Mūsu pasakainā Dominikānas Republika

11 Jūlija 2015 Ceļošanas laiks: no 28 Jūlija 2014 ieslēgts 07 augusts 2014
Reputācija: +46.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ola amigos, vē los nedaudz pastā stī t par mū su medusmē neš a braucienu uz Dominikā nas Republiku no 28.07. lī dz 07.08. 2014. Mē s devā mies atvaļ inā jumā uzreiz pē c mū su kā zā m nā kamajā dienā . Neliels padoms: uz Dominikā nas Republiku lidojiet nevis uz 7 dienā m, bet vismaz uz 12, jo. lidot tā lu, lidojumu ir grū ti izturē t un, protams, š ī ir liela laika atš ķ irī ba. Mē s ar vī ru pā rbū vē jā m trī s dienas, pirmā s dienas vispā r staigā jā m ne dzī vi, ne miruš i, vienmē r gribē jā m gulē t un nesapratā m, kas notiek apkā rt, bet tie esam mē s : ) Izvē lē jā mies Biblio Globus tū roperatoru, gidu pat pā ris reizes mums palī dzē ja, par ko pateicamies atseviš ķ i. Viesnī ca mums bija Caribe Club Princess Beach Resort & Spa 4, zaļ ā zona, pī les, vistas, bruņ urupuč i, daudz baseinu, daž ā di ziedi, daudzveidī gs ē diens, kazino, uz kuru kursē speciā la maš ī na. Viņ i mū s nereģ istrē ja uzreiz, mē s ielidojā m no rī ta, un istabas atslē gu saņ ē mā m tikai 15:20, un labi, tas mū s nemaz nesatrauca, kamē r gaidī jā m, mazgā jā mies, ē dā m un pat atpū tā mies. nedaudz, tā teikt, nopelnī ja otro elpu. Mums patika istabiņ a, platī ba ļ oti liela, milzī ga gulta, viss tī rs, ē rts un apmierinā ts ar dž akuzi istabā , par š o var tikai sapņ ot : )

Ekskursijas. Mē s ar vī ru nopirkā m tikai vienu ekskursiju raizē m un haizivī m. Kopumā ekskursija nav slikta, manam vī ram visvairā k patika peldē š ana ar zivī m un snorkelē š ana nekā ar raju un haizivi)) Otro reizi š ajā ekskursijā nebrauktu.


Pludmale. Viesnī cas pludmalē ir liels daudzums sauļ oš anā s krē slu, tā pē c pietika visiem, un, ja atnā c agri no rī ta, tad var ieņ emt vietu zem palmas, tā arī izdarī jā m : ) Okeā ns ir vienkā rš i pasaka, tik silts, maigs, ar maziem viļ ņ iem, tad zils tirkī zs, taisns debesu prieks. Nekad negribē ju pamest okeā nu, varē jā m sē dē t visu dienu, tikai tad, kad sē dē jā m, tad izdegā m, jo ​ ​ saule Dominikā nas Republikā ir ļ oti spē cī ga un bez krē juma neiztikt. Mē s izmantojā m aizsardzī bu 50, mans vī rs joprojā m bija sarkans kā vē zis)) Katru rī tu mē s novē rojā m nelielu aļ ģ u daudzumu, bet ne tikai pludmalē , bet arī nedaudz ū denī . Viesnī cas darbinieki, protams, centā s tos iztī rī t, es nezinu, vai mums tā paveicā s, vai varbū t tā ir tikai sezona. Vē l gribu pieminē t kaitinoš os dominikā ņ us pludmalē , neskatoties uz apsardzi, viņ i tomē r nā k klajā un piedā vā vai nu brilles vai cepures, nav patī kami, uzreiz atcerē jos Ē ģ ipti.

Viesnī cā satikā m nelielu krievu puiš u pulciņ u, visu laiku pavadī jā m kopā ar viņ iem, jo ​ ​ tā ir jautrā k.

Un tā pē c mū su ceļ ojuma galvenais mē rķ is bija kā zu ceremonija Dominikā nas Republikas pludmalē s, kurai gatavojā mies diezgan ilgi, rū pī gi izvē lē jā mies organizatoru, un, kā liecina prakse, tā du ir daudz. Dominikā nas republika. Vispā r man gribē jā s skaistas fotogrā fijas, skaistu dizainu un labu attieksmi. Visvairā k viņ i baidī jā s maksā t depozī tu, jo tie ir cilvē ki citā valstī un jū s viņ us nepazī stat, bet tas jau ir mans, es vienmē r spē lē ju droš i. Kopumā mē s nolē mā m rezervē t kā zas Hummingbird kompā nijā Saonas salā un mī las stā stu pilsē tā , kurā Maikls Dž ekss apprecē jā s, Altos de Chavon, un mums bija fotogrā fe Tatjana Zubrikova, un ziniet, izrā dī jā s daudz neticamā k, nekā š ķ iet bildē , tieš raidē viss ir pavisam savā dā k. Mē s nekad neaizmirsī sim to dienu, 2014. gada 1. augustu. Tā mums bija tikpat svarī ga diena kā kā zas Krievijā . Tanjas komanda piepildī ja manu sapni! Tā dā s krā sā s un emocijā s! Spraigā kā , emocionā li siltā kā un neaizmirstamā kā diena, kas pavadī ta Dominikā nas Republikā ! Tik skaisti un aizkustinoš i, un dekors bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Esmu tik priecī ga, ka beidzot pā rliecinā ju vī ru doties uz ceremoniju. Un beigā s viņ š izrā dī jā s ļ oti laimī gs, un tad viņ š mani gaidī ja vairā k nekā tā s fotogrā fijas, kuras mē s drī z saņ ē mā m un joprojā m regulā ri tā s pā rskatā m, atceroties mū su Karī bu jū ras kā zas. Ir pagā jis gandrī z gads un tikai tagad atradu laiku parunā t par mū su ceļ ojumu, varbū t kā dam mans apskats noderē s, lai gan cik cilvē ku ir tik daudz viedokļ u. Lai lieliskas un vieglas brī vdienas Dominikā nas Republikā !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
город, где венчался майкл джексон
Церемония
Альтос де чавон
Морские звезды
Огненное дерево
Карибмское море
Наша арка с птичками
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums