Laba viesnīca ar labu pludmali par normālu naudu

Rakstīts: 10 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 31 oktobris — 8 novembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu bē rnu. Man patika viesnī ca, viss bija lieliski. Ņ em istabiņ u ar skatu uz jū ru, par š o piemaksā ja 10$. Atbraucā m naktī un apmetā mies 5. stā vā (pē dē jais), balož i visu nakti kā pa griestos, lai gan man likā s sikspā rņ i, un tā bija grū ti aizmigt. Nā kamajā dienā apmā nā m administratora galvu un ar piemaksu 10$ pā rcē lā mies uz 4. stā vu ar skatu uz jū ru. Labā k ir ņ emt 3-4 stā vu, lai var redzē t jū ru un nav tik karsts.
Man patika ē diens. Daudzas reizes bijis Ē ģ iptē , un vispā r ē diens ir kā visur citur. Gaļ as ir daudz: vista, liellopu gaļ a un zivis katru dienu un katrā ē dienreizē . Bija augļ i, saldumi, salā ti – kopumā viss bija kā rtī bā .
Pludmale ir nedaudz maza, bet paisuma laikā jau 5 metrus no krasta ir pietiekami dziļ a, lai peldē tu. Daudziem bē rniem tas patī k. Skaistas un tī ras smiltis, jū ra ļ oti skaistā krā sā , nedaudz netī ra no zā les, bet kopumā tī ra, salī dzinot ar mū su Melno jū ru.

Aiz bojā m ir salas ar rifiem, ir ko redzē t.
Bija animā cija, bē rnu diskotē ka.
Par trijiem samaksā jā m 630$ (ilgi gaidī ju š o konkrē to viesnī cu un skatī jos, kad bū s pietiekami zema cena), bet pat ja brauciens izmaksā ja 1000$ par trim, š ī viesnī ca ir tā vē rta. Mē s devā mies uz dā rgā kā m viesnī cā m, bet jū ra bija sliktā ka, un ē diens bija sliktā ks un numuri...
Arā bu nebija daudz, tā pē c varbū t nebija negatī vu faktoru, par kuriem raksta citi.
Akvaparks ir atvē rts katru dienu ar pusdienu pā rtraukumu. Saldē jums tiek pasniegts bā rā no 16-17.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu