Kokkinos Boutique Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.610
№2 viesnīcas reitingā Protaras
9.6 Numurs
9.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.3 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Protaras centrā, tikai dažu soļu attālumā no Zilā karoga zelta smilšu pludmales Fig Bay. Netālu no viesnīcas atrodas daudzi restorāni, kafejnīcas, bāri un veikali. Lieliska izvēle relaksējošām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар antonmih2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies. Viss atbilst aprakstam. Reģ istrē š anā s - teicama, bez kavē š anā s, numuriņ i iepriekš sagatavoti. Istabu gaidī ja patī kams pā rsteigums – š ampanietis un glā zes. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies. Viss atbilst aprakstam.
Reģ istrē š anā s - teicama, bez kavē š anā s, numuriņ i iepriekš sagatavoti. Istabu gaidī ja patī kams pā rsteigums – š ampanietis un glā zes. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, ī paš i Maya.
Brokastis ļ oti labas, daudz izvē les jebkurai gaumei.
Tī rī š ana un veļ as maiņ a katru dienu. Teritorija neliela, bet ļ oti kopta un sakopta. Baseinu neizmantojā m, jo ​ ​ tuvumā ir brī niš ķ ī ga jū ra, skaistas pludmales.
Mī nusus nevaru nosaukt. Paldies visiem!
аватар Berezovskij_Bogdan_Aleksandrovich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena tai bija normā la, kopē jie iespaidi par viesnī cu ir labi, bet mī nuss ir tas, ka logi pavē rā s uz ceļ u un bija skaļ š . Ē dienu ziņ ā bija tikai brokastis, man patika. Teritorijā bija peldbaseins, pati viesnī ca - tā ir visa teritorija. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena tai bija normā la, kopē jie iespaidi par viesnī cu ir labi, bet mī nuss ir tas, ka logi pavē rā s uz ceļ u un bija skaļ š . Ē dienu ziņ ā bija tikai brokastis, man patika. Teritorijā bija peldbaseins, pati viesnī ca - tā ir visa teritorija. Lī dz pludmalei jā brauc 5 minū tes, mī nuss ir tas, ka tā ir pilsē tas pludmale, plusi ir tī rī ba. Pilna ar visu ā rpus viesnī cas, jo tā atrodas uz galvenā s ielas, daudzi veikali un restorā ni. Istabu tī rī ja katru otro dienu, kopumā normā la apkalpoš ana, labs personā ls. .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, viesnī ca ir pelnī jusi 10. Ļ oti laba atraš anā s vieta, lielisks serviss un pā rsteidzoš s dizains. Mums bija neliela problē ma, mū su atgrieš anā s reiss tika atcelts, kamē r bijā m iekā rtojuš ies Larnakas 5 * viesnī cā ar pilnu pansiju, es bū tu tur palikusi, ja lidojums bū tu atcelts. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, viesnī ca ir pelnī jusi 10. Ļ oti laba atraš anā s vieta, lielisks serviss un pā rsteidzoš s dizains. Mums bija neliela problē ma, mū su atgrieš anā s reiss tika atcelts, kamē r bijā m iekā rtojuš ies Larnakas 5 * viesnī cā ar pilnu pansiju, es bū tu tur palikusi, ja lidojums bū tu atcelts.
аватар Anna966290
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti vē los padalī ties ar pozitī vu atsauksmi par viesnī cu, jo izvē loties ekskursiju bija ļ oti maz informā cijas par š o viesnī cu, izmantojā m iespē ju un nenož ē lojā m. Viesnī ca tika atvē rta 2019.  gada maijā pē c pilnī gas renovā cijas. … Tomēr ▾ Ļ oti vē los padalī ties ar pozitī vu atsauksmi par viesnī cu, jo izvē loties ekskursiju bija ļ oti maz informā cijas par š o viesnī cu, izmantojā m iespē ju un nenož ē lojā m. Viesnī ca tika atvē rta 2019.  gada maijā pē c pilnī gas renovā cijas.
Istaba maza (ap 18m ar vannasistabu, divvietī ga + bē rnam tika piegā dā ta gultiņ a. Daudz nepā rspī lē si, bet mums pietika. + Ē rts balkons ar ž ā vē tā ju mantā m, kas ir ļ oti ē rti. Tē jkanna, ledusskapis ar nelielu saldē tavu.
Gaisa kondicionē tā js un internets ir bez maksas.
Dvieļ us, gultas veļ u nevar paņ emt. Reģ istratū rā var paņ emt pludmales dvieļ us, iemaksā jot 10 eiro depozī tu (pē c tam nauda tiek atgriezta).
Tī rī ba, viss jauns, glī ts, personā ls ļ oti draudzī gs, palī dzē s, atbildē s, pastā stī s. Brokastis lieliskas, katru dienu ē dienkarte atkā rtojas, tač u ir vairā k par visu, no kā izvē lē ties (dā rzeņ i, aukstie gaļ as gabaliņ i, bekons, sieri, omletes, desiņ as, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, pankū kas, pā rslas). Trauki ir tī ri un č ī kst. Viesmī ļ i visu iztī ra, noslauka, ziņ o. Kafija - lieliski pagatavota no automā ta (5-6 iespē jas katrai gaumei).
Atraš anā s vieta: vienkā rš i super, 200 metri no pludmales. Jū ra, ū dens ir pā rsteidzoš s, pludmale ir tī ra, tī ra. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 2.5 eiro. Var nopirkt kaimiņ u lielveikalos par 10-15 eiro un paņ emt lī dzi - neviens neko neteiks. Visas pludmales ir paš valdī bas.
Blakus lielveikali - kur var nopirkt visu. 500 metru attā lumā no viesnī cas - lielveikals LIDL. Viss ir, cenas ļ oti pieņ emamas, preč u kvalitā te laba.
Kafejnī cas, restorā ni ik uz soļ a. Izklaides bē rniem. Viss ir blakus, ļ oti ē rta atraš anā s vieta.
аватар Ivan840178
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ iem š ogad bija remonts, tur viss jauns, man patika, vienkā rš i krā š ņ s. Numuriņ š mums patika, tī rī jā m katru dienu. Brokastis ir pā rsteidzoš as un daudzveidī gas. Pludmale ir publiska, bet jū s vienmē r varat atrast vietu. … Tomēr ▾ Viņ iem š ogad bija remonts, tur viss jauns, man patika, vienkā rš i krā š ņ s. Numuriņ š mums patika, tī rī jā m katru dienu. Brokastis ir pā rsteidzoš as un daudzveidī gas. Pludmale ir publiska, bet jū s vienmē r varat atrast vietu. Viesnī cas teritorija š ika, moderna, bet ne liela, bija baseins. Viesnī ca ir vē rsta uz galveno ielu, viss ir pastaigas attā lumā , pludmale ir 250-300 metru attā lumā . Gids viesnī cā piedā vā ja ekskursijas, bet mē s tā s neizmantojā m.
аватар massany1998
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s stilī gā izskata, jaunu, svaigu numuru un ē rtas atraš anā s vietas dē ļ . Reģ istrē š anā s bija nepā rprotami pulksten 14:00, mums tā nebija problē ma. Viesnī cas priekš rocī bas ir mū sdienī gs stils, vakara apgaismojums uz balkona, infrastruktū ra un pludmale atrodas pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s stilī gā izskata, jaunu, svaigu numuru un ē rtas atraš anā s vietas dē ļ . Reģ istrē š anā s bija nepā rprotami pulksten 14:00, mums tā nebija problē ma. Viesnī cas priekš rocī bas ir mū sdienī gs stils, vakara apgaismojums uz balkona, infrastruktū ra un pludmale atrodas pastaigas attā lumā . Viesnī cas mī nusi nav nekā di, viss bija brī niš ķ ī gi. Biju ar puisi uz dzimš anas dienu, katru dienu bija romantiski vakari. Ē dieni tika ņ emti tikai brokastī s, viss sā tī gs, garš ī gs, ē dienkarte tā da pati kā visur citur - olas, desiņ as, svaigi dā rzeņ i un augļ i. Apkalpojoš ais personā ls laipns un uzmanī gs. Pludmale ir pastaigas attā lumā.5-7 minū tes, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi no 10 eiro, bet tie netika ņ emti. Kopumā tā bija romantiskā kā uzturē š anā s, iesaku viesnī cu pā riem, lai nodroš inā tu privā tumu.
Kokomo’s Boutique hotel, на фото балкон с подсветкой в нашем номере
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rnu nelielā , bet ļ oti jaukā un mā jī gā Protaras kū rortciemā . Mē s vē rsā mies ceļ ojumu aģ entū rā , tur, uzklausot visas mū su prasī bas, viņ i izvē lē jā s diezgan labu variantu - Kokkinos Apartments. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu nelielā , bet ļ oti jaukā un mā jī gā Protaras kū rortciemā . Mē s vē rsā mies ceļ ojumu aģ entū rā , tur, uzklausot visas mū su prasī bas, viņ i izvē lē jā s diezgan labu variantu - Kokkinos Apartments. Cilvē kiem, kuri nevē las š ķ irties no mā jas komforta un siltuma atmosfē ras, š ī viesnī ca noteikti patiks.
Atraš anā s vieta ļ oti laba, pietiekami tuvu lidostai, ap 70 km, priecē , nav jā tē rē stundas pē c gara lidojuma, lai nokļ ū tu viesnī cā , pastaigas attā lumā ir daudz veikalu, var nopirkt visu, ko nepiecieš amī ba un suvenī ri, kas atgā dinā s par jū su atvaļ inā jumu š ajā skaistajā valstī . Viena jū ra ir ko vē rta? ! Š ī iemesla dē ļ mē s ī stenī bā devā mies atvaļ inā jumā , gribē ju meitu aizvest prom no pilsē tas burzmas un izbaudī t svaigo jū ras gaisu!
Jau no paš as ieejas, pat reģ istratū rā , ir jū tama kaut kā da mā jī ga atmosfē ra, kas to pilnī bā atš ķ ir no parastajā m viesnī cā m.
Istabā s ir mini virtuve ar elektrisko plī ti un tē jkannu, ļ oti ē rti, biež i vien gatavoja maltī ti tieš i istabā , pā rtikas preces var iegā dā ties vietē jos veikalos. Par saprā tī gu piemaksu varē jā m izmantot gaisa kondicionē tā ju, kas tik ļ oti ietaupa karstumā .
Tī rī š ana ir diezgan laba, bet ž ē l, ka tā nav ikdienā , bet veļ a tiek mainī ta 2x nedē ļ ā , domā ju, ka ar to pilnī gi pietiek.
Ē dā m paš i, tā pē c nevaru komentē t ē dienu. Sazinoties ar atpū tniekiem, visi it kā bija apmierinā ti.
Teritorijā ir saldū dens baseins, mana meita tur pavadī ja daudz laika. Pludmale atrodas 200 metru attā lumā no viesnī cas, burtiski 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir smilš aina, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet mē s paņ ē mā m paklā jiņ us un gulē jā m uz tiem.
Vakaros ir patī kami vienkā rš i pastaigā ties pa ciematu, apbrī not jū ras ainavu un vienkā rš i izbaudī t atvaļ inā jumu.
Dzī vokļ i ir paredzē ti ī paš i ģ imenē m, tā pē c tie, kas mī l mierī gu un mē renu atpū tu, ir š eit!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре курорта Протарас, всего в нескольких шагах от отмеченного Голубым флагом пляжа Фиг-Бэй с золотым песком. Рядом с отелем находится множество ресторанов, кафе, баров и магазинов. Прекрасный выбор для спокойного расслабляющего отдыха.

Atrašanās vieta 100 м от автобусной остановки 100 м от главного пляжа Протараса, с золотым песком и кристально чистой водой 150 м от пляжа залива фиговых деревьев 4 км от пляжа Коннос 15 км от пляжа Нисси 100 м от прибрежной тропы Протараса 7,5 км от Национального лесопарка Каво Греко 600 м Туристическая информация Протарас 2 км от церкви Профитиса Ильи 7 км от часовни Ayioi Anargyroi 7,5 км морские пещеры Айя-Напа 10,7 км от гавани Айя-Напы 11,5 км от монастыря Айя-Напа 10,2 км Музей Thalassa 65 км от международного аэропорта Ларнаки
Pludmales apraksts Пляж в 100 м, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский детский бассейн (глубина 0,50 м).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего в отеле 70 номеров.

Istabās

Wi-Fi, кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, холодильник, сейф, принадлежности для чая и кофе, балкон, фен, туалетные принадлежности.

Adrese Protaras Ave., P.O. Box 33168 CY 5311 Paralimni Cyprus
Tālruņi: 00357 23813950 - 00357 99157003
Tīmekļa vietne: Kokkinos Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).