Sharm Club Beach Resort 4*– Atsauksmes

56
Novērtējums 7.410
№53 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.0 Numurs
8.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.5 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 6 km no Naama Bay centra, 5 km no vecpilsētas, Hadabas rajonā, jūras krastā. Atvērts 1992. gadā. Pēdējā viesnīcas renovācija notika 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар innaernst
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs personā ls, cenš as izpildī t visas prasī bas, ē dieni ir labi un daudzveidī gi. Restorā na darbinieki ir brī niš ķ ī gi. Ī paš s paldies LifeGuard puiš iem - viņ i skaidri dara savu darbu. … Tomēr ▾ Ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs personā ls, cenš as izpildī t visas prasī bas, ē dieni ir labi un daudzveidī gi. Restorā na darbinieki ir brī niš ķ ī gi. Ī paš s paldies LifeGuard puiš iem - viņ i skaidri dara savu darbu.
Laba viesnī cas atraš anā s vieta - skaists rifs, sakopta un zaļ a zona manā mi izlī dzina daž us dzī ves nelī dzenumus - WI-Fi ir tikai reģ istratū rā , palagi un pludmales dvieļ i ir "noguruš i". Animā cija ir blā va, vakarā mū zika lielas emocijas neizraisa.
Viesnī cas viesi ir no daž ā dā m valstī m, atmosfē ra ir laba un draudzī ga.
Viesnī ca mums ļ oti patī k, atpū š amies ne pirmo reizi. Ieteicams relaksē još ā m brī vdienā m un garī gā s veselī bas atjaunoš anai
аватар Andrey-Minsk
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca, 4 * atbilst (bet ne vairā k), patika, ka neviens netraucē un nevelkas nekur piedalī ties. Kā jau augstā k teicu - [b] klusa, relaksē još a atpū ta viesnī cā nomalē...priekš "atrauties un paē st" galī gi neder, [/ b] mammā m ar bē rniem un pensionā riem, lū k. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, 4 * atbilst (bet ne vairā k), patika, ka neviens netraucē un nevelkas nekur piedalī ties.
Kā jau augstā k teicu - [b] klusa, relaksē još a atpū ta viesnī cā nomalē...priekš "atrauties un paē st" galī gi neder, [/ b] mammā m ar bē rniem un pensionā riem, lū k.
Ā tri iekā rtojies, istabiņ a tī ra, uzkopš ana katru dienu, atklā ti sakot, vecu ē ku nav (nezinu, kur un kas atrada “š ķ ū ņ a tipa istabu”, tā du ē ku nav)
Saliku kopā.2 video, padomā jiet paš i vai vajag uz turieni vai nē.
Mī nuss - otrs pontons ir sliktā stā voklī , tā pē c sezonu nevar atklā t.
Территория отеля, бассейн, пляж, жилые здания Питание в ресторане, на фото завтрак-обед-ужин пляж вечер на территории вечер у бассейна бассейн пляж
аватар AnVas70
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo iespaidu ļ oti sabojā ja tas, ka viņ i iekā rtojā s kaut kā dā netī rā telpā , drī zā k kā saimniecī bas telpā , pavisam citā dā kā nekā pasū tī tā . Nā kamajā dienā pē c doš anā s uz reģ istratū ru (un pat ne otro reizi) viņ i pā rvā cā s uz normā lu, kategorijai atbilstoš u istabu (lai gan dž emperi pā rvā coties aizmirsu, tas tā arī netika atrasts). … Tomēr ▾ Pirmo iespaidu ļ oti sabojā ja tas, ka viņ i iekā rtojā s kaut kā dā netī rā telpā , drī zā k kā saimniecī bas telpā , pavisam citā dā kā nekā pasū tī tā . Nā kamajā dienā pē c doš anā s uz reģ istratū ru (un pat ne otro reizi) viņ i pā rvā cā s uz normā lu, kategorijai atbilstoš u istabu (lai gan dž emperi pā rvā coties aizmirsu, tas tā arī netika atrasts).

Jaunais numurs atbilda sā kotnē jā m cerī bā m. Labs remonts, nav jaunas, bet labas mē beles, jauna un strā dā još a santehnika. Ziepes un duš as ž eleja dozatoros, tī ra gultasveļ a un dvieļ i. Darbojas gaisa kondicionieris (kas darbojā s apkurei, bez tā aizsaltu), lai gan ļ oti skaļ š .

Tī rī š ana notiek katru dienu, bet uz terases, š ķ iet, ka tā s nekad nav tī rī tas. Un viņ i ilgi negribē ja ziņ ot par tualetes papī ru, lī dz paš i to lū dza.

Bija tē jkanna, ledusskapis (kas knapi atdzisa). Š ķ ī stoš ā kafija, tē jas maisiņ i, papī ra krū zes, pusotra litra ū dens pudele katru dienu.
Ē diens restorā nā ir bagā tī gs, bet vienmuļ š , trauku komplekts, lai arī liels, nav mainī jies. To daž ā doja daž ā di pagatavojumi uz ielas (piemē ram, steiki, grilē tas zivis, picas).

Nav vī na, pat ne vī nogu pē das. Bet alus ir labs, ī paš i Stella. Tač u lē ja reti. Pā rsteidza tē jas un kafijas trū kums pusdienā s un vakariņ ā s. Viņ iem bija jā iet uz bā ru.

Gandrī z katru vakaru animā cija: uguns š ovs, austrumu dejas utt.

Pa dienu aerobika, volejbols, teniss.

Personā ls ir draudzī gs, reģ istratū ra palī dzē ja ar visu.

Man ļ oti patika rifs, it ī paš i pie applū duš ā pontona (jā , tur ir labā ka ieeja, un gandrī z vienmē r nav vē ja, lai gan ir daudz ķ irurgu zivju).

No mī nusiem - š ī ir atraš anā s vieta attiecī bā pret "civilizā ciju" (visur ar taksometru, tikai jū s varat staigā t lī dz Carrefour - 2 km), "miris" wi-fi (lidostā paņ emiet SIM, bet ne Orange) un viesiem.
Mū sē jie prot radī t problē mas – tā s ir rindas, un piedzē ruš ies kliedzieni, un izslaucī ts ē diens, kas tad paliek uz galdiem pusapē sts.
аватар arshopenby
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Veca - nenozī mē , ka tā ir slikta, bet tieš i otrā di, ļ oti mā jī ga un mī ļ a viesnī ca ar izsvē rtu, nesteidzī gu atmosfē ru un izcilu personā lu. No pirmā s lī dz pē dē jai uzturē š anā s dienai nebija neviena nomā coš a brī ž a (kaut kā dī vaini) Man te viss patika! Ierodoties, kas ir aptuveni pulksten 8 no rī ta, par 25 c. … Tomēr ▾ Veca - nenozī mē , ka tā ir slikta, bet tieš i otrā di, ļ oti mā jī ga un mī ļ a viesnī ca ar izsvē rtu, nesteidzī gu atmosfē ru un izcilu personā lu. No pirmā s lī dz pē dē jai uzturē š anā s dienai nebija neviena nomā coš a brī ž a (kaut kā dī vaini) Man te viss patika! Ierodoties, kas ir aptuveni pulksten 8 no rī ta, par 25 c. u. mums iedeva istabiņ u 22 sekunž u gā jiena attā lumā no pludmales ar appludinā tu molu, un mē s par to sapņ ojā m. Un tagad katru rī tu š ajā pludmales daļ ā satikā m pā rsteidzoš us saullē ktus. Jā , un uz restorā nu, minū te nav pā rsteidzī ga gaita, bet atvaļ inā jumā tā ir daudz vē rta. Ē diens viesnī cā man patika, visa virtuve ir tieš i paredzē ta "mū su" vē deram un visi ē dieni tiek gatavoti ar dvē seli, tā droš i vien var teikt. Cieņ a viesnī cas š efpavā riem!! ! Oficianti ir brī niš ķ ī gi draudzī gi jauni puiš i, kuri izturas ar cieņ u pret visiem viesnī cas viesiem bez izņ ē muma. Vienmē r nā cā m un izgā jā m no restorā na lieliskā noskaņ ojumā .
Pati viesnī ca nav ballī š u vieta, trokš ņ ains no animā cijas, te vienmē r ir relaksā cija un miers, nekur nav uzbā zī gu lū gumu, rindas bā ros, skaļ a klubu mū zika. . . Vairā ki jauni puiš i cenš as kaut kā uzmundrinā t viesus, bet tā kā cilvē ku nav daudz lietu un viņ u mē ģ inā jumi piesaistī t viesus lē kt, aizbraukt, kratī t vē deru daž kā rt ir grū ti.
Ir ļ oti grū ti rakstī t par jū ru, jo ir vienkā rš i nereā li izteikt visas emocijas. Š ajā vietā koraļ ļ u siena, pa kuru ar prieku var peldē t, stiepā s daudzu simtu metru garumā gan pa kreisi no pontona, gan pa labi. Peldieties, un neviens nesvilpj, brī dinot "tu tur nepeldi, peldi š eit, pretē jā gadī jumā...". Un tā kā mē s š eit ieradā mies š ī s apbrī nojamā s jū ras dē ļ , mē s bijā m patī kami pā rsteigti par š o iespē ju. Viņ i aizpeldē ja gan uz baltā s villas pamesto pludmali, gan otrā virzienā uz militā ro bā zi, un viegli nesasprindzinoties un bez pleznā m.
Tā tas ir, es gribē tu kā dreiz š eit atgriezties. Un vē l gribē tos, lai š ī brī niš ķ ī gā viesnī ca veiktu telpu remontu, jo pagalmā jau ir gandrī z 21. gadsimta ceturtdaļ a un durvis ir vecas koka ar vienkā rš u vecu atslē gu.
аватар vaska1619940
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo septembrī lieliski atpū tā mies! Atbrauca kaut kur 10.00, par papildus. samaksu nokā rtoju agrā k un mainī ju istabu ar skatu uz dā rzu pie jū ras. Viss ir skaisti, zaļ i un labi kopts! Istaba ir veca, bet tī ra un labi uzturē ta. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo septembrī lieliski atpū tā mies!
Atbrauca kaut kur 10.00, par papildus. samaksu nokā rtoju agrā k un mainī ju istabu ar skatu uz dā rzu pie jū ras.
Viss ir skaisti, zaļ i un labi kopts!
Istaba ir veca, bet tī ra un labi uzturē ta. Man ļ oti patī k, ka telpai ir atseviš ķ a ieeja, tai ir sava privā ta, slē gta terase ar dī vā nu! Ļ oti ē rti un labi!
Pē c mē neš a barī ba ir krietni uzlabojusies, puiš i ļ oti cenš as, pabaroja manā mi labā k un daudzveidī gā k! Ir pievienots vairā k augļ u, zivju un jū ras velš u, vairā k jogurtu un pat saldē juma!
Apkalpoš ana kā vienmē r augstā kā lī menī ! Atefs ir gudrs! ! ! Apkopē jas un ainavu puiš i ir lieliski biedri, visi priecā jas jū s redzē t un ļ oti draudzī gi!! !
Jū ra, rifs - skaisti!
Pontons, nu vē l ne pā rā k labs, ir vē l jauni sauļ oš anā s krē sli, mē neš a laikā ir uzlabojies!
Nepatika:
1. Bija apmulsums ar darbinieku uzaicinā tu uz viesnī cu, viņ i atvainojā s, bet es gribē tu kaut kā du kompensā ciju, vismaz minimā lo morā lo, tā teikt)
2. Pastā vī gajiem klientiem nav nekā du privilē ģ iju!
аватар nataliaphoto26
Ļ oti forš a viesnī ca! Tops par savu naudu! Skaists koraļ ļ u rifs, ir daudz zivju, pat skaistā kas nekā uz Ras Mohammed !! ! ) Starp citu, viesnī cai ir savs nirš anas centrs, un man patika nirš ana no tiem vairā k nekā no tū risma operatora. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca! Tops par savu naudu! Skaists koraļ ļ u rifs, ir daudz zivju, pat skaistā kas nekā uz Ras Mohammed !! ! ) Starp citu, viesnī cai ir savs nirš anas centrs, un man patika nirš ana no tiem vairā k nekā no tū risma operatora. Mē s devā mies viņ iem lī dzi uz Tirā nas salu, tur ir daudzkā rt mazā k cilvē ku nekā uz Ras Mohammed.
Lielisks ē diens viesnī cā , diezgan daudzveidī gs. Katru dienu var izvē lē ties sev ko jaunu, ī paš i saldumos, arī tie ir izcili. Galvenais, lai brokastu/pusdienu/vakariņ u sā kumā nenā ktu viens pret otru. Cilvē ku ir daudz un tā pē c uz visu ir rindas. Normas vidū .
Un, protams, man ļ oti patika baseins ar mū ziku, ja vē laties doties uz ū dens aerobiku vai vienkā rš i pabū t baseinā . Un pats galvenais, ka baseinā nav daudz cilvē ku un blakus ir jū ra, un š ķ iet, ka tu pats tur peldies.
Es arī gribu atzī mē t, ka animatori Č iko un Nastja ir tikai uguns! Tik forš us animatorus vē l neesmu satikusi! )) Viņ i arī daž reiz pasaka, uz kuru diskotē ku tajā dienā brauks, un aicina visus nā kt lī dzi)) Nedzeriet tikai daudz vietē jā alkohola vai nedzeriet vispā r, tas ir specifisks. Un, protams, meitenē m labā k nav iet uz diskotē ku vienas.
Nu pati vieta skaista! Meitenes, ņ emiet lī dzi kā du koš i dzeltenu vai rozā kleitu, skaistā m bildē m Instagramā ; )
Вид с номера)
аватар avtobirza
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viss sā kā s ļ oti jauki, agrā ka reģ istrē š anā s, protams, par papildus samaksu. maksa, it kā labs cipars (starp citu, 123, paskaties, neiekrī ti š o skaitļ u burvī bā - kā Ē ģ iptē populā ras zā les), numuru neiesaku nevienam, jo ​ ​ vari novē rtē t vienā frā zē - dejo un esi nomodā lī dz 24. … Tomēr ▾ Viss sā kā s ļ oti jauki, agrā ka reģ istrē š anā s, protams, par papildus samaksu. maksa, it kā labs cipars (starp citu, 123, paskaties, neiekrī ti š o skaitļ u burvī bā - kā Ē ģ iptē populā ras zā les), numuru neiesaku nevienam, jo ​ ​ vari novē rtē t vienā frā zē - dejo un esi nomodā lī dz 24.00. Tad kā pē c es, otrajā atpū tas dienā man piedā vā ja pierakstī ties uz maksas vakariņ ā m zivju restorā nā . Izmaksas ir 15 USD. Vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka š ajā s vakariņ ā s restorā nā biju viens. Viss bija skaisti, skats uz naksnī go Naama lī ci, kā garš ī gs ē diens, zivju zupa vienkā rš i nelikā s ļ oti laba. Ak, ja es zinā tu, kā da š ī zupa man izvē rtī sies nā kamajā dienā , un ne tikai nā kamajā . Vispā r briesmī ga saindē š anā s; caureja vemš ana temperatū ra 38.5. Nav pludmales, jū ras, pusdienu un vakariņ u. Paldies Dievam, viņ i man atnesa kaudzi ē ģ iptieš u medikamentu, kas mani izglā ba. Viesnī ca problē mu atzina, tač u par kompensā ciju netika runā ts. Tikai smaidi un atvainoš anā s. Nu, mana atvaļ inā juma š oks bija - tie ir sauļ oš anā s krē sli un matrač i pie applū duš ā s pantones un sē dē š ana uz krē sliem pie bā ra. Lai arī sauļ oš anā s krē sli ir pē c otrā pantona pavē les, kur cilvē ku praktiski nav, tie ir jauni un izcili. Es vispā r nesaprotu viesnī cas politiku š ajā jautā jumā . Tā pē c mans secinā jums ir – nekad vairs Labrandā...lai gan Ē ģ iptē bija 17 reizes.
Матрасы  на пляже матрасы на пляже подушки на креслах в баре
аватар Ugroch
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies tā s teritorijas un koraļ ļ u rifa dē ļ . Tas atrodas pussalā , ko no visā m pusē m ieskauj jū ra, caur tā m daudzajā m mazajā m mā jī gajā m pludmalē m, kur var uzņ emt skaistas bildes. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies tā s teritorijas un koraļ ļ u rifa dē ļ . Tas atrodas pussalā , ko no visā m pusē m ieskauj jū ra, caur tā m daudzajā m mazajā m mā jī gajā m pludmalē m, kur var uzņ emt skaistas bildes.
Ieejot jū rā ap 1.5 m smilš u, tad sā kas koraļ ļ u rifs.
Viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas, ir veikali ar visu nepiecieš amo atpū tai.
Mē s esam 2 cilvē ku ģ imene. + 2 bē rni Viesnī cā mū s sirsnī gi sagaidī ja, uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā ar skatu uz dā rzu un jū ru. Istaba ir liela ar č etrā m 1.5 gultā m. Viss tī rs, bija tē jkanna, kafija, tē ja, 1.5 litri ū dens. katru dienu viss tika piepildī ts, tī rī ts katru dienu.
Š ī s telpas trū kums bija mini bā rs, kas neatdzisa.
Baseini ir tī ri.
Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs, vienmē r bija gaļ a, zivis, kā dreiz uz grila bija tuncis, daž ā di dā rzeņ i cepti, jē li, sautē ti. Rī si, makaroni, kartupeļ i utt. . Bija vienkā rš i makaroni ar sieru, ko bē rni vienmē r ē da. Deserti ir daž ā di, konditorejas izstrā dā jumi.
Ļ oti garš ī ga feta.
Dzer kafiju, kapuč ī no, tē ju, yuppie, kolu utt.
Pica tiek gatavota uz vietas katru dienu no 13:00.
Ir arī A la carte restorā ns, mums tur ļ oti patika, romantiskas vakariņ as ar skatu uz jū ru, viss bija ļ oti garš ī gi, mums pasniedza kebabu asorti č etrā m vai divā m lielā m porcijā m, kuras nevarē jā m apē st, daž ā das uzkodas, saldē jums desertam.
Batoniņ ā ir viss, lej cik vajag, tikai krū zī tes ir mazas.
Animā cija ir aktī va, vakarā vienmē r ir kaut kas tematisks, bija putu ballī te.
Vakarā bija odi! ! ! !!
Kopumā viesnī ca ir ļ oti krā saina, klusa, skaista teritorija, un ļ oti gleznaina.
Personā ls ir pieklā jī gs.
Ļ oti uztraucā mies par jū lija karstumu, jo izrā dī jā s, ka tas nebija bail, klimats bija sauss, zem lietussarga bija ē rti pat pusdienā s.
Noteikti atgriezieties vē lreiz, lai iegū tu labu garastā vokli un atpū tu.
аватар dsidlak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kā tehniķ is es atstā š u tī ri tehnisku apskatu: 1 - viesnī ca ir ļ oti nogurusi. . . - 424 istabiņ ā , kurā bijā m apmetuš ies, kondicionieris bija iesprū dis uz vienu rež ī mu, no tā tecē ja pa sienu - pilī tes jau sen redzamas, tai arī ž alū zijas bija ilgi salauztas - nā kamajā istabā situā cija ir tā da pati - viss ir ļ oti vecs un knapi dzī vs - ledusskapis (mini bā rs) neieslē dzā s - ū dens plū sma duš ā - kā pumā nevis nogā zē - kā dē ļ ū dens ir lī dz potī tei un - caur sienu IEEJA guļ amistabā - matrač i uz gultas ir nevis atsperī gi, bet pildī ti - ļ oti cieti - spilveni ir nereā li mazi (gultas pā rklā ju sagriezu papildus) - gandrī z visa pamatnē jau ir sarū sē juš as zī mes par viesnī cu - kā pnē s iebū vē tais apgaismojums darbojas caur 1-2 lampā m (nederē s smuki nofotografē t, lai uz pakā pieniem viss spī d) - sauļ oš anā s krē sliem matrač i saplī suš i, pat nesaš uj - pludmales dvieļ i, kas ir vismaz 10 gadus veci - ar ielā piem un nosmē rē ti - š ķ ī vji Ē DAMISTABĀ (to nevar saukt par restorā nu) - caur vienu č ipotu, č ipotu - zā lieni ir slikti laistī ti, ziedi nokalst, kaktusi ir sausi - pludmalē s, atkritumi, izsmē ķ i, plastmasa - neviens netī ra (smiltis netī ra) - kā paš i sev dupsī sametā s un sē ž )) - kas it kā pareizi no izglī tojoš ā s pusē ! - visā m viesnī cas durvī m slē dzenes ir vienkā rš as mehā niskas, trī s reizes ieķ ī lē jā s - nā cā s ar spē ku griezt 2 - pakalpojums amatierim, kas lū dz, lai viņ u apkalpo: - atstā ja dzeramnaudu 5 naudiņ as - viņ i vispā r neko nemainī ja, nā kamajā dienā es neko neatstā ju - es dabū ju gulbi no dvieļ a. … Tomēr ▾ Kā tehniķ is es atstā š u tī ri tehnisku apskatu:
1 - viesnī ca ir ļ oti nogurusi. . .
- 424 istabiņ ā , kurā bijā m apmetuš ies, kondicionieris bija iesprū dis uz vienu rež ī mu, no tā tecē ja pa sienu - pilī tes jau sen redzamas, tai arī ž alū zijas bija ilgi salauztas - nā kamajā istabā situā cija ir tā da pati - viss ir ļ oti vecs un knapi dzī vs
- ledusskapis (mini bā rs) neieslē dzā s
- ū dens plū sma duš ā - kā pumā nevis nogā zē - kā dē ļ ū dens ir lī dz potī tei un - caur sienu IEEJA guļ amistabā
- matrač i uz gultas ir nevis atsperī gi, bet pildī ti - ļ oti cieti
- spilveni ir nereā li mazi (gultas pā rklā ju sagriezu papildus)
- gandrī z visa pamatnē jau ir sarū sē juš as zī mes par viesnī cu
- kā pnē s iebū vē tais apgaismojums darbojas caur 1-2 lampā m (nederē s smuki nofotografē t, lai uz pakā pieniem viss spī d)
- sauļ oš anā s krē sliem matrač i saplī suš i, pat nesaš uj
- pludmales dvieļ i, kas ir vismaz 10 gadus veci - ar ielā piem un nosmē rē ti
- š ķ ī vji Ē DAMISTABĀ (to nevar saukt par restorā nu) - caur vienu č ipotu, č ipotu
- zā lieni ir slikti laistī ti, ziedi nokalst, kaktusi ir sausi
- pludmalē s, atkritumi, izsmē ķ i, plastmasa - neviens netī ra (smiltis netī ra) - kā paš i sev dupsī sametā s un sē ž )) - kas it kā pareizi no izglī tojoš ā s pusē !
- visā m viesnī cas durvī m slē dzenes ir vienkā rš as mehā niskas, trī s reizes ieķ ī lē jā s - nā cā s ar spē ku griezt
2 - pakalpojums amatierim, kas lū dz, lai viņ u apkalpo:
- atstā ja dzeramnaudu 5 naudiņ as - viņ i vispā r neko nemainī ja, nā kamajā dienā es neko neatstā ju - es dabū ju gulbi no dvieļ a...es domā ju, ka labi - lū k, jums vē l 5 dolā ri - un tad OP - VIŅ I NEKO NETĪ RĪ JA - bija saklā ta tikai gulta
par ziepju pievienoš anu dozatoram un š ampū niem - bija jā iet pajautā t atseviš ķ i, kā arī par dvieļ u maiņ u
- tā pati situā cija ar Ē dienu - ja gribi ē st - EJ PASŪ T - tev nedod tik daudz, cik tu gribi - dod PINCES - 1/4 tomā ta un gurķ a (lai apē stu vajag ubagot VAIRĀ K )
- pludmalē ir atvē rta tikai picē rija (pā rē jie divi bā ri ir slē gti)
3 - pā rtikas kvalitā te - pā rsteidzoš i laba
- svaigi dā rzeņ i, daž ā di graudaugi, kartupeļ i, makaroni, omletes, daž ā da veida sieri - tas viss bija, bet viss tika dozē ts gabalos un jā jautā
- no rī ta neē stā s lietoš anas tē ma - salā tos un zupā s pusdienā s - saglabā jusies))) Salī dzinu ar Š armas apmeklē jumu pirms 12 gadiem
- UPI pulverveida sulas - arī konservē tas
- alkohols - tā pat kā pirms 12 gadiem - draņ ķ ī gs) + sā ka liet mazā s plastmasas glā zī tē s
- pludmales pantons - plastmasas, saplē stā m ausī m, vaļ ī gs un nobruž ā ts, bet vē l dzī vs - kā ž iguļ a santī ms)
no GOOD:
- JŪ RA - UGUNS! ū dens temperatū ra bija +30 gaisa +45
- zivis - skaistums)
Atseviš ķ i es izcelš u ē ģ iptieš u strā dniekus, kuri 7 dienas no palmu lapā m un 6 nū jā m veidoja nojumei no saules))
VISAS 7 DIENAS veidoja nojume, ko slinkā kais strā dnieks pie mums varē ja 100% uz maiņ u.
Un tad pie piestā tnes metinā ja nokrituš ā s margas - DIVI METINĀ Š ANAS PUNKTI - pat 5 stundas ! ! !
аватар dvorniko230387
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labrandā.20. 03.2021 viesojā mies otro reizi uz 7 naktī m trim, diviem pieauguš ajiem un 7 gadus vecam bē rnam, maksā jā m 25400 UAH. Viesnī cu viesojā mies otrreiz 2019. gadā - toreiz viesnī ca mums ļ oti patika, bijā m sajū smā , arī tagad tā domā jā m, bet. … Tomēr ▾ Labrandā.20. 03.2021 viesojā mies otro reizi uz 7 naktī m trim, diviem pieauguš ajiem un 7 gadus vecam bē rnam, maksā jā m 25400 UAH. Viesnī cu viesojā mies otrreiz 2019. gadā - toreiz viesnī ca mums ļ oti patika, bijā m sajū smā , arī tagad tā domā jā m, bet. . .
Pirmā ir ē diena ziņ ā - palika daudz sliktā k, lai gan viss garš ī gi, bet izvē le maza un kaut kā vienmuļ a - bija maz svaigu dā rzeņ u un augļ u, nebija banā nu, ā bolu, bija tikai melones, mandarī ni, gvajava , dateles, nu...es tur nerunā ju par garnelē m vai jū ras veltē m, bet par vienkā rš ā kajiem dā rzeņ iem un augļ iem ! ! ! Vajag vē l un ā tri! ! ! Un mums nepatika attieksme reģ istratū rā - viņ i mums iedeva briesmī gu istabu. Mani tas š okē ja, ņ emot vē rā , ka bijā m ar viņ iem 2 reizes un man arī bija dzimš anas diena, bet viņ iem vienalga, ja vē laties istabu, labā k maksā jiet (Tā tad reģ istratū ra ir liels mī nuss.
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu ANIMĀ CIJAI - Karim, Anyuta, Martulya, Messi, vienkā rš i izskatī gi - pozitī vi, dzī vespriecī gi, smieklī gi, man nebija jā bū t garlaicī gi...Apskā vieni, tsomki-bomki)))
Paldies puiš iem viesmī ļ iem restorā nā un jo ī paš i Attim, es vē los, lai jū su priekš nieki beidzot pievē rstu jums uzmanī bu un paaugstinā tu jū s))
Arī ļ oti labi pavā ri pie sadales, rakstī ja un skatī jā s video youtubē , ka maz uzspiež , mantkā rī gi, nezinu, mums ar š o nebija nekā du problē mu, es joprojā m vienmē r kliedzu č ik-č ik (pietiek), lai par ko viņ i smē jā s, jautā ja, kas tas ir č ik -č ik )))
Jū ra un rifs š eit kā vienmē r augš ā
Tā tad kaut kas tā ds. Es ievietoju tikai 5 no 10, un tas ir tā pē c, ka animā cija ir forš a, un puiš i ir pavā ri un viesmī ļ i.
Un jums vadī ba 0 par pastā vī go klientu nenovē rtē š anu (reģ istratū rā nemā cī ja) un par augļ u un dā rzeņ u trū kumu un pat bez baseina apsildī š anas.
Strā dā jiet ar kļ ū dā m!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 6 км от центра Naama Bay, в 5 км от Старого города, в районе Hadaba, на самом берегу моря. Открыт в 1992 году. Последняя реновация отеля прошла в 2013 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 16 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Понтон – 40 м. Рекомендуется специальная обувь. Пляж длиной 250 м, есть кораллы.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 2 бара, 3 бассейна (1 без подогрева, 1 олимпийский с подогревом в зимний период, 1 крытый), магазины, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, освещение теннисного корта (платно), водное поло, дартс, мини-футбол (травяное покрытие), круглосуточная служба приема и размещения
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 158 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Tower Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +2069 366 02 63 +2069 366 02 61/64
Tīmekļa vietne: Sharm Club Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.