Sunrise Beach Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Protaras
8.9 Numurs
9.0 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kipras dienvidaustrumu krastā, starp gleznainiem dārziem, smilšu pludmalē.Vairāk →
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ekskursija tika pirkta kā pakete no TUI ar lidojumu no Windrose Airlines. Izbraukš ana no Borispoles plkst. 8.15. Viss notiek laikā , bez kavē š anā s un problē mā m. Lidojums ir nedaudz mazā ks par 3 stundā m. No lidostas apmē ram stundu braucā m ar ē rtu busiņ u. … Tomēr ▾ Ekskursija tika pirkta kā pakete no TUI ar lidojumu no Windrose Airlines. Izbraukš ana no Borispoles plkst. 8.15. Viss notiek laikā , bez kavē š anā s un problē mā m. Lidojums ir nedaudz mazā ks par 3 stundā m. No lidostas apmē ram stundu braucā m ar ē rtu busiņ u.

Satikā s viesnī cā ar aukstu svaigu apelsī nu sulu. Pē c pusstundas bijā m apsē duš ies. Reģ istratū rā nerunā krieviski. Bet mums tas nav "nav problē mu".

Vestibils nav izsmalcinā ts, moderns un ļ oti tī rs.

Istaba plaš a, gaiš a, ar sā nu skatu uz jū ru.

Un seifs ir pilnī gi bez maksas! Ir viss nepiecieš amais, pat iekā rta drē bju ž ā vē š anai uz balkona. Maz rozetes un vajag eiro adapterus - pirka tirgū par 2 eiro. Pā rsteidza dī vainais kontaktligzdu izvietojums, tē jkanna bija jā vā ra uz naktsgaldiņ a. Vai nu celtnieki ir rocī gi (piedodiet), vai projektē tā js ir gudrs! : )))

Numurā tiek nodroš inā ta viena pudele ū dens tikai reģ istrē š anā s laikā . Tī rī š ana ir ideā la.

Ē dinā š ana notika FB - pilna pansija (brokastis, pusdienas, vakariņ as).
Visi dzē rieni par maksu, pat ū dens.

Ē diens bija garš ī gs, bagā tī gs un bagā tī gs. Viss ir svaigs. Brokastis un vakariņ as ir lieliskas! Vakariņ as noteikti nebija vajadzī gas. Turklā t tas ir ē dienkartē , ir daudz ē dienu un augļ u vai desertu par maksu, kā arī dzē rienus. Vakariņ as ar dzī vo mū ziku ar skatu uz jū ru, romantiskā vidē , ar skaistu galdu klā jumu un perfektu apkalpoš anu. Viesmī ļ i savu darbu dara nevainojami, pā ri visam uzslavas, viss tī ri, ā tri un labi saskaņ oti.

WI-FI ir lielisks telpā un visā . Viesnī cas lielā kais pluss - istabai ir rezervē ti sauļ oš anā s krē sli un lietussargs! Pludmales dvieļ i ir lieli, ar "kapucē m", lai nekristu uz galvas. Tuvā k vakariņ ā m pludmales puika atnes sasaluš us, mazus dvieļ us, lai atsvaidzinā tu viesu sejas. Un tad viņ i arī pasniedz augļ us. Š is ir pakalpojums! : ) Teritorija nav ī paš i liela, bet viss zaļ š un ļ oti tī rs. Galvenā jū ra - š eit tā ir, pirmā lī nija, pā ri promenā dei.
Pludmale ir paš valdī bas, tai ir "Zilais karogs 2019", sauļ oš anā s krē sls un lietussargs par 2.5 eiro dienā . Mē s savukā rt š ķ ē rsojam gā jē ju celiņ u, peldamies daudz un mazgā jamies duš ā jau viesnī cas teritorijā.

Lielā kais viesnī cas trū kums - nekā das droš ī bas! (Ikviens var nā kt no pludmales, ieiet duš ā , iet uz tualeti un peldē ties baseinā . Lai gan tualetes, atzī mē ju, vienmē r ir tī rā kā s! Viesnī cu var saukt par ģ imenes viesnī cu, Eiropas ģ imeņ u kontingents ar bē rniem un pensionā riem. Viss mē rens, mierī gs un pozitī vs. Nē "viss ir iekļ aujoš s", kas nozī mē kā rtī bu visur! Jaunieš iem bū s garlaicī gi, lai gan viņ i iziet ā rpus teritorijas un pastaigā jas, viss blakus -kafejnī cas, bā ri un veikali Vairā k par pilsē tu un ekskursijā m varat lasī t manā stā stā.

Viesnī ca attaisnoja savu cenu un mū s nepievī la.

Veiksmi visos ceļ ojumos; )
вид с балкона Пляж пляж. Голубой флаг 2019г. Отель бассейн №2 основной бассейн №1
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies kopā , gribē jā m pilnī gu atpū tu jū rā . Viesnī ca ir ļ oti laba. Svarī gi, lai jū ra bū tu blakus un krā š ņ a, tī ra, caurspī dī ga ar labu saulrietu. Man jū ra ir pirmajā vietā un, ja viss ir lī menī , tad pā rē jo uzskatu par noturē tu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies kopā , gribē jā m pilnī gu atpū tu jū rā . Viesnī ca ir ļ oti laba. Svarī gi, lai jū ra bū tu blakus un krā š ņ a, tī ra, caurspī dī ga ar labu saulrietu. Man jū ra ir pirmajā vietā un, ja viss ir lī menī , tad pā rē jo uzskatu par noturē tu. Bet š eit viesnī ca bija lieliska. Ē diens labs, standarta viesnī cas brokastis svaigas un garš ī gas, vakariņ ā s ir ko izvē lē ties un pasē dē t ā rā ar dzī vo mū ziku. Dzē rieni, kā parasti, tiek apmaksā ti. Viesnī cai patika arī tas, ka ir vietas, kur iziet ā rpus tā s teritorijas. Blakus ir veikali, restorā ni, atrakciju parks, ļ oti rosī gs. Gribu teikt, ka tik ļ oti gaidī ju pā rē jo, ka pat ja viesnī cā bū tu trū kumi, es tiem nepieš ķ irtu nekā du nozī mi. Kad pē c laika pavadī š anas skaistā pludmalē un tī rā kajā jū rā atgriež aties tī rā telpā un paē dat garš ī gas vakariņ as, prā tā nenā k nekas cits kā patī kamas domas)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sergozubr
Mē s ar sievu tur pavadī jā m savu medusmē nesi. Man ļ oti patika viesnī ca. Mums bija numurs ar skatu uz jū ru, kas bija pā rsteidzoš s! Istabas tiek uzkoptas katru dienu, arī dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Telpā viss darbojas lieliski. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r cenš as palī dzē t, kā vien var. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu tur pavadī jā m savu medusmē nesi. Man ļ oti patika viesnī ca. Mums bija numurs ar skatu uz jū ru, kas bija pā rsteidzoš s! Istabas tiek uzkoptas katru dienu, arī dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Telpā viss darbojas lieliski. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r cenš as palī dzē t, kā vien var. Brokastis vienmē r ir vienā das. bet izvē le ir milzī ga un 10 dienas nebija garlaicī gi. Vakariņ as restorā nā ir vienkā rš i pā rsteidzoš as. Nekā du ī paš u izklaidi viesnī cā neredzē jā m. Redzē ju, ka baseinā tiek organizē tas bumbu spē les, un vakaros vienmē r ir animā cija bē rniem, bet mū s ī paš i š is jautā jums neinteresē ja, tā pē c nevaru to novē rtē t. Man patika patī kamu lietu, piemē ram, auksto dvieļ u klā tbū tne pludmalē karstuma pī ķ a laikā . Arī viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - gandrī z paš ā krastmalas centrā . Apkā rt ir tik daudz kafejnī cu/bā ru/veikalu. Vienī gais, kas sabojā ja iespaidu, bija ļ oti vā jš internets visā viesnī cā . Sazinā ties caur Skype ar draugiem un radiem praktiski nebija iespē jams. . Bet citā di ļ oti iesaku viesnī cu. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, un daž as oficiantes runā arī krieviski.
аватар ivada2016
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka pludmale! Man ļ oti patika. Istaba gaiš a un plaš a, personā ls patī kams, ē diens garš ī gs, visi apstā kļ i pilnī gai atpū tai. … Tomēr ▾ Jauka pludmale! Man ļ oti patika. Istaba gaiš a un plaš a, personā ls patī kams, ē diens garš ī gs, visi apstā kļ i pilnī gai atpū tai.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neskatoties uz 4 *, š eit ir viss, ko vien var vē lē ties. Burvī ga istabiņ a ar plaš u ē rtu gultu, TV, ledusskapi, tē jas komplektu, traku skatu uz jū ru, halā tu un č ī bā m utt. Ļ oti jauka smilš aina pludmale, plaš a ar patī kamu ieeju tirkī za maģ iskajā Kipras jū rā . … Tomēr ▾ Neskatoties uz 4 *, š eit ir viss, ko vien var vē lē ties. Burvī ga istabiņ a ar plaš u ē rtu gultu, TV, ledusskapi, tē jas komplektu, traku skatu uz jū ru, halā tu un č ī bā m utt. Ļ oti jauka smilš aina pludmale, plaš a ar patī kamu ieeju tirkī za maģ iskajā Kipras jū rā . Garš ī gs ē diens pat brokastī s, gardē ž u ē dieni vakariņ ā s. Uzmanī gs patī kams personā ls, sā kot no reģ istratū ras, beidzot ar istabenē m. Mē s vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар festfm
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Sunrise Beach 4 * viesnī ca tika iekļ auta Sanktpē terburgas tū risma aģ entū ras Kolibri ceļ ojumu paketē . Kad ieradā mies, mums bija transfē rs no lidostas uz viesnī cu, mū s atveda un bez kavē š anā s iekā rtoja. 2. Man patika viss viesnī cā , kopumā . … Tomēr ▾ 1. Sunrise Beach 4 * viesnī ca tika iekļ auta Sanktpē terburgas tū risma aģ entū ras Kolibri ceļ ojumu paketē . Kad ieradā mies, mums bija transfē rs no lidostas uz viesnī cu, mū s atveda un bez kavē š anā s iekā rtoja.
2. Man patika viss viesnī cā , kopumā . Ī paš i atraš anā s vieta. Tā atrodas Protaras kū rorta centrā , tieš i pludmalē . Mums pat nebija jā ņ em maksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē , mē s izmantojā m viesnī cas bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, vienkā rš i novietojā m tos zā lienā , un bijā m desmit soļ us no jū ras. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta, visa apstā dī ta ar puķ ē m, tā pē c bija ļ oti patī kami tur atrasties.
3. Istaba bija nedaudz pieticī ga tā dā ziņ ā , ka tā bija diezgan vienkā rš i iekā rtota, bez dizaina volā niem. Bet man tas ir vē l labā k, pieticī ba un vienkā rš ī ba rada garš u, manuprā t) Turklā t istabā bija viss nepiecieš amais: gan gaisa kondicionieris, gan fē ns, tā pē c mē s iekā rtojā mies diezgan ē rti. No loga, starp citu, skats uz jū ru (atkal pluss par vietu).
4. Apkalpoš ana viesnī cā ir č etru zvaigž ņ u cienī ga, nav par ko sū dzē ties. Tī rī š ana veikta regulā ri, arī dvieļ i mainī ti laicī gi. Kas attiecas uz pā rtiku, mums bija iekļ autas brokastis - tā s ir ļ oti garš ī gas, mums ī paš i patika kruasā ni))) Un mē s pusdienojā m un vakariņ ojā m daž reiz viesnī cas restorā nā un daž reiz tuvē jos restorā nos. Starp citu, viesnī cas restorā nā vairā kas reizes tika rī koti grieķ u vakari ar tautas virtuvi un dejā m. Kipras virtuvē , protams, galvenokā rt ir zivis. Pilnī gi pā rsteidzoš s ē diens, piemē ram, zivs meze - laizī si pirkstus.
5. Par viesnī cu nav sū dzī bu, palika tikai patī kami iespaidi)))
Греческий вечр в ресторане Пляж рядом с отелем
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba ģ imenes viesnī ca 4 * 1. lī nijā Protaras centrā . Vidē jais ē diens. Labi cipari. Aktī vā ģ imenes un bē rnu animā cija. Kopē ja teritorija ar Sunrise Beach 4 *, bet pā rtikas nodaļ a. Jauka pludmale un maiga ieeja jū rā . … Tomēr ▾ Laba ģ imenes viesnī ca 4 * 1. lī nijā Protaras centrā . Vidē jais ē diens. Labi cipari. Aktī vā ģ imenes un bē rnu animā cija. Kopē ja teritorija ar Sunrise Beach 4 *, bet pā rtikas nodaļ a. Jauka pludmale un maiga ieeja jū rā . Kū rorta centrā ir kur izbraukt ā rpus teritorijas, daudz bā ru, restorā nu, kafejnī cu. Pastaigu taka gar pludmali. Ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Svelta_k
Izcila viesnī ca - dos koeficientu kā diem pieciniekiem. Ideā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Atrodas pirmajā lī nijā pilsē tas centrā , skaista, zaļ a zona, 2 peldbaseini (viens bē rniem) un 1 iekš telpu apsildā ms. Tenisa un skvoš a korti. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca - dos koeficientu kā diem pieciniekiem. Ideā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Atrodas pirmajā lī nijā pilsē tas centrā , skaista, zaļ a zona, 2 peldbaseini (viens bē rniem) un 1 iekš telpu apsildā ms. Tenisa un skvoš a korti. SPA salons un trenaž ieru zā le atrodas Sunrise Pearl Hotel & Spa 5 * (bez maksas). Numurā ir seifs, tē jkanna (tē ja, kafija), ū dens un augļ i (reģ istrē joties) bez maksas. Viesnī cā ir draudzī gs personā ls, ir krieviski runā još s. Viesnī cā ir 5 restorā ni (ir japā ņ u un grieķ u) ar terasē m, kur vakaros var ieturē t gardas vakariņ as dzī vā s mū zikas pavadī bā un labi pavadī t vakaru. Ē dinā š ana vai puspansija, laba ē dienu izvē le (katrs atrod kaut ko pē c savas gaumes), viss svaigs. Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā un numuros. Pludmale ir smilš aina, sauļ oš anā s krē sli atpū tniekiem ir rezervē ti uz visu uzturē š anā s laiku, dvieļ i un saulessargi ir bez maksas. Piemē rots visu kategoriju tū ristiem, kuri vē las atpū sties ē rtā vidē .
Standard Suite с панорамными окнами Suite Пляж Sunrise Beach Hotel 4* Вид из номера на территорию Sunrise Beach Hotel 4* Кафе
аватар Liana370
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sunrise Beach Protaras Kipra (Sunrise Beach Protaras, Kipra) Atpū tā mies 2011. gada jū nijā . Braucā m ar labu garastā vokli, bet lidostā sā ka to sabojā t. Pasū tī jā m automaš ī nu operatoram Biblio Globus, nevis autobusu uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Sunrise Beach Protaras Kipra (Sunrise Beach Protaras, Kipra)

Atpū tā mies 2011. gada jū nijā . Braucā m ar labu garastā vokli, bet lidostā sā ka to sabojā t.
Pasū tī jā m automaš ī nu operatoram Biblio Globus, nevis autobusu uz viesnī cu. Tā kā ceļ ojā m ar mazu bē rnu 1 gadu 4 mē neš us, un tas nemaz nevilinā ja visus vest uz viesnī cā m karstumā . Pie Globe letes meitene zvanī ja š oferim, viņ š teica, ka ir sastrē gumā un bū s pē c stundas. Viņ a, protams, jautā ja, kā pē c viņ š nebrī dinā ja, bet atbilde mums palika noslē pums. Mū s aizsū tī ja uz uzgaidā mo telpu un apsolī ja pagaidā m atrast jaunu taksi. Pē c 20 minū tē m viņ i tikai atrada viņ u un nosū tī ja mū s.
Nu nebijā m ī paš i satraukti un cerē jā m uz labu atpū tu.
Ierodoties viesnī cā š oferis mū s izkravā ja un aizbrauca, neviens neizgā ja no viesnī cas, lai palī dzē tu atnest mū su bagā ž u, un mums bija 2 lieli koferi, 3 somas, rati.
Trī s pieauguš ie un bē rns ir pieklā jī ga bagā ž a, neskatoties uz to, ka bē rns bija noguris no ceļ a un jau karā jā s pie viena no pieauguš ajiem, respektī vi, 2 rokas jau aizņ emtas, neko nevar nest.
Vispā r kaut kā aizvilkā m lī dz reģ istratū rai. Š is bija pirmais zvans...
Mums iedeva istabu, pā rliecinā jā m, ka tā ir brī niš ķ ī ga. Uzreiz atzī mē ju, ka pasū tī jā m Family Suite ar skatu uz jū ru un iekš ē jo starpsienu, 2 divguļ amajā m gultā m un vienu king size gultu, viņ a atteicā s no gultiņ as Maskavā , sakot, ka bē rns guļ tikai pie manis. Starpsienu vajadzē tu sadalī t istabu pa biedriem, izrā dā s, it kā.2 istabas un neviens nevienam netraucē . Tas ir vienī gais iemesls, kā pē c mē s devā mies uz š o viesnī cu š ā da veida numuru dē ļ un par to samaksā jā m lielu naudu. Ieejam istabā un skatā mies, nav starpsienu, king size gulta un pusotra gulta, stū rī ir netī ra manē ž a bē rnam, kur viņ am it kā vajadzē tu gulē t. Tas vē l nav viss, atveram aizkaru sā nu sienā un redzam...CELTNIECĪ BA!
NEVIENS aģ entū rā nebrī dinā ja par celtniecī bu viesnī cā (kas, starp citu, sā kas 7:00)! Dodamies uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu. Mums saka, ka tieš i š ā du istabu viņ i uzskata arī par uzvā rda svī tu, klajiem meliem! Viņ u vietnē to sauc par ģ imenes pusi. Kad viņ i sā ka skaļ i lamā ties, viņ i pē kš ņ i zaudē ja atmiņ u un pā rstā ja saprast krievu valodu, lai gan viņ i bija sapratuš i agrā k. Viņ i teica, piezvaniet savam operatoram, lai viņ š to izdomā . Viņ i zvanī ja, teica, ka izdomā s, viņ i atzvanī ja un teica to paš u, ka š is ir ģ imenes numurs. Kad sakā m, ka iesū dzē sim tiesā , jo viņ u mā jaslapā š ie skaitļ i atš ķ iras pē c cenas un pieklā jī gi. Viņ i saka, ka palī dzē s, kā vien varē s. Mē s ieradā mies pirmdien. Pē c kā da laika izrā dā s, ka visas telpas ir aizņ emtas un tā das kā gribam atbrī vot tikai treš dien. Lai tā bū tu, viņ i darī s mums labu un nodroš inā s to, tiklī dz tas tiks atbrī vots.
Jautā jot par starpī bas atmaksu, atbilde, ka viņ iem maksā tikpat...Paš ā viesnī cas mā jaslapā rezervā cijas pieprasī jumā ir norā dī ta cenas starpī ba!
Ar to mū su vā vuļ oš ana nebeidzas.
Pasū tī jā m pilnu pansiju, jo ar mazu bē rnu negribē jā s klaiņ ot un meklē t, kur paē st, bija paredzē tas tikai pludmales brī vdienas.
Pusdienā s restorā ns piedā vā ja ē dienkarti pē c jū su izvē les. Pē c nedē ļ as uzzinā jā m, ka mums bija paredzē ts deserts, bet ē dienkarte, ko viņ i dod, nav norā dī ta un viņ i paš i to nesaka. To uzzinā ju tī ri nejauš i, pasū tot saldē jumu, un tad prasī ju par to rē ķ inu, uz ko viesmī lis man jautā ja, kā pē c vē lies maksā t pilnu pansiju, saldē jums vai augļ i tavā ē dienkartē ir iekļ auti bez maksas....
Turklā t pasniedza ļ oti ilgi, vienu ē dienu gaidī ja 40 minū tes, lai gan norma ir 20-25, un mums vajag ē st 2 posmos, vispirms vecā ki ē d, es noliku bē rnu gulē t, viņ i nā k. , pasē di ar viņ u, es eju ē st.
Daž reiz viņ i gandrī z neiederas visā s viņ u pusdienā s no pusvieniem lī dz 3! Tā lā k "labā k" ...reiz viņ i vienkā rš i pazaudē ja manu pasū tī jumu un pē c 40 minū š u gaidī š anas viņ i atnā ca un jautā ja, ko es sē ž u, ko es gaidu ...Nā kamajā dienā mē s ar mammu veicā m pasū tī jumu, pasū tī jā m uzreiz saldē jums un tad viss pā rē jais...Pē c 20 minū tē m mē s saņ ē mā m saldē jumu, viņ i to neatveda un pē c 30 arī...Pienā ca viesmī lis un jautā ja vai esam pasū tī juš i! ! ! ! Mē s teicā m jā jū su priekš niekam un izdarī jā m (viņ š jau sē dē ja ar saviem kiprieš iem, ī paš niekiem un viņ u radiniekiem pie galda un koš ļ ā ja, lai gan viņ i visi ieradā s vē lā k nekā mē s). Es piegā ju pie viņ a un jautā ju, kur ir pasū tī jums, viņ š pamā ja, ka ir iedevis un turpinā ja koš ļ ā t. Rezultā tā izrā dī jā s, ka otro dienu pē c kā rtas viņ i pazaudē ja mū su pasū tī jumu! Vā rdu sakot, mē s neizturē jā m tā das rupjī bas un devā mies sū dzē ties par uzņ emš anu. Pē c tam š is priekš nieks mums netuvojā s lī dz paš ai izbraukš anai un apkalpoja mū s gaismas ā trumā ! Bet par to vajadzē ja sū dzē ties un sabojā t visiem svē tkus.
Tas vē l nav viss. Priekš pē dē jā dienā manai mammai bija dzimš anas diena un mē s devā mies uz restorā nu viesnī cā ē st jū ras velš u ē dienkarti. Pasū tā m divas pī les un vienu zivi. Viņ i atnes…. 1 pī le, 1 vista un 1 cū kgaļ a… . Godī gi sakot, man nebija spē ka zvē rē t, viņ i atstā ja vistu un lū dza tikai aizstā t cū kgaļ u ar zivī m, lai gan man joprojā m bija jā gaida vismaz pusstunda ...
Kopumā viesnī ca ir tikai negatī va, lai neteiktu vairā k iespaidu!
Gar pludmali. Jū ra un smiltis ir lieliskas. BET! Vietē jie iedzī votā ji visu sabojā , nevar iet uz piekrasti ar bē rnu spē lē ties smiltī s. Iemesls ir tas, ka visi jaunieš i nostā jas viengabalainā rindā (viens pā ris beidzas, otrs stā v pusmetru vē lā k) un spē lē bumbu, raketes un sit ne tikai mazā s plastmasas bumbiņ as, bet arī lielā s tenisa bumbiņ as ar visiem dopings. Tu stā vi piesedzot bē rnu ar muguru, bumbiņ as regulā ri lido tev virsū , uz ko saka piedod un pē c tam izgrauž.
Jū s viņ iem kulturā li norā dā t angļ u valodā , ka viņ i saka, ka jū s no š ejienes nebrauktu, mē s atbraucā m agrā k, ir bē rns, viņ i pagriež dupļ us un turpina spē lē t ...
Brī vdienā s vietē jo iedzī votā ju pieplū duma dē ļ uz pludmali ar bē rnu nemaz nevar doties. Bet viņ i nevilcinā s uzkā pt viesnī cas teritorijā , nolaisties uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, iekā pt tualetē un baseinā . Apsardzes nav, neviens neskatā s. Jū s sakā t zē nam, kurš izsniedz dvieļ us, ka mē s nevaram aiziet, mē s baidā mies atstā t lietas. Viņ š zvē r, ka viņ am nav pietiekami daudz laika. Savā m acī m redzē ju, kā jaunieš u bariņ š gā ja pa pludmales celiņ u, tad uzkā pa viesnī cas teritorijā , no tukš a solā rija paņ ē ma matraci (daudzi atstā j uz nakti, neņ em lī dzi. istaba) un devā s tā lā k. Turklā t viņ i jau vilka lielu piepū š amo riņ ķ i ​ ​....
Attiecī bā uz Bibilo-Globus mē s lidojā m ar rī ta lidojumu, tā pē c viņ i mū s savā ca naktī . Pē c ieraš anā s viņ i teica, ka sagaidī s mani pulksten 3.
30 naktī , bet pirms tam uz mū su istabu tiks atnesta vē stule, kas apstiprina laiku. Sazvanī jā mies iepriekš ē jā dienā un ieraudzī jā m Sergeju, BG pā rstā vi izbraukš anas dienā , viņ š teica jā jā š odien atvedī s. Ī sā k sakot, viņ i mums neko neatnesa. Mē s ar bē rnu (kuram bija drudzis no vidusauss iekaisuma) 3.10 jau stā vē jā m reģ istratū rā . Zvanu Sergejam, saku, ka neko neatveda, vai pē c mums atbrauks maš ī na? Viņ š atbild: jā , jā , viņ š nā k, neuztraucieties, jū s nenokavē siet. Vakar zvanī ju, viesnī cā neviens klausuli necē la! Tagad tie ir meli! Reģ istratū rā vienmē r ir kā ds cilvē ks, pat ja netikā t cauri, atzvaniet pē c 5-10 minū tē m un pacels klausuli. Vienkā rš i aizmirsa vai guva vā rtus.
Rezultā tā š oferis ieradā s 4 no rī ta un teica, ka Sergejs teicis, lai mū s paņ em 4, nevis 3.30. Ī sā k sakot, viens negatī vs no operatora un Kipras.
Varbū t Kiprā ir brī niš ķ ī ga jū ra un kultū ras pieminekļ i, bet noteikti tur vairs ne pē das! Paldies par š o Sunraz Beach un Biblio Globus!
аватар DRON_69
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā juma oktobra daļ u gribē ju pavadī t kaut kur pie jū ras. Man un maniem radiem nepatī k tā lu lidot, maksimums 4-5 stundas, tā pē c virziens tika izvē lē ts iepriekš - Kipra. Oktobra sā kumā viņ i solī ja gaisu apmē ram 27-29 C, bet ū deni - 25-26 C. … Tomēr ▾ Atvaļ inā juma oktobra daļ u gribē ju pavadī t kaut kur pie jū ras. Man un maniem radiem nepatī k tā lu lidot, maksimums 4-5 stundas, tā pē c virziens tika izvē lē ts iepriekš - Kipra. Oktobra sā kumā viņ i solī ja gaisu apmē ram 27-29 C, bet ū deni - 25-26 C. Tieš i pareizi.
Apspriedusies ar draugiem un pieredzē juš iem, š oreiz par tū roperatoru kļ uva Natā lija Tū rsa.
Ar viesnī cu ir grū tā k, lielā kā daļ a atsauksmju ir labas, izvē le bija tā da, ka reiba vienkā rš i. Rezultā tā , uzklausot darba kolē ģ a un forumā pieredzē juš u cilvē ku padomus, tika izvē lē ta Sunrise Beach Hotel 4 *, kas atrodas piekrastē Protaras centrā .
Lidojums notika 06.10. 2010, bez kavē š anā s, ar Transaero Airlines. Lidojums nebija garš , tikai 3 stundas un 15 minū tes.
Ierodoties Larnakā , saņ ē mā m savu bagā ž u, pie "Natalie Tours" letes uzzinā jā m mū su autobusa numuru un devā mies iekā pt. 9.30 pē c vietē jā laika bija 23 grā di pē c Celsija. Pē c Maskavas nulle jau ir laba. Kamē r tū ristus veda uz Larnaku un Napu, tikā m lī dz Protarasai, karsti palika lī dz 28.
Viesnī cā ieradā mies 11:15. Teorē tiski viņ iem ir reģ istrē š anā s no 14-00, bet viņ i mums netraucē ja, uzreiz iedeva istabiņ u, iedeva padzerties apelsī nu (svaigi spiestu) sulu.
Reģ istratū rā pirmajā dienā dabū jā m meiteni, kura labi runā ja krieviski. Viņ a mums paskaidroja, kur atrodas, ē dinā š anas grafiku, bā ru darbu utt.
Numurs 227 ar sā nu skatu uz jū ru, diezgan plaš s, 25 metri. Divguļ amā gulta un divas vienvietī gā s gultas, divi atzveltnes krē sli, galds, kumode, 2 naktsgaldiņ i, liels spogulis, TV, kondicionieris, telefons, minibā rs. Mē beles nav vecas. Viss darbojas. Balkons. Tajā ir arī galds un divi krē sli. Č ī bas garderobē . Tiesa, peldmē teļ a nav, bet istabā s ar skatu uz jū ru redzē ju cilvē kus uz balkoniem viesnī cas peldmē teļ os.
Pludmales dvieļ us dabū jā m no ī paš a cilvē ka, un viņ š mums arī pieš ķ ī ra bezmaksas sauļ oš anā s krē slus ar lietussargu uz zā les baseina kreisajā pusē (ja skatā s uz jū ru). Pie jū ras sauļ oš anā s krē sli ir maksas. 2.5 eiro par lietussargu un 2.5 eiro par sauļ oš anā s krē slu.
Dvieļ i tiek mainī ti no rī ta, un vakarā tie tiek nodoti tikai tiem, kas aiziet nā kamajā dienā .
Ē dinā š anu paņ ē ma FB. Maksa ir tikai par visiem dzē rieniem pusdienā s un vakariņ ā s.
Viņ i barojā s ļ oti labi. Brokastu bufete, izvē le gan liela, un viss atkā rtojā s katru dienu. Kafija, tē ja, sulas bez maksas. Viesmī ļ i piedā vā kafiju lielā s kafijas kannā s, un jū s paš i gatavojat tē ju.
Š ķ iet, ka viesmī ļ u komanda ir starptautiska. Lielā kā daļ a ir kiprietes, bet bija arī gaiš matainas meitenes ar vā rdiem Ivans, Anna. Divas labi runā ja krieviski, Rita un Anna. Jā , un restorā na galvenais menedž eris saprata krievu valodu. Arī bā rmenis no Otello bā ra labi runā ja krieviski. Pā rē jie runā ja angļ u valodā . Visi visur zina angļ u valodu. Bet viņ i vienmē r mū s sveicinā ja krieviski, pat istabenes uz grī das.
Pusdienā s ē dienu izvē le no ē dienkartes (krievu valodā ). Porcijas lielas. Ja ņ em zupu, salā tus un pamatē dienu, nav reā li ē st visu. Starp citu, deserts bija iekļ auts arī pusdienā s, saldē jumā , kū kā utt. Viesmī ļ i atnesa pasū tī tos traukus, ū deni, alu, ielē ja vī nu.
Pusdienas varē ja neņ emt. Protaras ielā ik uz soļ a kafejnī cas un restorā ni, ir pat mini lielveikali, McDonalds. Vai arī viesnī cas restorā nā par naudu no tā s paš as ē dienkartes.
Vakariņ ā s arī bufete, bet konkrē tā k. Jū ras velš u salā ti, dā rzeņ i, Cē zars, cepta gaļ a, vistas gaļ a, zivis, daž ā du pagatavojumu kartupeļ i, lazanja, zaļ umi, dā rzeņ i. Tiem, kas vē las picu. Cepto gaļ u no gurniem pa gabalu nogriež pats pavā rs. No augļ iem, melnajā m un baltajā m vī nogā m, melonē m, plū mē m, ā boliem, banā niem, augļ u salā tiem. Un deserts. Daž ā das kū kas, putas, konditorejas izstrā dā jumi.
Vakariņ ā s pieņ emts ģ ē rbties parastā apģ ē rbā , vī rieš iem – kreklā , biksē s. Es neredzē ju nevienu š ortos un T-kreklos.
Pie ieejas restorā nā visus sagaida vadī tā js un, pajautā jis cilvē ku skaitu, nosē dina pie galdiņ iem. Viesmī lis nā k klā t un pieņ em jū su dzē rienu pasū tī jumu.
Dzī vā mū zika katru dienu vakariņ u laikā . Reiz bija burvis un atkal dejotā ji dejoja Kipras dejas.
Laiks bija labs. Spī dē ja saule, temperatū ra bija 27-28 grā di. Viņ i neizkā pa no ū dens 40 minū tes. Tikai vienu reizi lija lietus. Pē c pā ris stundā m mā koņ i skaidrojā s un iznā ca saule.
Jū ra ir tī ra. Pludmale un saulriets jū rā - smiltis. Dziļ ums sā kas kaut kur apmē ram 50 metrus no krasta. Ir vietas, kur peldē ties. Divsimt metru no krasta lī dz bojā m. Un tas pats numurs starp laivu piestā tnē m sā nos. Ir ū dens izklaides - izpletnis, banā ns, ū densslē poš ana, katamarā ni, laivas, ū dens motocikli.
Viesnī cas kontingentu veidoja 95% britu un vā cieš u. Attiecī ba starp tā m bija 50 pret 50. Bija daudz ģ imeņ u ar bē rniem un jau nobrieduš u cilvē ku. Krievu bija ļ oti maz. Mums var pievienoties 10-12 cilvē ki.
Visas vakara izklaides bija ā rpus viesnī cas bā ros un restorā nos uz ielas. Bet, par laimi, stikla pakeš u logi mū s izglā ba no nakts karaoke mī ļ otā ju sirdi plosoš iem saucieniem.
Ar "Natalie Tours" pā rstā vi Tatjanu tikā mies otrajā uzturē š anā s dienā . Viņ a mums jautā ja par problē mā m, kuru, par laimi, nebija, reģ istratū rā noskaidroja pā ris ikdieniš ķ us jautā jumus, piedā vā ja ekskursiju programmu. Mē s devā mies uz vienu no viņ iem Famagustā . Tā bija tuvā kā ceļ ojuma iespē ja.
Patī kami, ka neviens nekur neuzbā zā s un savus pakalpojumus neuzspieda. Ne pludmalē ar masā ž u, ne veikalos, ne uz ielas. Pat ja veikalā neko neiegā dā jā ties, pie izejas tik un tā saņ emsiet pateicī bu par piestā š anu.
Autobuss lidostā ieradā s tieš i pulksten 7 no rī ta. Termometra stabiņ š rā dī ja 21 grā du karstuma. Negribē jā s iet prom. Transaero kompā nijas lidmaš ī na mū s aizveda no vē l siltā s Kipras uz vietā m jau auksto Krieviju. Maskavā sniga ar lietu, bija 2 grā di virs nulles.
Ar lielu prieku apmeklē š u Kipru vē lreiz un iespē jams, ka tajā paš ā viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yurij815
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель находится на юго-восточном побережье Кипра, среди живописных садов, на песчаном пляже.

Atrašanās vieta 10 км от Паралимни, 70 км от аэропорта г. Ларнака.
Pludmales apraksts Бело-золотистый песок.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Рестораны: Levanda, Panorama, Reef American Grill, Marcello's (итальянский), Lemongrass Pan-Asian, Fishbone (морской), Kyklos (греческий). Бары: Othello в лобби, Reef Sports, Oasis у бассейна, Sunrise на пляже. Крытый бассейн с подогревом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Pearl Spa: сауна, парная, снежная комната, 3 подогреваемых бассейна, и др. Дайвинг-центр, 2 теннисных корта (освещение платно), клуб здоровья Aquarius.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

245 номеров: Standard Inland View Room, Standard Side Sea View Room, Standard Sea View Room, Superior Sea View Room, Family Room Side Sea View, Family Sea View Suite, Panoramic Sea View Suite, Panoramic Sea View Suite with Jacuzzi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese P.O. BOX 33043 5310 Paralimni Cyprus
Tālruņi: Tel: + 357 238 31 501
Fax: + 357 238 31 308
Tīmekļa vietne: Sunrise Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.