Sea Beach Aqua Park Resort 4*– Atsauksmes

236
Novērtējums 6.310
№113 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.8 Numurs
6.4 apkalpošana
5.5 Tīrība
6.7 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca ir celta tradicionālā mauru stilā un atrodas labiekārtotā zaļajā zonā. Viesnīca atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Sastāv no trim 3 stāvu ēkām. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар nata090580g
Mē s ieradā mies 17.  dienas rī tā pulksten 7:00. Mums bija jā reģ istrē jas pulksten 14:00, bet mū s reģ istrē jā s pulksten 12:00, kas bija ļ oti noderī gi. Mū s paē dinā ja arī brokastis, kuras piedā vā jā m paš i. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 17.  dienas rī tā pulksten 7:00. Mums bija jā reģ istrē jas pulksten 14:00, bet mū s reģ istrē jā s pulksten 12:00, kas bija ļ oti noderī gi. Mū s paē dinā ja arī brokastis, kuras piedā vā jā m paš i.
Personā ls ir pieklā jī gs, bet divkosī gs. Viņ i spiež roku krieviem un saka, ka mī l Krieviju, kā arī ukraiņ iem. Katsapu ir pietiekami daudz, bet es saprotu, ka tie ir visur.
Kas attiecas uz istabu, aizkari veci ar traipiem, gultas ē rtas, ir plakanā ekrā na televizors ar krievu kanā liem, seifs, fē ns, mini ledusskapis, elektriskā tē jkanna. Dvieļ i tiek mainī ti, lietotie jā met uz grī das, tā pē c saprot, ka dvielis ir jā maina. Ir ziepes, tualetes papī rs, gē la š ampū ns. Š ampū ns ir atseviš ķ s un nav balzama vai matu maskas, kas lika ļ oti vilties.
Istabā katru dienu tiek nodroš inā ta tē ja, kafija, cukurs, ū dens, krū zes.
Ļ oti draudzī gs un jauks puisis katru dienu uzkopa mū su istabu, viņ u sauc Mohameds. Es viņ am individuā li pateicos par visu.
Š ai viesnī cai ir apsildā ms baseins, akvaparks (nekad tur nav gā jusi, mazais negribē ja), jū ra tī ra, peldē ties var martā . Rifa nav, ir iegarens pontons, no kura var nirt un peldē ties.
Runā jot par pā rtiku, jū s nebū siet izsalcis. Jū s noteikti atradī siet kaut ko ē damu no tā , kas ir pieejams.
аватар izmyar
Ē diens diezgan labs, strā dnieki neprasa 1$, apsildā mi baseini un viļ ņ i, ļ oti der bē rniem, normā las istabas, jū ra ir kā jū ra, pantone nav visiem, daž iem patī k, daž i don ' nē , bet var pavisam normā li atpū sties! Salī dzinot ar to, kā atpū tā mies Albatross Aqua Blue, Albatross restorā ni pā rmaiņ us strā dā ja visu diennakti, stā vā ki slī dkalniņ i (bet tik augsti un biedē još i kā Albatrosā bē rniem nav ī paš i piemē roti), un pludmale un personā ls ir daudz sliktā ks nekā pie jū ras. … Tomēr ▾ Ē diens diezgan labs, strā dnieki neprasa 1$, apsildā mi baseini un viļ ņ i, ļ oti der bē rniem, normā las istabas, jū ra ir kā jū ra, pantone nav visiem, daž iem patī k, daž i don ' nē , bet var pavisam normā li atpū sties! Salī dzinot ar to, kā atpū tā mies Albatross Aqua Blue, Albatross restorā ni pā rmaiņ us strā dā ja visu diennakti, stā vā ki slī dkalniņ i (bet tik augsti un biedē još i kā Albatrosā bē rniem nav ī paš i piemē roti), un pludmale un personā ls ir daudz sliktā ks nekā pie jū ras. Beach Aqua Park Resort 4*! Ja salī dzinā m cenu, tad Albatrosā tū re trī s personā m ir par 500$ dā rgā ka! Ī sā k sakot - ja atpū š aties ar bē rniem, tad Sea Beach Aqua Park Resort 4 * jums patiks vairā k, ja pieauguš ajiem un vecā kiem bē rniem - tad Albatross!
аватар mariel_od
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē esmu bijis 3 reizes, bet nekad agrā k nebiju rakstī jis atsauksmi. Tā kā viesnī cas izvē le prasī ja ļ oti ilgu laiku, nolē mu padalī ties savos iespaidos. Atpū tā s ar draugiem no 1. lī dz 8. februā rim. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo baidī jā mies, ka bū s auksti un uzpirkā m akvaparku ar siltiem baseiniem. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē esmu bijis 3 reizes, bet nekad agrā k nebiju rakstī jis atsauksmi. Tā kā viesnī cas izvē le prasī ja ļ oti ilgu laiku, nolē mu padalī ties savos iespaidos.
Atpū tā s ar draugiem no 1. lī dz 8. februā rim. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo baidī jā mies, ka bū s auksti un uzpirkā m akvaparku ar siltiem baseiniem. Rezultā tā bijā m tikai vienu reizi, pā rē jo laiku pavadī jā m pludmalē pie jū ras.
Ir daudz slidkalniņ u, viens viļ ņ u baseins.
Viesnī cā ieradā mies 18:00, tā pē c iekā rtojā mies uzreiz, par 5$ ar skatu uz jū ru.
Telpas ir nedaudz noguruš as, bet tas mū s nemaz netraucē ja. Viņ i labi iztī rī ja, katru dienu mainī ja dvieļ us un ielika 3 litrus ū dens.
Teritorija ir ļ oti skaista un liela. Satriecoš i saullē kti jū rā , daudz sauļ oš anā s krē slu, ir speciā li paliktņ i ar vē ja aizsardzī bu, tie mū s tieš ā m izglā ba! Netā lu no krasta redzē jā m stintes, kalmā rus un murē nas.
Pa pontonu lī dz rifam jā iet 10-15 minū tes, tas ir ļ oti garš . Rifs ir skaists, bet maz vietas, kur var peldē ties, nož ogots ar bojā m un gā dā jot, lai neviens tā s neizravē tu.
Animā cija ir pā rsteidzoš a, Zumba pulksten 11:30 ir obligā ta!
Katru vakaru notika diskotē kas un š ovi (lī dz 23:00).
Pirms brauciena lasī jā m atsauksmes par to, ka nav pietiekami daudz pā rtikas, bet tas tā nav. Izvē le ir pā rsteidzoš a, vienmē r zivis, vista, gaļ a, makaroni, daudz piedevu un dā rzeņ u. Tu noteikti nebū si galva. Garš ī gs ā ra grila ē diens.
Pludmales bā rā ir garš ī ga pitas maize ar gaļ u, kartupeļ iem un burgeriem.
Ir pieejami 3 bezmaksas restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta. Mē s bijā m ķ ī nieš u valodā , ļ oti iesakā m!
Priecē ja arī alkohols, garš ī gi kokteiļ i un it ī paš i alus (sā kumā bija izkrā nā , tad pudelē s).
Numuros nav Wi-Fi, tikai reģ istratū rā un pludmalē .
Netā lu no viesnī cas atrodas neliels tirgus ar visu veidu suvenī ru un pā rtikas preč u veikaliem. Pā rdod mango (4-7$) un zemenes par 1$, visur var kaulē ties (ļ oti garš ī gi, droš i ņ emiet).
Tā pē c es iesaku viesnī cu, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар divadgo2010
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms doš anā s ceļ ā lasī jā m jaunā kā s atsauksmes par uzturu un bijā m sarū gtinā ti, baž ī jā mies, ka bū s slikti pabaroti, tač u mū su bailes izrā dī jā s veltas. Bet viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Pirms doš anā s ceļ ā lasī jā m jaunā kā s atsauksmes par uzturu un bijā m sarū gtinā ti, baž ī jā mies, ka bū s slikti pabaroti, tač u mū su bailes izrā dī jā s veltas. Bet viss ir kā rtī bā .
1. Lidojā m labi, bez kavē š anā s, ieradā mies viesnī cā.7:00 pē c vietē jā laika, reģ istrē š anā s ieilga, lī dz 2:00 numuriņ i bija brī vi, maksā jā m puisim reģ istratū rā.10 USD par katru istabu un devā s reģ istrē ties. Istaba bija vienkā rš i super, suite, ar skatu uz jū ru, viss tī rs, tī rī ts katru dienu. Par numuru sū dzī bu nav.
2. Uzturs. Ē diens par 10! Gaļ a, salā ti, makaroni. Ir arī stū rī tis tiem, kas ievē ro diē tu: brokastī s vā rī ti kartupeļ i, dā rzeņ i, gaļ a, olas. Gaļ a bija daž ā da: vistas iesmi, zivis, gaļ a daž ā dā s mē rcē s. Vakariņ ā s vai pusdienā s vismaz trī s veidu gaļ a. Arī vakariņ ā s 3 reizes 10 dienā s deva saldē jumu, meloni, zemenes. Saldumu daudzveidī ba. Es jums apliecinu, ka jū s nepaliksit izsalkuš i. Paē duš i sā tī gas pusdienas vakariņ ā s, nebijā m gluž i izsalkuš i. Restorā nu apmeklē jā m 3 reizes: austrumu, indieš u un itā ļ u virtuve - tā s ir bezmaksas, tikai jā piereģ istrē jas.
3. Pludmale. Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir labā stā voklī , par tī rī bu pludmalē esam atbildī gi paš i. Apkopē jas visu iztī ra, bet nav laika sakopt pē c mū su krievu "brā ļ a", kurš kaisa plastmasas krū zes, cigaretes un citas lietas.
Rifa vispā r nav, 300 metru sekls, dziļ š tikai no pontona. Ir 3-4 zivju sugas, ja vē laties redzē t visu jū ras dzī ves daž ā dī bu, varat doties ekskursijā , piemē ram, ar jahtu.
4. Teritorija. Tas ir brī niš ķ ī gi, viss ir zaļ š , apkā rt ir ziedi, viss ir tī rs. Uz pludmali
5. Ekskursijas. Neviens no mū su ceļ vež iem netika ņ emts, jo cenas ir pā rmē rī gi augstas. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes par Viktora aģ entū ru, mē s uzreiz devā mies pie viņ a. Braucā m trī s ekskursijā s: ar jahtu (35$), krā sains kanjons + zila lagū na (25$), brauciens uz Kairu (55$), Kaira mums izmaksā ja 80.85 vietā , jo nedaudz pakaulē jā mies un 3 ekskursijā s 4 personā m.
Krā sains kanjons + zila lagū na (zilā bedre, kā to arī sauc). Ar dž ipu nokļ uvā m krā sainajā kanjonā , kalnos nedaudz uzlē cā m, aina burvī ga. Man personī gi kanjons ī paš u iespaidu neatstā ja, kalni un neliela aiza. Amatierim, protams. Pē c krā sainā kanjona devā mies dzert tē ju ar beduī niem un, pirms sasniedzā m zilo lagū nu, sē dā mies uz kamieļ iem. Lī dz lagū nai 10-15 minū tes vizinā jā mies ar kamieļ iem, pē c tam uzvilkā m maskas un kuģ ojā m, lai apskatī tu visu š ī s pasakainā s vietas skaistumu. Skaistums ir neaprakstā ms: maģ iska skaistuma rifs, daž ā das zivis un zila lagū na bez dibena.
Kā pē c jū s neņ ē mā t ekskursijas no sava gida? Lai iegū tu pilnī gā ku attē lu, es sniegš u piemē ru: par 3 ekskursijā m 4 cilvē kiem viņ i maksā ja 600 USD no Viktora, viņ i bū tu samaksā juš i USD 1100 no gida, vai jū tat atš ķ irī bu? : )
Tiem, kas uztraucas par organizā ciju, es apliecinu, ka viss bija kā rtī bā . No katras viesnī cas tika savā kti tū risti, viņ us arī transportē ja atpakaļ , viss bija droš i, visi tika saskaitī ti, viss bija vienkā rš i super.
Gids bija dusmī gs, kliegdams, ka mē s pē rkam ekskursijas viņ am aiz muguras. Nepievē rs uzmanī bu, uzreiz klā tienē vari pateikt, ka ekskursijas nepirksi, lai viņ am par tevi nav liekas ilū zijas.
Treš ajā dienā jū s pavadī siet bezmaksas ekskursijā pa eļ ļ as veikalu un ā das un kaž okā du veikalu. Jū s varat doties tikai tā pē c, ka tā bū s tū re pa Š arm eš Š eihu. Gidam tas ir pakalpojumu sarakstā ekskursijā s par 10 USD un arī vakarā . Pilsē tā nav daudz ko redzē t, tā pē c var doties bez maksas.
Rezumē jot gribu teikt, ka viesnī ca ir vienkā rš i super, velk par 5k, noteikti atbraukš u vē l un ieteikš u visiem. Uzturē jā s 10 dienas un negribē ju pamest š o brī niš ķ ī go viesnī cu
Jauku atpū tu! ! !
аватар i.love.you.so.much.rosary
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 12-19.01. Viesnī ca man ļ oti patika, Ē ģ iptē jau 10. reizi! 1. Atbrauca 5 no rī ta, iekā rtojā s 9.30 par papildus samaksu (oficiā lā no 14.00), rokassprā dzes pē c brokastī m 10.30, brokastis par papildus samaksu 5$. 2. … Tomēr ▾ Atpū tā s 12-19.01. Viesnī ca man ļ oti patika, Ē ģ iptē jau 10. reizi!
1. Atbrauca 5 no rī ta, iekā rtojā s 9.30 par papildus samaksu (oficiā lā no 14.00), rokassprā dzes pē c brokastī m 10.30, brokastis par papildus samaksu 5$.
2. Istaba tika iedota ar skatu uz jū ru un baseinu, istabā viss ir labā stā voklī , bet istaba veca. Gulta bija svaiga, dvieļ i sapakoti.
3. Ē diens viesnī cā nav ī paš i daudzveidī gs, bet viss ir garš ī gs! Jā , ir rindas, bet ā tri izsniedza ē dienu. Viņ i lej daudz, es vienmē r prasī ju mazā k) Bija pat zupa ar jū ras veltē m un suš i, lai gan ar kā postiem un tomā tiem)))) Alkohols ir kā Ē ģ iptē , alus garš ī gs (terasē no 12:00, uz plkst. pludmalē no 15:00).
4. Teritorija skaista zaļ a, pludmale plaš a, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja jū rā un no krasta un no pontona. Pontons ir apmē ram 1 km garš , ir 2 ieejas, pirmais ir 500 metri un var peldē t lagū nā , otrais paš ā galā , tur var redzē t zivis, bet to ir tiiik maz un rifs ir pelē ks.
5. Ir apsildā ms baseins ar ē rtu ū deni. Tur vienmē r ir daudz cilvē ku, jo. ū dens jū rā ir uzmundrinoš s.
6. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, viņ i steidzas palī gā pie pirmā zvana. Problē mas tiek ā tri reaģ ē tas un atrisinā tas. Meitenes tiek pasargā tas no iereibuš iem tū ristiem! 7. Ļ oti interesanti š ovi vakaros! Animā cija ir aktī va, izņ emot mū su meitenes, viņ as ir galī gi noguruš as un ir skaidrs, ka viņ as ir noguruš as.
Ar atpū tu esam pilnī bā apmierinā ti un noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā !
аватар yulyadereichuk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā s 7:00. no rī ta 2 pieauguš ie un 2 bē rni 3 un 9 gadi. rokassprā dzes dā vinā ja 11.00. mū s izmitinā ja 15:00 netī rā istabā , ar nesaklā tu gultu, ar segtiem palagiem, tā diem paš iem aizkariem. Numuram bija jā bū t 2+2, un istabā bija tikai divguļ amā gulta. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s 7:00. no rī ta 2 pieauguš ie un 2 bē rni 3 un 9 gadi. rokassprā dzes dā vinā ja 11.00. mū s izmitinā ja 15:00 netī rā istabā , ar nesaklā tu gultu, ar segtiem palagiem, tā diem paš iem aizkariem.
Numuram bija jā bū t 2+2, un istabā bija tikai divguļ amā gulta. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru mums piedā vā ja stundu pastaigā ties, lī dz uzkops, piegā dā s gultas. Istabā nonā cā m 16:00, nevar teikt, ka tur tī rī ja, mainī jā m gultu, mitrā tī rī š ana. Vē rtē jumi viesnī cā m ir nepā rprotami uzpū sti. Visi netī rie, saplī suš ie, sē nī tie, dvieļ i tiek noņ emti, tī rot pulksten 10, un jauni tiek atnesti ap pulksten 17. Nepā rtraukti jā zvana, lai atnestu dvieļ us, jā gaida stunda vai divas.
Ē damzā lē ir nemitī gas rindas, uz š ķ ī vjiem liek karstos ē dienus, tu stā vi ar izstieptu roku ar š ķ ī vi, un tev to rī su karoti met uz š ķ ī vja kā kaut ko nevajadzī gu. Rindā stā vot ē diens jau ir auksts.
Pludmalē un pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu, cilvē ki iziet 5 no rī ta, aizņ em sauļ oš anā s krē slus, atstā j daž as lietas, lai neviens nepaņ emtu sauļ oš anā s krē slu.
Viesnī cas sludinā juma foto neatbilst patiesī bai, viss ir netī rs un nobruž ā ts.
APMEKLĒ JU Š O VIESNĪ CU PIRMO UN PĒ DĒ JO REIZI! ! ! ! !
аватар channa66lider
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties ar draugiem no 2021.  gada 24. lī dz 31.  oktobrim. Ne pirmo reizi š ajā viesnī cā . Ne viss ir tik biedē još i, kā tagad lasu. Jā , telpas nav perfekti iztī rī tas, bet ne netī ras. Dvieļ i netiek mainī ti katru dienu, bet tiek mainī ti pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Atpū ties ar draugiem no 2021.  gada 24. lī dz 31.  oktobrim. Ne pirmo reizi š ajā viesnī cā . Ne viss ir tik biedē još i, kā tagad lasu. Jā , telpas nav perfekti iztī rī tas, bet ne netī ras. Dvieļ i netiek mainī ti katru dienu, bet tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Ikdienā dod š ampū nu, duš as ž eleju, ziepes. Vienai personai katru dienu tiek dots 1 litrs negā zē ta ū dens. Ē diens ir izcils. Viņ i tā nesaka: tu nepaliksi izsalcis. Gan pusdienā s, gan vakariņ ā s grilē tas zivis, tikko smē rē tas zivis, sautē ta liellopa gaļ a, vista daž ā dā s variā cijā s, pildī ta tī tara, jū ras veltes ir ikdienā : zupas, ceptas, salā tos.
Rifa kā tā da nav. Bet peldē ties jū rā , nokā pjot no pontona, ir lieliski. Cilvē ki nā ca pie mums peldē ties no citā m viesnī cā m, jo ​ ​ tā s bija slē gtas, bet nelaida, jo nebija no mū su viesnī cas. Vē jains, tas ir Nabk, bet ne kritisks. Visā piekrastē mums pludmalē strā dā ja animatori, skanē ja mū zika, bija jautri.
Ī paš s paldies Gaļ inai un Viktorijai, meistaram Ahmedam Khairy par darbu.
аватар malinovskam58
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī ga viesnī ca no atraš anā s vietas lī dz vadī bai. Naktsmī tni gaidī jā m divas stundas, pusdienas nebija nodroš inā tas, lai gan bija apmaksā tas. Man trī s reizes bija jā maina numurs. Rezervē jā m numuriņ u trī s personā m ar skatu uz dā rzu. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca no atraš anā s vietas lī dz vadī bai. Naktsmī tni gaidī jā m divas stundas, pusdienas nebija nodroš inā tas, lai gan bija apmaksā tas.
Man trī s reizes bija jā maina numurs. Rezervē jā m numuriņ u trī s personā m ar skatu uz dā rzu.
Pirmajā istabā bija skats uz tukš u sienu ar salauztu slē dzeni. Mainī ts. Pavadī ja nakti pulksten 2. No rī ta vannas istabā bija plū di no bidē un tualetes noplū des. Numurs atkal tika mainī ts. Visur netī ri un nehigiē niski. Gultas veļ a mainī ta 1 reizi 11 dienā s. Dvieļ i tika mainī ti tikai tad, kad tos jau met uz grī das un trī s reizes saki, lai nomaina. Veļ a ir ļ oti sliktas kvalitā tes, ar traipiem un spoliem. Dvieļ i ar caurumiem. Viscaur cigareš u izsmē ķ i. Smē ķ ē t visur, pat vestibilā , neskatoties uz zī mē m "smē ķ ē t aizliegts". Milzī gas rindas pē c ē diena, kamē r visi vietē jie ignorē rindu un tā kā pj cauri. Viņ i nā k uz restorā niem peldkostī mos. Ē dienu mē tā uz grī das un spā rda pa visu grī du. Viņ i nolika bē rnus uz galda.
Tika izziņ oti 3 a la carte restorā ni. Tikai izdevā s iekļ ū t 1.
Ja bija problē mas un izsauca vadī tā ju, viņ š teica, ka te atpū š as un nevajag viņ u vilkt.
Viņ i sarī koja vienu Krievijai sveiciena dienu, uzaicinā ja uz restorā nu un paspē ja sajaukt karogu. Pakā rts franč u valodā . Viņ i to saprata un pusstundu mainī ja, un mē s gaidī jā m zem durvī m.
Pludmalē tiek organizē ti braucieni ar kvadracikliem. Tajā paš ā laikā viņ i brauc starp sauļ oš anā s krē sliem ar atpū tniekiem.
Akvaparks ir, bet tur atrasties ir nereā li. Ir ļ oti maz zviļ ņ u. Apdullinoš a mū zika.
Viesnī ca atrodas renovā cijas vai bū vniecī bas stadijā . Visur nolauzti celiņ i, bū vmateriā li un gruveš i.
95% apmeklē tā ju ir vietē jie, kur vidē ji uz vienu vī rieti ir 2-3 sievas un 3-7 bē rni.
Ē diens trim. Ne pā rā k laba kvalitā te. Sliktas kvalitā tes eļ ļ a, grils š ausmī gi smird pē c kaut kā piedeguš a.
nicinā jums pret eiropieš iem.
Jū ra ir sekla, un solī tais pontons nav pabeigts.
аватар gandzyuk2603
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No Odesas atlidojā m ar nakts reisu. Mē s bijā m 5 pieauguš ie un 2 bē rni 12 gadu vecumā . Viesnī cā ieradā mies 3:00 no rī ta. Koferi, kas atstā ti ā rpus viesnī cas uz ielas. Sā kā m noformē t izlī gumu un tad izrā dī jā s, ka izlī gums ir pulksten 14. … Tomēr ▾ No Odesas atlidojā m ar nakts reisu. Mē s bijā m 5 pieauguš ie un 2 bē rni 12 gadu vecumā . Viesnī cā ieradā mies 3:00 no rī ta. Koferi, kas atstā ti ā rpus viesnī cas uz ielas. Sā kā m noformē t izlī gumu un tad izrā dī jā s, ka izlī gums ir pulksten 14.00. Mē s domā jā m, ka tas ir joks, bet nē . Mē s piedā vā jā m naudu. Brokastis nav atļ autas, bet par 5 $ no deguna var. No rī ta mums bija vienkā rš ā ka seja un devā mies uz restorā nu pē c ē diena. Neviens neteica ne vā rda. 10.00 mums dā vinā ja rokassprā dzes. Lī dz rī tam visi atzveltnes krē sli jau bija viesnī cas vestibilā , dī vā nos bija tā di paš i nelaimī gie kā mē s. Gaisa kondicionieris nebija ieslē gts. Karstums, aizsmakums. 12.00 mū s sā ka pamest pacietī ba. Un lī dz pulksten vieniem pē cpusdienā es sacē lu milzī gu skandā lu. Viesnī cas ī paš nieks atnā ca un teica (angļ u valodā ), ja man kaut kas neder, tad varu doties prom. Uz ko es viņ am krieviski, izmantojot netulkojamu vā rdu spē li, paskaidroju, ko darī t un kur iet. Busurmans saprata un pie mums ieradā s gids. Mums iedeva 3 istabas. Istabas skā rda. Aizkari netī ri, nobruž ā ti (mū s nomainī ja). Istabā s ir sē nī te. Ejot duš ā , ū dens plū st lejup pa duš as sienu un pā ri bortam. Man bija jā nomet dvielis uz grī das un pē c tam jā nomazgā grī da. Patiesī bā tā bija visa uzkopš ana istabā . Neviens cits netī rī ja.
Ē DIENS - kā jebkurā citā viesnī cā Ē ģ iptē . Daž as garš ī gas, daž as ne tik labas. Bet jū s varat to atrast pats. Viņ i nebija izsalkuš i. Patiesī bā mums bija jā stā v rindā ā rā . Tiek doti uztura bagā tinā tā ji.
RĪ FA NĒ! ! ! No vā rda vispā r. Pontons ieiet horizontā , bet tas ir tikai ceturtdaļ a atvē rts.
Attieksme reģ istratū rā ir pretī ga, viņ i tevi vienkā rš i nepamana, bet kopumā nav slikti.
Animā cija ZERO. Ļ oti atkarī bu.
Daudz arā bu. Viņ i ir augstprā tī gi, trokš ņ aini un, piedodiet, š ausmī gi smird.
Akvaparks ir ļ oti mazs, nav pietiekami daudz vietas, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Daž i slaidi nedarbojas. Vilnis nav liels.
Pasū tī jā m ekskursijas uz Genu un Č eburaš ku - vienmē r ņ emam tikai no viņ iem.
Neiesaku š o viesnī cu. Ļ oti rupja attieksme no viesnī cas vadī bas. Ē ģ iptē neesam pirmo reizi, ļ oti mī lam š o valsti, bet ar tik atklā tu rupjī bu pirmo reizi. Mē s biež i ielidojā m ar nakts lidojumiem un vienmē r apmetā mies uzreiz. Vairā k saniknoja tas, ka viņ iem bija pavisam cita attieksme pret savē jiem.
PADOMĀ JIET PIRMS EJAT UZ Š O VIESNĪ CU.
аватар katrinkat93
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es ceļ oju viena ar 3 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies 6os no rī ta, rokassprā dzes nedeva, teica, ka iedos pē c brokastī m (plkst. 10:00), mums nebija paredzē ts brokastis. Istabu iedos tikai 15:00 (rezultā tā iekā rtojā s tikai 16:00), lī dz tam laikam dari ko gribi! Es saprotu visu, noteikumus un visu to, bet jū s pat nevarat dot sausā s devas, TĀ IR KRĀ PŠ ANA! Mazs bē rns arī nav rā dī tā js! Tā pē c sagatavojies un paņ em pā rtiku un ū deni no mā jā m! UZTURS: Ja neesi ieradies uz restorā na atklā š anu, tad rindā pē c ē diena jā stā v no 15-40 minū tē m un tas nav fakts, ka tad tu atradī si vietu restorā nā (pusdienas un vakariņ as 2 restorā nos un tie ir iepakoti). … Tomēr ▾ Es ceļ oju viena ar 3 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies 6os no rī ta, rokassprā dzes nedeva, teica, ka iedos pē c brokastī m (plkst. 10:00), mums nebija paredzē ts brokastis. Istabu iedos tikai 15:00 (rezultā tā iekā rtojā s tikai 16:00), lī dz tam laikam dari ko gribi! Es saprotu visu, noteikumus un visu to, bet jū s pat nevarat dot sausā s devas, TĀ IR KRĀ PŠ ANA! Mazs bē rns arī nav rā dī tā js! Tā pē c sagatavojies un paņ em pā rtiku un ū deni no mā jā m!
UZTURS:
Ja neesi ieradies uz restorā na atklā š anu, tad rindā pē c ē diena jā stā v no 15-40 minū tē m un tas nav fakts, ka tad tu atradī si vietu restorā nā (pusdienas un vakariņ as 2 restorā nos un tie ir iepakoti). Ē diens pats par sevi ir ļ oti amatierisks, lai gan daž reiz tas bija garš ī gs. BROSTAS - ļ oti sliktas! Visvairā k ē damas ir pankū kas (vienmē r pusjē las), olu kultenis (nepietiekami termiski apstrā dā ts), graudaugi un daž i konditorejas izstrā dā jumi. Viss pā rē jais ir briesmī gi! Plastmasas un pulvera grieš ana. No olā m tikai pļ ā pā tā js. Kafija - netī rī ba, tē ja - laba. OTRĀ S BROKASTIS ir rullī š i pludmalē , tie, kurus neē dā t ē damistabā un VISS!
PUSDIENAS - 1-2 gaļ as veidi: teļ a gulaš s ar kartupeļ iem vai baklaž ā niem (vairā k dā rzeņ u nekā gaļ a un superizturī ga gaļ a), vista (super ž ā vē ta); garnē jums: kartupeļ i, 2 veidu rī si, makaroni (reizē m ē dami, daž reiz sā lī ti un skā bi. Kartupeļ i ir jē li gabalos, kartupeļ u biezeni ir ar mizu). Salā ti, dā rzeņ i. Augļ i vienmē r tie paš i - melone, dateles, apelsī ns (no rī ta, tā tomē r notika, sagrieza ā bolus).
OTRĀ S PUSDIENAS: tie ir frī kartupeļ i un pica (pankū ka, kurā smirdī ga desa un paprika), tie tiek izdalī ti stingri porcijā s!
Bē rni, kuri prasī ja uztura bagā tinā tā jus, tika vajā ti ar vā rdiem "Tā tas ir, š uo! ". BET vienmē r bija kā da piedeva vietē jiem iedzī votā jiem!
Bija arī pulverveida saldē jums.
VAKARIŅ AS: kaltē ts grils un tā da pati gaļ a kā pusdienā s. Zivis mī klā garš ī gas, uz grila G...VNO! Saldais galds: ļ oti nabadzī gs un ne vienmē r garš ī gs. Tikai 5 biskvī tu veidi, visē damā kais ir biezpiens. Viss pā rē jais ir tieš i tā pat kā pusdienā s.
Un tagad BRĪ DINĀ JUMS! Ja jū s domā jat, ka jums tiek dots tik daudz pā rtikas, cik vē laties, tad NĒ ! VISS IR Stingri IZVĒ LES! Pē c jū su pieprasī juma viņ i gaļ as vietā ieliks dā rzeņ u (1) vai mē rci un tad ignorē s! Garnē jiet lieciet, cik vē laties. Paņ ē mu 3 š ķ ī vjus (2 sev un 1 bē rnam) un tikai tad biju pilns. Var iet pē c piemaksas, bet rindā jā stā v 15-. . . minū tes.
AKVAPARKĀ ESIET Ļ OTI UZMANĪ GI AR BĒ RNIEM! Tur ir visnetī rā kie baseini, jo tur (un ne tikai) urinē vietē jie bē rni. Mans bē rns no turienes nejauš i iedzē ra malku ū dens un burtiski pē c stundas sā ka vemt. Nā cā s doties uz slimnī cu un taisī t pilinā tā ju, jo pati netiku galā . Veicot pilinā tā ju, tika atrasta zarnu informā cija un pē dē jā s 4 brī vdienu dienas bē rns tika ā rstē ts. Pirms tam daudzkā rt esam bijuš i daž ā dos akvaparkos, bet š ī ir pirmā reize! Interesantā kais ir tas, ka visi darbinieki zina, ka baseini ir ļ oti netī ri un tikai tad, kad bē rns saindē jā s, man teica, ka labā k ar viņ u nekur nepeldē ties, tikai jū rā (kuras patiesī bā nemaz nav). ).
Izrakstī š anā s no istabiņ as precī zi 12:00 (busiņ š mums bija 14:20). Uz visiem maniem lū gumiem un lū gumiem atstā t bē rnu istabā lī dz 14:00, jo viņ š nebija gluž i atguvies un vē l bija vā jš , un tajā laikā bija arī tū ristu ieraš anā s un izbraukš ana un nebija vietas reģ istratū rā PAVISAM! Cilvē ki sē dē ja uz galdiem. Man kategoriski atteica!
Lī dz š im sē dē ju reģ istratū rā un gaidī ju autobusu, 15 minū tes. pirms pusdienā m pienā ca viesnī cas darbiniece un nogrieza rokassprā dzi, sakot, ka pusdienas nedrī kst ne man, ne bē rnam! Kā arī sausā s devas. Zinot, ka tas tā varē tu bū t, jo viesnī ca ir NABADZĪ GA, iepriekš pierakstī jos uz ē dinā š anu. Kad mū su gids ieradā s, viņ š teica: "Paņ emiet savu bagā ž u un dodieties uz autobusu. " Uz palī dzī bas lū gumu, tā kā vē l bija smaga rokas bagā ž a + bē rns, viņ š augstā kā tonī teica "SAMA! ".
Lai var novē rtē t visu viesnī cas BRIESMĪ GO, tad palū dziet reģ istratū rā iedot pildspalvu uz lidostu, jo tavē jais ir beidzies vai pazaudē ts (kā tas bija manā gadī jumā ), uz ko atbilde bija "man ir tikai viena pildspalva ”.
Ē ģ iptē ne pirmo reizi ir ar ko salī dzinā t. Pirms tam viņ i pā rsvarā bija 4 * un nekad nebija tik BRIESMĪ GA un SŪ TA attieksme.
Starp citu, ja tev vajag jū ru, tad tā s š eit nav. Š eit jū ra ir lī dz ceļ iem, bē guma laikā lī dz potī tē m. Piestā tne ir nepabeigta. RIF vispā r nav! Nav slikts rifs Albatrosā , bet tur skatī tā js var neielaist vai par maksu (š okolā di iedevā m). Ejiet lī dz koraļ ļ iem apmē ram 2 kilometrus (labā k pē cpusdienā ).
Esiet gatavi, ka pati viesnī ca ir nobruž ā ta un veca + 90% atpū tnieku ir vietē jie.
Es nekad neatgriezī š os š ajā viesnī cā un noteikti to neieteikš u!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums seabeach
‹ Viesnīca Sea Beach Aqua Park Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в традиционном мавританском стиле, и располагается на ухоженной зеленой территории. Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из трех 3-этажных корпусов. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта, в 20 км от бухты Naama Bay, в районе Nabq Bay, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Песчано-каменистый пляж протяженностью 250 м. Вход в море — кораллы и камни, необходима специальная обувь. Стационарный пирс 800 м, есть 2 спуска в неглубокую лагуну — до 1.5 м. Пирс не доходит до конца коралловой отмели. На расстоянии около 200 м с пирса есть 2 спуска в неглубокую лагуну — до 1.5 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, заказ такси (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (00:00-07:00). Магазины, аптека, 2 главных ресторана Sea Horse и Panorama (07:00-10:00, 13:00-15:00, 19:00-22:00), 3 ресторана A la Carte (Итальянский, Ливанский и Китайский 19:00-22:00), 5 баров (на пляже 10:00 до заката солнца, на терассе 10:00 - 23:00, у бассейна 10:00 до заката солнца, у Аквапарка 10:00 - 17:00 и в лобби 10:00 - 00:00), конференц-зал на 100 мест (theatre style),2 бассейна для взрослых с 2-мя водными горками (без подогрева в зимний период), 2 детских бассейна (один с подогревом в зимний период).

Аквапарк с подогревом в зимний период (14 горок для взрослых и 9 для детей), Wi-fi – бесплатно в лобби отеля, базовый доступ (в номерах — нет), утюг / гладильная доска (по запросу, бесплатно), электрический чайник (по запросу, бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна: бассейн с детской секцией в клубной зоне 450 кв.м (подогрев в зимний период), детский бассейн 30 кв.м (без подогрева в зимний период), игровая площадка на пляже. Мини-клуб для детей в возрасте от 4-12 лет, детские горки и аттракционы в аквапарке (подогрев в зимний период), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр. Дартс (бесплатно), игровая зона с игровыми автоматами около главного бассейна (платно), пляжный волейбол (бесплатно), пляжный футбол (бесплатно), водные виды спорта (платно), дайвинг центр (платно), кайтсерфинг (платно), интернациональная анимационная группа (ежедневные программы), вечерние шоу, дискотека (напитки платно), катание на лошадях платно (по запросу), катание на верблюдах платно (по запросу). Аквапарк — 7 бассейнов с 23 горками (14 горок для взрослых, 9 — для детей, Adventure — пиратский бассейн для детей, ленивая река), бассейны с горками для взрослых — некоторые с подогревом в зимний период, бассейны с горками для детей — с подогревом в зимний период, ленивая река — без подогрева, бассейн с волнами — без подогрева в зимний период. Подогрев с ноября по март в зависимости от погодных условий. В барах аквапарка сервируются только безалкогольные напитки. Часы работы: 10:00–12:00 / 14:00 –16:00 в зимний период и 10:00–12:00 / 15:00–17:00 в летний период. Анимация — soft. Кальянная.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 470 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, 46619 Шарм-эш-Шейх, Египет
Tālruņi: +20 111 693 7222
Tīmekļa vietne: Sea Beach Aqua Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.