Oasis Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Oasis atrodas 30 minūšu brauciena attālumā no Kairas, 5 km attālumā no Heopsa piramīdas, ceļa uz Aleksandriju sākumā. Uzcelta 1987. gadā, renovēta 2007. gadā. Ieteicams relaksējošai ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар sokolova1311
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca 4, bet tieš ā m var dot 5 zvaigznes. Labi. Viesnī cā bija tikai 3 dienas, mans vī rs bija darbā , un es biju kopā ar viņ u kompā nijā , lai atpū stos)). Teritorija ļ oti skaista, daudz ziedu, zaļ o zonu, nosaukums tieš ā m atbilst - oā ze! Un visur ir tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4, bet tieš ā m var dot 5 zvaigznes. Labi. Viesnī cā bija tikai 3 dienas, mans vī rs bija darbā , un es biju kopā ar viņ u kompā nijā , lai atpū stos)). Teritorija ļ oti skaista, daudz ziedu, zaļ o zonu, nosaukums tieš ā m atbilst - oā ze! Un visur ir tī rs un kā rtī gs. Bungalo ļ oti skaisti, iekš ā daudz gaismas, liels panorā mas logs. Duš a, vannas kosmē tika, dvieļ i labi, mainī ti katru dienu, laba gulta ar ē rtu matraci. Tī rī š ana istabā katru dienu, bez komentā riem. Bet pats galvenais ir personā ls, mums ļ oti patika attieksme pret mums kā viesiem, liela uzmanī ba, nepā rtraukta pozitī va un viesmī lī ba. Par ē dienu likā m 5 balles, laba virtuve, laba izvē le, un galvenais garš ī gi! Viesnī ca atrodas netā lu no galvenajā m apskates vietā m - piramī dā m un Sfinksas. Nekad neesmu bijis Kairā , un bija grē ks neizmantot š o iespē ju. Mē s gā jā m pie viņ iem! Nedaudz vairā k kā stundu, bet atpakaļ uz viesnī cu jau ar taksometru, man nebija spē ka doties)). No ceļ ojuma palika tikai patī kamas atmiņ as, viesnī ca lieliska, personā ls draudzī gs, ar prieku iesakā m!
аватар OljaOk
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu var salī dzinā t ar Wawes 3* (Hurgada). Teritorija ir kā botā niskais dā rzs! Tuksnesim š ā ds daiļ dā rzniecī bas mā kslas piemē rs ir kaut kas neticams! Viss ir tī rs, garš ī gs, glī ts, omulī gs, bet ē kas bija iestrē guš as kur vien iespē jams. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu var salī dzinā t ar Wawes 3* (Hurgada). Teritorija ir kā botā niskais dā rzs! Tuksnesim š ā ds daiļ dā rzniecī bas mā kslas piemē rs ir kaut kas neticams! Viss ir tī rs, garš ī gs, glī ts, omulī gs, bet ē kas bija iestrē guš as kur vien iespē jams. Vai varbū t esmu jau izlutinā jusies ar lielā m kū rortviesnī cu platī bā m.
Galvenais trū kums ir galvenais arā bu kontingents, kas uz tevi skatā s no visā m pusē m kā dzī vas radī bas zoodā rzā .
аватар Joli270174
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Oasis bija patī kams pā rsteigums. Apjukums, rezervē jot salī dzinoš i zemu cenu. Teritorija lieliska - liela, zaļ a, ar strū klakā m un pī ti galdi un krē sli atpū tai, izvietoti daudzos zā lienos. Nakš ņ oš ana vienstā vu ē kā s, ar pilnī bā stiklotu priekš ē jo sienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Oasis bija patī kams pā rsteigums. Apjukums, rezervē jot salī dzinoš i zemu cenu. Teritorija lieliska - liela, zaļ a, ar strū klakā m un pī ti galdi un krē sli atpū tai, izvietoti daudzos zā lienos.
Nakš ņ oš ana vienstā vu ē kā s, ar pilnī bā stiklotu priekš ē jo sienu. Istabas ir plaš as, ar patī kamu dekoru, svaigu remontu un pieklā jī gā m mē belē m, arī par vannas istabu nav sū dzī bu. Viss tī rs, salī dzinoš i jauns, bez ilgstoš as ​ ​ lietoš anas pazī mē m.
Visā teritorijā ir WiFi internets, lai iekļ ū tu reģ istratū rā jā iegā dā jas karte.
Ē diens - brokastis un vakariņ as. Jauks tī rs restorā ns. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs vai grezns, bet garš ī gs. Restorā nā pie baseina reiz solī ts - ļ oti garš ī gi.
Baseins ir tī rs un liels. Vakarā tajā tiek ielaistas strū klakas ar daudzkrā sainu apgaismojumu. Jū s varat pavadī t patī kamu vakaru atvē rtā restorā nā pie baseina ar dzī vo mū ziku.
Atraš anā s vieta - 10 minū tes ar taksometru no piramī dā m (vē los atzī mē t, ka piramī dā m tuvā kā viesnī ca Le Meridian atrodas 5 minū š u braucienā ar automaš ī nu). Pasū tī jā m taksi viesnī cā , maš ī na mū s aizveda lī dz piramī dā m, kur pavadī jā m kā das 2 stundas, tad ar maš ī nu - uz skatu laukumu un uz sfinksu, tad atpakaļ uz viesnī cu. Arī vakara š ovā uz piramī dā m - atveda taksis, gaidī ja, kamē r noskatī jā mies š ovu - 1 stunda, un tad atpakaļ uz viesnī cu.
Bezmaksas autobuss kursē katru dienu no viesnī cas uz Kairas pilsē tas centru un apstā jas autostā vvietā netā lu no Kairas muzeja. Tas kursē pē c grafika - apmē ram 4 reizes dienā no viesnī cas uz centru un 4 reizes no centra uz viesnī cu.
Viesnī ca mums ļ oti patika, nemaz nenož ē lojā m, ka neizdevā s apmesties tuvumā Movenpikā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Skulptūra Lielā Sfinksa
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Kaira
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Gīzas piramīdas
Novērtējums 8.9
Ēģipte, Kaira
Arhitektūra, Stats
Kairas Ēģiptes muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Kaira
Muzeji, Stats

Отель Oasis расположен в 30 минутах езды от Каира, в 5 км от пирамиды Хеопса, в начале дороги на Александрию. Построен в в 1987 году, реновирован в 2007 году. Рекомендован для спокойного семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta 30,4 км от международного аэропорта Каира.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, бассейн с постепенным увеличением глубины до 2,1 м, принадлежности для барбекю, сад с фонтаном, специальные диетические меню (по запросу), услуги консьержа, хранение багажа, услуги по продаже билетов, платный Wi-fi, услуги по глажению одежды, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Массаж (платно), вечерняя программа.
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

298 одно-, двух- и трехместных номеров, улучшенных одно- и двухместных номеров, люксов и бунгало.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, письменный стол, мини-бар, сейф, телефон, ванная комната с ванной, фен, ежедневная уборка номера.

Adrese Alexandria Desert Rd, Giza Governorate, Египет
Tālruņi: Тел.: 20 2 3838 7333 Факс: 20 2 3838 7916
Tīmekļa vietne: Oasis Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.