Cristal Palace 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Mūsdienīgā, pilnībā gaisa kondicionētā viesnīca Crystal Palace ****, kas atrodas Marianske Laznes centrā, durvis vēra 1996. gadā. pēc visaptverošas rekonstrukcijas vecajā viesnīcā ar tādu pašu nosaukumu.Vairāk →
аватар AlinAgorka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no Č ehijas, tur atpū tā mies kopā ar vī ru viesnī cā Cristal Palace 4 *. Laba viesnī ca, pilsē tas centrā , netā lu no pilsē tas parka, ļ oti jauka, iekš ā un ā rā . Apmetā mies divvietī gā istabā ar guļ amistabu un dzī vojamo istabu. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Č ehijas, tur atpū tā mies kopā ar vī ru viesnī cā Cristal Palace 4 *. Laba viesnī ca, pilsē tas centrā , netā lu no pilsē tas parka, ļ oti jauka, iekš ā un ā rā . Apmetā mies divvietī gā istabā ar guļ amistabu un dzī vojamo istabu. Gulta bija grezna, vienkā rš i milzī ga, ē rta, ar ī paš u ā rstniecisko matraci. Es biež i strā dā ju pie datora pat atvaļ inā jumā , un istabā bija internets, kas bija ļ oti patī kami. Viņ i baro trī s reizes dienā , mē s parasti ē dā m viesnī cas restorā nā , pā ris reizes vienkā rš i pasū tī jā m uz istabu rī t. Man patī k bufete, un mans vī rs ir pā rliecinā ts veģ etā rietis, un ir lieliski, ka ē dienkartē bija arī veģ etā rie ē dieni. Mē s ļ oti biež i gā jā m uz baseinu, tas ir mazs, bet mā jī gs. Apmeklē jā m arī pirti. Atbrī vo stresu un atslā bina, tieš i tas, kas nepiecieš ams atvaļ inā jumā .
аватар Rita1813
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju ar vī ru 2010. gada maijā . Mē s dzī vojā m 4 stā vā . Ieradā mies vē lu vakarā un bijā m patī kami pā rsteigti, ka reģ istratū rā mums bija sagatavots liels š ķ ī vis ar aukstajā m uzkodā m, kamē r viņ i atvainojā s, ka nav karstā . … Tomēr ▾ Ceļ oju ar vī ru 2010. gada maijā . Mē s dzī vojā m 4 stā vā . Ieradā mies vē lu vakarā un bijā m patī kami pā rsteigti, ka reģ istratū rā mums bija sagatavots liels š ķ ī vis ar aukstajā m uzkodā m, kamē r viņ i atvainojā s, ka nav karstā . Istaba ļ oti patī kama, itā ļ u stila mē beles, skaista liela vannas istaba, peldmē teļ i. Skats uz parku brī niš ķ ī gs, vakaros dzirdamas dziedoš as strū klakas. Ā rstē š ana -1 stā vā , vannas, gā zu injekcijas, elektroterapija, masā ž a u. c. . Ir arī baseins, mazs, bet ļ oti patī kams. Ē dinā š ana vairā kos restorā nos, bufetes tipa brokastis un vakariņ as, pusdienas restorā nā ar ē dienkarti (izvē le no 2-3 iespē jā m). Mums nav sū dzī bu par apkalpoš anu un tī rī š anu. Medicī nas palā tas mā siņ as ir ļ oti laipnas un patī kamas.
Pati pilsē tiņ a atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu - omulī gi, mierī gi, skaisti. Karlovi Varos ir daudz cilvē ku – atpū tnieku un tū ristu pū ļ i, tač u š eit valda miers un klusums, var lieliski atpū sties no pilsē tas burzmas. Izbraucā m vairā kas ekskursijas, ī paš i patika Nirnberga, divas reizes bijā m uz restorā nu klintī , kur lieliski ē dieni un brī niš ķ ī gs alus. brauca arī uz Vā ciju iepirkties.
Ar lielu prieku atceramies, sapņ ojam aizbraukt vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный, полностью кондиционированный Отель Кристалл Палас****, находится в центре города Марианские Лазни, открыл свои двери в 1996г. после комплексной реконструкции старого одноименного отеля.

Viesnīcā

ресторан, кафе, бар, бассейн, сауна, солярий и джакузи, Wellness-центр, стирка и глажка белья, услуги по организации банкетов и раутов, общеоздоровительные процедуры, wellness процедуры для красоты и здоровья, целый ряд услуг для любителей гольфа и лыжников

Tīmekļa vietne: Cristal Palace
FAQ