Laba viesnīca

Rakstīts: 18 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 10 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba viesnī ca, klusa, mierī ga vieta. Personā ls ir profesionā ls, draudzī gs.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet mā jī ga. Apgriezti koki un daž ā du formu krū mi rada ī paš u š armu. Viesnī ca atrodas gar piekrasti, tā pē c jū ru var redzē t gandrī z no visiem viesnī cas punktiem. Lieliskas ainavas.
Terases istaba. Numurā ir viss ē rtai atpū tai. Tī rī š ana katru dienu. Istaba ir tī ra. Dzeramo ū deni katru dienu papildina 1.5 litru pudelē . Uz vietas ir dzesē tā ji ar dzeramo ū deni un pulverveida dzē rieniem. Mī nusi: pludmales dvieļ i ir ļ oti nolietoti.

Ē diens labs, daudzveidī gs, ī paš i vakariņ as. Periodiski organizē tematiskā s vakariņ as: zivis, arā bu...Katru dienu ir zivis, liellopu gaļ a, vistas gaļ a. No dā rzeņ iem: gurķ i, tomā ti, paprika, olī vas, salā ti, rukola.... , kā arī sasmalcinā ti salā ti. No augļ iem: banā ni, bumbieri, vī nogas, ā boli, dateles, gvajaves, daž reiz vī ģ es, ir arī augļ u maisī jums sī rupā . Konditorejas izstrā dā jumi ir daudzveidī gi un ļ oti garš ī gi. Pusdienlaikā bā rā pie Olimpiskā baseina tiek pagatavota lieliska pica. Taizemes saldē jums tiek gatavots par papildus samaksu.
Ir divi pontoni: galvenajā pludmalē - betons, paisuma laikā tas ir appludinā ts. Š ajā laikā , izbraucot tai cauri, var vē rot zivi, ko darī ja tie, kuri neprot peldē t : ). Otrais pontons ir plastmasas, otrajā pludmalē . Biež ā k pū š vē jš un ir sarkans karogs. Š ajā s pludmalē s paisuma laikā ir smilš aina ieeja maziem bē rniem. Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir arī vairā ki nomaļ i lī č i ar 1-2 sauļ oš anā s krē sliem.
Koraļ ļ i ir skaisti, it ī paš i, ja kuģ ojat pa labi no betona pontona uz pamesto viesnī cu. Daž ā das zivis: daž ā da veida tauriņ i, serž antzivs, daž ā da veida un toņ u papagaiļ u zivis, slotas spā rni, Pikaso spā rnzivs, spā rnzivis, ķ irurgi, kā arī izdevā s redzē t raibā s spā res un murē nas.
Animā cijas komanda smagi strā dā . Puiš i ir dzī vespriecī gi, aicina piedalī ties visos pasā kumos, bet tajā paš ā laikā uzvedas korekti un neuzkrī toš i. Tas ir liels pluss!
Ī paš s paldies TezTour viesnī cas gida pā rstā vim Ramzi! Pirmo reizi mums patika viesnī cas gida darbs. Viņ š patieš ā m strā dā ja ar atpū tniekiem, risinā ja visus raduš os jautā jumus, nevis tikai nodarbojā s ar ekskursiju pā rdoš anu.
Mē s izbaudī jā m uzturē š anos viesnī cā . Paldies Labranda Hotel personā lam par komfortablu uzturē š anos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu