Nav slikta viesnīca, bet tur ir daudz krievu un personāls ir divkosīgs

Rakstīts: 23 marta 2023
Ceļošanas laiks: 17 — 23 marta 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ieradā mies 17.  dienas rī tā pulksten 7:00. Mums bija jā reģ istrē jas pulksten 14:00, bet mū s reģ istrē jā s pulksten 12:00, kas bija ļ oti noderī gi. Mū s paē dinā ja arī brokastis, kuras piedā vā jā m paš i.
Personā ls ir pieklā jī gs, bet divkosī gs. Viņ i spiež roku krieviem un saka, ka mī l Krieviju, kā arī ukraiņ iem. Katsapu ir pietiekami daudz, bet es saprotu, ka tie ir visur.
Kas attiecas uz istabu, aizkari veci ar traipiem, gultas ē rtas, ir plakanā ekrā na televizors ar krievu kanā liem, seifs, fē ns, mini ledusskapis, elektriskā tē jkanna. Dvieļ i tiek mainī ti, lietotie jā met uz grī das, tā pē c saprot, ka dvielis ir jā maina. Ir ziepes, tualetes papī rs, gē la š ampū ns. Š ampū ns ir atseviš ķ s un nav balzama vai matu maskas, kas lika ļ oti vilties.

Istabā katru dienu tiek nodroš inā ta tē ja, kafija, cukurs, ū dens, krū zes.
Ļ oti draudzī gs un jauks puisis katru dienu uzkopa mū su istabu, viņ u sauc Mohameds. Es viņ am individuā li pateicos par visu.
Š ai viesnī cai ir apsildā ms baseins, akvaparks (nekad tur nav gā jusi, mazais negribē ja), jū ra tī ra, peldē ties var martā . Rifa nav, ir iegarens pontons, no kura var nirt un peldē ties.
Runā jot par pā rtiku, jū s nebū siet izsalcis. Jū s noteikti atradī siet kaut ko ē damu no tā , kas ir pieejams.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu