Pandēmijas laikā atpūtieties ārzemēs

13 Aprilis 2021 Ceļošanas laiks: no 01 Februāris 2021 ieslēgts 01 Februāris 2021
Reputācija: +44.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Azur Air lidojums bija tieš s, bet garš . 12 stundas š aurajā kajī tē bija grū ti. Pagā juš ajā vasarā ar tā du paš u dē li lidojā m uz Turciju, bet tas lidojums ilga tikai 2.5 stundas. Š eit ne visi varē ja izturē t š aurā s krē slu rindas, lielā kie vī rieš i vienkā rš i gulē ja uz grī das pie avā rijas izejā m. Divreiz baroti diezgan ē dami komplekti. Ū dens bija par maz, labā k paņ emt lī dzi pā ris pudeles. Tē ja, kafija tikai par papildus samaksu. maksa. Bet visas lidojuma grū tī bas tiek automā tiski aizmirstas, tiklī dz jū s ierodaties okeā nā .


Izvedot mū s uz Vik Arena viesnī cu, gids bija nedaudz pā rsteigts par pilnī bā tukš o reģ istratū ru pulksten 14:00. Š oferis mums palī dzē ja izkraut koferus, mē s sē dē jā m mī kstos krē slos, un neviens no viesnī cas personā la milzī gajā zā lē neieradā s. Visa situā cija nedaudz atgā dinā ja realitā tes š ovu par pē dē jiem izdzī vojuš ajiem varoņ iem - apkā rt ir paradī zes bilde, bet no cilvē kiem neviena. Mū su gids mē ģ inā ja kā dam tikt cauri, un tas izdevā s - pē c 5 minū tē m tik dī vaina noguruma pie mums pienā ca š veicars un iekrauja mū su koferus, norā dot, ka jā seko viņ am. Lī gojot bruģ ē tus celiņ us starp palmā m, ziedoš iem krū miem un kokiem, nonā cā m kā rtē jā nelielā pieņ emš anā .

Izrā dī jā s, ka š ī viesnī ca sastā v no 5 galvenajā m ē kā m ar 1000 numuriem un atseviš ķ u Cayenna Beach Club. Tā kā pandē mijas dē ļ tū ristu plū sma ir ievē rojami samazinā jusies, galvenā s ē kas ir aizsaluš as un ieraduš ies tū risti tiek izmitinā ti 5 zvaigž ņ u pludmales klubā . Mū su uzturē š anā s brī dī.2021. gada janvā ra beigā s viesnī cā ar ietilpī bu 2000+ cilvē ku bija ap 40-50. Par to bijā m tikai priecī gi, jo iepriekš noskatī jā mies video apskatus par š ī s viesnī cas infrastruktū ru un sapratā m, iekā rtojoties Cayenna Beach Club, mums bū s skats uz okeā nu, bezmaksas internets nevis vestibilā , bet istabā , bezmaksas seifs un 10 metru attā lumā no istabas lī dz pludmalei . Divreiz patī kami, ņ emot vē rā to, ka maksā jā m par standarta numuru ar skatu uz dā rzu.

Ar to prieki nebeidzā s. Tā kā galvenā s ē kas ir nomē tā tas, slē gts ir arī bufetes restorā ns. Attiecī gi katru dienu tikā m aicinā ti ē st a la carte restorā nā . Kamē r mē s reģ istrē jā mies, pusdienas laiks bija tikko beidzies, bet reģ istratū ra par mums parū pē jā s un piezvanī ja uz restorā nu, brī dinot par jaunpienā cē jiem, izsalkuš iem tū ristiem pē c 14 stundu brauciena. Pie ieejas restorā nā stā v apsargs, kurš visiem izmē ra temperatū ru un ieraksta to kontrolsarakstos. Temperatū ra nedrī kst bū t augstā ka par 37.0 un ne zemā ka par 35.0 (vienā no dienā m citus tū ristus ar zemu temperatū ru restorā nā neielaida). Tā lā k mē s apsē ž amies pie galda, zem kura stikla atrodas QR kods - jū s skenē jat, jū s saņ emat tieš saistes izvē lni. Ē rts, droš s un videi draudzī gs. Salī dzinot ar Turcijas pieredzi, kur viņ i atstā ja bufeti, bet izdalī ja darbiniekus, kas radī ja mež onī gas rindas, un, protams, mū sē jie nevar stā vē t rindā un tajā paš ā laikā ievē rot distanci, mums ļ oti patika a la carte. opciju. Kurš nā k pirmais, tam ir paveicies ieņ emt galdiņ u pie loga ar skatu uz okeā nu.


Tiem, kas saka, ka a la carte izvē le ir mazā ka un katra diena ir vienā da, es pamatoti iebildī š u. Pirmkā rt, ē dienkartē ir 4-6 varianti gan starteriem, gan pamatē dieniem un 2-3 desertu izvē les. Proti, daž ā di deserti - augļ i, saldē jums, pī rā gs vai kū ka, nevis tas pats biskvī ts ar glazū ru, krā sots daž ā dā s krā sā s, izklā ts uz visa galda uz 5 paplā tē m, kā zinā ms kur. Pusdienā s un uzkodu laikā (14:30-18:30) tiek piedā vā ti ī paš i bē rniem paredzē ti ē dieni (makaroni, picas, ravioli, hotdogi, burgeri). Dienas zupa katru dienu cita, pusdienā s viens variants, vakariņ ā s otrs. Papildus ir pusdienu grila ē dienkarte, ja ir apnikuš i galvenā š efpavā ra ē dieni (lai gan lasis un kalmā ri ir sasodī ti labi! ), Var pasū tī t savu variantu - grilē tu zivi ar dā rzeņ u sautē jumu, vai grilē tu vistu ar rī siem, vai cū kgaļ a ar kartupeļ u biezeni. Tas pats stā sts ir ar olā m brokastī s - ir Croque Madame, Benedict, Florences stilā , olu fajitas vai jū su izvē le (pastā stiet viesmī lim, ko vē laties, un š efpavā rs mē ģ inā s atkā rtot). Ē dienkartē nebija pankū ku, mē s tā s prasī jā m un mums katru dienu gatavoja. Otrkā rt, nezinu par kā du citu, bet, ierodoties viesnī cā ar bufeti, parasti pirmajā s pā ris dienā s izmē ģ inā m, uz ko krī t acis, un tad visas dienas ē dam vienu un to paš u. Š eit mē s esam konservatī vi pā rtikas izvē lē . Tā pē c š eit mē s atkal esam pateicī gi pandē mijai par ierobež ojumu, kas galu galā izrā dī jā s mums pluss.

Arē nas pludmale ir plaš a. Viesnī cā ir zona ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un pludmales gultā m, ar duš u un baseinu viesnī cas viesiem (viss bez maksas) un smilš u joslu pie ū dens, kas pē c likuma ir publiska. Katru rī tu viesnī cas darbinieki to rū pī gi attī ra no aļ ģ ē m un dabī giem gruž iem, kas pa nakti izskaloti viļ ņ os. Patiesī bā smiltī s nesē ž neviens sveš inieks, pā rsvarā cilvē ki staigā gar okeā nu un retie apnikuš o suvenī ru tirgotā ji aicina apskatī t savas preces. Netā lu no teritorijas ar sauļ oš anā s krē sliem atrodas viesnī cas apsargs, un š ajā zonā nav atļ auts ieiet barkeriem. Tā pē c, ja nolemjat pasnaust pludmalē , dariet to sauļ oš anā s krē slā un neuztraucieties – jū su miegs ir droš i apsargā ts.

Bet, ja es bū tu tavā vietā , es nesnaudu pludmalē , bet raudzī tos tā lumā . Kā du dienu, sauļ ojoties viesnī cas pludmalē , ieraudzī jā m okeā nā.2 vaļ us, kuri vicinā ja krū š u spuras. Tie ir labi redzami pat lielā attā lumā . Strū klaka, ko valis izlaiž cauri izpū tē jai, var sasniegt 3 metrus. Pat bē rns to redzē ja, nemaz nerunā jot par pē rienu ar asti.

Starp citu, par apsargiem – viņ i ir pa visu viesnī cu, biež i vien nepamanī ti ieņ em savu posteni. Saskaņ ā ar mū su ceļ vež a teikto, Dominikā nas Republikā noziedzī ba ir dramatiski palielinā jusies, tā pē c pat cieš i noslē gtu viesnī cu ī paš umu ir nepiecieš ams apsargā t. Š ie vī riš ķ ī gie puiš i formastē rpā.30 grā du karstumā izrā dī jā s ļ oti draudzī gi, viens mū s pat pacienā ja ar kokosriekstiem un rā dī ja, kā pareizi plē st un dzert kokosriekstu ū deni. Un tas ir arī bez maksas. Un kaimiņ u piecnieka apsargi mē ģ inā ja mums pā rdot, atrada kokosriekstus par 5 dolā riem. Tā pē c esiet draudzī gi un pretimnā koš i darbiniekiem, kas jū s apkalpo, un viņ i atbildē s.


Vē l viens jauks uzkopš anas jauninā jums ir tas, ka istabenē m nav atļ auts bez atļ aujas ienā kt jū su istabā . Numura uzkopš ana jā pasū ta reģ istratū rā , tikai pē c tam istabene apmeklē s tavu istabu.

Paš laik viesnī cā nav animā cijas. Tā pē c, kā izklaidē t bē rnu, ja jū su bē rns ir hiperaktī vs, padomā jiet pats. Papildus peldē š anai okeā nā un baseinā (bez slidkalniņ iem) mū su bē rns apguva nodarbī bas (paņ ē ma klades), praktizē jā s angļ u valodā , meklē ja kokosriekstus zem palmā m pamestā vietā , sadraudzē jā s ar viesnī cas papagaili un mā cī ja viņ am runā t. Ara – papagaiļ i nav vietē jie, Dominikā nas Republikā tie nav sastopami. Viņ i saka, ka viņ i ir kontrabandas ceļ ā no Meksikas, Gvatemalas, Hondurasas. Pludmalē tos nē sā arī fotogrā fijā m (pie viesnī cas 10 USD, Bacardi salas pludmalē.5 USD). Viņ i ir ļ oti spilgti un skaisti, kož un daž reiz kakā fotosesiju cienī tā jiem. Viņ i arī valkā pē rtiķ us, tie ir mazi un zaļ i. Arī "nā kt lielā skaitā ".

Katru vakaru viesnī ca aicina mū ziķ us, daž reiz dziedā tā jus. Mū su skrē jienā labā kie bija saksofonists un kontrabasists. Un pilnmē ness laikā , zem sē rfoš anas skaņ as, dzī vā mū zika bija neticami maģ iska.

Man ļ oti patika atvaļ inā jums. 14 dienas š ķ ita par maz. Nā kamreiz lidosim uz mē nesi.

Ak, jā ! Kas attiecas uz ekskursijā m: devā mies vaļ u vē roš anā un Bacardi salā ar diviem banā niem. Ī paš nieks un pavadoš ais ceļ vedis ir no NVS. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar viesnī cu gidu š ausmī gajiem stā stiem, ka viss, izņ emot viņ u ekskursijas, ir briesmī gi. Instagramā ir daudz mū su tautieš u ceļ vež u, izvē lies sev tī kamā ko un ietaupi vismaz 30-50%.

Vaļ i bija redzē ti, sala nav slikta, bet gara un garlaicī ga. Ņ emiet lī dzi snorkelē š anas maskas – jū ras zvaigzne dzī vo netā lu no Bacardi salas. Jū s to nevarē sit pieskarties (tie atrodas dziļ i), bet jū s to varat redzē t.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
карта всего отеля сейчас работает только та часть, что в синем кружочке но гулять можно по всей территории
фото с крыши нашего корпуса Cayenna Beach
в пустом зале для анимаций можно устраивать персональные концерты))
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums