Westend 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
8.8 Numurs
6.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Sanatorija "Westend" atrodas 5 minūšu gājiena attālumā no galvenās kolonādes, klusā vietā, pie ceļa no centra uz Meža avotu. Pilnīga ēkas rekonstrukcija veikta 1991.-1992.gadā. Izmitināšana ar dzīvniekiem: par maksu. Pirmajā stāvā sanatorija piedāvā visaptverošu ārstniecības centru, kurā speciālisti piedāvā spa ārstēšanu, pediatriju, uroloģiju, fizioterapeitu un plastikas ķirurgu. Tiek piedāvāta arī jauna asinsvadu sistēmas slimību ārstēšanas metode, kuras pamatā ir elektroterapija.Vairāk →
аватар Alexfoxsuka777
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska! Rež isore jauka meitene, ļ oti uzmanī ga pret apmeklē tā jiem!...Man patika viss: izcila virtuve, supertī ras telpas, tī rī ba, kā rtī ba, uzmanī ba, rū pes, prieks!...Bet ir tač u: administratore, meitene , nevē rī gs, nebrī dinā ja par pā rsē š anā s laiku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Rež isore jauka meitene, ļ oti uzmanī ga pret apmeklē tā jiem!...Man patika viss: izcila virtuve, supertī ras telpas, tī rī ba, kā rtī ba, uzmanī ba, rū pes, prieks!...Bet ir tač u: administratore, meitene , nevē rī gs, nebrī dinā ja par pā rsē š anā s laiku....info tika nosū tī ta uz viesnī cas epastu 13.15 pē cpusdienā , neviens pat neskatī jā s. . . saraksts nebija ievietots. . . vispā r jau rā dī ja mums ka vaina. . . nepasū tī ja atgrieš anā s transfē ru (godī gi sakot, man kā jas nepadevā s atvaļ inā juma beigā s).... 2 masieres . . tikā m pie maigas un vieglas glā stī š anas.... refleksu pē du masā ž a, ieskaitot)
аватар ishza
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s Marianske Laznē (viesnī ca Westend 4 *) no 2012. gada 1. novembra lī dz 14. novembrim. Nolē mu rakstī t par š o viesnī cu, jo nedē ļ u pirms ceļ ojuma izlasī ju negatī vu atsauksmi par š o viesnī cu (atsauksmes autore tur bija septembrī ). … Tomēr ▾ Atpū tā s Marianske Laznē (viesnī ca Westend 4 *) no 2012. gada 1. novembra lī dz 14. novembrim. Nolē mu rakstī t par š o viesnī cu, jo nedē ļ u pirms ceļ ojuma izlasī ju negatī vu atsauksmi par š o viesnī cu (atsauksmes autore tur bija septembrī ). Bija dalī tas sajū tas, viss bija ļ oti slikti, kā likums, kaut kam vajadzē tu bū t labi.
Tā tad, viesnī ca tieš ā m ir maza (tas rakstī ts viesnī cas aprakstā ), bet mā jī ga, praktiski satikta ar atpū tniekiem tikai restorā nā . Procedū ru grafiks sastā dī ts tā , lai neviens nav jā gaida, nav rindu, atnā kat savā laikā . Ļ oti draudzī gas medmā sas, liels paldies viņ ā m. Atpū tnieku kontingents ir no 45-50 un vecā ki, bet tas ir visā s Lā znes viesnī cā s. Blakus esoš ā s viesnī cas ē kas (50-60 metru attā lumā ) remonts patieš ā m tika veikts, tač u istabā nebija trokš ņ a. Ejot pa Lā znes ielā m, remontdarbi norisinā jā s arī citā s viesnī cā s, no kurā m apkā rtnē bija daudz vairā k dzirdams troksnis.
Domā ju, ka viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, lī dz kolonā dei 10 minū š u gā jiens, galvenā iela ir 150 metru attā lumā . Patieš ā m, viesnī cas teritorijas nav, bet 100 metru attā lumā no viesnī cas ir mež s ar pastaigu takā m un mež a avots. Neesat redzē juš i nevienu viesnī cu ar milzī gu teritoriju, un kā pē c?
Izmantojā m viesnī cas bā ru: pasū tī ju no rī ta (pirms ekskursijā m plkst. 6) un vakaros tē ju, kafiju, problē mu nebija. Kā dreiz bijā m pirtī , tur ir baseins, bet mazs, peldē t nevar, vairā k piemē rots procedū rā m. Tas rakstī ts arī viesnī cas aprakstā . Wi-Fi gan istabā , gan reģ istratū rā darbojā s nevainojami, pastā vī gi sazinā jā s ar mazbē rniem caur Skype.
Telpas tika tī rī tas katru dienu, vienī gais, kas man nepatika, ka atpū tā mies pē c procedū rā m, iegā jā m tī rī t, bija neē rti. Nebija nekā , izņ emot š ampū nu, tā pē c ņ emiet lī dzi visu nepiecieš amo (kondicionieris, balzams utt. ).
Man patika restorā ns, š efpavā rs lielisks, personā ls arī ! Bija svaigi dā rzeņ i un augļ i, smalkmaizī tes, salā ti, sulas (4 veidi), ū dens, tē ja, kafija, zupas, gaļ a, vistas, zivis. Kaimiņ i pie galda pasū tī ja vī nu, alu. Kopumā man viss patika, apmierinoš i, es negribē ju ē st papildus, lai gan mans vī rs š ajā ziņ ā ir kaprī zs. Paldies š efpavā ram un viesmī ļ iem, kas mū s apkalpoja.
Man patika ā rstē š ana, 3-4 procedū ras pirms pusdienā m, pē c pusdienā m staigā jā m. Kopumā komplektā bija iekļ autas 27 procedū ras, ar ko mums pietika. Paņ ē ma gā zes injekcijas, ogļ skā bā s un pē rļ u vannas, masā ž u, parafī nu, gā zes maisu, elektroterapiju. Vē lreiz paldies medmā sā m!
Pē c pusdienā m devā mies ekskursijā uz Nirnbergu, uz Veidenu iepirkties, nedē ļ as nogalē bijā m Prā gā , Minhenē un Š veicē . Man viss ļ oti patika. Vienī gais, ko iesaku ņ emt ekskursijas pa Lā zni, dabū jā m 2 caur Karlovi Vari, ne pā rā k ē rti, apnicis braukt kā du stundu uz Lazni. Lai gan Eurotach organizē tā s ekskursijas bija ļ oti patī kamas, paldies gidam Vladam.
Tas ī sumā ! Nā kamgad plā nojam atkal atgriezties Lā znē !
аватар Tagomagi
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kariete ir pie ieejas. Lī gavainis pē c procedū rā m vienmē r ir "formā ". Maltī tes ir kā "karaliskā s vakariņ as". … Tomēr ▾ Kariete ir pie ieejas. Lī gavainis pē c procedū rā m vienmē r ir "formā ".
Maltī tes ir kā "karaliskā s vakariņ as".
Медовый месяц
аватар sergejlazne
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kluss. Mierī gi. omulī gi. Neviens neiejaucas. Darbinieki runā savā dzimtajā valodā . Sasveicinā ts kā gaidī ts viesis. Viņ i jū s aizvedī s, lai jū s vē lē tos atgriezties vē lreiz un vairā k nekā vienu reizi. Virtuve ir kā mā jā s, ko mamma gatavo. … Tomēr ▾ Kluss. Mierī gi. omulī gi. Neviens neiejaucas. Darbinieki runā savā dzimtajā valodā . Sasveicinā ts kā gaidī ts viesis. Viņ i jū s aizvedī s, lai jū s vē lē tos atgriezties vē lreiz un vairā k nekā vienu reizi. Virtuve ir kā mā jā s, ko mamma gatavo. Bē rni priecā jas kopā ar pieauguš ajiem, pieauguš ie ir laimī gi kā bē rni. Pā rsteigts. Č ehijā esmu bijis ne reizi vien, bet š eit sajutu, ka Č ehijā visur vē l neesmu bijis.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий "Вестенд" находится 5 минутах пешком от главной колоннады, на тихом месте, по дороге от центра к Лесному источнику. Полная реконструкция корпуса была произведена в 1991 - 1992 годах. Размещение с животными: платно. На первом этаже санаторий предлагает комплексный лечебный центр, где предлагается специалистами курортное лечение, педиатрия, урология, физиотерапевт и пластический хирург. Также предлагается новый метод лечения заболеваний сосудистой системы на основе электролечения.

Viesnīcā

Бассейн и сауна: "Whirlpool" ( 4 x 2,2m ) с противотоком воды, сауна платно, солярий платно.

Telpu apraksts

Подключение к Интернету возможно только в апартаментах. Номера для курящих. Есть возможность дополнительной и детской кровати.

Istabās

ванная комната, туалет, телефон, мини-бар, холодильник, телевизор со спутниковой программой (РТР, ОРТ), сейф, фен, халаты. Кондиционирование воздуха в номерах.

Adrese 353 01 Marianske Lazne, Trebizskeho 342
FAQ