Mandali Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№21 viesnīcas reitingā Protaras
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas divu minūšu gājiena attālumā no Sunrise Beach Protaras. Tā piedāvā restorānu un bāru, pieaugušo un bērnu baseinus, trenažieru zāli. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2017. gadā. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар tcj
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ā tri iekā rtojā s, uzreiz iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, ē dienu daudzveidī ba nav liela, bet viss ļ oti garš ī gs, augļ i daž ā di, bet visi "ozoli", iepriecinā ja tikai arbū zs un vī nogas, tā pē c pirka augļ i lielveikalā , numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, numuriņ i labi , smilš aina pludmale, jū ra lieliska, pā ris minū š u gā jiens lī dz jū rai, viss ir super, paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s, uzreiz iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, ē dienu daudzveidī ba nav liela, bet viss ļ oti garš ī gs, augļ i daž ā di, bet visi "ozoli", iepriecinā ja tikai arbū zs un vī nogas, tā pē c pirka augļ i lielveikalā , numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, numuriņ i labi , smilš aina pludmale, jū ra lieliska, pā ris minū š u gā jiens lī dz jū rai, viss ir super, paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos. Viesnī cu var likt cietu č etrinieku.
аватар _165629
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Esiet piesardzī gs, reģ istrē joties. Mums treš ajā stā vā istabā bija skudras! Viņ i rā poja visur, pat pa gultu. Viņ i katru reizi atteicā s kustē ties. RUNĀ JUSI NEDĒ Ļ U! solī ts rī t, rī t. Istaba ar skatu uz ceļ u, katru nakti pulksten vienos izkrauj miskastes gulē t neiespē jami. … Tomēr ▾ Esiet piesardzī gs, reģ istrē joties. Mums treš ajā stā vā istabā bija skudras! Viņ i rā poja visur, pat pa gultu. Viņ i katru reizi atteicā s kustē ties. RUNĀ JUSI NEDĒ Ļ U! solī ts rī t, rī t. Istaba ar skatu uz ceļ u, katru nakti pulksten vienos izkrauj miskastes gulē t neiespē jami.
Вид из номера
аватар olga_rus07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss piemē rots 3* viesnī cai. Personā ls draudzī gs, ē diens garš ī gs. Tī rī ts katru dienu, labi. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m. Viesnī ca pē c remonta, viss tī rs un jauki! Pa logu var redzē t jū ru, tieš i 3 minū tes kā jā m. … Tomēr ▾ Viss piemē rots 3* viesnī cai. Personā ls draudzī gs, ē diens garš ī gs. Tī rī ts katru dienu, labi. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m. Viesnī ca pē c remonta, viss tī rs un jauki! Pa logu var redzē t jū ru, tieš i 3 minū tes kā jā m. Vienī gais mī nuss bija istabiņ a ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas atkritumu izgā ztuvi. Sā kumā viņ i bija apbē dinā ti, bet tad, ja paskatā s pa kreisi, tad skats uz jū ru)) un atkritumu izgā ztuve ir tī ra un nesmarž o. Nebū tu slikti Mandali viesnī cas vadī tā jiem vienoties ar pretī esoš ā s viesnī cas vadī tā jiem, pā rcelt to! ! Un tad viss bū s lieliski!
Вид из номера левее. 1 этаж. Номер 105. Мясо на ужин. Бассейн на улице. Ещё есть внутри отеля бассейн, хамам, тренажерный зал и spa. Холл Ужин. Цветная капуста, свинина и салат из капусты. Мясо, кура. Гарнир
аватар moyo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Remonts ir labā ks nekā mā jā s, skats no istabas super, ē diens diezgan kā rtī bā , izņ emot to, ka tu esi smadzenes saraustī ts vai dzī vojis š eit 3 ​ ​ mē neš us. Personā ls ir pieklā jī gs, mierī gs un ā trs. … Tomēr ▾ Remonts ir labā ks nekā mā jā s, skats no istabas super, ē diens diezgan kā rtī bā , izņ emot to, ka tu esi smadzenes saraustī ts vai dzī vojis š eit 3 ​ ​ mē neš us.
Personā ls ir pieklā jī gs, mierī gs un ā trs.
Baseins uz ielas ir populā rs, ir arī otrs nedaudz zemā k -1 stā vā - cik saprotu konsekventi tukš s. Lī dz jū rai 200 metri pa taisno, lī dz veikalam 20 pā ri ceļ am (vai turpat pie viesnī cas ir cits, nedaudz dā rgā ks).
Vakariņ ā s bez dzē rieniem - labi, pā ris reizes dabū ju 3 eiro kokteili. Bet viņ iem ir auksti, un kakls uzreiz kļ ū st auksts, tā pē c es to neizmantoju ļ aunprā tī gi.
аватар irinsuzi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca Troika, pē c remonta. Pa logiem paveras skats uz miskasti un mū zikas š ovu, kas katru dienu lī dz 22.00 tā lumā , bet dzirdamas gaudas un lauku ceļ š , pa kuru traucas maš ī nas. . . Viesnī cas numuros ir vā jš apgaismojums. Ē dienus brokastī s vā ra, vakariņ ā s cep mī klā utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca Troika, pē c remonta. Pa logiem paveras skats uz miskasti un mū zikas š ovu, kas katru dienu lī dz 22.00 tā lumā , bet dzirdamas gaudas un lauku ceļ š , pa kuru traucas maš ī nas. . .
Viesnī cas numuros ir vā jš apgaismojums. Ē dienus brokastī s vā ra, vakariņ ā s cep mī klā utt. , saldumi un deserti ž eleja un krē juma pildī ti cepumi š odien kū ka, rī t kū ciņ as un ž eleja atseviš ķ i, pā ris reizes pasniedz nesaldē tus, desiņ as un desiņ as no plastilī na ļ oti slikta kvalitā te, bē rnu ē dienkarte ))) dziesma-vistas burgeri, citu dienu panē ti zivju nū jiņ as, š o galī gi nevar dot bē rniem, ē du grē mas kociņ u, tas bija briesmī gi, augļ i bija puszaļ as aprikozes un plū mes, ā boli un nedaudz arbū za. Izgrā bj ciemu š ķ ī vjus ē st, riņ ķ o un vienkā rš i traucē gan brokastī s, gan vakariņ ā s iekost un papļ ā pā t, lai gan vietas pietiek visiem. Vakariņ ā s tas ir nieks - nav ū dens, sulas un tē ja, kafija, savu nevar ņ emt lī dzi, bet jā pē rk pie viņ iem pie bā ra, kur tas ir redzams Vidusjū ras valstī s, kur karstā laikā ir paaugstinā ts dehidratā cijas risks, jū s nevarat ienest savs ū dens tirgus priekš ā un dzer, bet viņ iem nav, ū deni istabā s nelaiž , tī ra. . . atstā j ko vē lē ties. Jā , un mē s arī skatī jā mies, kā no rī ta mazgā baseinu ar otu, sū c ū deni no baseina, apber balto apmali un ū dens plū st atpakaļ baseinā - vienkā rš i burvī gi!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в двух минутах ходьбы от пляжа Sunrise Beach в городе Протарас. К услугам гостей ресторан и бар, взрослый и детский бассейны, тренажёрный зал. Отель полностью отремонтирован в 2017 году. Подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км до города Айя-Напа, до международного аэропорта Ларнаки — 45 км.
Pludmales apraksts Пляж в двух минутах ходьбы от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Супермаркет (07:45- 23:00), круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • tenisa korti  FREE 
Telpu apraksts

Номера Standard, Family, Economy, Suites​.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, мини-холодильник, сейф (платно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), принадлежности для приготовления чая/кофе, балкон, утюг (по запросу).

Adrese Lefkollas 13, 5310, Protaras, Кипр
Tālruņi: Тел.: (+357) 23 814 100 Факс: (+357) 23 833 167
Tīmekļa vietne: Mandali Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.