Lazuli Hotel 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.710
№20 viesnīcas reitingā Marsa Alam
8.8 Numurs
7.6 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
5 zvaigžņu luksusa "viss iekļauts" viesnīca ar tipisku Marokas-Andalūzijas arhitektūru. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар July.konash
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies novitā tes dē ļ , pagā juš ajā gadā atpū tā mies Albatros Sea World, mū s iekaroja š is kū rorts un nolē mā m atgriezties vē lreiz. Viesnī ca ļ oti mā jī ga, bez jebkā da glamū ra, bet ar austrumniecisku pieskaņ u, istabiņ a ļ oti gaiš a, mē beles jaunas, tī rī tas katru dienu, gultas veļ a un balti dvieļ i. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies novitā tes dē ļ , pagā juš ajā gadā atpū tā mies Albatros Sea World, mū s iekaroja š is kū rorts un nolē mā m atgriezties vē lreiz. Viesnī ca ļ oti mā jī ga, bez jebkā da glamū ra, bet ar austrumniecisku pieskaņ u, istabiņ a ļ oti gaiš a, mē beles jaunas, tī rī tas katru dienu, gultas veļ a un balti dvieļ i. Ieradā mies naktī un bijā m patī kami pā rsteigti, ka istabiņ ā mū s gaidī ja vakariņ as. Peldmē teļ i no rī ta atnesti bez problē mā m. Ē diens diezgan pieklā jī gs, 10 dienu atpū tai ē dienkarte neatkā rtojā s, ē dienu izpildī jums vienmē r bija savā dā ks. Lasu atsauksmes par nepilnvē rtī gu uzturu un brī nos, man ē dienam jā bū t kvalitatī vam, tas ir galvenais rā dī tā js, augļ us varē tu izņ emt, nevienam pie rokas netrū kst, tas pats ir pludmalē , vietē jais alkohols ir normā las kvalitā tes. Mums bija vē ls lidojums, pē c izrakstī š anā s rokassprā dze netika nogriezta, ē dā m lī dz paš ai izbraukš anai no viesnī cas. Vadī tā ji pastā vī gi atrodas galvenajā restorā nā , viņ i uzrauga apkalpoš anu un jautā , vai viss jums ir piemē rots. Mū s ī paš i neinteresē ja animā cija, bet tā ir, puiš i ļ oti cenš as. Atpū š as galvenokā rt ukraiņ i un poļ i, nav vā cieš u. Noteikti iesaku viesnī cu! Delfī ni miera laikā burā juš i uz molu, Ē ģ iptē tā du redzē ju pirmo reizi (tas bija 10. brauciens). Un protams vairā k pozitī vu atpū tnieku un viss bū s kā rtī bā .
Пляж Бассейн Номер Бассейн Бассейн Лобби бар Пляж Пляж
аватар _630640
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jos š o viesnī cu tikai tā pē c, ka tā ir sava veida grezna un jauna. Ja tū risti ieradī sies viesnī cā , viņ us aizsū tī s uz ē damistabu ē st no ceļ a, pabarot bē rnus, BET tas tā nav, tevi nepabaros, kamē r tev neiedos rokassprā dzi, un iedos par ilgs laiks. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu tikai tā pē c, ka tā ir sava veida grezna un jauna. Ja tū risti ieradī sies viesnī cā , viņ us aizsū tī s uz ē damistabu ē st no ceļ a, pabarot bē rnus, BET tas tā nav, tevi nepabaros, kamē r tev neiedos rokassprā dzi, un iedos par ilgs laiks. Ē damistabā bū s nepiecieš ami 10 USD. uz cilvē ku ē st bez rokassprā dzes. Tas pats attiecas uz izvā kš anos! Viņ i noņ ems rokassprā dzi un ē dī s tikai par naudu. Ja pē kš ņ i uz ceļ a gribas uztaisī t sev sviestmaizi, tad arī tas nav iespē jams, saka, ka pusdienu kastī te ceļ am jā pasū ta dienu iepriekš , bet kurš to nedara, tas nedrī kst izņ emt ē dienu no ē damistaba, pat bē rniem. Viņ i sadodas rokā s un izplē š sviestmaizi. Ja vakarā.21-21.30 gribas uzkost vai paņ emt apelsī nu vai randiņ u, tad š is cilvē ks tevi nelaidī s iekš ā , pamodina, lai teiktu “beidz ē st”, tē laini.
Kopumā ē diens ir normā ls, rī si, kartupeļ u biezeni, zivis, gaļ a, vista, dā rzeņ i, augļ i. Teritorija maza, baseins bija apsildā ms, baseinā bija bā rs, visas dienas garumā pasniedz uzkodas: frī , picas, kotletes, bet atkal (! ) bū s jā lū dz divas nevis vienas picas š ķ ē les, tie izdala ļ oti mazas devas. Jū ra laba, koka pontons (garā ks par vidē jo), ir zvans no krasta, plastmasas sauļ oš anā s krē sli, jauni.
Mū su atpū tas laikā bija slikts laiks, vienu dienu bija dē lis un bija varavī ksne, temperatū ra dienā +15, stiprs vē jš . Ķ ī lis negribī gi tī rī ja, atnā ca 8.00 un piedā vā ja sakopt, bet mē s vē l gulē jā m, tad bija grū ti viņ u atrast. Animatori ir jauni, dzī vespriecī gi, novecojuš os konkursos viņ us redzē ja pirms 5-6 gadiem. Bet viņ i ir lieliski, pievē rš uzmanī bu visiem, neuzspiež vingrojumus utt. , prot runā t, klausī ties, izteikt komplimentus.
Viņ i reģ istratū rā ar jums nerunā s - ja jū s nezinā t angļ u valodu, ja ir problē ma, tad es to neatrisinu, viņ i saka: "Es nesaprotu". Man paveicā s - pie manis pienā ca meitene - atpū tniece un iztulkoja visu nepiecieš amo. Citā di ej un mā cies valodu))).
Neiesaku š o viesnī cu, kategoriski, par to paš u naudu ir labā kas viesnī cas, piemē ram, Calimera Club, Marsa Alam, tur ir ļ oti labi.
Un tas, ka tas ir jauns, nu, es neteiktu, vai nu pā rbū vē ts no pamestas, vai arī celts tik ilgi, ka bū vniecī bas procesā viss izskatā s vecs, novecojis.
аватар eva.kara
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti interesanta jauna viesnī ca (atvē rta 2021.  gada jū nijā ). Š ī nav VIP, tai daudz pietrū kst, bet atrodas lieliskā vietā , es teiktu, nomaļ ā (viesnī cu apkā rt ir maz un tā s atrodas attā lumā ). Numuri ir lieliski: plaš i, jo viesnī ca ir tikai seš us mē neš us veca, viss ir vesels un svaigs. … Tomēr ▾ Ļ oti interesanta jauna viesnī ca (atvē rta 2021.  gada jū nijā ). Š ī nav VIP, tai daudz pietrū kst, bet atrodas lieliskā vietā , es teiktu, nomaļ ā (viesnī cu apkā rt ir maz un tā s atrodas attā lumā ).
Numuri ir lieliski: plaš i, jo viesnī ca ir tikai seš us mē neš us veca, viss ir vesels un svaigs.
Peldē ties no krasta tikai koraļ ļ os, ​ ​ ja kā jas dā rgas, smiltis pludmalē ir ievestas - ļ oti patī kamas, mī kstas. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, ir daudz aizsargu no vē ja, skaisti lietussargi) jū rā.22. 11.22. ir 24-25 °C! )
Restorā ns - ē diens garš ī gs, bet ļ oti pieticī gs sortiments. . . un rindas. . . bet pluss, visu drukā pats. . .
Neviens neķ er aiz rokas! ))). . . Es gribu aizvest mandarī nus uz pludmali vai gvajavi - viņ i neteiks ne vā rda)
Pē dē jā dienā neviens negrieza rokassprā dzes, un nebija arī domu))
Un mē s devā mies pusdienot un dzē rā m kafiju vestibilā...Un reģ istratū rā ir pietiekami daudz krieviski runā još u darbinieku - ieskaitot augstā ko vadī tā ju)
Es nezinu, es lasī ju "daž as" atsauksmes - sajū ta, ka ir daž ā das viesnī cas vai atsauksmes no konkurē još as viesnī cas! )))
No sliktā - Wi-Fi - tikai reģ istratū rā )))
Citā di - brī niš ķ ī ga vieta. . . kompakta, bet nav pā rpildī ta, ļ oti zaļ a un labi kopta.
Kamē r viesnī ca ir jauna - es domā ju, ka divus gadus varat iet un izklaidē ties)
Tikā m iesē dinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, ap 10:00. Sā kumā ierā dī ja istabu, vē lā k atnesa koferus.
Vietē jos veikalos cenas ir vietas, aptieku vē l nav. Suvenī rus labā k iegā dā ties beznodokļ u Marsa Alam.
Gids Muhameds ir diezgan patī kams, ja ar viņ u normā li parunā...nu ukraiņ u š okolā de palī dz nodibinā t attiecī bas ar visu personā lu! ). . . piemē ram ē damzā lē uzreiz sā k plivinā ties viesmī ļ i, kas visu atnes divreiz ā trā k)))
Noteikti iesaku viesnī cu!
бассейн Номер номер номер номер балкон вид) конец пляжа
аватар natali6577777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies viesnī cu pē c atsauksmē m, domā jā m jaunu viesnī cu - viss bū s ideā li, bet. . . Viesnī cā ieradā mies 8:30 no rī ta, 10:15 uzvilkā m rokassprā dzes un ļ ā vā m iekost pie baseina - š ī ir maizī te ar plā nu desu un saldajā m maizī tē m. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu pē c atsauksmē m, domā jā m jaunu viesnī cu - viss bū s ideā li, bet. . .
Viesnī cā ieradā mies 8:30 no rī ta, 10:15 uzvilkā m rokassprā dzes un ļ ā vā m iekost pie baseina - š ī ir maizī te ar plā nu desu un saldajā m maizī tē m. Visi bija izsalkuš i. . . Brokastis jā ņ em lī dzi.
Reģ istrē jies uzreiz pē c brokastī m. Viņ i man iedeva manas istabas atslē gas un parā dī ja kur jā iet. Š ī ir pirmā viesnī ca manā dzī vē , kurā mums netika parā dī ts numurs. Skaties kur gribi un kā gribi, galvenais uz turieni aizbraukt)))))
Ar ē dienu tikai 3 mazi galdiņ i. Vienmē r bijā m izsalkuš i, ļ oti garš ī gi. Saldā s maizī tes ir lieliskas. Man pietika bulciņ as un kartupeļ i gadam uz priekš u)))
Neviens durvis neatvē rs, š ķ ī vi nepalī dzē s atnest, dzē rienus neviens nepiedā vā s, trauki visi noslī pē ti un lielā kā daļ a ir plastmasā , istabā tek caurules. Interneta praktiski nav. Viss bū tu labi, bet es nesaprotu, kā pē c 5 zvaigznes ?? ?
Jū ra ir vē sa, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli arī ir forš i.
Vē l viens brī dis, Vecgada vakarā mums piedā vā ja š ampanieti un vī nu no 30 USD. Ja nepirksi, normā lu vietu neredzē si. Vecgada vakarā pā rbaudī jā m pie letes, pretī saldumiem, kur ir vannasistaba, kad tā s aizveras - atbilde 1:00.12:10 naktī bā rmeņ i, kuri pa dienu bija pie baseina bā ra, gribē ja $ 4 uz 1 kolas glā zi. Lī menis!! !
Un galvenais, mē s prasī jā m istabā.1 peldmē teli, viņ i atnesa 1. Ejot teica, ka atnesa mums 2.2 cilvē kiem vajadzē tu bū t 2 peldmē teļ iem, tas ir loģ iski. Viņ i pā rmeklē ja mū su somas un neko neatrada. Un neviens neatvainojā s! Kā das ir š ī s attiecī bas?
аватар _617967
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par naudu, ko bijā m vē rti, ekskursija varē tu bū t labā ka. Infrastruktū ra - jaunas mē beles gan istabā s, gan pā rē jā viesnī cā . Teritorija ir kopta, liela un skaista. Daž ā s vietā s var tī rī t un kopt nedaudz labā k, bet Ē ģ iptei tas nav pat ļ oti slikti. … Tomēr ▾ Par naudu, ko bijā m vē rti, ekskursija varē tu bū t labā ka.
Infrastruktū ra - jaunas mē beles gan istabā s, gan pā rē jā viesnī cā . Teritorija ir kopta, liela un skaista. Daž ā s vietā s var tī rī t un kopt nedaudz labā k, bet Ē ģ iptei tas nav pat ļ oti slikti.
Ē diens - vienmuļ š un nav plaš a izvē le. Pē c izvē les kā trī szvaigž ņ u viesnī cā , kvalitā tē kā.4 zvaigž ņ u. Tu nepaliksi izsalcis, bet nekas vairā k. Rī si un vistas jums tiks doti jebkurā viesnī cā .
Izklaide - ir volejbols, joga, mini diskotē ka un š ova programma vakaros. Viss. Tas noteikti ir ļ oti slikti. Garlaicī gi. Ap viesnī cu nav citu viesnī cu, tirgu vai veikalu. Vienkā rš i tu nekur nebrauksi un nebrauksi. Jū s, protams, varat doties ekskursijā s, kuras piedā vā gids, tač u cenas ir augstas. Konkurences nav. Vienai personai apmē ram 80 dolā ri.
Jū ra ir laba lī dz vē trai. Mums tas bija tikai vienu reizi 7 dienā s.
Sliktā kā daļ a ir Jaunais gads. Ekskursijas laikā mē s maksā jā m papildus 100 USD no personas tikai par Jaungada vakariņ ā m. Tad, 2 dienas pirms Jaunā gada, sā kā s reģ istrā cija svē tkiem un pirmais, ko saņ emat, ir š ampanieš a cenrā dis. Pudele Ē ģ iptes š ampanieš a vai nezinā mas kvalitā tes vī na 40$. Jū s varat no tā atteikties, tač u ir nepatī kams brī dis. Nav skaidrs, kā pē c mē s maksā jā m 100 USD par cilvē ku.
Lielā kā daļ a dež urantu nesaprot krievu valodu. Viņ u angļ u valoda ir ļ oti slikta. Es jau sā ku kompleksē t par savu lī meni. To ir ļ oti grū ti izskaidrot.
Vispā r man š ī viesnī ca ir slē gta kā Marsa Alam. Viesnī cu neiesaku.
аватар dmitrysudakevich
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu apmeklē ja no 2021.  gada 26.  decembra lī dz 2021.  gada 31.  decembrim. 1. Š o viesnī cu izvē lē jā mies tā s novitā tes dē ļ (viesnī cas atvē rš anas laiks ir 2021. gada maija beigas), kā arī mums ir jauna vieta - tā ir Marsa Alam. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu apmeklē ja no 2021.  gada 26.  decembra lī dz 2021.  gada 31.  decembrim.
1. Š o viesnī cu izvē lē jā mies tā s novitā tes dē ļ (viesnī cas atvē rš anas laiks ir 2021. gada maija beigas), kā arī mums ir jauna vieta - tā ir Marsa Alam. Mē s nolē mā m doties uz siltā kajiem apgabaliem, lai atzī mē tu manu 50. dzimš anas dienu!
2. Brauciet uz viesnī cu no lidostas apmē ram 1 stundu 20 minū tes, ja pa ceļ am tiekat aizvesti uz citā m viesnī cā m. Mū su viesnī ca bija ceturtā un pē dē jā . Viesnī cā ieradā mies ap 9:30.
3. Pirmais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Tiklī dz iegā jā m viesnī cā , mū s uzreiz cienā ja ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Ļ oti labi! Mani iepriecinā ja tas, ka norē ķ iniem izsniegtajā s anketā s uzreiz tika nodrukā ts pirmā tū rista vā rds no kupona, vajadzē ja aizpildī t pā rē jos viesus, kuri brauca lī dzi.
4. Visu atbraukuš o tū ristu norē ķ inā š anā s bija lī dz 14:00. Mū su norē ķ inā š anā s notika 2 posmos. Pirmais posms: istabu mums iedeva 11:00. Mums š ī istaba ļ oti nepatika, jo blakus ā rdurvī m bija izraksts no restorā na un no istabas nebija skats uz jū ru. Turklā t mē s nevarē jā m ievietot 4 cilvē kus istabā . Tač u tā da ir viesnī cas koncepcija: numuriņ i, kas atrodas viesnī cā , ir optimā li iekā rtoti 3 personā m. Par papildu gultu 4. personai ir jā maksā papildus. Cena ir 10 USD dienā .
Tā tad otrais posms ir 12:30.20 USD papildu gulta + skats uz jū ru.
Istaba ir lieliska, mums patika. Mū su istaba atradā s 3. stā vā №3010. Netā lu no akvaparka. Viss ir jauns - ļ oti laimī gs.
5. Uzturs. Milzī gs pluss man ir tas, ka tu pats savā c pā rtiku. Pā rtikas pieejamī ba ir ļ oti pā rdomā ta. Ir arī a la carte restorā ns. Jū s varat viegli pierakstī ties uz to no rī ta galvenajā restorā nā .
6. Stieņ i. Mans mī ļ ā kais dzē riens ir Mai Tai. Viņ š pā rsvarā dzē ra. Man patika arī Pina Coloda kokteilis. Es dzē ru alu burtiski 1-2 reizes, un restorā nā vī ns ir balts vai sarkans.
7. Pludmale. Viss ir ļ oti labi pā rdomā ts. Sauļ oš anā s krē sli ir jauni, ir aizsardzī ba pret vē ju un lietussargi ir ļ oti ē rti un skaisti. Smiltis ir patī kamas. Man tas patī k.
8. Piestā tne un jū ras pasaule. Ir arī . Varbū t tas ir garš , bet tas bija tā vē rts - jo no tā var redzē t skaistā kā s zivis un ne tikai. Ir 2 vietas, kur var peldē ties - tas ir aptuveni mola vidusdaļ a un tā gals. Kad viļ ņ i un sarkanais karogs karā jas (mū su vizī tei š ajā viesnī cā bija tikai 26. decembris) - ir ē rti ieiet no mola vidus. Daudz zivju, dzeloņ raja. Ļ oti ļ oti skaisti. No mola gala, peldot pa kreisi, var aizpeldē t lī dz skaistā kajam koraļ lim ar interesantu zivju baru.
9. Ir trenaž ieru zā le. Tajā vienmē r ir cilvē ki, kuri vē las uzturē t sevi lieliskā fiziskajā formā .
10. Ir arī spa. Skatiet pā rskatu par š o iestā di manā kanā lā . Labā k to redzē t.
11. Personā ls – ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs.
12. Animā cija. Viss bija. Un dienas animā cija, un vakara, un bē rnu vakari.
Kopumā viesnī ca man patika un es to ieteiktu.
BET! Es nevaru pateikt par diviem mī nusiem, kas, manuprā t, ir š ajā viesnī cā . Pirmais ir internets, kas ir tikai vestibilā un nav ī paš i labs. Otrkā rt - ē diens, to vajadzē tu nedaudz daž ā dot un pievienot jū ras veltes.
Крайний день в отеле. Экстренно покидаем номер. Поездка в Эль-Кусейр. Египет, которого Вы не видели! Вечерняя анимация: МИСС ОТЕЛЬ (MISS HOTEL)! 29 декабря 2021 год. День рождения в Египте! Тестируем аквапарк! Морской мир. Инспекция двух входов с пирса. Обзор территории отеля в режиме нон-стоп. Плюс Спа-центр и фитнес зал! Чем кормят туристов? Обзор завтрака, обеда и ужина. Вечерняя анимация: fire show.
аватар arteMovuhc
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ne pirmo reizi, bet atceramies š o viesnī cu, tikai no labā s puses. Istabas ir jaunas un tiek uzkoptas katru dienu. Vadī tā ji reģ istratū rā ir atsaucī gi, visi pieprasī jumi tiek izpildī ti. Virtuve ir garš ī ga, ē dienu daudzveidī ba nav liela, bet ar to bija vairā k nekā pietiekami, mums tā nebija prioritā te. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ne pirmo reizi, bet atceramies š o viesnī cu, tikai no labā s puses.
Istabas ir jaunas un tiek uzkoptas katru dienu.
Vadī tā ji reģ istratū rā ir atsaucī gi, visi pieprasī jumi tiek izpildī ti.
Virtuve ir garš ī ga, ē dienu daudzveidī ba nav liela, bet ar to bija vairā k nekā pietiekami, mums tā nebija prioritā te.
Jū ra silta, ieeja no krasta laba, pat mē s pieauguš ie tur peldē jā mies, lai gan ne dziļ i. Ir piestā tne, kur var redzē t zemū dens pasaules skaistumu.
Laikapstā kļ i ir lieliski pat ziemā . Tas ir mainī gs, bet no 7 dienā m - 5 nebija vē ja.
Apkalpoš ana ir lieliska, visi ir draudzī gi un uzmanī gi.
Ī paš s paldies animatoriem. Tie ir cilvē ki, kas strā dā no sirds. Š ķ iet, ka jū s viņ us pazī stat jau 300 gadus. Š ī ir ģ imene, kas mī l visus savus viesus. Viņ i ir pelnī juš i lielas balvas, jo viņ u dē ļ to iekaroja 80% viesnī cas. Lai gan citos aspektos tas nav zemā ks. Cienī jamā vadī ba, rū pē jieties par viņ iem, tā da attieksme pret cilvē kiem ir nenovē rtē jama. Verunya, Lena, Kleopatra, Muti, Mukhamed un citi, mē s jū s iemī lē jā m. Ceram sekot. tiekamies pē c gada.
аватар dimaromanko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brauciens uz viesnī cu no Marsa Alam lidostas, apmē ram stunda. Viesnī cā ieradā mies ap 8-30, tā pē c nā cā s nedaudz pagaidī t (pat domā ju, ka bū s jā gaida reģ istrē š anā s viesnī cas grafikā pē c 14:00), bet pē c 10 minū tē m bagā ž as un bijā m aizvests ar golfa auto uz numuriņ u recepcijā m, nu, principā visi pā rē jie darbinieki nesaprot krievu un ukraiņ u valodu, tā pē c ir jā runā angliski, lai varē tu sazinā ties ar personā lu (zinot krievu viesnī cas direktoru). … Tomēr ▾ Brauciens uz viesnī cu no Marsa Alam lidostas, apmē ram stunda.

Viesnī cā ieradā mies ap 8-30, tā pē c nā cā s nedaudz pagaidī t (pat domā ju, ka bū s jā gaida reģ istrē š anā s viesnī cas grafikā pē c 14:00), bet pē c 10 minū tē m bagā ž as un bijā m aizvests ar golfa auto uz numuriņ u recepcijā m, nu, principā visi pā rē jie darbinieki nesaprot krievu un ukraiņ u valodu, tā pē c ir jā runā angliski, lai varē tu sazinā ties ar personā lu (zinot krievu viesnī cas direktoru).

Mū su istaba atradā s iepretim akvaparkam pirmajā stā vā . Plaš s, tī rs ar visā m ē rtī bā m - divas gultas, duš a, tualete, liels un skaists vannas istabas spogulis, krē sli, galds, skapis, bezmaksas seifs un darba zona, lai jū s varē tu strā dā t pie sava klē pjdatora))).

Telpu krā sas un ē ku fasā des ir ā rkā rtī gi mierī gas zilā un dzeltenā pasteļ toņ os.
Kopš viesnī cas atvē rš anas pirms 3 mē neš iem apkā rtne ir ļ oti skaista, un dā rznieki ikdienā nodarbojas ar puķ u un ainavu veidoš anu. Vē l viens pluss ir teritorijas kompaktums, jū s nepavadā t daudzas stundas, lai nokļ ū tu jū rā no restorā na vai istabas.

Pludmale un jū ra

Skaisti jauni sauļ oš anā s krē sli, jauni lieli lietussargi zem kuriem var paslē pties no saules un mierī gi pagulē t pie jū ras, daudz vietas pludmalē . Vē l viens pluss, jū rā nav mū zikas, tā pē c var apgulties un atpū sties. Blakus ir spa un trenaž ieru zā le, viss arī jauns, bija patī kami tos apmeklē t.

Jū ra! te bez š aubā m ir stā vs, viens no skaistā kajiem rifiem netā lu no viesnī cas kā du esmu redzē jis, pontona vidū ir izeja, lai tad, kad pie galvenā s izejas uz jū ru uzspī dē s sarkanais karogs, var peldē t uz sekluma (dziļ ums ap 1m) un paskaties uz zivī m! Daudzā m zivī m no pontona vajag tikai nedaudz izpeldē t, starp citu, pontona garums ir 220 m, jū rā peldoš os tū ristus apsargā glā bē js.
Apkopojot ē diena tē mu, tā nav ī paš i daudzveidī ga, tač u var viegli paē st garš ī gi, sā tī gi un pat atgriezties pē c kaut kā , kas patī k.

Animā cija.

Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā nepalaidā m garā m katru vakaru un katru dienu devā mies uz "SHOW TIME" jaunu izrā di (uguns š ovs, š ovs ar stiklu un zvaigznē m, komē dija, dejas, konkursi... ), enerģ isks, dzī vespriecī gs un jautrs) (animā cijas komandā bija ukraiņ i, č ehi, krievi)

Personā ls

Ja mums bija kā di jautā jumi vai vē lmes, viesnī cas personā ls saudzī gi centā s mums palī dzē t padarī t mū su uzturē š anos ē rtu. Nebija kaitinoš a personā la. Arī vē l viena viesnī cas iezī me – apsveikumi dzimš anas dienā . Viss, kas jums jā dara, ir reģ istratū rā un restorā nā pateikt, kā jū s vē laties, lai viesnī ca jū s sveicinā tu.
Ir iespē ja, kad darbinieki (apmē ram 10 cilvē ki) paņ em mū zikas instrumentus un iziet cauri visam restorā nam, dziedot savas smieklī gā s dziesmas, un pē c tam dejojot dzimš anas dienā - ļ oti forš i)))

P. S. Pā rē jais ir brī niš ķ ī gs.
Tā pē c par 1000 USD nedē ļ ā tā ir lieliska iespē ja atpū tai, klusumam un jū ras baudī š anai.
аватар pan4anna1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca jauna, tī ra. Atvē rts 2021.  gada jū nijā . Stilī gs interjera dizains un pā rdomā tī ba par katru detaļ u padara to pievilcī gu. Ļ oti labs telpu plā nojums, gandrī z visu istabu logi paveras uz jū ru. Bē rniem laba ieeja jū rā , bet tomē r koraļ ļ i ir obligā ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna, tī ra. Atvē rts 2021.  gada jū nijā . Stilī gs interjera dizains un pā rdomā tī ba par katru detaļ u padara to pievilcī gu. Ļ oti labs telpu plā nojums, gandrī z visu istabu logi paveras uz jū ru.
Bē rniem laba ieeja jū rā , bet tomē r koraļ ļ i ir obligā ti. Seklā ū denī jū ra ir silta ar lielu daudzumu zivju. Mē s devā mies snorkelē t un izbaudī jā m zemū dens pasauli. Pludmale ir aprī kota ar jauniem sauļ oš anā s krē sliem, salmu saulessargiem un pā rnē sā jamiem vē ja vairogiem, kas ir ļ oti ē rti. Par vē ju. Jā , vē jš š eit ir biež s viesis, bet mums tas nebija kritisks. Pieņ emsim, ka Š armā Nabkā vē ji ir tā di, ka gandrī z š ķ ī vji tiek nopū sti no galdiem, š eit nekā tā da nav. Ē diens š eit ir labs. Ir pat mā jieni uz augsto virtuvi. Varbū t bufete nav kilometru gara, ē diena mazā k, bet garš ī gi. Gaļ as ē dieni un zivis ir ļ oti garš ī gi. Tieš i no nū jas! Pā rē jo var arī ē st, izvē loties pē c savas gaumes. Dodiet daudz augļ u. Augļ i visi ir saldi un sulī gi – melones, gvajaves, ā boli, granā tā boli, apelsī ni, hurma, vī nogas, dateles. Viesnī cā var nopirkt mango par 3$/kg.
Telpas tiek uzkoptas katru dienu, ne vienmē r kvalitatī vi. Man bija jā sniedz komentā ri. Bet viss tika sakā rtots bez problē mā m.
Katru dienu istabā tika vests ū dens.
Visā dus higiē nas lī dzekļ us labā k ņ emt lī dzi no mā jā m, jo ​ ​ var aizmirst tos atjaunot.
Tū ristiem iesaku paņ emt lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli un savā kt aptieciņ u. Tā kā š eit nav tik daudz tirgu kā Š armā , attiecī gi nav konkurences un cenas ir augstas.
Es gribu atzī mē t animatorus. Parasti viņ i mani ļ oti kaitina. Bet ne š eit! Labi darī ti puiš i centī gi, neuzbā zī gi, nav augstprā tī gi, bet tieš ā m ļ oti patī kami. Ī paš i man patika Vera no Krievijas. Viņ a ir pievilcī ga ar savu spontanitā ti, teicamu fizisko sagatavotī bu, Ļ ena no Ukrainas ir ļ oti jauka draudzī ga meitene, Moody vispā r ir unikā ls! Tik mā kslinieciski un daudzpusī gi! Visi animatori ir ļ oti labi, arī bē rni. Viņ i paš i veido š ova programmu, dejo, dzied, sarī ko uguns š ovu. Izklā ts pilnī bā .
Kopumā esam apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā .
аватар angelixss
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā s vakarā pirms vakariņ ā m. Aizpildot veidlapas, viņ i tika cienā ti ar aukstiem dzē rieniem. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Jū ra: jū ra izcila, gribē ju redzē t bruņ urupuč us un delfī nus, bet mums nepaveicā s (Bet delfī ni peld. … Tomēr ▾ Ieradā s vakarā pirms vakariņ ā m. Aizpildot veidlapas, viņ i tika cienā ti ar aukstiem dzē rieniem. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies.
Jū ra: jū ra izcila, gribē ju redzē t bruņ urupuč us un delfī nus, bet mums nepaveicā s (Bet delfī ni peld. Bet mums izdevā s redzē t 2 dzeloņ rajas un haizivi (ar to pat peldē t). Bijā m ar bē rnu, kā mē s ieraudzī jā m spuru, tā s ļ oti ā tri sā ka peldē t uz kā pnē m (mums paveicā s, ka peldē jā m pie kā pnē m un neaizbraucā m prom)). Glā bē js paskaidroja, ka š ī ir rifu haizivs un viņ i š eit ierodas biež i. Pē c š ī incidenta viņ i kļ uva par biež u viesi seklumā . Saulriets no jū ras ir ļ oti sekls, tieš i bē rniem piemē rots, bet pieauguš ajiem nepatī k skrā pē jumi un brū ces uz ceļ iem. Pontona vidū ir vē l viena ieeja jū rā (ir jau dziļ ā k, bet pē cpusdienā ) ir daudz koraļ ļ u...NOTEIKTI VĒ C KORAĻ Ļ US! Vai arī to var iegā dā ties uz vietas. Nu visdziļ ā kā ieeja ir pontona gals. Biež i bija vē jš un sarkanais karogs, bet pirms pusdienā m vai pē c ne vairā k.
Baseini: baseini nebija biež i (5x max. ), kā dreiz akvaparkā bija ļ oti auksti, bet ne netī ri, kā rakstī ja citi tū risti.
Ē diens: vienkā rš i lieliski!
Istabas: Istaba ir tī ra, mī ļ a un stilī ga! Tā pat kā pā rē jā viesnī cā . Katru dienu tī rī š ana, dzeramā ū dens, cukura, kafijas un tē jas pudeļ u papildinā š ana. Bet! Vannas istabā viņ i aizmirsa papildinā t komplektu ar mazgā š anas lī dzekļ iem.
Noteikti paņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli. To te ir daudz, vakarā apstrā dā .
Ekskursijā s nebijā m, tikai 2 reizes braucā m ar taksi uz El Qusir. Pilsē ta ir ļ oti biedē još a, atmosfē ra ir š ausmī ga. Mums vajadzē ja tikai aptiekas, bet nebijā m ī paš i priecī gi. Resursu vienkā rš i nav! Bija 3-4 aptiekā s.
Animā cija Izklaide: 6 reizes nedē ļ ā , garlaicī gi. Mums bija klusas, ģ imenes brī vdienas, tā pē c mums bija vē l labā k! Ļ oti labi animatori, ī paš i Vera no Krievijas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums yangol383
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums aostrovscaya
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

5-звездочный роскошный отель, работающий по системе «все включено» с типичной марокканско-андалузской архитектурой. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен примерно в 45 км от международного аэропорта Марса Алам и в 150 км от международного аэропорта Хургады.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Аква-бар Splash: закуски: с 10:00 до 13:00, легкий обед: с 13:00 до 17:00. Ресторан Casa Mia — итальянский ресторан, ежедневный обед из 5 блюд. Astro Pub & Lounge — напитки и закуски. Лобби-бар Olé(работает круглосуточно). Бар Maj Roman Theater: с 19:00 до 00:00. Бары у бассейна и бар на пляже: с 10:00 до 18:00. Восточная кофейня (Shisha Corner), аптека.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Детский бассейн — с 4 мини-водными игрушками, горками и фонтаном.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Массажные кабинеты, татуировки хной. Семейная горка — высота 4 метра, горка Камикадзе — высота 7 метров, орка Double-Loop — высота 7 метров.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера категорий: standard, deluxe и superior room.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

Adrese 15 km south of El Quseir, Red Sea Governorate, Egypt
Tālruņi: +202 25396271
Tīmekļa vietne: Lazuli Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.