Jauka uzturēšanās. Draudzīgs personāls

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 10 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Lē ta viesnī ca ir laba. Ieradā mies naktī , iekā rtojā mies 4 stā vā , balkonu nav. Pā rcē lā mies uz 3. /5$/. Numurs 2-istabu /mums 2+1/. Mē beles noguruš as bet viss strā dā . Seifs istabā jauns. TV un ledusskapis darbojas labi. Kondicionieris amerikā ņ u bet vecs, diezgan skaļ š , bet jaudī gs. Vanna liela. Santehnika nav jauna, bet viss strā dā ja, pat nosū cē js. Š ampū ns jā ņ em lī dzi. Dvieļ i tika mainī ti, bet ne katru dienu. //youtu. be/LUGyCLd3d3U
Reģ istratū rā kondicionē tā js nav ī paš i labs, bet platī ba un ē rtī bas ir klases. Wi-Fi ir maksas.
Restorā ns ir liels un vienmē r ir vietas. Ē diens vienmuļ š , pē c nedē ļ as izmē ģ inā si visu, bet izsalcis nepaliks neviens. Viņ i gatavo ļ oti pieklā jī gi. Vienmē r ir gaļ a un zivis. Salds kā visur Ē ģ iptē .

Dzē rieni visi labi.
Baseins ir mazs, bet bā rs labs. No 16 lī dz 17 - saldē jums visiem.
Teritorija neliela, bet kopta un diezgan skaista. Dodamies uz jū ru, vā ļ ā jamies starp bungalo. Tur telpas ir lī dzī gas galvenā s ē kas numuriem 2 + 1.
Jū ra. Tas ir galvenais. Visiem bū s sauļ oš anā s krē sli. Pludmales dvieļ us var nē sā t ap baseinu un pludmalē . Pludmales bā rs ir labs. Jū s varat sē dē t ē nā . Kafija, ū dens, dzē rieni. Viss ir.
Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir smilš u. Un 2 metru dziļ umā pleš as rifi, zivis un koraļ ļ i - skaistums. Maska un snorkelis ir obligā ti! Bet bē guma laikā uz smilš aina dibena ū dens dziļ ums saglabā jas - kopumā visi bū s lī dz viduklim.
Es domā ju, ka es jums nedaudz palī dzē ju. Noskatieties š o video, un es pievienoš u pā rē jo par š o viesnī cu 2 nedē ļ u laikā . Tiekamies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu