Dessole Holiday Taba Resort 4*– Atsauksmes

179
Novērtējums 6.710
№12 viesnīcas reitingā Cilnes
7.7 Numurs
7.1 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no sešām 2 stāvu ēkām. Tā atrodas Tabas rajonā, kas ir slavena ar saviem brīnišķīgajiem skatiem, daudzajām grotām, lagūnām un pludmalēm. Viesnīcā ir visi apstākļi relaksējošām un relaksējošām brīvdienām. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2012. gadā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ar draugiem februā ra sā kumā bija iespē ja atpū sties Tabā . bija Brī vdienu Tabā . Viesnī ca mums patika, ļ oti labi atpū tā mies. Viesnī cai ir ļ oti sakopta teritorija, ir liels peldbaseins un daudz ziedu. Viesnī ca nav ī paš i liela, jauks interjers, numuriņ i ļ oti skaisti un ē rti. … Tomēr ▾ Mums ar draugiem februā ra sā kumā bija iespē ja atpū sties Tabā . bija Brī vdienu Tabā . Viesnī ca mums patika, ļ oti labi atpū tā mies. Viesnī cai ir ļ oti sakopta teritorija, ir liels peldbaseins un daudz ziedu. Viesnī ca nav ī paš i liela, jauks interjers, numuriņ i ļ oti skaisti un ē rti. Un skats no balkoniem ir satriecoš s, ī paš i naktī - jū ra un aiz tā s Jordā nijas gaismas. Istabā ir televizors, kondicionieris ar pulti, jauna santehnika, minibā rs, ē rtas mē beles. Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas. Jū ra ir skaista, rifi tur ir tuvu un manas mī ļ ā kā s skaistā s zivis ir ļ oti tuvu, un mani draugi ieraudzī ja astoņ kā ji tieš i pie pontona. Laba ieeja jū rā , var peldē ties bez speciā liem apaviem. Ē diens arī lī menī , ļ oti labs, daudz gaļ as, augļ i, dā rzeņ i, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ē dā m visu ar prieku, patika svaigas sulas un kafija. Vakaros viesnī ca organizē izklaidi un diskotē ku. Iepriekš arī izlasī jā m par ekskursijā m, sazinā jā mies ar uzņ ē mumu Evaturs. Mē s devā mies 2 dienu ekskursijā uz Jordā niju un Jeruzalemi. Bija ļ oti apmierinā ti. Stundu stā vē š ana muitā nebija daudz. Petra Jordā nijā ir kaut kas! Un Palestī na ar Kristus Piedzimš anas baznī cu un Jeruzaleme ar Svē tā kapa baznī cu! Un peldē ties Nā ves jū rā . Kopumā mums ļ oti patika, bijā m ļ oti apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар larisa23
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca pretī ga!! ! ! Personā ls ir rets redneck!! ! ! Viss personā ls ir rupjš!!! ! ! Bija bail kaut ko prasī t! It ī paš i, kad nā k vientuļ ā s meitenes un sievietes, viņ as nevar izvairī ties no rupjī bā m, necieņ as un ļ … Tomēr ▾ Viesnī ca pretī ga!! ! ! Personā ls ir rets redneck!! ! ! Viss personā ls ir rupjš!!! ! ! Bija bail kaut ko prasī t! It ī paš i, kad nā k vientuļ ā s meitenes un sievietes, viņ as nevar izvairī ties no rupjī bā m, necieņ as un ļ aunprā tī giem skatieniem un darbī bā m savā adresē!!!! ! ! Bija bezjē dzī gi sū dzē ties augstā kajai vadī bai, vadī tā ju bars, kas neko nedarī ja!! ! ! Varē ja izcelt vienu cilvē ku no 40, kurš vienmē r bija draudzī gs un smaidī gs!! ! ! Vienī gais, kas š ajā viesnī cā ir augstā kajā lī menī un to glā bj ir lieliskā animā cija!!! ! ! Te var uzrakstī t pamatī gus uzslavas!!!! ! ! Un pludmalē un vakarā vispā r no rī ta lī dz vē lam vakaram viņ us izklaidē pilni atpū tnieki !! ! ! Ē diens ir tik un tā , bet vienmē r bija no kā izvē lē ties!! ! ! Lū k, var teikt, bez ī paš ā m pretenzijā m !! ! ! Un viss pā rē jais, ieskaitot pludmali, un krastu, un ieieš anu jū rā , vienkā rš i sū c !!! ! ! Š o viesnī cu nevar ieteikt nevienam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Pieņ em manu vā rdu!!! ! ! Mē s nekad nerakstī jā m atsauksmes, bet vienkā rš i bija ž ē l cilvē ku, ka neviens cits nepieļ aus tā du kļ ū du un neizvē lē sies savam atvaļ inā jumam tā das stulbas un tā du caurumu !!!!!!!!! ! ! Apkā rt ir tikai bū vlaukumi, nereā li kaut kur braukt, ekskursijā s tikai maksā jot nodokli biduī niem, lai tiktu vaļ ā , jo Pegazs š ajā viesnī cā visu ir monopolizē jis un visus iebiedē , ī paš i jau gados ! ! ! ! Vispā r kā rtē jo reizi respekts animā cijai !! ! ! Nav vairs ko slavē t!!! ! !
аватар iren71
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ekskursija tika iegā dā ta no Pegasus. Pirmo reizi no š ī s kompā nijas transfē ra gids mū s atstā ja pusceļ ā uz viesnī cā m. . . Izgā ju uz Nuveibu ar vā rdiem "š oferis zina ceļ u uz viesnī cā m". Novietots bez problē mā m. … Tomēr ▾ Ekskursija tika iegā dā ta no Pegasus. Pirmo reizi no š ī s kompā nijas transfē ra gids mū s atstā ja pusceļ ā uz viesnī cā m. . . Izgā ju uz Nuveibu ar vā rdiem "š oferis zina ceļ u uz viesnī cā m". Novietots bez problē mā m. Telpas ir labā stā voklī . Daž ā s ē kā s vispā r nav liftu. Viesnī cā s uzturas tikai krievi. 100% Pegasus viesnī ca. Laika starpī ba Krievijā ir liela, un pulksten 7 nav pietiekami daudz vietu brokastī m. Pē c 30 minū tē m, ierodoties, vietas bū s, bet izklā tas ar netī riem traukiem. Tas netiek noņ emts, kamē r jū s ē dat. Netī ro trauku saņ emš anai nepietiks dozators - pacietī gie krievi paš i bū tu pagā juš i garā m. Jā , es pati mazgā tu krū zes. Tie ir sastopami nelielā skaitā . Ē diens. Biež i vien augļ i nebija pietiekami gatavi, lai tos varē tu ē st. Tomā ti ar dzeltenā m vē nā m....Ir kafijas automā ti.
Teritorija liela, bet uz pusi neizņ emta, skrien. Lielā kajā daļ ā tā s kailas zemes bez apstā dī jumiem. Pludmale - gultas ir netī ras, nav mazgā tas. Pludmales dvieļ i bū s istabā . Viņ iem tas jā maina ik pē c trim dienā m, bet š ā di jū s varat. Tagad galvenais ir jū ra. Var jau nospļ auties par visiem trū kumiem, bet.... ATKRISTUS tajā peld REGULĀ RI. Un š ajā viesnī cā viņ š vienmē r ir tur, viņ š bija (pē c pieredzē juš u cilvē ku domā m), bet acī mredzot viņ š bū s. Atkritumu tvertne atrodas virs viesnī cas Soll. tā kā viesnī ca atrodas piekrastes lī kumā , visi atkritumi vienmē r nonā k pludmalē . Arī mierā , starp citu, sola peldē ties ar somā m, krū zī tē m un visu to š ņ agu. Kas gan sabojā viedokli par pā rē jo un par Ē ģ ipti kopumā , ī paš i tiem, kas š ajā valstī ieradā s pirmo reizi. Bū tu tikai viens spriedums - mē s te vairs nenā ksim..... Ieeja jū rā (oļ i-bruģ is) ir lē zeni slī pa pa kreisi no pontona un pē c 1.5 metriem uzreiz dziļ i. Kad ir vē trains (gandrī z vienmē r ir vē trains), ir grū ti iekļ ū t. Uz pontona daļ a pakā pienu sapuvusi. Viesnī cas kreisajā pusē atrodas oļ u-smilš u lagū na bez atkritumiem. Bet apsargi reti ļ auj jums tur staigā t...jo netā lu dzī vo beduī ni. Kas brī vi staigā pa viesnī cu, un no rī ta gandrī z pa ē kā m. Animā cija - komanda atpū š as pie mums))) Vakarā patiesī ba mē ģ ina izklaidē t ar tipiskā m programmā m. Kas tur ceļ o ar bē rniem. Ā rsts ieradī sies viesnī cā s pē c 2 stundā m, kad viņ am piezvanī s Pegaza gids, kurš vispirms jā atrod. Istabā ū dens dzeramā pudele 1.5 litri.
Номер с видом на моря Правая часть отеля
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atgriezos no viesnī cas un steidzos dalī ties savos iespaidos. Ā tri reģ istrē jos, iespē jams, pateicoties tam, ka ieradā mies viesnī cā pē c 18:00. Mums iedeva istabiņ u C korpusā ar labu skatu uz jū ru un baseinu. Kā vē lā k izrā dī jā s, š ajā ē kā no visā m istabā m paveras labs skats, tikai no pirmā stā va jū ra nav redzama krū mu dē ļ . … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no viesnī cas un steidzos dalī ties savos iespaidos. Ā tri reģ istrē jos, iespē jams, pateicoties tam, ka ieradā mies viesnī cā pē c 18:00. Mums iedeva istabiņ u C korpusā ar labu skatu uz jū ru un baseinu. Kā vē lā k izrā dī jā s, š ajā ē kā no visā m istabā m paveras labs skats, tikai no pirmā stā va jū ra nav redzama krū mu dē ļ . Kopumā visa viesnī cas teritorija ir izrotā ta ar zaļ umiem, tā aug, zied, saldi smarž o. Ē dieni viesnī cā ir diezgan daudzveidī gi un garš ī gi. Mums patika. Vienmē r liellopu gaļ a, vistas gaļ a, zivis. Ļ oti garš ī gi makaroni, kuriem piedevas tiek gatavotas tieš i tur. Dā rzeņ i, augļ i, saldumi visā to daudzveidī bā . Izkā š tikai tā pē c, ka sulas bija atš ķ aidī tas, nevis iepakojumos. Sodu lē ja no pudelē m, biež i nā ca bez gā zes, acī mredzot no tā , ka tā bija ilgi atvē rta. Vienu reizi uzturē š anā s laikā var paē st zivju restorā nā , diezgan garš ī gi. Mana mī ļ ā kā bija jū ras velš u zupa. Pludmale lieliska, liela, daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū rā var iekļ ū t no mola, kas it kā sadala pludmali 2 daļ ā s, kur uzreiz nolaiž oties ū denī ir jau dziļ š un peld daudzas zivis. Ir arī ieeja no krasta pa kreisi no pludmales. Noteikti valkā jiet ī paš us apavus, ir asi akmeņ i. Man ļ oti patika dienas animā cija. Puiš i pastā vī gi organizē ja daž ā das spē les, aicinā ja uz boč u, ū dens aerobiku, volejbolu, š autriņ as. Vakara izrā des nav pelnī juš as uzmanī bu, š ķ iet, ka katra diena ir savā dā ka. bet neinteresē . Arī diskotē kā bija garlaicī gi, jo cilvē ku bija maz. Izklaidē jā mies spē lē jot bekgemonu, dambreti, š ahu, mē ģ inā jā m spē lē t galda tenisu, bet raketes bija tik senlaicī gas, ka tas nesagā dā ja lielu prieku. Gribē jā m uzpī pē t ū denspī pi, bet neatradā m, kur to piedā vā . Veikalā nopirkt krupi nož ņ augtu, ļ oti dā rgi. Tač u viņ i než ē loja naudu ceļ ojumam uz Izraē lu. Kā gan citā di? Bū t Tabā un nebraukt uz Izraē lu ir muļ ķ ī bas. Ekskursiju ņ ē mā m no Evaturs (mū s konsultē ja aģ entū rā , kur ņ ē mā m biļ etes), cenas tieš ā m zemā kas nekā tū roperatoram. Man patika organizā cija, ī paš i iespaidu atstā ja gids Izraē lā , ļ oti interesanti runā ja un pacietī gi atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Viņ š , protams, atnesa uz veikalu ar suvenī riem un krustiņ iem, sveces ar kosmiskā m cenā m, bet mē s viņ am to piedevā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yeah777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies kā savu Pegasus ķ ē di, no kuras iegā dā jā mies biļ eti. 4 personā m uz 2 nedē ļ ā m, cena bija visinteresantā kā Ē ģ iptē , uzskatī jā m tikai par š armu jeb marsa alam, nolē mā m izvē lē ties Tabu, jo. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies kā savu Pegasus ķ ē di, no kuras iegā dā jā mies biļ eti. 4 personā m uz 2 nedē ļ ā m, cena bija visinteresantā kā Ē ģ iptē , uzskatī jā m tikai par š armu jeb marsa alam, nolē mā m izvē lē ties Tabu, jo. vē l neesmu bijis. . . Ko lai saka? Viesnī ca ir liela, ar milzī gu teritoriju, ar kilometru (!! ! ) pludmali, un ir tā da sajū ta, ka tu dzī vo š eit viens tuksnesī )) Kopumā mums ļ oti patika, ka gandrī z tikai krievi, labi, daž viet, Ukraiņ i, uzvedā s, starp citu, mierī gi, pā rsvarā , cilvē ki dodas ģ imeni, vai vecumā , jo. netā lu no Izraē las, un tū ristu skolas dodas uz turieni ekskursijā s...
Mani interesē ja, protams, jū ra, fauna bija ļ oti interesanta, mē s to pat negaidī jā m! ! ! Taba ir riktī ga "slī pa" vieta. . . skaistā kos ē rgļ us redzē jā m vairā kas reizes, daž us lielus marmora starus, tie pā rsvarā sē dē ja apakš ā , vī rs mantas starus redzē ja divas reizes (!! ! ). Ē rgļ i ir smuki, ž ē l ka nebija lī dzi zemū dens kameras, te obligā ti, ja vien protams nebaidā s peldē t, mē s ar vī ru nopeldē jā mies, liekas, ka esam divatā , atpū tnieki vai nu baidā s, vai nezina par vietē jo jū ras skaistumu. Pā ris reizes redzē juš i bruņ urupuč us, lai gan saka, ka arā bi noķ ē ruš i visus, bet tie bija mazi, tieš ā m. Ļ oti interesanti skatī ties lauvu zivju barus, dzenā mazuļ us baros pa 9-10 gabaliņ iem, nekad neesmu redzē jis tā ds lauvu zivju skaits. Starp citu, diezgan lielas barakudas no rī ta kuģ oja tieš i uz pontonu. Nu ir arī visā das mazā kas dzī vas radī bas - pā ris stingu-limas, vairā ki lieli murē nas, un daž ā das, baltas jū ras č ū skas ar svī trā m, vakarā mazie murē nas rā pā s tieš i pludmalē un kaut ko izrā va no apakš as. akmeņ i, visā das zivis, gan Napoleoni un nesanā ca, galu galā rifs ir mazs, stiepjas tikai pa labi no mola un ir 150-200 metrus garš , peldē t neuzdroš inā jā s tā lā k principā un š is derē ja. . . kalmā ri nemitī gi peldē ja, starp citu, viņ iem vakaros mē tā tī klus vietē jie, ja no rī ta peldi, tad vē l nav laika tos sakopt. . . vispā r vietē jie iedzī votā ji nekautrē jas dabū t pā rtiku jū rā , mans vī rs ieraudzī ja arā bu ar milzu nazi(! ), Kas dabū ja kaut ko no koraļ ļ iem. Vispā r atseviš ķ a tē ma - par koraļ ļ u kopš anu, viesnī cā uz mola nav apkopē ja - atpū tniekus neviens nepieskata, nedzen nost no koraļ ļ iem un daž i vienkā rš i staigā pa tiem, cilvē ki ! ! ! tas ir barbariski! ! ! nedari to, viņ i no tā mirst un pē c 10 gadiem š ī skaistuma vairs nebū s! ! ! Starp citu, vē l viena Tabas ī patnī ba - tik netī ra jū ra, kā da te bija pā ris dienas, pat pie Melnā s jū ras nebiju redzē jis, acī mredzot tā nes atkritumus no visas Sarkanā s jū ras un te tikai krā jas, tas ir tikai murgs, apsargi mē ģ ina savā kt, bet tas ir n. . . ts protams...tad tas viņ u kaut kur aizved un atkal jū ra ir skaidra...
Pati viesnī ca tika izremontē ta - skaista liela foajē , restorā ns ar labu kondicionieri, paš as telpas lielas, ē rtas, vienī gais, ka tualete nestrā dā ja, remontē ja tikai otrajā dienā .
Mums pavē rā s ļ oti skaists skats no istabiņ as, netā lu rotaļ u laukums ar baltā m smiltī m, 3 peldbaseini.
Lī dz jū rai ir diezgan tā lu, iespē jams, 100 metri, bet pludmale ir burvī ga - ir VIP mā jas ar aizkariem, tur var pakā rties un, ja vē laties, pat pā rnakš ņ ot, apsardze atļ auj...starp citu personā ls ar krievu valodas zinā š anā m vai vismaz tā s pamatiem, ir vadī tā ji, kas runā ļ oti labi, tas ir jauki. Visi pievē rš uzmanī bu, daž reiz pat pā rmē rī gi, kā puisis no spa, nu ko darī t, jū s arī varat saprast, tā ir viņ u nauda. . . Starp citu, vadī tā ja Yana ir krievu meitene, jū s vienmē r varat atrisinā t visas problē mas ar viņ u, redzē ju, ka viņ a pat palī dzē ja atpū tnieku bē rnam nopirkt autiņ biksī tes, jo viesnī cā tā s nepā rdeva)))
Ē diens ļ oti labs, vienmē r ir gaļ a, 3 daž ā di veidi un 1-2 zivju veidi, brokastis standarta, bez volā niem, augļ i daž ā di, alternatī vi, saldi, garš ī gi, daudzveidī gi, 1 vai 2 zupas. Kopumā bez volā niem, bet viss garš ī gs un svaigs, nekā du traucē jumu saistī bā ar uzturu nebija. . .
Ir animā cija, jo vairā k atpū tnieku, jo pamanā mā k, pa dienu baseinā , vakarā pē c vakariņ ā m un bē rniem miki klubā , kā parasti. Reizi nedē ļ ā - austrumu vakars, viņ i katru dienu iznesa kū kas, visā das sacensī bas, bē rnu diskotē ku. Principā atbraucā m tikai jū ras dē ļ , bet patī kams bonuss ir arī izklaide. . .
Runā jā m ar cilvē kiem, kuri jau ieraduš ies š ajā viesnī cā.3. vai 4. reizi, varbū t atkā rtosim, ja ir no kā izvē lē ties. Man ļ oti patī k, ka š ā da uzmanī ba tiek pievē rsta krievu atpū tniekiem, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, tas, protams, ir liels pluss, un jū ra ir ļ oti, ļ oti laba. Vienī gais, lai nokļ ū tu lidostā , nepiecieš ams diezgan ilgs laiks - apmē ram 3.5 stundas, bē rns bija slims atceļ ā , tā pē c mē s uzglabā sim ī paš as tabletes)))
вот такое насекомое попалось в объектив... площадка рядом с рестораном, красивый фонтан с подсветкой для туристов из Ростова арабский вечер
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu atpū tā mies Tabā , kur svinē jā m Jauno gadu Holiday Hotel. Mē s bijā m priecī gi par viesnī cu. Visiem patika. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā . Ā rpus viesnī cas paveras skats uz kalniem. Plaš a un skaista viesnī cas teritorija. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu atpū tā mies Tabā , kur svinē jā m Jauno gadu Holiday Hotel. Mē s bijā m priecī gi par viesnī cu. Visiem patika. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā . Ā rpus viesnī cas paveras skats uz kalniem. Plaš a un skaista viesnī cas teritorija. Daž ā di koki, daudz zaļ umu. Liels, tī rs baseins, blakus ļ oti mazam. Numurs ar lielisku skatu uz jū ru. Istabā ir viss nepiecieš amais. Karstais ū dens nav problē ma. Katru dienu tika nodroš inā ts ū dens pudelē s. Tī rī ts katru dienu, ļ oti tī rs.
Pludmale: sauļ oš anā s krē slu un dvieļ u pietika visiem. Jū ra skaista, zivju daudz, blakus rifs, ar masku var peldē ties un bē guma laikā vā kt jū ras veltes.
Ē diens: bufete. Vienmē r zupa, salā ti, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, sā nu ē dieni, daudz saldumu, augļ u. Ir arī kafejnī cas un bā ri.
Viesnī cā varat doties uz masā ž u, labsajū tas centru vai saunu.
Animatori ļ oti cenš as izklaidē t pagrieziena punktus. Animā cijas programma pa dienu un vakarā . Vakaros ir arī diskotē ka.
Mē s devā mies uz Krā saino kanjonu. Š ī ir pā rsteidzoš a vieta ar neticami skaistumu. Tad nolē mā m apmeklē t Izraē lu un Jordā niju. Š ī ir aizraujoš a divu dienu autobusu tū re un unikā la iespē ja apmeklē t daž ā das pilsē tas, kultū ras pieminekļ us un Nā ves jū ru. Tā s bija neaizmirstamas brī vdienas un daudz jaunas pieredzes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marina_U
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu visiem apliecinā t, ka viesnī ca ir pietiekami laba, atpū tā mies 2013. gada jū lijā . Vieta klusa un mierī ga. Viesnī ca tī ra, labi apmā cī ts personā ls, numuriņ i ļ oti labi (plazma 32d. , minibā rs). Ē diens ir lī menī , kā jau visā s arā bu valstī s, nedaudz specifisks, bet izsalcis noteikti nebū si (pusdienā s un vakariņ ā s 3 veidu gaļ a un zivis, pica, š aš liks, č iabata - tie gatavo priekš ā . … Tomēr ▾ Gribu visiem apliecinā t, ka viesnī ca ir pietiekami laba, atpū tā mies 2013. gada jū lijā . Vieta klusa un mierī ga. Viesnī ca tī ra, labi apmā cī ts personā ls, numuriņ i ļ oti labi (plazma 32d. , minibā rs). Ē diens ir lī menī , kā jau visā s arā bu valstī s, nedaudz specifisks, bet izsalcis noteikti nebū si (pusdienā s un vakariņ ā s 3 veidu gaļ a un zivis, pica, š aš liks, č iabata - tie gatavo priekš ā . ) Protams, ja skrupulozi atrod vainu, var atrast trū kumus (istabā uz sienas ir traips, bet tas absolū ti netraucē dzī vot, kamieļ i sū da pludmalē - kā p pā ri, ejiet tā lā k, suņ i, kaķ i viesnī cas teritorijā ir pieradinā ti, bē rniem ļ oti patī k). Vispā r pā rtrauciet klausī ties cilvē kos, kuriem vai nu ļ oti neveicas, vai arī viņ i ir tik neapmierinā ti ar visu dzī vē . Daudzi tū risti, pā rsē ž oties autobusā , man jautā ja "Kā ir? ", Jo pē c š ā du atsauksmju izlasī š anas viņ i nolē ma doties uz 5 *. Es atbildu visiem:
1. ļ oti skaista teritorija, tī ra, zaļ a, ar ziediem.
2. mierī gs, kluss, ē rts.
3. Reģ istrē joties 10 c. u. (iekā rtojā mies lieliskā istabā , 11-00, nevis 14-00), pē c tam 1 c. u. uz gultas dienā - istaba spī d, ū dens stā v, uz gultas ir figū riņ as ar svaigiem ziediem utt. )
Tas ir jū su ziņ ā , tač u godī gi sakot, jū s to nenož ē losit. Starp citu, mums vajag koraļ ļ us, viesnī ca maksā.5 USD. Viesnī cā ir viens veikals, bet cenas zemā kas nekā Tabā , lai gan izvē le nav ī paš i liela. Lai visiem labas brī vdienas!! ! ! Mē s bijā m lieliski.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms 3 gadiem iemī lē jos Tabu. Tagad uz Ē ģ ipti, tikai uz Tabu vai Š arm. Taba ir pā rsteidzoš i klusa vieta, kur var pilnī bā atpū sties no pilsē tas. Bijis daž ā dā s viesnī cā s, š oreiz š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Pirms 3 gadiem iemī lē jos Tabu. Tagad uz Ē ģ ipti, tikai uz Tabu vai Š arm. Taba ir pā rsteidzoš i klusa vieta, kur var pilnī bā atpū sties no pilsē tas. Bijis daž ā dā s viesnī cā s, š oreiz š ajā viesnī cā . Principā man patī k viss. Galvenais ir ē rti gulē t un nebū t izsalkuš am, jo ​ ​ man patī k atpū sties pludmalē . Bū tī bā es neskatos televizoru, lai pilnī bā iegremdē tu Sinaja dabas skaistumu. Vienī gā vieta, kas mū s novē rsa no pludmales, ir Jeruzaleme. Ekskursija tika rezervē ta iepriekš , uzticamā uzņ ē mumā . Ē ģ iptes š armas ceļ ojumi, tieš saistē , bez priekš apmaksas. Mē s viņ u pakalpojumus izmantojam jau ilgu laiku, jo cenas viesnī cā mums ir augstas. Pabarots viesnī cā normā li, Ē ģ iptei pat ļ oti. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Jā , un Taba viss ir skaists. Š eit nav pilsē tas dzī ves, viss izskatā s dabiski, izņ emot viesnī cas ē ku, kas nekā dā veidā nebojā dabas skaistumu. Viesnī cu iesaku tikai tiem, kas ir noguruš i no ikdienas rutī nas un pilsē tas burzmas. Ja vē laties pilsē tas stila viesnī cu, tad labā k doties uz Š armu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jaunajā gadā atpū tā mies Ē ģ iptē kū rortā Dessole Holiday Taba. Mums ļ oti patika - lielisks dā rzs, pludmale, garš ī gi ē dieni. Pat neskatoties uz daudzajiem trū kumiem, netī rumiem istabā s, dvieļ u trū kumu pludmalē , glā ž u trū kumu bā rā , sulu trū kumu utt. … Tomēr ▾ Jaunajā gadā atpū tā mies Ē ģ iptē kū rortā Dessole Holiday Taba. Mums ļ oti patika - lielisks dā rzs, pludmale, garš ī gi ē dieni. Pat neskatoties uz daudzajiem trū kumiem, netī rumiem istabā s, dvieļ u trū kumu pludmalē , glā ž u trū kumu bā rā , sulu trū kumu utt. , mums bija ļ oti jautri. Daudzē jā dā ziņ ā attieksmi pret viesnī cu noteica darbinieki. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pretimnā koš s. Mums ļ oti paveicā s ar gidu, viņ u sauca Magads. Biež i bija situā cijas, kuru risinā š anā bija nepiecieš ama palī dzī ba. Par Maygadu varam teikt, ka viņ š ir ī sts profesionā lis, lieliski atrisinā ja visus raduš os konfliktus, teicami pasniegta runa, viņ am ir lieliska humora izjū ta, tā di ceļ vež i nav biež i sastopami. Ja ne viņ š , iespē jams, negatī vā situā cija bū tu aizē nojusi mū su uzturē š anos tur, bet, pateicoties viņ am, mē s aizgā jā m tikai ar pozitī vu! Paldies animā cijas komandai par darbu, programmas bija vienkā rš as, bet diezgan smieklī gas. Paldies restorā nu direktoram Vadimam, kad nebija tomā tu, tos speciā li man grieza, tas tā ds sī kums, bet ļ oti jauki. Kopumā viss virtuves personā ls ir lielisks, jo ē diens tieš ā m garš ī gs! ! ! un ē diens viesnī cā ir gandrī z visu diennakti! Ne velti saka, ka labu atpū tu nosaka nevis viesnī cas lī menis, bet gan cilvē ki, kas tajā strā dā . Viesnī cā nopirkā m ļ oti lē tas somas, starp citu, cenas viesnī cā ir lē tā kas nekā pa ceļ am uz viesnī cā m (koraļ ļ u č ī bas viesnī cā s 3$; ) Mums arī ļ oti patika Spa. Mē s nepievē rsā m uzmanī bu nekā diem trū kumiem, skatī jā mies tikai uz nopelniem un meklē jā m tos it visā ! Kad es lasu citu cilvē ku atsauksmes, es tos uztveru nevis kā viesnī cas ī paš ī bu, bet gan to cilvē ku ī paš ī bu, kuri tos rakstī ja! ))) Negatī viem cilvē kiem ieeja š ajā viesnī cā ir aizliegta !! ! ! Paldies, Tatjana un Natā lija Brilles
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар voskresenskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jaunajā gadā atpū tā mies Ē ģ iptē kū rortā Dessole Holiday Taba. Mums ļ oti patika - lielisks dā rzs, pludmale, garš ī gi ē dieni. Pat neskatoties uz daudzajiem trū kumiem, netī rumiem istabā s, dvieļ u trū kumu pludmalē , glā zē m bā rā , sulu trū kumu utt. … Tomēr ▾ Jaunajā gadā atpū tā mies Ē ģ iptē kū rortā Dessole Holiday Taba. Mums ļ oti patika - lielisks dā rzs, pludmale, garš ī gi ē dieni. Pat neskatoties uz daudzajiem trū kumiem, netī rumiem istabā s, dvieļ u trū kumu pludmalē , glā zē m bā rā , sulu trū kumu utt. mums bija ļ oti jautri. Daudzē jā dā ziņ ā attieksmi pret viesnī cu noteica darbinieki. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pretimnā koš s. Mums ļ oti paveicā s ar gidu, viņ u sauca Magads. Biež i bija situā cijas, kuru risinā š anā bija nepiecieš ama palī dzī ba. Par Maygadu varam teikt, ka viņ š ir ī sts profesionā lis, lieliski atrisinā ja visus raduš os konfliktus, teicami pasniegta runa, viņ am ir lieliska humora izjū ta, tā di ceļ vež i nav biež i sastopami. Ja ne viņ š , iespē jams, negatī vā situā cija bū tu aizē nojusi mū su uzturē š anos tur, bet, pateicoties viņ am, mē s aizgā jā m tikai ar pozitī vu!
Paldies animā cijas komandai par darbu, programmas bija vienkā rš as, bet diezgan smieklī gas. Paldies restorā nu direktoram Vadimam, kad nebija tomā tu, tos grieza speciā li man, tas tā ds sī kums, bet ļ oti jauki. Kopumā viss virtuves personā ls ir lielisks, jo ē diens tieš ā m garš ī gs! ! ! un ē diens viesnī cā gandrī z visu diennakti!
Nav brī nums, ka viņ i saka, ka labu atpū tu noteiks nevis viesnī cas lī menis, bet gan cilvē ki, kas tajā strā dā .

Paldies, Tatjana un Natā lija Brilles
Parādīt vairāk »


iemiesojums tereza_orl
Ja kāds svētkos satika NG, rakstiet plz.Kas un kā un kāds iespaids par šo visu? PALDIES
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tereza_orl
Pastāsti man, kur svētkos nevar smēķēt?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums supertat
Ja baseins ir apsildāms, vai ir diskotēka? Kā viņus tur baro? Vai ir ko darīt? Kur es varu saņemt ekskursijas bez operatora?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums supertat
Ceļojam ar bērnu 18. janvārī. Kā ir ar ēdienu? Ieeja jūrā? Vai bērns drīkst ienākt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums LedaZ
Interesē atsauksmes par ekskursijām nevis no tūroperatoriem, bet vietējiem un kontaktiem.
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 19 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Отель состоит из шести 2-этажных корпусов. Находится в районе Таба, который знаменит своими чудесными видами, многочисленными гротами, лагунами и пляжами. В отеле присутствуют все условия для расслабляющего спокойного отдыха. Последний ремонт в отеле был в 2012 году.

Atrašanās vieta В 40 км от Табы, в 65 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 1000 м. Вход в море — кораллы, рекомендуется специальная обувь. Широкий спуск в море по лестнице.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта, дартс.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 172 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese South Sinai, Taba, Egypt
Tālruņi: +2 069 35 60 000
Tīmekļa vietne: Dessole Holiday Taba Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.