Dreams Beach Resort 5*– Atsauksmes

39
Novērtējums 6.810
№28 viesnīcas reitingā Marsa Alam
7.9 Numurs
7.1 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta Ēģiptei neparastā ķīniešu stilā. Viesnīcas teritorija ir pilna ar lapenēm un atpūtas zonām pieaugušajiem un bērniem. Atvērts 2006. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Tas sastāv no uzņemšanas ēkas un 6 trīsstāvu ēkām. Viesnīca atrodas 37 km attālumā no El Quseir centra, tieši pludmalē. Piemērots jauniešiem, romantiskām vai aktīvām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар pasishnichenko1970
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pē c draugu ieteikuma. Mums viss patika, ņ emot vē rā paš reizē jo situā ciju. Virtuve ļ oti garš ī ga, liela un daudzveidī ga izvē le, visa pietika visiem. Personā ls labs, visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un bez problē mā m. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pē c draugu ieteikuma. Mums viss patika, ņ emot vē rā paš reizē jo situā ciju. Virtuve ļ oti garš ī ga, liela un daudzveidī ga izvē le, visa pietika visiem. Personā ls labs, visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un bez problē mā m. Ja bija kā das nianses, tad tam nevajadzē tu pievē rst uzmanī bu, tā ir arī dā rgā s viesnī cā s. Viens restorā ns strā dā ja vestibilā , pā rē jie un ū denspī pe bija slē gti.
Vienī gā un SVARĪ GĀ KĀ nepilnī ba viesnī cā , kas bojā iespaidu par pā rē jo, ir ieraš anā s un izbraukš anas diena. Viesnī cā ieradā mies ap 7 no rī ta, brokastis nebija atļ autas, izbraucā m 17, lidmaš ī na 21, pusdienas arī nav iekļ autas, jo 12 tika nogrieztas rokassprā dzes. Tikai par papildus samaksu tā ds viesnī cas administrā cijas nosacī jums, tā mums skaidroja gide. Jū s ierodaties, un š eit ir pirmais pā rsteigums ar ē dienu, un bē rni nesaprot, ka viesnī cā ir tā di noteikumi. Nu ar reģ istrē š anos un izrakstī š anos viss skaidrs, teritorija milzī ga, vietas pietiek visiem, bet ar š o problē mu viss ir kaut kā dī vaini un nesaprotami. Tas ir paredzē ts tiem, kas izlidos naktī .
Mū su sapnis piepildī jā s, apmeklē jā m Kairas muzeju, pieskā rā mies piramī das un Sfinksai.
Kopumā labi atpū tā mies, nesē dē jā m uz vietas, Š armā vienmē r ir kur aizbraukt un apskatī ties. Bijā m apmierinā ti ar visu un visiem. Visiem viesnī cas darbiniekiem novē lu veselī bu, labklā jī bu, mieru un attī stī bas perspektī vas š ogad.
аватар puljakot
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca milzī ga, glī ta, rifs krā š ņ s, ē diens normā ls, animatori lieliski, teritorija skaista. Bet gidi sabojā ja garastā vokli! Viņ i pā rdeva nirš anu par 40 USD no cilvē ka, bet solī ja atlaidi bē rnam, un rezultā tā viņ i sā ka izspiest 10 USD uz paš u jahtu (nirš ana it kā ir dā rgā ka). … Tomēr ▾ Viesnī ca milzī ga, glī ta, rifs krā š ņ s, ē diens normā ls, animatori lieliski, teritorija skaista.
Bet gidi sabojā ja garastā vokli! Viņ i pā rdeva nirš anu par 40 USD no cilvē ka, bet solī ja atlaidi bē rnam, un rezultā tā viņ i sā ka izspiest 10 USD uz paš u jahtu (nirš ana it kā ir dā rgā ka). Pā rsita č eku nepareizi, savukā rt mē s pamanī jā m un pateicā m gidam, uz ko viņ š atbildē ja, ka labi, normā li. Brauciens tika pā rcelts dienu vē lā k. Viņ i uz jahtas solī ja pusdienas ar jū ras veltē m un rezultā tā makaronus, kā postus un vistu. Nu, un pats galvenais, nebija nekā das nirš anas kā tā das, 3 minū tes fotosesijas par papildus 45 USD par trim, solī tā s 20 minū š u nirš anas vieta, es neko neredzē ju, izņ emot fotogrā fu. Atbraucā m uz turieni nirš anai, iztē rē jā m 165$ un rezultā tā sanā ca sabojā t garastā vokli, labā k bū tu paskatī ties koraļ ļ us viesnī cā par 25$.
Sū tiet tos droš i prom, neļ aujiet sevi apmā nī t! ! !
аватар t.grossu
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no 5 zvaigznē m. Transfē rs – stunda cauri tuksnesim lī dz viesnī cai. Viesnī ca atrodas nomalē , kur nav nekā . Nav bā ru, nav restorā nu, nav diskotē ku. Viesnī ca ir paredzē ta tikai Itā lijas viesiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no 5 zvaigznē m.
Transfē rs – stunda cauri tuksnesim lī dz viesnī cai.
Viesnī ca atrodas nomalē , kur nav nekā .
Nav bā ru, nav restorā nu, nav diskotē ku.
Viesnī ca ir paredzē ta tikai Itā lijas viesiem.
Attiecī gi visi darbinieki runā un saprot tikai itā liski.
Pā rē jais personā ls ir vienkā rš i rupjš .
5* viesnī cā , kur viss iekļ auts par ū deni jā maksā .
Alu lej 200 gramu plastmasas glā zē s.
Un alu pudelē s pā rdod no apakš as.
Visā viesnī cā ir tikai viens bā rs!
Ē diens. . .
Salā ti un gaļ a no iepriekš ē jā s dienas ir š ī s viesnī cas norma.
Ļ oti slikts ē diens, ļ oti maza izvē le.
Vienī gais pluss ir jū ra.
Bē rniem un tiem, kas ir slikti vai vē las iemā cī ties peldē t, š ī ir ideā la vieta.
Pirmie 200-300 metri ū dens ir mazā k par metru.
Ū dens ir ļ oti silts un tī rs.
5 veidu stari un vairā ki bruņ urupuč i.
Un tas viss ir 400 metrus no krasta
Rifs ir daudz labā ks nekā Hurgadā vai Š armā .
Viss ir nekaitī gs un netoksisks.
Kopumā , ja lidojat pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, tad tas droš i vien ir normā li.
Bet pē c Hurgadas un Š armas tur nav pilnī gi ko darī t.
аватар ange.tsipina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan laba. Nā ca viena uz nedē ļ u. Bet ir arī mī nusi, gandrī z katrā atsauksmē par viesnī cu bija teikts, ka reģ istrē joties prasī s naudu par labā ko numuru. Es jau biju tam gatavs. Man, protams, arī piedā vā ja, bet es atteicos. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan laba. Nā ca viena uz nedē ļ u. Bet ir arī mī nusi, gandrī z katrā atsauksmē par viesnī cu bija teikts, ka reģ istrē joties prasī s naudu par labā ko numuru. Es jau biju tam gatavs. Man, protams, arī piedā vā ja, bet es atteicos.
Numuram tika pieš ķ irts parastais standarts. Bija nedaudz putekļ u, bet ne kritiski. Ir seifs, TV, kondicionieris viss darbojā s.
Pludmale ir tī ra un aizsargā ta no vē ja. Jū ra skaidra, var peldē ties ar maskā m un vē rot zivis. Ir piestā tne, no tā s var nokā pt pa kā pnē m, vai arī uzreiz var lekt. Ir vairā ki baseini, bet es tur pat nepeldē jos.
Ē diens ir tā ds pats kā visur citur, tikai ne tik daudzveidī gs. Daž ā di sā nu ē dieni, salā ti, daž ā du pagatavojumu dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, saldumi, zupas, vista, zivis, liellopu gaļ a, dzē rieni. Es nebiju izsalcis, man pat nebija laika visu izmē ģ inā t. Ir divi restorā ni un trī s bā ri.
Animā cija laba, rī ta vingroš ana, spē les, dejas, vakaros izklaides š ovi.
Jums jā ierodas Marsa Alam nirš anai vai snorkelē š anai, ko es arī izdarī ju. Neatkarī gi no tā , kuru viesnī cu izvē laties, jums ir jā ierodas š eit, lai iegū tu zemū dens skaistumu.
аватар in.golikova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies Dreams Beach 5 * Marsa Alam no 13.11. 2014 lī dz 23.11. 2014. Š is bija sestais brauciens uz Ē ģ ipti. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Biež i pū š stiprs vē jš un lieli viļ ņ i, molā biež i tiek izkā rts sarkans karogs un peldē ties jū rā nav atļ auts. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Dreams Beach 5 * Marsa Alam no 13.11. 2014 lī dz 23.11. 2014. Š is bija sestais brauciens uz Ē ģ ipti. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Biež i pū š stiprs vē jš un lieli viļ ņ i, molā biež i tiek izkā rts sarkans karogs un peldē ties jū rā nav atļ auts. Bet gar piekrasti ir lagū nas, kurā s praktiski nav viļ ņ u un var peldē ties jebkuros laikapstā kļ os. Teritorijā dzī vo baltie gā rņ i, tie ir ļ oti skaisti. Viesnī cas numuri ir standarta. Ahmeds uzkopa mū su istabu, paldies viņ am par labo uzkopš anu.
Bet ar to viss labais beidzas.
Tagad par slikto:
- ļ oti neglī ts restorā ns, vecs, nobruž ā ts. Galdi nekad nav mazgā ti, salvetes (kaut kas lī dzī gs salmiņ iem) visas notraipī tas, netī ras, mū su uzturē š anā s 11 dienā s tā s nav mainī tas ne reizi. Uz grī das vienkā rš i nokrata drupatas, saliek dakš iņ as, naž us un vieta nā kamajam viesim gatava. Acī mredzot viņ i tur nezina par galdautiem, liek tikai vienu papī ra salveti. Vakariņ ā s restorā nā ir tumš s (lampas daž ā da izmē ra, daļ ē ji salū zuš as un no tā m izlī st daž ā das taupī bas lampas. Nospiedoš s skats.
- ē dienkartē gandrī z nav gaļ as un zivju. Ja vista - tad tie ir spā rniņ i mī klā (viena mī kla). Zivis (piemē ram, jū rasmē le) arī tiek sakultas. Reiz viņ i iedeva barakudu. Ja kotletes - tad ir daudz zaļ umu un garš vielu, jū s pat nesapratī sit, vai tur ir gaļ a. Turklā t tie ir ļ oti stipri cepti, kotleš u biezums ir 0.5 centimetri. Reiz viņ i atnā ca - viņ i apkalpo tī taru. Kad viņ i to izmē ģ inā ja, izrā dī jā s, ka no tī tara ir tikai ā da un tas bija pildī ts ar nezinā mu malto gaļ u, tas neož pē c tī tara. Gaļ u, zivis, sieru izdala mazos gabaliņ os, pats to nevar paņ emt. Un to sauc par "viss iekļ auts"! Pietiekamā daudzumā tikai rī si, makaroni, dā rzeņ i. No restorā na neko nevar izņ emt.
- 11 dienas nebija ne ā bolu, ne banā nu, bija sagriezti apelsī ni, dateles, zaļ ā melone. 2 reizes deva hurmu.
- vī na glā zes ir ļ oti mazas, ielej nedaudz augstā k par pusi. Kad jautā ja ieliet veselu glā zi, atbilde: "Pietiek, draugs. " Jū s pats nevarat ieliet vī nu.
- Lipton tē ja 3-4 maisiņ us liek tē jkannā s un vairā kas reizes pā rlej ar verdoš u ū deni.
- ū deni pudelē s dod tikai ierodoties (0.5 no cilvē ka), un tad ar š o pudeli jā dodas uz dzesē tā ju.
- katras ē dienreizes beigā s atnā k augstā kie menedž eri, viņ iem daž kā rt gatavo falafeli (ē ģ iptieš u ē diens), viesnī cas viesiem falafeli nedod.
- pludmales bā rā tikai alus, kafija, tē ja un vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni. Pankū kas ir ceptas, bet tā s ir nepietiekami izceptas. cilvē ki nā k un cep vienu reizi. Neredzē ju ne picu, ne kartupeļ us. Jautā jot par picu, izrā dī jā s, ka picu pasniedza tikai pusdienu laikā , t. i. vai arī tu ej pusdienot uz "restorā nu" vai ej uz pludmali pē c picas, acī mredzot viņ i baidā s, ka nepaē dī s par daudz.
- animatoru ir pā rā k daudz, bet animā cija vā ja, vietē jo animatoru amatieru priekš nesumu lī menī . Viesmā kslinieki un grupas ar nacionā lo repertuā ru netiek aicinā ti.
- baseini ir auksti, pat bē rnu baseins nav apsildā ms, tā pē c uz ū dens aerobiku nā k tikai retais. Nu kurš grib nodarboties ar ziemas peldē š anu. Paldies Dievam, jū ra vē l nebija auksta, mē s tikai peldē jā mies jū rā .
Kopumā viņ i ietaupa uz visu, bet deklarē sevi kā.5 *.
Bet, kā saka, velns slē pjas detaļ ā s. Un š ie sī kumi pē c 2-3 atpū tas dienā m ir tik kaitinoš i, ka mani neapmierina neviena atpū ta. Iztē rē ts laiks un nauda. Es nevienam neiesaku tur doties.
аватар Korica
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē jau 5. reizi, pirms tam bijā m viesnī cā s Hurgadā un Š armā , tikai 5 zvaigznes. Nolē mā m doties uz Marsa Alamu, bijā m gatavi tam, ka ceļ š no lidostas bū s garš un grū ts, bet izrā dī jā s, ka viss nebija tik biedē još i - ieradā mies ā tri, 2 stundā s pa labu ceļ u, tas nebija ī paš i nogurdinoš i. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē jau 5. reizi, pirms tam bijā m viesnī cā s Hurgadā un Š armā , tikai 5 zvaigznes. Nolē mā m doties uz Marsa Alamu, bijā m gatavi tam, ka ceļ š no lidostas bū s garš un grū ts, bet izrā dī jā s, ka viss nebija tik biedē još i - ieradā mies ā tri, 2 stundā s pa labu ceļ u, tas nebija ī paš i nogurdinoš i. Š ai viesnī cai ir pā rsteidzoš a arhitektū ra un draudzī gs personā ls. Daudzi jaunieš i no Eiropas, bija vairā kas arā bu ģ imenes ar bē rniem. Visi uzvedā s mierī gi. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, vienmē r brī nos, kad saka, ka ē dienu izvē le ir maza, vienmē r var atrast to, kas paš am garš o - vistas, jē ra, liellopa gaļ a, zivs (kā dreiz pat barakudu gatavoja uz grila), dā rzeņ i visdaž ā dā kajā s variā cijā s, no rī tiem jogurti un konditorejas izstrā dā jumi, katru vakaru tematiskā s vakariņ as ar daž ā du Itā lijas, Ē ģ iptes, Vā cijas valstu virtuvi. Pusdienā s saldē jumu ieliek ledusskapī pie kafijas un tē jas letes. Pludmalē ir restorā ns, kur var paē st picas, hotdogus, frī kartupeļ us u. c. . Bet pats brī niš ķ ī gā kais ir jū ra. Tik skaistu rifu nebiju redzē jis nevienā viesnī cā . Ļ oti patika, ka tuvumā ir savvaļ as pludmales un lagū nas, kurā s mī t arī daudz dzī vu radī bu. . Devā mies ekskursijā uz Koraļ ļ u dā rzu - burā jā m ar jahtu, 2 pieturas nirš anai - skaisti koraļ ļ i un zivis, otrā pietura - bruņ urupuč i - iespaidī ga. Tie ir milzī gi, ganā s seklumos, ē d aļ ģ es, neaizmirstams piedzī vojums. Jū ra plosī jā s 2 reizes, karā jā s sarkans karogs, bet mē s peldē jā m mazā s lagū nā s mež onī gā pludmalē - super, kā vannā . Visā s viesnī cā s ir mī nusi, tač u tiem nevajadzē tu pievē rst uzmanī bu, kopumā man viss patika. Nā kamreiz š is kū rorts arī bū s mū su izvē le.
аватар Cvetlana38
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirkā m tū ri no Pegasus, nopirkā m agru izbraukš anu, pē c Pegasus tū res iegā des izbraukš ana mainī jā s no 4 uz 17, rezultā tā ieradā mies viesnī cā vienos naktī (lai dotos uz viesnī cu 4 stundas no lidostas), tas ir, dienas nav, bet izlidoš anas dienā numurs ir jā atbrī vo pulksten 12, tas ir, pē dē jo dienu var teikt arī nē . … Tomēr ▾ Nopirkā m tū ri no Pegasus, nopirkā m agru izbraukš anu, pē c Pegasus tū res iegā des izbraukš ana mainī jā s no 4 uz 17, rezultā tā ieradā mies viesnī cā vienos naktī (lai dotos uz viesnī cu 4 stundas no lidostas), tas ir, dienas nav, bet izlidoš anas dienā numurs ir jā atbrī vo pulksten 12, tas ir, pē dē jo dienu var teikt arī nē .
Tagad par paš u viesnī cu.
1 jū ra. No 14 dienā m 2 dienas bija dzeltens karogs, kā pnes tika nolaistas no mola (un pat ar skandā lu viņ i nemana mieru, viņ i nesteidzas nolaist kā pnes) ir atļ auts peldē t tikai mola zonā uzreiz svilpo, tiklī dz izbrauca, no pludmales jū rā nevar ieiet. Vienī gā izeja uz jū ru vai akmeņ u dē ļ pa kreisi vai no blakus viesnī cas labajā pusē . Jū ra nepā rtraukti vē traina, dibens akmeņ ains, ū dens maksimums lī dz ceļ iem, nedaudz jā palaiž garā m un lī dz dziļ umam asa klints. Noteikti ņ emiet koraļ ļ us, jo tur viņ i par tiem vē las 15 USD. Zemū dens pasaule. . . pē c Tabas man tur bija nabadzī gi un neinteresanti. Lai redzē tu ko interesantā ku un dzī vā ku, mē s ar draugiem gā jā m kā das 40 minū tes no viesnī cas pa labi (lī dz nepabeigtajai viesnī cai), kur netā lu no viesnī cas pludmales vē trainā laikā varē ja nopeldē ties. Viesnī ca neuzskata par vajadzī gu vest atpū tniekus kaut kur peldē ties, pat par naudu, un ekskursija uz lī ci ir 50 USD
2 ē diens. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs konditors, garš ī gā kie saldumi no visā m viesnī cā m, kur bijā m, cieņ a un cieņ a konditorei! ! ! Ir pieejami augļ i, svaigi dā rzeņ i. Te beidzas labais, lai dabū tu kā du zivs vai gaļ as gabalu, jā stā v ar izstieptu š ķ ī vi pie pavā ra, viņ š lē nā m ieliks spā rnu vai gaļ as gabalu, ja grib vē l pajautā , negribī gi ieliek vē l mazā ku gabaliņ u, jū ties kā ubags. Bet tas viss nav nekas no 6 cilvē kiem, kas satikā s viesnī cā , 2 bija smaga saindē š anā s ar pā rtiku ar augstu t un ar “no tā izrietoš ā m sekā m”))
Restorā nā serviss labs, uzkopš ana kā paveicā s, viena apkopē ja tī ra katru dienu, pievieno mazgā š anas lī dzekli, un otrs prasa tī rī t vai nē , kad prasi tī rī t var ignorē t, palū dza mainī t gultu uz 7 ( ! ) diena nemainī jā s, otrajā dienā mē s redzē ju, smaidā m kā maija roze, auksti sasveicinā jā mies, sapratā m un veicā m normā lu tī rī š anu, nomainī jā m tik pat vienu palagu un vienu spilvendrā nu))
Reģ istrē joties piedā vā piemaksā t par labā ko istabiņ u, tā s uzlabojums ir tas, ka papildus gultai vannasistabā ir arī dī vā ns un izlietne, maksā papildus 20-30 dolā rus, izlemiet, bijā m apmierinā ti ar istabu bez papildus samaksas, liela istabiņ a ar milzī gu gultu pirmajā stā vā pie baseina (maza, kur nav sauļ oš anā s krē slu) no rī tiem vai pē cpusdienā m karstumā , var atvē sinā ties.
Teritorija skaista, dā rznieki strā dā katru dienu, griež un zā ģ ē krū mus un kokus, ravē apstā dī jumus. Viesnī cas teritoriju lutina tikai laiska upe ar nolobī tiem krastiem un salauzts katamarā ns, kas ir uzklā ts.
Starp citu, par zā dzī bā m viesnī cā nedzirdē ju, neviens neko nepazaudē ja, istabiņ ā nav seifa, pie reģ istratū ras ir bagā ž as nodalī jums, neizmantojā m, visu atstā jā m istabiņ a. Wi-Fi tikai par maksu. Ū dens ierodoties 2 pudeles pa 0.5l , tad tikai dzesē tā jā vai bā rā glā zē . Š ī stoš ā kafija, tē ja no kopē jā s tē jkannas, uzvā rī ts ar pā ris maisiņ iem tikai bē...
Mē s labi atpū tā mies, bet es nož ē loju, ka ietaupī ju naudu un izvē lē jos Dreams Beach, Marsa Alam nevar novē rtē t š o viesnī cu. .
сладости не только красивые,но и ОЧЕНЬ вкусные каждый день новый дизайн и новые тортики,особенно понравился кокосовый и шоколадный торты горка отличная пляж, места есть всегда кораблик, в нем есть WC рассвет... рассвет фрукты, арбуз еще был,но его нарезали персонально в тарелку
аватар marina204405210
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ē ģ iptē esam bijuš i 4 reizes. Mē s ceļ ojā m tā lu un plaš i. Ir ko salī dzinā t un viesnī cas un apkalpoš ana un attieksme. Š eit uzreiz pē c reģ istrē š anā s viņ i atklā ti piedā vā ja apmesties normā lā istabā par 20 USD. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē esam bijuš i 4 reizes. Mē s ceļ ojā m tā lu un plaš i. Ir ko salī dzinā t un viesnī cas un apkalpoš ana un attieksme. Š eit uzreiz pē c reģ istrē š anā s viņ i atklā ti piedā vā ja apmesties normā lā istabā par 20 USD. Ja nē - pā ri restorā nam š ņ aukā ties bā rbekjū un grils. Nokaulē jā mies par 15 - mums bija kompā nija uz 3 istabā m. Pegasus viesnī cas ceļ vedis ARTEM (noteikti atcerieties !! ! ) ir š ausmas! ! ! Vā rdu "sveiks" un "atvainojos" viņ a vā rdu krā jumā nav. Ir tikai vē lme pā rdot savas ekskursijas. Nepunktuā li, rupji, pē c tam nepiedienī gi vā rdi, izlaist. Pā rsteigums 4. dienā . Mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai savā ktu naudu no seifa. Mē s bijā m ļ oti pā rsteigti - seifs bija atvē rts ! ! ! 10 minū š u laikā . skaidrojums parā dā s agri. apsargs ar aizraujoš u stā stu, ka mē s kļ ū daini ielikā m savu naudu citā seifā , viņ š to jau atrada, bet puse no tā ir patiesī ba. Viņ š to viegli izskaidroja ar mū su skaitļ u aizmirstī bu : ). Viņ i sauca Pegasu. Artjoms negribē ja nā kt. Viņ š nezinā ja, kā izsaukt policiju, un mē ģ inā ja mū s atrunā t no sazinā š anā s ar policiju. Situā cija ievilkā s 2 dienas, lī dz Artjoma priekš nieki saņ ē ma informā ciju no Kijevas, ka mums ir problē mas. Treš ajā dienā viesnī ca izsauca policiju. Kopumā ar Irinas, Albī nas un tulka Iš ama palī dzī bu viņ i sazinā jā s ar policiju. Pē c ilgā m sarunā m nauda netika atgriezta, un viesnī ca piedā vā ja kompensē t par istabas maiņ u uz labā ku, 2 interneta kartes uz 30 minū tē m. un augļ i istabā . Istaba bija sliktā ka par mū sē jo, augļ i istabā - 1 reizi, kaulē jā s 4 interneta kartes par 3 USD. Ī sā k sakot, telpas ir nobruž ā tas, ī paš i santehnika. Viņ i slikti uzkopj pat naudas dē ļ . Pantona atrodas tā lu no pludmales, sarū sē jusi un nedroš a. No trim apsildā majiem baseiniem darbojā s viens. Prieks ar virtuvi un jū ru.
вид с пляжа на пантон вход в море с пляжа пантон на полпути к пантону
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav 5, viesnī ca ir 3+. Tas nav mans viedoklis, tā uzskata 10-15 tū risti, ar kuriem man palaimē jā s atpū sties š ajā viesnī cā no 2013. gada 6. lī dz 16. augustam. Pakalpojuma lī menis nemaz nesasniedz 2 zvaigznes, un tagad es jums pateikš u, kā pē c. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 5, viesnī ca ir 3+. Tas nav mans viedoklis, tā uzskata 10-15 tū risti, ar kuriem man palaimē jā s atpū sties š ajā viesnī cā no 2013. gada 6. lī dz 16. augustam. Pakalpojuma lī menis nemaz nesasniedz 2 zvaigznes, un tagad es jums pateikš u, kā pē c. 1. Sē ž am pie bā ra reģ istratū rā . Garā m iet viesmī lis. Es lū dzu viņ am atnest spraitu, un viņ š man atbildē ja (angļ u valodā ): "Atvainojiet, es esmu aizņ emts. " — Bet tu tač u esi viesmī lis, vai ne? - "Labi, es tū lī t atnesī š u. " Un es viņ u vairs nekad neredzē ju. 2. Viesmī lis pludmalē ielē ja sev sulu no kopē jā dzesē tā ja (acī mredzot viņ š gribē ja dzert). Iedzē ra malku un izspļ ā va. Sula bez garš as =)3. Istabā visiem bija problē mas ar slē dzenē m. Viņ i ir veci un pastā vī gi ē d. 4. Sauļ oš anā s krē sli pie jū ras vienmē r ir noslogoti, jo cilvē ki pludmalē maksā naudu "pē rtiķ im", lai tas aiznes viņ iem sauļ oš anā s krē slus. 5. Dvielis, kuru vakar nesanā ca atdot, š odien netiek mainī ts, jo ir noteikums: “viens dvielis dienā ” (5 zvaigž ņ u viesnī cā ? )6. Pats apkaunojoš ā kais ir pā rtikas kartes. Es to neesmu redzē jis pat 3 zvaigznē s. Pē dē jo reizi tas bija studentu nometnē (kas ir 1 zvaigzne)7. Bez pē cpusdienas tē jas. Tas ir ļ oti garš pā rtraukums starp pusdienā m un vakariņ ā m. 8. Nolaiš anā s jū rā.2 viesnī cā m. Un tieš i viena (viena kā pņ u telpa). Un tas tiek pacelts uz 1700, kad ir laiks peldē t tikai pa ceļ am. 9. Vakariņ ā s meklē ju tē ju. Jautā ju viesmī lim, kur viņ š ir. Saņ ē ma atbildi: "Tē ja beigusies" (5 zvaigž ņ u viesnī ca). Vakariņ ā s nebija arī tē jas. Visticamā k, tas bū s tikai nā kamgad. 10. Es paņ ē mu lī dzi futbola bumbu (tas ir, savu). Vakarā.1800 spē lē ju laukumā . Pie manis pienā ca "mē rkaķ is" un teica, ka pludmale ir lī dz 1800, un viņ am vajag strā dā t (pludmalē smiltis izlī dzinā t). 11. Trū kst viena no ievē rojamajā m 5 zvaigž ņ u viesnī cas atribū tiem - svaigi spiestas sulas. Kopumā , ja ir iespē ja atteikties no š ī s viesnī cas - dariet to bez vilcinā š anā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ceļ oju ar vī ru un bē rnu 1g10 mē n. Bē rnam netiek nodroš inā ta zī daiņ u pā rtika. Telpas netiek apdzī votas, kamē r nav samaksā ts 20 USD. Zā dzī ba istabā s. Mums bija istabu uzkopš ana 4 dienas. dvieļ i netika nodroš inā ti. … Tomēr ▾ ceļ oju ar vī ru un bē rnu 1g10 mē n. Bē rnam netiek nodroš inā ta zī daiņ u pā rtika. Telpas netiek apdzī votas, kamē r nav samaksā ts 20 USD. Zā dzī ba istabā s. Mums bija istabu uzkopš ana 4 dienas. dvieļ i netika nodroš inā ti. Paņ ē ma 3gab un ielika 2gab. tie ir jā vē ro un jā ievē ro. viņ i izliekas, ka nesaprot krievu valodu, lai gan visi saprot. neskatoties uz to, ka bufete, ...jā lū dz ē st, ja grib ko labā ku paņ emt. tas pats attiecas uz dzē rieniem, lai gan viss iekļ auts. Viesnī ca nav 5 zvaigž ņ u. Istabā vannasistabā skraidī ja lielas skudras. . . tas jau bija rā pojoš i. Gids visu laiku vtyuhival ekskursijas, par atgrieš anā s lidojumu uzzinā ja paš i. trī s ē dienreizes dienā liela pauze ē š anā , bē rns nemitī gi gribē ja ē st. Ī sumā , mē s tur nebrauksim. Arā bi mī l tikai ā rzemniekus. Krievi pret mums ī paš i neizturē jā s. veikalā pie viesnī cas cenas izgrozī tas un nesamazina, viss ļ oti dā rgi (piem. ū dens pudele 0.5 + maza š okolā des tā felī te 7$) vienī gais prieks, ka bija labi apsildā mi baseini, kad var Nepeldies jū rā , tu peldē jies baseinā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tory1983
Vai varat, lūdzu, pateikt Wi-Fi izmaksas?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Satajas rifs
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba
Divino restorāns
Novērtējums 10.0
Ēģipte, Marsa Alam
Restorāni, kafejnīcas
Marsa līcis Mubaraks
Novērtējums 8.6
Ēģipte, Marsa Alam
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель построен в необычном для Египта китайском стиле. Территория отеля изобилует беседками и зонами отдыха для взрослых и детей. Открыт в 2006 году, последняя реновация проходила в 2014 году. Состоит из здания ресепшен и 6-ти трёхэтажных корпусов. Отель расположен в 37 км от центра города Эль-Кусейр, на самом берегу моря. Подойдет для молодежного, романтического или активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 180 км от аэропорта Хургады, в 46 км от аэропорта Марса Алам, в 37 км от центра города Эль-Кусейр, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Вход в море — кораллы (с пирса). Рекомендуется специальная обувь. Берег (песчаный). Длина пляжной полосы — 600 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, заказ такси, услуги по глажке одежды (платно), room service: до полуночи (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), 3 конференц-зала (на 50, 120, 500 чел., платно), магазины, аптека, 8 бассейнов для взрослых (1 крытый бассейн с подогревом в зимний период, 7 открытых бассейнов, из них 1 — для дайверов, 1 — для водных игр), 1 водная горка, у бассейна: зонты, шезлонги и полотенца — бесплатно.

Tropicana Restaurant — главный ресторан, шведский стол: завтрак (07:00-09:30), обед (12:30-14:30), ужин (19:00-21:00).

Pizzeria — пиццерия (легкий обед 12:30-14:30; блинчики 12:00-17:00).

Italian Restaurant — a la carte ресторан итальянской кухни: ужин (19:00-21:00).

Grill Restaurant — a la carte ресторан гриль: ужин (19:00-21:00).

Fish Restaurant — a la carte ресторан морепродуктов: ужин (19:00-21:00).

Доступно одно бесплатное посещение a la carte ресторана на протяжении отдыха, по предварительной резервации.

Gardenia Bar — бар в лобби, круглосуточно (с 10:00 до 00:00 бесплатно, с 00:00 до 10:00 платно).

Felucca Bar — бар на пляже, с 10:00 до заката.

Panorama Bar — спорт бар.

Dreams Bedouin Tent — бедуинская палатка с кальяном и напитками (платно).

Africano Discotheque — бар на дискотеке с 23:00-01:30 (с 00:00 напитки платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей от 4 до 12 лет, 1 детский бассейн с водной горкой (без подогрева), мини-диско каждый вечер с 21.00 до 21.30.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — 2 водные горки, пользование теннисным кортом в дневное время (по предварительной резервации), прокат теннисных ракеток и мячей, дартс, бочче, дискотека, водное поло, аквааэробика, волейбол на пляже, настольный футбол, мини-футбол, живая музыка, дневные спортивно-развлекательные программы. Платно — освещение теннисного корта платно, сауна, парная, массаж.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 230 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, сейф (бесплатно), спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (1 маленькая бутылка воды на чел. по приезду бесплатно, не пополняется), набор для приготовления кофе и чая, ванная комната, фен (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: до полуночи (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 45Km North Marsa Alam Int. Airport, Al Quseir, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 065 339 5000 – 5004 Fax: +2 065 339 5009
Tīmekļa vietne: Dreams Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.