Gandrīz atpūties Pune Cana

17 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Decembris 2017 ieslēgts 11 Decembris 2017
Reputācija: +29.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labs diennakts laiks. Vē los dalī ties iespaidos par savu uzturē š anos Dominikā nas Republikā.2017. gada decembra sā kumā .

Nekā rtī bas sā kā s muitā : viņ i atvē ra plē vē ietī tu koferi un atņ ē ma ā bolus. Pē c tam pusotra stunda - pases - kontrole: no 10 punktiem strā dā ja3 un cilvē ki no mū su lidojuma - 300 cilvē ki. Ī sā k sakot, garlaicī gi.

Satikā m lidostā un aizvedā m uz viesnī cu "#Catalonia". Viņ i apmetā s ā tri, bet: mē s trī s apmetā mies daž ā dā s ē kā s. Un nā cā s atgriezties 3 reizes: nepareiza atslē ga, nepareizs numurs, beigā s gulē ja ar atvē rtā m durvī m_ slē dzene nestrā dā ja. Tikai pē c pusdienā m nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s. Lī dz nā kamā s dienas pusdienlaikam tikš anā s ar ceļ ojumu aģ entu. Pē cpusdienas pludmale. Pludmale nav tā , kas tiek rā dī ta reklā mā s. Smiltis ir tā lu no baltas

, diezgan pelē ks - balts, un krastā daudz aļ ģ u: tā s tika noņ emtas no rī ta, bet nepietiekami.


Dibens ir ļ oti nelī dzens, un ieieš ana ū denī nav ī paš i ē rta, ī paš i pē c salī dzinoš i dziļ a ū dens, pē c 20 m. atkal ū dens lī dz ceļ iem. Pludmale man nepatika. Aktī vā s atpū tas diskomfortu papildina volejbola laukums ar tī klu, kas nokarens lī dz krū tī m un blī vi piepildī ts ar ū deni.

Bija trī s ekskursijas: uz Samanas pussalu, ar katamarā niem un zirga mugurā uz ļ oti skaistu ū denskritumu; tad arī uz jahtas, kaut kā dā salā . Tur bija sliktā k. Jahta kavē ja stundu, un mē s gaidī jā m kapteini krastā - karstumā . Pē c tam pusdienas uz salas. Reklā mā mums teica - Gandrī z, mums nevajadzē tu bū t karaliskajam galdam - un galu galā mē s bijā m apmierinā ti ar ne pā rā k svaigu. omā ri, daž i makaroni, vistas gaļ a un citi. Viss ir noslē gts folijā , acī mredzot sagatavots iepriekš . Iedeva š ampanieti, rumu, kolu, nedaudz uzkodas un gā ja bildē ties. Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad atgriež oties galds bija TUKŠ S!

Viņ i noņ ē ma no galda visu un visas paplā tes, un bija daž as, kuras mē s vispā r neatvē rā m. Gan rums, gan maš ī na bija "pazuduš i". Jautā jums? organizatoriem: ja mū s ved no viesnī cas, kur viss ir iekļ auts - tad automā tiski "VISS IEKĻ AUTS" mū s jā pavada visos braucienos, Un "katamarā nos" arī . Š ķ iet, ka viss ir norma. brauciens bija iesmē rē ts ar "saimnieka krasta" tenkā m.

Es turpinu savu opusu dzimtenē .

Cilvē ki netic, ka ir WI-FI — tas neeksistē . Muļ ķ i pastā vī gi ir: "tikko bija", pagaidiet ...tagad. . AHA! ! ! ! ! жДЕМс? Viņ a istabā s nemaz....PUNKTS.

Pē rciet marš rutē tā ju no ceļ ojumu aģ enta par USD 50 un aizmirstiet par viesnī cas pakalpojumiem uz 10 dienā m.

VIRTUVĒ VĀ JA. Jū ras velš u gandrī z nav. jā un viņ i FUFLO.

Ī sā k sakot, nedē ļ u mā jā s, aizmirsu. Iespaidi par jru bet tie ir no 50 ldz 50.12 stundas lidmaš ī nā ir pelnī juš i labā ku un viesnī cu un attiecī bas.

P. S. UN NOBEIGUMĀ : Borispolē neieradā s neviens č emodā ns. Tagad viss.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums