Jauka viesnīca, bet nav laba interneta

Rakstīts: 18 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 17 marta 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
No rī ta ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s - par to viesnī ca ir pluss.
Mums bija jā gaida apmē ram stunda vai vairā k, lai istaba bū tu gatava. Bet par telpas gatavī bu labā k pajautā t pē c pusstundas, pastā v iespē ja, ka telpa var bū t gatava pirms stundas. Iekā rtojā mies agrā k nekā pē c nolikuma, pulksten 10-11, lī dz 14:00 nebija jā gaida.
Istabā bija vannas un pludmales dvieļ i, fē ns (pē c minū tes darba pā rkarsa un pā rstā ja darboties), š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, tē jkanna, kartona krū zes, kafija, tē ja, cukurs, bezmaksas. droš i. Katru dienu viņ i atnes 0.5 ū dens uz cilvē ku. Vestibila bā rā var iegā dā ties papildu ū deni pudelē s. Tī rī š ana katru dienu. Pastā vī gi savī tas figū riņ as no dvieļ iem. WiFi numurā par maksu. Viesnī cas vestibilā ir brī va, tač u lielā apmeklē tā ju skaita dē ļ ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai ielā dē tu ziņ as, fotogrā fijas. Pat samaksā jot viesnī cai par WiFi lietoš anu, tā s pieslē gums joprojā m nebija apmierinoš s, ī paš i sastrē gumstundā s, kad visi bija tieš saistē , lai gan internetu vairs nevarē ja izmantot tikai vestibilā . Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka, maksā jot par Wi-Fi, internets visiem paliek tā ds pats kā vestibilā . Lietoš anai nav paredzē ts internets, interneta ā trums nepalielinā s, sastrē gumstundā s nav iespē jams pieslē gties maksas Wi-Fi, kā arī vestibilā ir grū ti. Ja vē laties sazinā ties 24 stundas, iesaku iegā dā ties SIM karti, ierodoties lidostā un izdalī t to draugiem.

Pludmale un teritorija ir tī ra un labi uzturē ta. Daudz zaļ umu, skaidrs, ka viņ i to skatā s. Gara piestā tne, kuras malā atrodas sauļ oš anā s krē sli (to skaits ierobež ots) un atvē rtas kameras mantā m. Ir zivis. Jū ra ir tī ra. Sasildī ja pietiekami peldē š anai (atpū tā mies marta vidū ). Baseini nebija apsildā mi. Pludmalē un baseinā ir animā cija. Pludmalē ir 2 bā ri, restorā ns ar pusdienu uzkodā m. Pastā vī gs jū ras bē gums un bē gums. Koraļ ļ u rifs ir pelē ks. Zemū dens pasaules cienī tā ji un fotografē jieties, tas nav lī cis, jums jā iet uz jū ru.
Ē diens. Laba ē dienu izvē le: dā rzeņ i, salā ti, pastas, zivis, kalmā ri, gaļ a, vista, kartupeļ i, rī si, kuskuss uc, augļ i (zemenes, banā ni, apelsī ni, ding, dateles), deserti. Ir daž ā di ē dieni. Viesmī ļ i atnes dzē rienus pē c pieprasī juma.
Uzmanī gs personā ls vienmē r dosies uz sapulci. Apmeklē jot ekskursiju, izsniedz sauso barī bu (jā pasū ta vakarā ): maizī tes ar sieru, desu, saldā s maizī tes, banā nu, apelsī nu, 0.5 l ū dens vienai personai. Strā dā ja tikai viens no restorā niem a la carte - itā ļ u. Nevarē jā m tur pierakstī ties nemitī go ekskursiju dē ļ , un nez kā pē c pati sistē ma mū s pierakstī ja uz vakaru, kad atgriezā mies vē lu no ekskursijas un nebija laika turp doties.
Trenaž ieru zā le darbojā s, nav liela, bet pamata aprī kojums visu muskuļ u grupu trenē š anai ir.
Kopē jais viedoklis par viesnī cu ir pozitī vs. Gribē tu nā kt vē lreiz. Ieteikš u draugiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu