Fantazia Resort Marsa Alam 5*– Atsauksmes

88
Novērtējums 7.110
№18 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.9 Numurs
6.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 154 km no El Quseir centra, 24 km no Marsa Alam, pie Sarkanās jūras. Dibināta 2008. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Allakost1980
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par 20 USD nokā rtoju ā tri. Standarta numurs - liels. Visi numuri ar skatu uz jū ru. Duš as ž eleja, š ampū ns bija vienā dozatorā duš ā. Tī rī š ana uz 3. Kafija, tē ja tika pievienota, ja prasī jā m. Prasī ja gludekli un tē jkannu – atnesa mums bez maksas. … Tomēr ▾ Par 20 USD nokā rtoju ā tri.
Standarta numurs - liels. Visi numuri ar skatu uz jū ru.
Duš as ž eleja, š ampū ns bija vienā dozatorā duš ā.
Tī rī š ana uz 3. Kafija, tē ja tika pievienota, ja prasī jā m.
Prasī ja gludekli un tē jkannu – atnesa mums bez maksas.
Ē diens katrai gaumei. Daudz, daudz garš ī gu.
Jū ras veltes tika pasniegtas katru dienu.
Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu Ramadā na viesmī lim. Draudzī gs, patī kams, pieklā jī gs.
Jū ra skaista, pludmale liela. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem.
Internets ir beidzies, bet daž reiz vā jš .
аватар tremko.82
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. No Port Khalib lidostas uz Fantasia laiks doties. Fantā zijā ieradā s 9:00.10:00 bijā m pie istabas. 2. Istaba ir slikti iztī rī ta. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, izņ emot numuru. 3. Ē diens ir labs. Nekā das sulas. Jupija. 4. Ieeja jū rā no pontona, no pludmales. … Tomēr ▾ 1. No Port Khalib lidostas uz Fantasia laiks doties. Fantā zijā ieradā s 9:00.10:00 bijā m pie istabas.
2. Istaba ir slikti iztī rī ta. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, izņ emot numuru.
3. Ē diens ir labs. Nekā das sulas. Jupija.
4. Ieeja jū rā no pontona, no pludmales.
5. Super animā cija. Ir vakara š ovi.
аватар garri0510
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz Marsa kopš.2007. Apceļ oja visas viesnī cas ar lī č iem, no Pensee lī dz Shams Alam. Daž as viesnī cas apmeklē tas 2 reizes, t. sk. un fantā zijā . Bet viss plū st un viss mainā s. Tā pē c plā notā atvaļ inā juma priekš vakarā viņ i sā ka atkā rtoti lasī t atsauksmes. … Tomēr ▾ Uz Marsa kopš.2007. Apceļ oja visas viesnī cas ar lī č iem, no Pensee lī dz Shams Alam. Daž as viesnī cas apmeklē tas 2 reizes, t. sk. un fantā zijā . Bet viss plū st un viss mainā s. Tā pē c plā notā atvaļ inā juma priekš vakarā viņ i sā ka atkā rtoti lasī t atsauksmes. Finiš ā palika Three Corners Equinox & Fayrouz & Fantazia Resort/, kas cenas un kvalitā tes ziņ ā izvē lē jā s Fantasia. Tū risma operators Aneks, izbraukš ana no Harkovas.
Reģ istrē jies tieš saistē.20:00. Lidojums bez kavē š anā s. Iekā pš ana notika ā tri un kā rtī gi. Boeing 757-800 lidmaš ī na. Salonā ir aptuveni 240 pasaž ieri. Bija, protams, stipri piedzē ruš ies, bet ne kritiski.
4 stundas debesī s un lū k, Marsa Alam lidosta. Izkā pjot no lidmaš ī nas, viņ i uzrā dī ja izdrukā tus vakcinā cijas sertifikā tus (coronavac). Nopirkā m vī zas bankā , bagā ž a te, kā te. Viss ir ā tri, mū su lidmaš ī na ir viena. Tad dē mons pievī la, mē s vienmē r pē rkam Vodafone karti, piem. Bet Vodafone veikals ir slē gts. Nopirka Ē ģ iptes telekomunikā ciju. Sasodī ts. Darbojas tikai gar trasi.
1.5h un esam viesnī cā . Mū s nekavē joties uzrunā ja naktsmī tnes vadī tā js Ghareeb Heragy kungs. Mē s viņ am iepriekš ē jā dienā uzrakstī jā m vē stuli ar savā m vē lmē m. Visi tika pabeigti. Paldies, Ghareeb kungs.
Tad es rakstu ī si, tikai par to, kas, manuprā t, nebija ī paš i atklā ts iepriekš ē jos apskatos.
Jū ra. Fantasia nav labā kā viesnī ca snorkelē š anai. Bet tomē r, ja gribi redzē t skaistus koraļ ļ us un interesantas “zivis”, ir jā peld laukā no lī č a. Bracken, lielais Napoleons, bruņ urupuč i. Tas viss ir tur.
Restorā ni. Trū kums, kad š efpavā ri izdala ē dienus, ir pā rā k lielas porcijas. Viss pā rē jais ir lieliski.
Numurs. Vē stulē viņ i nekavē joties lū dza Delux. Viņ i to nenož ē loja. Delux rezervē š ana, izmantojot ceļ ojumu rī kotā ju, ir ievē rojami dā rgā ka.
Wi-Fi visā . Darbojas lieliski. YouTube velk bez š aubā m. Daž reiz nolika klausuli (reti). Š ajā gadī jumā es mainī ju savienojuma punktu, un problē ma tika atrisinā ta.
Viesi 50% - Ukraina. 40% - Itā lija. 10% - Baltkrievija, Polija un Krievija. Nu +/-.
Itā ļ i sē roja dienā s, kad viesnī ca bija 100% itā ļ u. Covid ir veicis savas korekcijas.
Liriska atkā pe: esam pieraduš i, ka viesiem no Krievijas uz galda ir degvī na pudele, bet ukraiņ iem viskijs. Pirmo reizi to redzē jā t uz galda restorā nā ? siera galviņ a (piemē ram, parmezā na) un RĪ VES. Jā jā . Metā la, manuā la rī ve (noš ķ elta piramī da ar rokturi). Nu, droš i vien, daudzi cilvē ki cenš as paņ emt lī dzi gabaliņ u savas dzimtenes? ))).
Laikapstā kļ i. 14 dienas 4 dienas bija 21-22 grā di pē cpusdienā . Pā rē jie, maksimums + 19. Ar vē jiņ u. Nav karsts. Pie krasta ū dens sasilst lī dz 21. Virs dziļ uma +23, pē c 20. janvā ra dziļ umā kļ uva vē sā ks. 5 mm neoprē nā jau nebija karsti.
Vispā rī gi. 11 gadu laikā kopš mū su pirmā s un otrā s vizī tes viesnī ca ir uzplaukusi gan tieš ā , gan pā rnestā nozī mē . Viens jū t saimnieka roku (vienā no numuriņ iem dzī vo viesnī cas ī paš nieks).
аватар kirazob
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tieties pie galvenajiem punktiem) Milzī gs sveiciens AnexTour par š ķ irš anos tū lī t pē c ieraš anā s))) viņ i nodroš ina vī zu par 27 USD, savukā rt nā kamajā logā.25 USD...tā das priekš rocī bas))) neļ aujiet sevi apmā nī t! 1. … Tomēr ▾ Atpū tieties pie galvenajiem punktiem)
Milzī gs sveiciens AnexTour par š ķ irš anos tū lī t pē c ieraš anā s))) viņ i nodroš ina vī zu par 27 USD, savukā rt nā kamajā logā.25 USD...tā das priekš rocī bas))) neļ aujiet sevi apmā nī t!
1. Reģ istrē š anā s - uzreiz saņ ē ma istabiņ u, standarta numurs sagaida daudz ko vē lamu, par papildus samaksu 10$ dienā nomainī ja pret DeLux istabiņ u.
Nianse - viņ i dod tikai vienu kartiņ u no istabas un kartes pludmales dvieļ iem! Ja nepiecieš amas divas kartes - nekavē joties jautā jiet reģ istratū rā ).
2. Viesnī cas teritorija milzī ga, nenormā li skaista, ļ oti kopta un tī ra, nereā li daudz zaļ umu un ziedu. Teritorijā ir divi milzī gi garie baseini (viens ir apsildā ms visiem viesiem un ir neliels baseins ar dž akuzi viesiem, kuri dzī vo DeLux istabā s), ir liels bē rnu baseins 50 cm dziļ umā .
Teritorijā atrodas aptieka, vairā ki suvenī ru veikali. Viesnī cā ir SPA))) Es teikš u tā - viens vā rds, no saunas, masā ž as un sā ls istabas apmeklē juma nav nekā da bauda...50 USD veltī gi.
Ir arī vē rts atzī mē t, ka viesnī ca atrodas 2 stundu brauciena attā lumā no lidostas.
3. Pludmale ir tī ra, smilš aina (ir gluda ieeja jū rā ), ir daudz vietu atpū tai, pludmalē ir bā ri, picas, burgeri.
Pontons nav ī paš i garš , jū ra nebija ī paš i tī ra (pakas un papī ri peldē ja), zemū dens pasaule bija 2...(((no tā , ko es redzē ju agrā k Š armā - ne vairā k kā.20 procenti. Ir daudz vietu, kur peldē š ana - peldi kur gribi, neviens nesvilpj, joprojā m nav ko skatī ties
4. Istaba ir tī ra, tī ra katru dienu, neviens neļ aujas dvieļ u figū riņ ā m pat pē c 1 USD). TV, kondicionieris, minibā rs, seifs - viss bija, viss darbojā s. Starp citu, Wi-Fi ir absolū ti visur - pat istabā s un pludmalē )
Iesaku ņ emt DeLux istabiņ u - tā ir plaš ā ka, jaunā ka ar skaistu skatu uz jū ru un baseinu.
5. Ē dienreizes - katru dienu svaigi dā rzeņ i un augļ i (banā ni, granā tā boli, dateles, hurma, melones), salā ti, zupas, pamatē dieni, gaļ a - liellopa gaļ a, vista, zivis katru dienu; vairā kas reizes bija jū ras veltes) Daudz desertu katrai gaumei. Bā ros tiek pasniegti burgeri ar frī kartupeļ iem, shawarma, pica. Uz vietas ir viens maksas zivju restorā ns.
Kopumā bija garš ī gi un daudzveidī gi. Skaists un tī rs centrā lais restorā ns un restorā ns brokastī m un pusdienā m ir atseviš ķ i tikai DeLux.
6. Apkalpoš ana laba, viesmī ļ i uzmanī gi, pieklā jī gi, bā rmeņ i sabiedriski un draudzī gi, personā ls uzrauga tī rī bu 24/7.
Animā cija viesnī cā.2. . . (ļ oti neapmierinoš i. . . vairā ki vietē jie puiš i mē ģ ina organizē t vakara programmas, bet nekas nesanā k. . . ne humors, ne dekorā cijas, ne kostī mi. . . daž i standarta joki krievu valodā kas uzjautrina piedzē ruš os publiku)))
Viesnī cas viesi ir itā ļ i (60%) un ukraiņ i, ī paš u personā la attieksmi pret itā ļ iem neredzē jā m.
Neaizmirstiet, ka ā rpus jū su viesnī cas NAV NEKĀ ! Nav pilsē tas, nav veikalu, nav taksometru. . . nekā , tikai tuksnesis. Tā pē c rū pī gi izvē lieties labu viesnī cu savai atpū tai, pretē jā gadī jumā kaput).
Esiet gatavi nepamatoti augstā m cenā m jebkuriem laivu braucieniem, kvadracikliem, nirš anai utt. - sā kot no 60 USD vienai personai.
Nianse - ja ej janvā rī , ņ em siltas drē bes (pē c 17:00 noderē s, vakarā ir vē ss), un pa dienu ir diezgan silti un ē rti, var sauļ oties un peldē ties jū rā , tikai tas ir ļ oti vē jains!
Viesnī ca ir ļ oti laba klusai ģ imenes atpū tai ar bē rniem, bet jaunieš iem bū s garlaicī gi. . .
Salī dzinot brī vdienas Š armā un Marsa Alam, viņ i pieņ ē ma galī go lē mumu paš i – tikai Š armā .
Apkoposim mī nusus - pretī gs viesnī cas SPA, nepamatoti augstas cenas ekskursijā m, ļ oti nabadzī ga zemū dens pasaule, nekā das animā cijas, atpū ta aprobež ojas tikai ar viesnī cas teritoriju.
аватар Oksanagrebenyuk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir ideā li, mā jī gi un silti. Atseviš ķ i vē los pieminē t darbiniekus bā rā Gazebo pie baseina – un jo ī paš i viesmī ļ us Khaled Yousif un Abo Gana. Mums ļ oti patika viņ u attieksme pret visiem viesiem, tas, kā viņ i visus apkalpo, viņ i visu paspē j un viesiem atstā j tikai patī kamas emocijas. … Tomēr ▾ Viss ir ideā li, mā jī gi un silti. Atseviš ķ i vē los pieminē t darbiniekus bā rā Gazebo pie baseina – un jo ī paš i viesmī ļ us Khaled Yousif un Abo Gana. Mums ļ oti patika viņ u attieksme pret visiem viesiem, tas, kā viņ i visus apkalpo, viņ i visu paspē j un viesiem atstā j tikai patī kamas emocijas. Kad mans bē rns salauza š ķ ī vi un izplū da asarā s, š ie puiš i darī ja visu, lai atjaunotu dē la garastā vokli.

Ē diens vienmē r ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, skaists noformē jums, pietiek. Un vispā r viesnī ca sevi parā da augstā kajā lī menī gan numuru uzkopš anas, gan paš a apkalpoš anas ziņ ā . Viss personā ls ir ļ oti atsaucī gs. Pats saimnieks dzī vo š ajā viesnī cā , uztur kā rtī bu un biež i iepazī stas ar viesiem.

Man ļ oti patī k viesnī cas atraš anā s vieta - mierī gs rajons un rifs ar savu jū ras dzī vi. Mē s devā mies ekskursijā no Join Up, redzē jā m lamantī nu un milzī gu bruņ urupuci, oho))) Viesnī ca ir vē rsta uz eiropieš iem, tur ir maz tautieš u, piemē ram, Itā lija Ē ģ iptē )
Teritorijas ir ļ oti zaļ as. Jū ra ir burvī ga, pē c krā sas, kā Maldivu salā s. Wifi ir bezmaksas un labs.
Kopumā daž as pozitī vas emocijas no viesnī cas un atvaļ inā juma.
аватар innesa19811510
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Devos no operatora pielikuma tū res. Ieradā mies 9os, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m pavadī jā m standarta istabiņ ā un piedā vā jā m ja vē lamies par piemaksu pā rsē sties uz labā ko istabiņ u. … Tomēr ▾ Devos no operatora pielikuma tū res. Ieradā mies 9os, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m pavadī jā m standarta istabiņ ā un piedā vā jā m ja vē lamies par piemaksu pā rsē sties uz labā ko istabiņ u. Bet mums patika standarta pirmais stā vs, pie baseina, blakus restorā ns. Ē diens ir garš ī gs un ļ oti daudz, no banā nu, apelsī nu, granā tā bolu, gvajaves, granā tā bolu, svī tu, dateļ u augļ iem. Tur bija kalmā ri, daž ā du š ķ irņ u zivis, vistas gaļ a un daž i citi gaļ as veidi. Pludmalē ir divi bā ri, kur var ē st frī kartupeļ us, burgeru, dzē rienus neierobež otā daudzumā . Bet dzē rieni daž reiz ir ļ oti atš ķ aidī ti ar ū deni. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, daudz zaļ umu, ziedu, arkas visā . Strā dnieki strā dā jau no 6 rī tā , laistī ja, tī ra un slaucī ja. Labi audzinā ti strā dnieki saka sveiki, slikti saprot ne angļ u, ne itā ļ u, ne ukraiņ u valodu.
Ē damzā lē ir pā ris cienī jamu muiž nieku, kuri nepievē rš uzmanī bu cilvē kiem.
Es vē los pateikties Mahmudam par viņ a uzmanī bu bē rniem un pieauguš ajiem. Sveicieni no citas Maximas. Man arī patika bā rmenis pie baseina, ļ oti atturī gs un izglī tots, viņ am nav nekā du mī nusu bē rniem, animatorus redzē ju tikai daž as reizes vakarā pie restorā na. Norises vieta un klubs vē las to labā ko. Apsildā ms baseins bē rniem un pieauguš ajiem, arī bē rniem nepietiek izklaides baseinā (neliels kalns). Kopumā viesnī ca man patika. Vai nā ksim? Jā , jā , protams. Cilvē ki, kas raksta negatī vas atsauksmes, iespē jams, nenovē rtē vē rtē jumu (nā kt paš i).
R. S. Es aizmirsu, vai jums ir jā apmeklē spa salons. Ir sauna, dž akuzi, sā ls istaba, masā ž a. Tur vajag kaulē ties par patī kamu cenu. Iesaku viesnī cu.
аватар buy_privat
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo. Izlasot atsauksmes pirms lidojuma, sagribē jā s raudā t un atcelt rezervā ciju š ajā viesnī cā . Tā tad reģ istrē š anā s ieradā s agri no rī ta, uzreiz aizsū tī ja brokastī s, tad sā ka lemt istabiņ u (iedeva 1245. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo. Izlasot atsauksmes pirms lidojuma, sagribē jā s raudā t un atcelt rezervā ciju š ajā viesnī cā .
Tā tad reģ istrē š anā s ieradā s agri no rī ta, uzreiz aizsū tī ja brokastī s, tad sā ka lemt istabiņ u (iedeva 1245. istabiņ u ar frontā lu skatu uz jū ru) +20$ uz 14 dienā m, istabiņ a nav deluxe. bijā m ar bē rnu (istabai nepiecieš ams remonts, ī paš i vannasistabā flī zes, baltā veļ a tī ra, dvieļ i arī labi, redzami atjaunoti, nav peldmē teļ u un č ī biņ u, apkopē ja atnesa tē jas komplektu 5 $)
Teritorija ir skaista zaļ a.
Jū ra - tur ir skaists koraļ ļ u rifs, bet 300 metrus no pontona (tie, kas raksta beigtu rifu, peld tikai pie pontona un lagū nā s).
Personā ls normā ls, zina angļ u valodu, ar krievu valodu ne pā rā k (ir jautā jumi).
Animā cija - bē rniem tā nav viesnī cā !
Bet pludmalē ir labas brī vdabas diskotē kas, cieņ u DJ!! !
Teikš u godī gi, es gribē ju mā jā s pē c 14 dienā m, tu nebū si izsalcis, neesi saindē jies ne reizi, kas ir pluss (nav jā ē d š aubī gi ē dieni).
Brokastis ir sliktā kas par standartu (tomē r vienmē r ir augļ i).
Vakariņ as (sā lī tas zupas, to teica galvenajam š efpavā ram, nedaudz uzlabojā s).
Vakariņ as - daudzveidī gā kas, bet ne 5 personā m.
Gaļ a ir bezgarš ī ga, vista, liellopa gaļ a, zivis ir viss.
Viesnī ca ir orientē ta uz itā ļ iem un to, ka viņ i vienmē r un visur vā ra makaronus un pat dod tos naktī diskotē kā s (ko jau grū ti saprast).
Mē s tagad ilgi neē dī sim picu un makaronus.
Reizē m ej pusdienot, bet bez makaroniem nav ko ņ emt, jo viss nav garš ī gs.
Uzkodu bā rs pludmalē ir labs (frī kartupeļ i, garš ī gi burgeri, gaļ as pitas maize - pateicoties š efpavā ram pludmalē , mē s tur varē jā m kaut ko paē st un neiet pusdienā s, jo nebija jē gas tur iet) .
Tā tad viesnī ca uz nedē ļ u un, ja cena nav dā rga, varat droš i doties, ja ē diens jums nav ī paš i svarī gs!
Otro reizi diez vai aizies, bet pā rē jais tomē r izrā dī jā s! ! !
аватар TinkaRidkous
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š is bija mū su pirmais atvaļ inā jums ar mazuli un sliktā kais, kā du mē s jebkad esam ceļ ojuš i. Sā kš u ar plusiem: 1. Liela, kopta teritorija. 2. Mū s iekā rtoja nevis pē c 14, kā visā s viesnī cā s, bet 11 un neizreģ istrē jā s lī dz izbraukš anai uz lidostu (15. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais atvaļ inā jums ar mazuli un sliktā kais, kā du mē s jebkad esam ceļ ojuš i.
Sā kš u ar plusiem:
1. Liela, kopta teritorija.
2. Mū s iekā rtoja nevis pē c 14, kā visā s viesnī cā s, bet 11 un neizreģ istrē jā s lī dz izbraukš anai uz lidostu (15.50). Bet, viņ i iekā rtojā s nesagatavotā istabā , kaut kā nedaudz iztī rī ja, š ķ iet, ka slaucī ja, mainī ja gultas veļ u un dvieļ us.
3. Visur esoš ā s rampas, kas ļ ā va brī vi pā rvietoties ar bē rnu ratos.
Plusi ir beiguš ies, tagad par mī nusiem:
1. Skaitlis. Viņ š ir nobruž ā ts, miris. Durvis uz duš u/tualeti vispā r neaizvē rā s, varē ja atvē rties ar caurvē ju. Pats korpuss arī nobruž ā ts, notraipī ts, netī rs, ar nolobī tu balinā š anu.
Apkalpoš ana numurā bija lieliska, bija dienas, kad mū su istaba netika iztī rī ta vispā r. Dzeramnauda arī neko daudz nepalī dzē ja. Dzī vojā m istabā trī s, mums nolika 2 dvieļ u komplektus, nā cā s skraidī ties un izlū gties vē l vienu komplektu. Ū dens ir vē l lielā ka problē ma – tas gandrī z bija jā pē rk no istabas apkalpoš anas. Skaidrojums, ka mums ir mazs bē rns, ē d zī daiņ u maisī jumus un vajag ū deni – nevienu nesatrauca.
Sā kumā nevarē ju saprast, kā pē c duš as sliedē , ticiet man, lai uz tā nekarinā t dvieli, jo bū s slapjš , bet pē c pirmā s duš as, kad uzkritu uz slapjā m flī zē m, viss kļ uva asi skaidrs. Flī zes ir ļ oti slidenas.
Mē s prasī jā m gultiņ u bē rnam un bijā m š ausmā s. Mums atnesa netī ru, nobruž ā tu kaut ko ar caurumiem sā nos. Kā mums paskaidroja darbinieki - š is ir labā kais, kas var bū t. Matracis bija par 15 centimetriem mazā ks par gultiņ as garumu, caurums vienkā rš i aizbā zts ar spilvenu. Rā mja augš ē jā pamatne vienā pusē parasti ir salauzta un noslī dē jusi.
Istabā s NAV: peldmē teļ i, č ī bas, tē jkanna, kosmē tika. Duš as dozatorā ir vā ciņ š , š ķ idrā s roku ziepes un dozators un kaut kas. Viss! Ja kaut ko vajag, tad jā iet pie istabas apkalpojoš ā personā la un jā lū dz vai jā sarunā dzeramnauda.
Gaisa kondicionieris. Viņ š strā dā ja. Bet tikai saldē tavas rež ī mā un ar lidmaš ī nas pacelš anā s skaņ u mē renas intensitā tes jeb miega rež ī ms principā nedarbojā s, tā pat kā temperatū ra nemainī jā s, iestatī jā t uz 16 grā diem vai 30 - tas pats efekts.
2. Serviss. Tā ir katastrofa. Reģ istratū rā viņ i tik tikko runā angliski, lai kaut ko sasniegtu - jums ir diezgan jā sagrauj nervi.
3. Uzturs. Š ī ir sliktā kā viesnī cas daļ a. To, ko viņ i sauc par itā ļ u restorā nu, es sauktu par ē dnī cu: netī rs un smirdī gs. Galdi ir pastā vī gi netī ri, galds tiek tī rī ts š ā di: pienā k viesmī lis, ar netī ru lupatu notī ra no galda uz grī das uz grī das un izklā j galda piederumus nā kamajiem apmeklē tā jiem. Krē slu pā rvalki ir netī ri, pā rtikas un dzē rienu traipi un ar caurumiem.
Viesmī ļ i braukā pa zā li ar lieliem ratiem, kur savā c netī ros traukus un izlej no š ķ ī vjiem paliekas. Diezgan normā la prakse ir nolikt ratus pie galda ar cilvē kiem, kas ē d, un sā kt bē rt pā rpalikumus konteinerā . Pretī gā kais skats.
Salvetes paļ aujas pat 1 vienai personai. Ja vajag vairā k, tad jā atrod viesmī lis un jā prasa. Viņ i jums arī iedos vienu. Lai atnestu vairā k - vajag "pabarot" oficiantu.
Es nestā stī š u par to, cik daudz gumijas vistas, sausas liellopu gaļ as un dī vaini skā bas garš as zivju. 2 dienu ē dienreizes rezultā ts š ajā ē dnī cā bija tā ds, ka 12 no 14 mū su kompā nijas cilvē kiem jau no otrā s dienas saslima ar saindē š anos un daž i neatveseļ ojā s pat pirms izbraukš anas, un mē s “atpū tā mies” 12 dienas. Vestibilā arī citi tū risti sū dzē jā s par caureju, vemš anu un augstu drudzi.
Bē rnu pā rtikas nav vispā r. Kā arī jebkurš diē tisks ē diens. Visi ē dieni ir vai nu cepti, vai pikanti, vai arī bagā tī gi pā rlieti ar nezinā mas izcelsmes mē rcē m.
Problē ma ir tā da, ka pā rtikai vienkā rš i nav alternatī vas. Ja tā tieš ā m bū tu kū rortpilsē ta, tad varē tu paē st citā restorā nā vai pirkt pā rtikas preces veikalā , turpat - nekā tā da nav.
Interesants novē rojums: kad “ē sts” viesmī lis piedā vā kaut ko no dzē rieniem un tu atsakies, viņ š norā da uz vē deru un skumji pasmaida, kad apstiprini, ka jā , ir problē mas, viņ š sā k ļ aunprā tī gi smaidī t.
4. Izklaide. Viņ u š eit nav. Vakarā ir ā rkā rtī gi blā va ū dens aerobika un diskotē ka (katru vakaru aplī skan dziesmas).
Bē rniem nav nekā . Pavisam nekas. Rotaļ u laukums vairā k atgā dina inkvizī cijas spī dzinā š anas kameru. Krī kst un birst, krā sa lobā s. Un rotaļ u laukuma vidū - ē rkš ķ ains krū ms ar 10 centimetru ē rkš ķ iem.
Un, nē , bē rniem ir bē rnu baseins, kurš pirmā s dienas bija ledains, tad ieslē dza apkuri un kļ uva daudz labā k.
5. Bā rs pludmalē un pie baseina - viss ir maksimā li pretī gs. Galdi, krē sli un atzveltnes krē sli ir netī ri. Un tie nav putekļ i no vē ja, bet dzē rienu atliekas, keč upa pē das, kafija utt. Tie vienkā rš i netiek noņ emti. Pā rē jo ē dienu no š ķ ī vjiem pludmales bā rā viesmī ļ i vienkā rš i izmet putniem ē st.
6. Vestibilā esoš ie dī vā ni ir nedaudz tī rā ki nekā ē dnī cas un bā ru mē beles, bet ne par daudz.
7. Viesnī cā nav aptiekas, un tuvā kā aptieka atrodas tā lu, jo jū s atrodaties tuksnesī .
8. Veikali: tē ja, eļ ļ as, drē bes, somas, maskas/spuras, apavi, gleznas, pirmā s nepiecieš amī bas preces (spilventiņ i, saules aizsargkrē ms, cepumi, cigaretes, duš as kosmē tika utt. ) un suvenī rs. Izvē le ļ oti nabadzī ga, veikali mū su mazo mufiņ u izmē rā , bet cenas ļ oti augstas.
9. Jū ra. Nobrauciens uz jū ru normā ls tikai 1, pā rē jie lauzti un izkalti, ī paš i nogā zes ratiem: slideni bruģ akmeņ i un ar bedrē m kur izkrita ritenis ar diametru 13cm. Ieeja jū rā.2- 3 metrus plats, pa kuru visi ienā k, tā tad nenā ks ā rā . Viss pā rē jais ir akmeņ i un miris rifs.
Apakš ē jā lī nija ir sabojā tas brī vdienas, iedragā ts kuņ ģ a-zarnu trakts un izš ķ ē rdē ta nauda. Nevienam neiesaku doties uz š o viesnī cu - paš am tā ir dā rgā ka.
Детская кроватка - общий вид Дыра в детской кроватке И еще одна дыра в детской кроватке Входная дверь в номер Поручень в душе
аватар f46
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispirms plusi. Lieliska zaļ ā zona. Lieliski luksusa numuri. Tī ri. Lieliska uzkopš ana istabā s. Nu, tas arī viss. Viss pā rē jais ir vienkā rš i š ausmī gi. Sliktā kais ir restorā ns. Ē diens ir pretī gs. Katru dienu viens un tas pats, vista, liellopa gaļ a, pangasijas. … Tomēr ▾ Vispirms plusi.
Lieliska zaļ ā zona.
Lieliski luksusa numuri.
Tī ri.
Lieliska uzkopš ana istabā s.
Nu, tas arī viss.
Viss pā rē jais ir vienkā rš i š ausmī gi.
Sliktā kais ir restorā ns.
Ē diens ir pretī gs. Katru dienu viens un tas pats, vista, liellopa gaļ a, pangasijas. Bet galu galā viņ iem pat izdodas to sabojā t, gaļ a ir skarba, vista ir ozols. Briesmī ga kafija no katla, kauns par 5*, varē tu ielikt kafijas automā tu. Mī klas izstrā dā jums ir novecojis un ciets. Grila krā snis nekad nestrā dā , grils ir atvests no kaut kurienes un imitē to no uguns. Grilē tas zivis: tā s arī izdodas sabojā t, pā rcept, kā rezultā tā veidojas cieti gabaliņ i. Viņ i it kā pasniedza tunci – tuncis noteikti bija sapuvis, smirdē ja apkā rt. Sagriezu š o sapuvuš o gaļ u un aiznesu kaut kur cept. Dienu vē lā k kakranks - arī smirdī gs un sapuvis.
Restorā na darbinieki ir ī sta mafija, kuras vienī gais uzdevums ir atrast tū ristu, kurš iedos dolā ru. No izņ emamajiem traukiem zā lē atskan rū koņ a, viņ i var stā vē t ar saviem netī rajiem smirdī gajiem ratiem pie tava galda, kur vakariņ ojat, un ar rū koņ u vā kt traukus no blakus galdiem un izmest atkritumus tev pa seju. Nekā das ē tikas.
Nekur, nevienā viesnī cas bā rā nav kokteiļ u pī pes! Nekur nav vienreizlietojamo maisī tā ju, kafijā iebē ra cukuru, maisa kaut vai ar pirkstu!
Vestibila bā rs ir vienkā rš i š ausmī gs. Visi kokteiļ i viena recepte! Vienkā rš i ā tri ielejiet glā zē visu, kas pagadā s pa rokai.
Š ķ iet, ka viesnī ca nav slikta, bet kaut kā ds pā rpratums. Personā ls ir vaļ ī gs, neapmā cī ts. Izskatā s pē c š ā da veida menedž menta.
Izklaide neeksistē . Vakaros cilvē ki sē ž pilnī gā klusumā , nav pat klusas fona mū zikas, nemaz nerunā jot par dzī vo vai kaut kā du dziedā š anu.
Animā cija - tā s nav, pā ris puiš i klī st no stū ra uz stū ri un viss.
Kopumā neizvē lieties š o viesnī cu. Tajā nav ne dvē seles, ne kaisles, un noteikti nav vē lē š anā s doties uz š ejieni otrreiz.
Jā , un priekš ē jais birojs ir rupjš , atbildot uz atsauksmē m!
аватар Aleksandr731159
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Emocijas norima. Mē ģ inā š u objektī vi izvē rtē t š o nesakā rtoto kū rortu. Sniegt maksimā lu informā ciju tiem, kas apsver iespē ju doties atvaļ inā jumā š ajā viesnī cā . Atpū tā s 9-20.09. 21. Mē s biež i apmeklē jam Ē ģ ipti. … Tomēr ▾ Emocijas norima. Mē ģ inā š u objektī vi izvē rtē t š o nesakā rtoto kū rortu. Sniegt maksimā lu informā ciju tiem, kas apsver iespē ju doties atvaļ inā jumā š ajā viesnī cā . Atpū tā s 9-20.09. 21.
Mē s biež i apmeklē jam Ē ģ ipti. Es salī dzinā š u ar viesnī cā m, kuras apmeklē tas ne tik sen: Reef Oasis Beach Resort, Island View Resort, Sharm Grand Plaza Resort un lī dzī giem Sharm, Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort-Marsa Alam. Nu, es mē ģ inā š u atbildē t uz jautā jumu, kas interesē daudzus. Ko izvē lē ties? Modes Marsa Alam vai nē sā ts lī dz caurumiem Charm.

1.  ATRAŠ ANĀ S VIETA, DABA, PLUDMA — (novē rtē ts ar 2 no 5)

Viesnī ca atrodas tuksneš a vidū , tā lu no civilizā cijas, 1.5 stundas attā lumā no Marsa Alam ciema. Blakus tikai viesnī cas, kas tiek bū vē ti, un tuksnesis.

Daba ir nabadzī ga. Apstā dī jumi atrodas tikai starp pirmo ē ku un reģ istratū ru. Paš bildes zonu nav.

Pludmale ir liela un gara, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, pat pilniem. Solā riji ir veci, koka, salauztas sē nes, matrač i arī nogalinā ti, pelnu trauki.
Pludmales vidū ir centrā lais bā rs un malā s divi palī gbā ri, kuros iepildī ts alus pudelē s un š ausmī gi dzē rieni no automā tiem. Reizē m ir pudelē s, bet reti. Centrā lajā bā rā tiek cepta pica, tā pē c ir ar ko pabarot kaijas. Starp citu, š ī ir pirmā viesnī ca, kurā nav frī kartupeļ u, bet tas nav galvenais. No divpadsmit uzturē š anā s dienā m visbiež ā k bija bē gums, kas daudzu desmitu metru garumā atsedza miruš o rifu visā piekrastē . Bet pat tad, kad ir paisums, joprojā m nav kur peldē ties. Mazā lagū na ir piepildī ta ar atpū š amiem roņ iem kā siļ ķ es mucā . Bē rni š eit nepieder. Viņ us vai nu samī dī s vai sakropļ os akmeņ i ū denī . Wi-Fi visur ir apmierinoš s.
2.  JŪ RA, RĪ FI, DZĪ VE — (vē rtē jums 3 no 5)

Mē s ieradā mies š eit viņ a dē ļ . Kreisajā pusē , netā lu no bū vlaukuma, atrodas neliels koka pontons, kura daļ a savulaik sabrukusi lī dz apakš ai un tur atrodas. Viņ š iziet lagū nā , ko ieskauj DEAD, savā ds rifs ar lagū nā m.
Ir tikai viens nobrauciens, tā pē c pieļ aujamos laikapstā kļ os ir jā stā v rindā , lai iekļ ū tu ū denī un jā gaida ū denī.5-10 minū tes, lai tiktu ā rā . Lielā kajā daļ ā no mū su klā tbū tnes divpadsmit dienā m redzamī ba ū denī ir ne vairā k kā.2-3 m, apakš ā ir 3-5 m dziļ umā . nevar redzē t. Peldē š ana ir pretī ga un mazliet rā pojoš a. Reizē m, viesuļ vē tru vē jiem norimstot, vietā m var redzē t dibenu un to paš u pilnī gi beigtu rifu. Var pat redzē t applū duš o pontonu.

Viesnī cas labajā pusē ir kaut kā da izeja uz citu lagū nu, bet arī tur ir slikta redzamī ba, koraļ ļ i ir pilnī gi beigti, lai gan ne bez š arma. Zemū dens fotografē š anas cienī tā jiem š eit nav ko darī t.

Ja esat pieredzē jis peldē tā js, tad no pontonu lī č a varat peldē t pā ri ā rē jam rifam. Bet paturiet prā tā , ka ir jā pā rvar spē cī gi viļ ņ i, straumes, lī č a sā rņ i, ne visi un ne vienmē r var to izdarī t. Tas ir tik ekstrē mi. Kreisajā pusē pret viļ ņ iem nopeldē ju vairā k kā.2 km, aiz pē dē jā s bū vniecī bas viesnī cas. Rifs ir dzī vs, bet vienmuļ š , bezkrā sains.
Ū dens netī rs (salī dzinot ar Š armu) Bet redzamī ba jau lī dz 10m. Dzī ve, tā pat kā visur citur. Nav jē gas peldē t tā lu, nekas jauns.

Pretī lī cim virzienā uz jū ru ir zemū dens koraļ ļ u kalni, bet dziļ ums liels, redzamī ba slikta, attiecī gi arī rifs bezkrā sains.

Lī č a labajā pusē , mazliet jautrā k, rifu klintis, un pretī pē dē jiem viesnī cas lietussargiem dziļ umā zemū dens dā rzi. Aplī atrodas vairā ki zemū dens, koraļ ļ u kalni, kuru virsotnes atrodas 2-3 m attā lumā no virsmas un starp tā m ir aptuveni 5-6 metrus dziļ š smilš u sē klis, kurā var ē rti ienirt. Skaistā kā vieta. Tū risti no viesnī cas tiek nogā dā ti š eit arī nirš anai. Bet ņ emiet vē rā , ka atpakaļ ceļ š ir pret viļ ņ iem.

Ā rē jo rifu tā attā luma dē ļ diez vai var uzskatī t par viesnī cas orientieri. Jā , un š iku viņ š nevelk. Bet vienreiz jū s varat redzē t citu. Dzī vnieki, tā pat kā citur, standarts. Es neesmu redzē jis dzeloņ rajas, bruņ urupuč us, haizivis, astoņ kā jus, lai gan ir leģ endas.
Bet es ticu tikai tam, ko fotografē ju. Piemē ram, Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Marsa Alam, pagā juš ajā rudenī “jā jā t ar bruņ urupuč iem, apskaujot dugongus, dzenā joties pē c lielajiem stariem, ē rgļ iem, vē rojot graciozā s murē nas utt. ” Tas nebija garlaicī gi. Uzņ ē ma 4 neaizmirstamas filmas. https://drive. google. com/file/d/1f27qcyVffJYG8Y2cPae2tHGQ9TFvYMN-/view? usp=sharing
https://drive. google. com/file/d/1OH0fYYFIFPvrVFQ_PtTNqESOrrkYp61/view? usp=sharing

Un š eit ...Zemū dens fotografē š anas faniem nav ko darī t. Vai spē cī gi viļ ņ i, vai duļ ķ ainī ba ...
3.  PERSONĀ LS, APKALPOŠ ANA (novē rtē ts ar 1 no 5)

Apakš ē jais personā ls ir draudzī gs, bet ...es nepasū tī ju tī rī š anu, viņ i nedos ū deni. Viņ i bā rā ir rupjā ki, flirtē ar vā cieš iem par eiro. Ja vandolā ra nav, tad arī jū s neesat š eit.

Ē damistabā darbinieki parasti ir bez jumta. Viņ i jū tas kā meistari, rupji, vī ns plastmasā . Glā zē , tikai par naudu. Galdiņ i tikai maksas klientiem, trauku rauš ana ē š anas laikā...

Bet ī paš a kasta, š ī ir uzņ emš ana, menedž eris, menedž eris - nav cenzū ras vā rdu !!!
Viesnī cas noslogojums pā rsniedz 100%.
Tū risti, kas atlidojuš i no Ukrainas, pat par pateicī bu 20 USD, tiek izmitinā ti nojumē s virs nirš anas centra apkalpojoš ajam personā lam, kas atrodas ā rpus viesnī cas. Logu nav (viens logs), kondicionieri nestrā dā , santehnika “sartir” tipa, visa “gomnē ” un salū zusi. Ja nepiecieš ams, dodieties uz reģ istratū ru. Sienas nokrā sotas ar smirdī gu krā su. Smaka ir nepanesama, noē d acis un gļ otā das, nevar aizmigt !! ! Viesnī ca "GAD" apgalvo, ka tie ir standarta numuri. Tikai pē c piecu stundu skandā la un nakš ņ oš anas zā lienā pie reģ istratū ras, mums tika solī ts nā kamajā dienā mainī t telpas. (tikai tie, kas skandalē ja). Mē ģ inā ja samaksā t piemaksu 70 USD apmē rā (atlikuš ā s 9 naktis), lai pā rdotu komplektu. (modernā kas telpas). Bet...TIEK RUNĀ NOSKAŅ OJUMS...Un galvenais, neviens pat neatvainojā s, nepiedā vā ja kompensā ciju utt. . Tieš i otrā di, vadī tā js atklā ti paziņ oja, ka viesnī ca nav paredzē ta ukraiņ iem! Nu vispretī gā kais.
Pirmo reizi mums tika liegta otrā istabas atslē ga. Es braucu uz jū ru agri no rī ta, sieva paliek atpū sties. Lai es varē tu iekļ ū t istabā un neiet uz ē damistabu peldbiksē s un pleznā s, viņ ai jā sē ž pusdienu istabā un jā gaida mani. Tā das nevē rī bas pret tū ristiem nav nekur!
4. ISTABAS (4 no 5)

Istabas labas, ja ne ar skatu uz bū vlaukumu. Par papildu maksu 7 naktis, $ 35 viņ i piedā vā "superior suite", savu baseinu, bā ru, spa. Bet mums vairā k patika pirmā ē ka, numuri 1100-1200.
5. ATPŪ TAS ZONA, IZKLAIDE, Ģ IMENES BRĪ VDIENAS, BĒ RNI - (2/5)

Atpū tas zonā ir baseins, bā rs un ...viss. Jā , ir pietiekami daudz baseinu un labu sauļ oš anā s krē slu. Ir arī baseins apartamentiem, bet parastie "mirstī gie" tur nav ielaisti. Viņ i ir atseviš ķ i no visiem, tikai ē dnī ca ir kopī ga. Starp citu, pludmales bā rā viņ iem vienmē r ir dzē rieni pudelē s, tač u viņ iem nav jū ras, tā pat kā visur citur.
No izklaides, pa dienu aerobika baseinā , vakarā , novatorisks animatoru priekš nesums pludmalē un vilciens ar gados vecā kiem vā cieš iem zem lambadas. Ir vairā ki veikali, bet cenas
x2-3 no Sharma. Tur bija mango par 4 dolā riem.

Daudzi tū risti ar bē rniem, jo ​ ​ viesnī ca reklamē ģ imenes brī vdienas. Š Ī IR PILNĪ GA KRĀ PŠ ANA. Ar bē rniem š eit ne tikai nav ko darī t, bet tas ir arī bī stami viņ u veselī bai.
Viņ iem ir viens baseins ...un viss. Ne š ū poles, ne slidkalniņ š , ne jū ra, ne ē dienkarte, ne higiē na...Nekas. Sori, ir Wi-Fi.

6. TĪ RĪ BA, MEDICĪ NAS, DROŠ Ī BA — (1 no 5)

Teritorija ir tī ra. Flī zes pie ē damistabas ir pulē tas lī dz spī dumam. Ē damistaba ir pilnī gi antisanitā ra. Rokas pielī p pie ē damistabas durvju roktura, telpā nav izlietņ u un dezinfekcijas lī dzekļ u. Ieejot tie ir tukš i. Personā ls bez maskā m, lejot ē dienu ar rokā m. Dakš iņ as, karotes, naž i vairumā uz galda. Trū kst salveš u, rindas, nepietiek galdu, trauku. Aptiekas nav. Medicī niskā palī dzī ba no 18-20.
Atbrauc ā rsts un tev pā rdod tableti par 30$ (pē c franš ī zes)...Lī dz ar to antisanitā rie apstā kļ i viņ iem ir izdevī gi, tie ir viņ u papildu ienā kumi.
7. PĀ RTIKA — (4 no 5)

Ē diens ir dī vaini normā ls. Protams, par to var daudz strī dē ties, bet mē s par to neē dam. Brokastis vienmuļ as, superekonomiskas. Divas sī ciņ as pankū kas, ja prasi vē l, met un lamā jas, olu kulteni.....no vienas olas..... Š is ir HITĀ TS!!!
Pusdienas ir standarta, bet jū s varat izvē lē ties. Vakariņ as labas. Ir grils, bija zivis (tuncis, zobenzivis), grilē ti dā rzeņ i. Jū s vienmē r varat atrast gaļ u. Augļ i (melone, vī nogas, ā bols, vī ģ es divas reizes divā s nedē ļ ā s). Ē dienus no kafejnī cas izņ emt aizliegts. Vairā kkā rt novē rots, kā speciā li apmā cī ts "Homo sapiens" pie izejas no ē dnī cas atlasī ja bulciņ as un augļ us. Bet ne viss ir tik skumji. Ir arī jauki, sabiedriski puiš i.
8.  KOPĒ JAIS IESPAIDS (2 no 5)

Mums garlaicī ba un redneck!
Viesnī ca darbojas pē c "ultra-ekonomikas viss iekļ auts" sistē mas, kuras pilnī ba ir vairā k nekā.100%. Tiem, kam nav ar ko salī dzinā t, zī mogiem pie baseina un bā ra patī k. Lai gan katram savs. Bet pats galvenais, noraidoš a attieksme pret tū ristiem no Ukrainas. Pirmo reizi mā jā s tika vesti “vandolā ri” un mazas “dā vaniņ as”, piemē ram, š okolā des, rieksti, cigaretes. Nebija to pelnī jis!
9. INTERESANTA INFORMĀ CIJA.

Ja plā nojat apmeklē t moderno Marsa Alam kū rortu, atcerieties:
Vairumā gadī jumu atklā ta jū ra, vē ji, savvaļ as dzī vnieki, apkā rt tuksnesis, nekā das izklaides. Ū dens š eit nav tik tī rs kā Š armā . Koraļ ļ i nav tik spilgti. Lai veiktu neaizmirstamas š auš anas un atstā tu pā rsteidzoš u atmiņ u, jums rū pī gi jā izvē las viesnī ca, kurā ir bruņ urupuč i, stari, astoņ kā ji, dugongi, haizivis, delfī ni. Bet tas viss ir neaizsniedzams.
Jums ir vai nu jā skrien pa tuksnesi, vai jā nopeld tā lu, vai arī jā maksā nauda par ekskursijā m un jā dzen pū lis...Ja tas ir jū su lieta un ekstrē mi ir asinī s, viesnī cas netā lu no Marsa Mubaraka vai Abū Dababa ir jums piemē rotas. Ja nē , jū s kļ ū stat par vergiem sauļ oš anā s krē slam, baseinam, bā ram, ē dnī cai. Respektī vi, visu, ko varē ja dabū t jebkurā , visvienkā rš ā kajā viesnī cā , bet nebraucot prom no lidostas, bez vī zā m, ar labā ku servisu un par mazā ku naudu.

Ja ceļ ojat kopā ar ģ imeni un vē laties apvienot atvaļ inā jumu ikvienam, tad Š arm ir lielisks piedā vā jums. Š eit jū s varat atrast viesnī cas, kas apmierina visas atpū tnieku vajadzī bas. Krā š ņ i rifu dā rzi, daudz roku zivju, jauka pludmale, akvaparks. Nav valodas problē mu un vī zu. Ir vecpilsē ta, tirgus, Soho laukums, beznodokļ u zā le, zivju restorā ni, automaš ī nu noma utt. Un pats galvenais, vienmē r ir izvē le.
10. TŪ RISMA OPERATORS

Ī paš i, silti sveicieni tū roperatoram JoinUP, par neaizmirstamu atpū tu!
Par atbalstu, viesnī cas pā rstā vim, kurš nezina tū ristu valsts valodu, par NOZAGUMU 2 naktis un 2 dienas, Moldovas aviokompā niju vē lu ieraš anos, izbraukš anas transfē rs no 17:00 lī dz 4:00, izbraukš ana no viesnī cas plkst. 23-45, nakts zā lienā pie viesnī cas. Tu esi labā kais! Protams, kā pē c viesnī cu darbinieki mū s cienī s, ja mū s nicinā s mū su paš u tū roperatori? piemē ram, JoinUP, ANEX Tour utt. Viņ i pelna "laupī jumu" un "slavina Ukrainu".
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lidiyamarty
Mēs dosimies 22.02.10.
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums Valyadyachuk16
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
iemiesojums stiliz
Vai viesnīcas vestibilā ir angliski runājošs pārstāvis vai darbinieks?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reser
‹ Viesnīca Fantazia Resort Marsa Alam 5*
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в 154 км от центра города Эль-Кусейр, в 24 км от г. Марса-Алам, на берегу Красного моря. Основан в 2008 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta В 85 км от аэропорта г. Марса-Алам.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 600 м. Есть коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), платный Wi-Fi, 1 конференц-зал (до 250 персон), магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, детский клуб (с 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 теннисный корт (с песчаным покрытием), поле для мини-футбола (бесплатно), дартс (бесплатно), игровая комната, библиотека, караоке, бочча, настольный футбол, снорклинг.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 358 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 24 K.M from the City, 85 K.M from Marsa Alam International Airport, Marsa Alam, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 100 458 5558
Tīmekļa vietne: Fantazia Resort Marsa Alam
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.