir poļ i, diezgan daudz itā ļ u. Pludmale ir diezgan nekopta. Viļ ņ u vai vē ja atnestos atkritumus tī ra ļ oti laiski un reti. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet sauļ oš anā s krē slu matrač u ir maz, un pusei no tiem ir ļ oti nož ē lojami nobruž ā ts izskats.
Piestā tnes nav, tā pē c jā dodas uz rifa malu, manevrē jot starp jū ras ež iem, kuru ir milzī gs daudzums, un balansē jot uz koraļ ļ os izauguš iem akmeņ iem (acī mredzot, tā ds akmeņ u daudzums jū rā ir saistī ts lī dz kalnu tuvumam). Pie krasta nav daudz jū ras dzī vnieku. Ē rtā kā ieeja jū rā (attī rī ta no ež iem un akmeņ iem) ir paš ā pludmales galā . Turpat visē rtā k ir nokā pt lejā peldē t gar rifu, vē rot zivis un koraļ ļ us.
Ē diens bija diezgan trū cī gs sortimenta ziņ ā . Ļ oti maz augļ u: bez zaļ ajā m melonē m un apelsī niem vairā kas reizes tika dotas dateles, bet tikai divas reizes tā s bija normā las gatavī bas. Salā ti bū tī bā ir vienā di – gurķ u, tomā tu, cukini, burkā nu un kā postu variā cijas. Arī deserti pē c daudzveidī bas neatš ķ ī rā s. Un daudzi ē dieni bija vienkā rš i ļ oti asi. Uzturē š anā s brī dī vī na nebija vispā r (runā jam par vietē jo vī nu no "viss iekļ auts"), un stiprie alkoholiskie dzē rieni ir ļ oti zemas kvalitā tes un stipruma. Jā atzī st, ka alus ir diezgan slikts.
Bū tī bā uz š o viesnī cu ierodas tie, kas vē las apmeklē t Izraē lu, Jordā niju, apmeklē t Mozus kalnu un Svē tā s Katrī nas klosteri.
Protams, gribē jā s klusas un relaksē još as brī vdienas, bet tik klusas un mierī gas. . . Protams, atpū tā mies, peldē jā mies, iedegā mies, bet uz š o viesnī cu diez vai vē l nā ksim.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Tabā . 2 nedē ļ as pavadī ju viesnī cā Aquamarine. Viesnī cas teritorija liela un skaista, aiz viesnī cas paveras skats uz kalniem. Viesnī cas numuri ir vienkā rš i, tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Tabā . 2 nedē ļ as pavadī ju viesnī cā Aquamarine. Viesnī cas teritorija liela un skaista, aiz viesnī cas paveras skats uz kalniem. Viesnī cas numuri ir vienkā rš i, tī ri un ē rti. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Vienmē r ļ oti tī rs. Restorā ns ir lielisks, plaš s un gaiš s. Ē diens labs, ē diens bija ļ oti garš ī gs. Man ļ oti patika saldie deserti. Ir bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Uz vietas ir peldbaseini. Jū s varat sauļ oties pie baseina vai doties pastaigā uz pludmali. Turklā t jū s varat snorkelē t un baudī t skatu uz koraļ ļ u rifiem un krā sainā m zivī m. Ļ oti hipnotizē još i. Pludmalē vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un nav daudz cilvē ku. Vakarā varat apmeklē t saunu, dž akuzi vai skaistumkopš anas salonu. Tas viss ir viesnī cā . Dienas laikā jū s varat doties nirt, braukt ar katamarā nu un pat spē lē t volejbolu ar animatoriem. Kopumā viesnī cā ir viss patī kamai laika pavadī š anai. Bet pats svarī gā kais un interesantā kais bija mans ceļ ojums uz Jordā niju. Jordā nija ir pā rsteidzoš a un pā rsteidzoš a valsts, turklā t tā atrodas netā lu no Ē ģ iptes, un es vienkā rš i nevarē ju tur nokļ ū t. Iespaidi un spilgtā kie. Atradu š eit piemē rotu pantiņ u, ļ oti skaidri aprakstī tas visas ceļ ojuma sajū tas. "Ko zilacainā sieviete meklē kalnos? " – smaidot jautā ja beduī ns. Es gribē ju viņ am atbildē t………neko…. Man vienkā rš i vajag aizbē gt no sevis - uz nekurieni....trimdā...Es atkal atrodu Paradī zi - zem Jordā nijas karsto tuksneš u debesī m, atstā jot Sinaja tā lu prom. Un, klausoties maigā s, klusā s š alcoš as smiltis naktī , es pē kš ņ i uz savas ā das jū tu, kā Mū ž ī ba elpo, cik skumji tā klusē...Kalnos rī tausmā , rokas izstieptas, skrienu no smilš ainajā m klintī m - un gaidu. lai saule no rī ta mē rķ ē tu savu pirmo apž ilbinoš o staru. . . Es klī du pa aizā m novalkā tos dž insos, kas uzsū kuš i visus ceļ u putekļ us. Š eit neviena nav - tikai es un putni. Š eit nav neviena…. Tikai Dievs. . . Mē ness pā ri kalniem - ak, tas ir kaut kas, dū mi, arā bu sapnis. . . Ekskursija bija ļ oti labi un profesionā li noorganizē ta. Devos ar kompā niju (On Holiday Egypt). Man patika pilnī gi viss. Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! . Iesaku viesnī cu visiem, novē lu visiem lielisku atpū tu…
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vladsuzi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam izvē lī gi tū risti un, dodoties uz Ē ģ ipti, saprotam, kurp dodamies. Š oreiz atteicā mies no ierastajā m brī vdienā m Š arm eš Š eihā un nolē mā m doties uz Tabu, lai apmeklē tu tuvē jā s valstis. Dzimtajā Š armelš eihā ieradā mies ap 12:00, mū s ļ oti ā tri izvilka no tū ristu pū ļ a un iesē dinā ja mikroautobusā . … Tomēr ▾ Esam izvē lī gi tū risti un, dodoties uz Ē ģ ipti, saprotam, kurp dodamies. Š oreiz atteicā mies no ierastajā m brī vdienā m Š arm eš Š eihā un nolē mā m doties uz Tabu, lai apmeklē tu tuvē jā s valstis.
Dzimtajā Š armelš eihā ieradā mies ap 12:00, mū s ļ oti ā tri izvilka no tū ristu pū ļ a un iesē dinā ja mikroautobusā . Protams, ir ļ oti neē rti braukt 300 kilometrus pa serpentī nu, ņ emot vē rā augstuma atš ķ irī bas mazā autobusā . Jā , un ja nav nolaiž amā s sē dekļ u atzveltnes iespē jas. Sarā vies pē c 3 stundu braukš anas devos uz reģ istratū ru. Viss ir ļ oti pieticī gi, mierī gi un pieklā jī gi. Viesnī cā ir 50 tū risti, izņ emot tos 5, kuri ieradā s ar mikroautobusu. Mē s bez kukuļ iem dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Starp citu, viesnī cā , lai iegū tu skatu uz tuksnesi, iespē jams, ir jā maksā kukulis, jo ē ka ir celta pakava formā , un gandrī z visi numuri ir vē rsti uz jū ru.
Arī istabā viss bija tī rs, nedaudz nobruž ā ts, mazliet vecs. Tač u greznais skats no istabas piever acis uz š iem trū kumiem. Santehnika bija ideā lā kā rtī bā , lai gan vienā no dienā m bija problē mas ar karsto ū deni. Pē c sū dzī bas par uzņ emš anu jautā jums tika atrisinā ts divu stundu laikā . Tī rī š ana bija kvalitatī va, apkopē ja centā s vismaz kaut ko nopelnī t, ņ emot vē rā gandrī z pilnī gu tū ristu neesamī bu. Tī ri no cilvē ciskā viedokļ a mē s sapratā m viņ a centienus un katru otro dienu atstā jā m 2 USD. Pē c viņ a sejas bija skaidrs, ka viņ š vē las vairā k. Gulbji un citi dzī vnieki no dvieļ iem un spilveniem nebū vē ja. Gultas veļ a nebija jauna, tā pat kā viesnī ca, uz dvieļ iem vietā m bija traipi.
Viesnī cas teritorija ir vairā k kā kompakta, vispā r nav kur staigā t. Tajā paš ā laikā viss tiek rū pī gi iztī rī ts un padzirdī ts. Pludmale gandrī z tukš a, ieeja jū rā uz akmeņ iem tā lā k koraļ ļ u rifs un dziļ ums. Ir riskanti iekļ ū t ū denī bez č ī bā m. Mē s tos iegā dā jā mies veikalā pie viesnī cas, kur cenas ir absolū ti adekvā tas. Pats rifs ir nabadzī gā ks nekā Š armā , tač u tur ir daudz zivju, gan lielu, gan mazu.
Ē diens normā ls, ir viss: zivis, gaļ a un vista, piedevas rī su veidā , makaroni, cepti kartupeļ i un kartupeļ u biezeni, liela izvē le sasmalcinā tu dā rzeņ u (gurķ i un tomā ti bez garš as), desa, siers, omletes, jogurti, desiņ as, picas, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i (dateles, melone, apelsī ni). Jū s nevarat palikt izsalcis. Animā cijas praktiski nav, bet bez tā s mierī gi iztikā m.
Bijā m gatavojuš ies doties vairā kā s ekskursijā s, bet izrā dī jā s, ka braucam tikai uz 2, pā rē jā s ekskursijā s grupa netika. Pasū tī jā m pa telefonu vietē jā tū risma aģ entū rā , ko mums ieteica draugi vē l Krievijā . Tad viņ u gids mū s iesauca istabā un noorganizē ja mums ekskursiju uz Jeruzalemi ar nakš ņ oš anu Betlē mē un ekskursiju uz Petru ar prā mi.
Man viss patika, atpū ta, ekskursijas un viesnī ca bija diezgan. Lai gan nā kamreiz uz Tabu nebrauksim, redzē jā m visu, ko gribē jā m. Taba un pati viesnī ca ir piemē rota mē renā m, ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam izvē lī gi tū risti un, dodoties uz Ē ģ ipti, saprotam, kurp dodamies. Š oreiz atteicā mies no ierastajā m brī vdienā m Š arm eš Š eihā un nolē mā m doties uz Tabu, lai apmeklē tu tuvē jā s valstis. Dzimtajā Š armelš eihā ieradā mies ap 12:00, mū s ļ oti ā tri izvilka no tū ristu pū ļ a un iesē dinā ja mikroautobusā . … Tomēr ▾ Esam izvē lī gi tū risti un, dodoties uz Ē ģ ipti, saprotam, kurp dodamies. Š oreiz atteicā mies no ierastajā m brī vdienā m Š arm eš Š eihā un nolē mā m doties uz Tabu, lai apmeklē tu tuvē jā s valstis. Dzimtajā Š armelš eihā ieradā mies ap 12:00, mū s ļ oti ā tri izvilka no tū ristu pū ļ a un iesē dinā ja mikroautobusā . Protams, ir ļ oti neē rti braukt 300 kilometrus pa serpentī nu, ņ emot vē rā augstuma atš ķ irī bas mazā autobusā . Jā , un ja nav nolaiž amā s sē dekļ u atzveltnes iespē jas. Sarā vies pē c 3 stundu braukš anas devos uz reģ istratū ru. Viss ir ļ oti pieticī gi, mierī gi un pieklā jī gi. Viesnī cā ir 50 tū risti, izņ emot tos 5, kuri ieradā s ar mikroautobusu. Mē s bez kukuļ iem dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Starp citu, viesnī cā , lai iegū tu skatu uz tuksnesi, iespē jams, ir jā maksā kukulis, jo ē ka ir celta pakava formā , un gandrī z visi numuri ir vē rsti uz jū ru. Arī istabā viss bija tī rs, nedaudz nobruž ā ts, mazliet vecs. Tač u greznais skats no istabas piever acis uz š iem trū kumiem. Santehnika bija ideā lā kā rtī bā , lai gan vienā no dienā m bija problē mas ar karsto ū deni. Pē c sū dzī bas par uzņ emš anu jautā jums tika atrisinā ts divu stundu laikā . Tī rī š ana bija kvalitatī va, apkopē ja centā s vismaz kaut ko nopelnī t, ņ emot vē rā gandrī z pilnī gu tū ristu neesamī bu. Tī ri no cilvē ciskā viedokļ a mē s sapratā m viņ a centienus un katru otro dienu atstā jā m 2 USD. Pē c viņ a sejas bija skaidrs, ka viņ š vē las vairā k. Gulbji un citi dzī vnieki no dvieļ iem un spilveniem nebū vē ja. Gultas veļ a nebija jauna, tā pat kā viesnī ca, uz dvieļ iem vietā m bija traipi. Viesnī cas teritorija ir vairā k kā kompakta, vispā r nav kur staigā t. Tajā paš ā laikā viss tiek rū pī gi iztī rī ts un padzirdī ts. Pludmale gandrī z tukš a, ieeja jū rā uz akmeņ iem tā lā k koraļ ļ u rifs un dziļ ums. Ir riskanti iekļ ū t ū denī bez č ī bā m. Mē s tos iegā dā jā mies veikalā pie viesnī cas, kur cenas ir absolū ti adekvā tas. Pats rifs ir nabadzī gā ks nekā Š armā , tač u tur ir daudz zivju, gan lielu, gan mazu. Ē diens normā ls, ir viss: zivis, gaļ a un vista, piedevas rī su veidā , makaroni, cepti kartupeļ i un kartupeļ u biezeni, liela izvē le sasmalcinā tu dā rzeņ u (gurķ i un tomā ti bez garš as), desa, siers, omletes, jogurti, desiņ as, picas, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i (dateles, melone, apelsī ni). Jū s nevarat palikt izsalcis. Animā cijas praktiski nav, bet bez tā s mierī gi iztikā m. Bijā m gatavojuš ies doties vairā kā s ekskursijā s, bet izrā dī jā s, ka braucam tikai uz 2, pā rē jā s ekskursijā s grupa netika. Mē s pasū tī jā m pa tā lruni Red Sea Travel aģ entū rā , ko mums ieteica draugi Krievijā . Tad viņ u gids mū s iesauca istabā un noorganizē ja mums ekskursiju uz Jeruzalemi ar nakš ņ oš anu Betlē mē un ekskursiju uz Petru ar prā mi. Man viss patika, atpū ta, ekskursijas un viesnī ca bija diezgan. Lai gan nā kamreiz uz Tabu nebrauksim, redzē jā m visu, ko gribē jā m. Taba un pati viesnī ca ir piemē rota mē renā m, ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар badgodzila
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca maza, daudz zaļ umu, ļ oti klusa (nav vispā r animā cijas), pludmale netī ra, deviņ as dienas ne reizi nav redzē juš i tī rī tu, viesnī cai nav sava mola (bruģ is), krasta lī nija ir akmeņ i. Ē diens bija vienmuļ š , trū ka augļ u, neskatoties uz to, ka tagad viņ iem ir arbū zu, zemeņ u sezona, mums iedeva tikai absolū ti bezgarš ī gas zaļ ā s melones, apelsī nus, greipfrū tus. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, daudz zaļ umu, ļ oti klusa (nav vispā r animā cijas), pludmale netī ra, deviņ as dienas ne reizi nav redzē juš i tī rī tu, viesnī cai nav sava mola (bruģ is), krasta lī nija ir akmeņ i. Ē diens bija vienmuļ š , trū ka augļ u, neskatoties uz to, ka tagad viņ iem ir arbū zu, zemeņ u sezona, mums iedeva tikai absolū ti bezgarš ī gas zaļ ā s melones, apelsī nus, greipfrū tus. Tagad viesnī ca ir tukš a un balstā s uz divdesmit pieciem lī dz trī sdesmit cilvē kiem. Pā rsvarā cilvē ki brauc ekskursijā s uz Izraē lu, Jordā niju, un, protams, cena ir zemā ka nekā pieczvaigž ņ u viesnī cā s Tabā .
аватар Marva26
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Visiem patika … Tomēr ▾ Visiem patika
аватар Marva26
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti iesaku tū ristiem, kuri vē las atpū sties no pilsē tas ikdienas burzmas. Ē ģ iptē biju pirmo reizi un ļ oti priecā jos, ka izdarī ju pareizo izvē li : -) Viesnī ca ir kompakta un klusa. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku tū ristiem, kuri vē las atpū sties no pilsē tas ikdienas burzmas. Ē ģ iptē biju pirmo reizi un ļ oti priecā jos, ka izdarī ju pareizo izvē li : -) Viesnī ca ir kompakta un klusa. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Brī niš ķ ī ga jū ra. Krā š ņ i kalni. Garš ī ga virtuve. To visu pā rtrauc sī ki trū kumi - augļ u daudzveidī bas trū kums (to es gribē tu izmantot vairā k nekā gaļ u dienvidos) un nesvarī ga telpas uzkopš ana (ko jū s gaidī jā t? Istabu uzkopj puisis, kurš to nedara). Es pat nezinu, kā rī koties ar mopu : -) bet, smalki izgriež brī numus no dvieļ iem : -). Par ko viņ š saņ ē ma savu dolā ru : -)). Viņ us baroja kauš anai, neviens nedomā ja, ko un kur tu izved. Gaļ a, zivis, vista - cik vien vē laties. Garš ī gi rī si un svaigi dā rzeņ i. Par dzē rieniem es neko nevaru pateikt - amatierim......Es nelietoju alkoholu, tā pē c informā cija ir nulle : -). Ē ģ iptes zupas arī ir ''nevaru paspē t'', lai gan godī gi mē ģ inā ju pagarš ot. Ļ oti garš ī gi uz grila. Nu, cepš ana ir kaut kas! Tagad no galda laipni lū dzam pludmalē!!! ! ! Ir daudz brī vu vietu! BRĪ DINĀ JUMS!!! ! ! NO PIRMĀ S UZTURĒ Š ANĀ S OTNĒ S PLUDMAJĀ , RŪ PĒ JIES PAR APAVIEM!!! ! ! Tā saucamā s ''koraļ ļ u kurpes'' (č ī bas) pasargā s Jū s no nepatikš anā m, kas saistī tas ar akmeņ iem jū rā un jū ras ež iem (brrrrrrrrr). Iesaku pirkt veikalā no Romas (kristī ts par Robertu, ē ģ iptieš u kristieš u koptu). Viesnī cā č ī bas maksā s 10 dolā rus, Romā - 4! Sajū ti atš ķ irī bu! Romā ns piedā vā s arī kaijas un ū denspī pi, joku un piekā psies cenā ! Es iesaku. Par ceļ ojumu uz Izraē lu - atseviš ķ s jautā jums : -). Ī sā k sakot, IESAKU, ka tur ir jē ga : -) Š is atvaļ inā jums ir paredzē ts tiem, kas vē las uzzinā t un redzē t vairā k, sazinā ties un izmē ģ inā t ē ģ iptieš u dzī vi, nevis skaitī t putekļ u daļ iņ as istabā : -) un dusmoties par sī kumiem : - ) Un mums arī ļ oti paveicā s ar atpū tniekiem ! ! ! Iepazinos ar lieliskiem puiš iem!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no Ē ģ iptes. Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Aquuuamarrrine. Braucā m par ļ oti izdevī gu cenu, iespaidi vienkā rš i neticami. Mū s laipni sagaidī ja un ā tri apsē dā mies. Istaba bija laba. Viss darbojā s, vannas istabā bija viss nepiecieš amais, pat fē ns, TV, kondicionieris. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Ē ģ iptes. Kopā ar vī ru atpū tos viesnī cā Aquuuamarrrine. Braucā m par ļ oti izdevī gu cenu, iespaidi vienkā rš i neticami. Mū s laipni sagaidī ja un ā tri apsē dā mies. Istaba bija laba. Viss darbojā s, vannas istabā bija viss nepiecieš amais, pat fē ns, TV, kondicionieris. Arī ar vē rtslietu glabā š anu problē mu nebija - istabā atradā s seifs. Bija patī kami, atgriež oties istabā , atrast dvieļ us gulbju formā . Man patika personā ls - viņ i lieliski strā dā ja. Ē diens arī patī kami pā rsteidza - visa kā pietika, arī augļ u, viss bija gana garš ī gs un daudzveidī gs. Tika vienkā rš i iepriecinā ti ar saldajiem konditorejas izstrā dā jumiem un daž ā diem desertiem. Tik garš ī gus ē dienus vē l neesam garš ojuš i. Pludmale ir tī ra un ir pietiekami daudz vietas. Ļ oti laba iekļ ū š ana ū denī , var peldē t bez speciā liem apaviem. Tik ļ oti patika snorkelē š ana - cik daudz skaistuma var redzē t. Pludmale nav slikta masā ž a, var spē lē t arī pludmales volejbolu. Vakaros biež i pastaigā jā mies pa viesnī cas teritoriju, pavadī jā m laiku bā rā , smē ķ ē jā m ū denspī pi vai apmeklē jā m animatoru rī kotus izklaides pasā kumus. . Mē s lieliski pavadī jā m laiku. Apmeklē jā m arī interesantas ekskursijas, kuras mums piedā vā ja EvaTour un piedā vā ja labu atlaidi. Pastaigā jā mies Krā sainajā kanjonā un 2 dienu ekskursijā uz Izraē lu. Pateicoties mū su gidam, viņ š visu ceļ u mums pastā stī ja daudz interesantas informā cijas. Izraē lā apmeklē jā m Jeruzalemi un Betlē mi, peldē jā mies Nā ves jū rā . Mums visiem tā patika, brī niš ķ ī ga viesnī ca un lieliska uzturē š anā s. Mē s ar prieku apmeklē sim š o viesnī cu vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tzsxhbn5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, ģ imenei, klusai atpū tai. Viesnī cā nebija tā di krievi kā "Tagila noteikumi", virtuve garš ī ga, daudz augļ u, animā cija neuzbā zī ga, apkalpoš ana laba. Daž as izrā des katru vakaru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, ģ imenei, klusai atpū tai. Viesnī cā nebija tā di krievi kā "Tagila noteikumi", virtuve garš ī ga, daudz augļ u, animā cija neuzbā zī ga, apkalpoš ana laba. Daž as izrā des katru vakaru. Vienī gais mī nuss ir ieeja jū rā , bet var pielā goties š im. . . Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, es gribu š eit atgriezties vē lreiz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums y6crbrec
gaidu jūsu atbildi, paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
iemiesojums Gladkoffa
Lūdzu, atbildiet uz diviem jautājumiem: 1. Vai ir tenisa korts 2. Cik maksā ekskursija uz Izraēlu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums korgevich
Sveiki. lūdzu, pastāstiet man dažas lietas: 1 - kāda ir situācija ar jūru galu galā? Vai ir viegli iekļūt īpašos apavos? cik tālu ir koraļļi no zivīm? 2 - pie ieejas jūras smiltīs, vai koraļļi? 3- vai pludmalē vai pie baseina ir bārs? vai tas strādā? 4 - vai viesnīca atļauj iepildīt ūdeni pudelēs no dzesētājiem? Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums lenor24
Tūroperatora piedāvātajās tūrēs martam nav piedāvājumu Aquamarine saulespuķu viesnīcai Tabā (Ēģipte). Vai viņš tagad ir slēgts?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums nastya_P
Nevaru atrast viesnīcu Google kartē, būtu ļoti pateicīga jebkura informācija
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Отель для семейного отдыха. Открыт в 2010 году. Отель состоит из двух 2- и 3-этажных корпусов.

Atrašanās vieta В 225 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в курортной зоне Таба.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 250 м. Шезлонги на пляже и у бассейна.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 бара, магазины, барбекю, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 164 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Taba Golden Coast, Taba, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 922 00 20
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.