Pacifik Health Spa Ensana 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Grandhotel "Pacific", kas celta 1905. gadā, ir pilsētas galvenās ielas dominējošā iezīme. Pilnīga renovācija tika veikta 2005. gadā. Visas medicīniskās procedūras tiek veiktas sanatorijas ēkā. Minerālavots "Mežs" ir izstādīts tieši sanatorijas foajē.Vairāk →
аватар madamtvk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru dzī vojam š ajā viesnī cā jau 5. gadu. Pirms tam 1 reizi atpū tā mies Westend Hotel. Iespaids bija labs, tač u viesnī cā Pacific ā rstniecī bas bā ze ir lielā ka un atrodas tuvā k Kollonadai, un tā kā stundu pirms ē š anas gā jā m un skrē jā m starp procedū rā m, lai iedzertu ū deni, arī tas nospē lē ja savu lomu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru dzī vojam š ajā viesnī cā jau 5. gadu. Pirms tam 1 reizi atpū tā mies Westend Hotel. Iespaids bija labs, tač u viesnī cā Pacific ā rstniecī bas bā ze ir lielā ka un atrodas tuvā k Kollonadai, un tā kā stundu pirms ē š anas gā jā m un skrē jā m starp procedū rā m, lai iedzertu ū deni, arī tas nospē lē ja savu lomu. Mē s nevē lamies mainī t š o viesnī cu pret citu, lai gan š ajā periodā esam apskatī juš i visas pā rē jā s mū s interesē još ā s viesnī cas.
Ā rstē š ana. Mī ļ ā . personā ls uzmanī gs, atsaucī gs, vienmē r pē c Jū su pieprasī juma pā rcels procedū ru uz citu laiku, protams, ja bū s tā da iespē ja. Daž kā rt pat piezvanī s uz numuru un piedā vā s ierasties uz procedū ru agrā k, jo. viņ iem ir vieta grafikā . Kompleksā ir 24 procedū ras nedē ļ ā , sestdien tiek veiktas tikai minerā lvannas un sausā s ogļ skā bā s vannas.
Iesakā m noteikti ņ emt minerā lvannas (ne vairā k kā.3 nedē ļ ā , sausā s ogļ skā bā s vannas - katru dienu, gā zes injekcijas - katru otro dienu (iepriekš padomā jiet par injekciju vietā m, varat mugurā , ceļ os, potī tē s - injekcijas ir sā pī gi, bet sā pes pā riet ā tri), dubļ u aplikā cijas (ja nav kontrindikā ciju) Iesaku arī parafī nu (pasū tī t rokas un elkoņ us uzreiz) - nav ierobež ojumu, vī rieš iem prostatas ultraskaņ a - katru dienu, sievietē m - limfoven ( ne vairā k kā.3 nedē ļ ā ). , jo š ī ir viesnī cas vā jā kā vieta (tā pat kā jebkura cita) - masā ž a ar izģ ē rbš anos-pā rģ ē rbš anos ilgst 20 minū tes un uzreiz seko nā kamais pacients.
Restorā ns. Ē diens daudzveidī gs, izvē le liela. Mē s vienmē r uzņ emam pilnu pansiju. Brokastis un vakariņ as – bufete. Pusdienas - salā ti, uzkodas, zupa - bufete, karstā s - pasū tiet no mini ē dienkartes. Pusdienā s un vakariņ ā s - dzē rieni, ja vē laties pasū tī t par maksu (tā pat kā citā s viesnī cā s).
Viesnī cā ir peldbaseins un sauna.
Ļ oti ē rti - viesnī ca atstā j "Mež a avotu". Ja jū s patieš ā m nevarat skriet starp procedū rā m uz kolonā di, varat dzert ū deni no š ī avota (tas ir neitrā ls).
Mī nuss - internets ir maksas, bet tā ir visā s Marienbad grupas viesnī cā s.
Ja ir kā di jautā jumi, atbildē š u.
аватар novoseletsky
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba un ē rta viesnī ca. Personā ls laipns un atsaucī gs. Telpas ir tī ras. Virtuve ir lieliska. Atpū ta Jaunajā gadā un bija ļ oti apmierinā ta. … Tomēr ▾ Ļ oti laba un ē rta viesnī ca. Personā ls laipns un atsaucī gs. Telpas ir tī ras. Virtuve ir lieliska. Atpū ta Jaunajā gadā un bija ļ oti apmierinā ta.


iemiesojums ln_guseva
Medicīniskā bāze, procedūru skaits
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Грандотель "Пацифик", построенный в 1905г., является доминантой главной улицы города. Полная реконструкция была проведена в 2005г. Все лечебные процедуры осуществляются в корпусе санатория. Минеральный источник "Лесной" выведен прямо в фойе санатория.

Atrašanās vieta На пересечение двух главных улиц, рядом с центральным парком, 3 мин от источников.
Viesnīcā

Закрытый бассейн (14х8м) с массажным душем и вихревыми течениями, тропическим душем и сауной, санарий. Ресторан Соната, Клубный ресторан, лобби-бар. Салон капитана Джеймса Кука (конференц-зал). Солярий платно, парикмахерская, косметический салон, педикюр, маникюр, лазерный центр Асклепион.

Telpu apraksts

Возможно поставить дополнительную кровать, детская кровать по запросу. Есть номера для курящих. Размещение с домашними животными платно.

Istabās

ванная или душевая комната, туалет, телевизор со спутниковыми программами (российские программы РТР, ОРТ), телефон, фен, сейф, мини-бар, радио, халат, подключение к Интернету.

Adrese Mírové náměstí 84, 353 48 Mariánské Lázně, Czech Republic
Tālruņi: +420 354 651 300
Tīmekļa vietne: Pacifik Health Spa Ensana
FAQ