Papantonia Hotel Apartment 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.510
№23 viesnīcas reitingā Protaras
5.7 Numurs
5.0 apkalpošana
5.3 Tīrība
7.0 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Papantonia Hotel Apartments atrodas lieliskā vietā, pastaigas attālumā no Protaras Perneras pludmales. Šie pilnībā atjaunotie dzīvokļi nodrošina ērtu piekļuvi visām galvenajām izklaidēm un iepirkšanās vietām Protarasā un netālu no Aijanapas. Šie dzīvokļi nodrošina ērtu apmešanās vietu pāriem un ģimenēm, kas meklē kvalitatīvas ērtības par pieņemamu cenu.Vairāk →
аватар Valentinaspb51
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istrē š anā s bez kavē š anā s, tī rī š ana katru dienu, pludmale nav tā lu, izmantojā m blakus esoš ā s viesnī cas sauļ oš anā s krē slus, pā rtikas pietika, tie ir plusi. Viesnī ca neatrodas Protarasā , lī dz tai jā iet 30-40 minū tes. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bez kavē š anā s, tī rī š ana katru dienu, pludmale nav tā lu, izmantojā m blakus esoš ā s viesnī cas sauļ oš anā s krē slus, pā rtikas pietika, tie ir plusi. Viesnī ca neatrodas Protarasā , lī dz tai jā iet 30-40 minū tes. Tuvumā atrodas vairā ki nelieli tirgi un restorā ni. Viesnī cas teritorijā nav zaļ umu, pie galvenā s ieejas ir kā tuksnesī , arī pie baseina (vairā ki podi ar kaltē tiem ziediem), vienī gā zā le, kur viss arī ļ oti askē tisks - daž i krē sli, dī vā ni un galdi , restorā ns ir parasta ē damistaba, arī nav mē ģ inā jumu pē c tam dekorē t interjeru. Sezonas augstumā augļ i ir tikai melone un vī nogas, un persikus, ā bolus un apelsī nus sagriež mazā s drumstalā s. Dzeramais ū dens restorā nā hlorē ts (secinā jums pats par sevi liecina, ka no ū dens padeves). Kafija kafijas automā tā š ķ idrums, pat kafijas smarž as nav. Dvieļ i tika mainī ti vairā kas reizes pē c tam, kad mē s izmetā m netī ros uz grī das, š ampū ni un ž eleja ne reizi netika pievienoti. Animā cija - bē rniem organizē ta vairā kas reizes tech. 2 nedē ļ as. Pieauguš ajiem vakarā nav ko darī t. Internets tikai vestibilā , solis uz sā niem, "neuzķ er". Kā dam š ķ itī s, ka š ie apgalvojumi nav ī paš i labi. . svarī gi, bet attiecī gi 4 zvaigznes, ņ emot vē rā cenu zī mi, viesnī ca neatbilst.
Пляж напротив отеля
аватар sheina-m84
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pē dē jā atpū tas dienā (Š eins, viesnī ca "Papantoniya" numurs 010, atpū tā s no 20.10 16 lī dz 24.10. 16) tikā m aplaupī ti. Nekavē joties sazinā jā mies ar mū su gidi Tatjanu Semenkovu, kura teica, ka tā kā mē s vairs neesam š eit, tad neko nevar darī t, un kopā ar mums vienas dienas laikā tika aplaupī ti vē l trī s atpū tnieki, vienam no viņ iem nozagta nauda tieš i no seifa. … Tomēr ▾ Pē dē jā atpū tas dienā (Š eins, viesnī ca "Papantoniya" numurs 010, atpū tā s no 20.10 16 lī dz 24.10. 16) tikā m aplaupī ti. Nekavē joties sazinā jā mies ar mū su gidi Tatjanu Semenkovu, kura teica, ka tā kā mē s vairs neesam š eit, tad neko nevar darī t, un kopā ar mums vienas dienas laikā tika aplaupī ti vē l trī s atpū tnieki, vienam no viņ iem nozagta nauda tieš i no seifa. Viņ a pati neko nedarī s, mē s saprotam, ka nedarī s. Uz zā dzī bu fona atvaļ inā jums tika sabojā ts, lai gan sā kumā viņ i apbrī noja Kipru un apkalpoš anu. Atceļ ā uz lidostu pavadoš ā gide teica, ka jā , tas ir normā li, jo. strā dā još ie pā rsvarā ir bulgā ri un serbi, un sezonas beigā s viņ i sā k zagt. Lieciet š ā di pirms fakta. Vē lamies uzzinā t, vai viesnī cas administrā cija nav atbildī ga par savu darbinieku darbu un nerū pē jas par viesnī cas reputā ciju? Tā mē s pavadī jā m 4 dienas. Es ļ oti vē lē tos atgū t savu naudu.
Viesnī ca nav ieteicama!
Atvaļ inā jums ir pretī gs!
аватар Anny1981
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tos no 13. lī dz 25. jū lijam, viena guļ amistaba. Istaba veca, bet plaš a - bildes ar atsauksmē m visas patiesas, 2 istabas, viena ar TV, dī vā ns, atzveltnes krē sls, virtuve ar visiem piederumiem (bija pat elektriskā tē jkanna), otrā guļ amistaba ir tī ra, ir kondicionieris, tī ri labi izturē ja paš u karstumu (ā rā bija +40) Mums bija tā lvadī bas pults no televizora, dzī voklis bija brī vs, adapteri nopirkā m iepriekš Maskavā , ar to nebija problē mu. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos no 13. lī dz 25. jū lijam, viena guļ amistaba.
Istaba veca, bet plaš a - bildes ar atsauksmē m visas patiesas, 2 istabas, viena ar TV, dī vā ns, atzveltnes krē sls, virtuve ar visiem piederumiem (bija pat elektriskā tē jkanna), otrā guļ amistaba ir tī ra, ir kondicionieris, tī ri labi izturē ja paš u karstumu (ā rā bija +40)
Mums bija tā lvadī bas pults no televizora, dzī voklis bija brī vs, adapteri nopirkā m iepriekš Maskavā , ar to nebija problē mu.
Vanna ir nedaudz veca, bet viss ir tī rs, ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja - viss bija istabā (esmu pā rsteigts par atsauksmē m, kur viņ i saka, ka tā nebija).
Izbraucā m tū ri ar brokastī m/vakariņ ā m, pietika, jo dienā bija š ausmī gs karstums, nopirkā m paciņ as ū dens un desiņ as ar maizi, augļ iem, kafiju, saldumiem - pietika uzkost, platī ba pilna dzerš anas iestā dē m tiem, kas ir ļ oti izsalkuš i. Varē ja arī vienkā rš i nopirkt pusdienas viesnī cā , 1 personai tas ir galdiņ š.10 eiro.
Starp citu, uzreiz pē c ieraš anā s piedā vā iegā dā ties viss iekļ auts, ar H/B tas ir galdiņ š.33 eiro vienai personai dienā , bet mē s to neņ ē mā m.
Tī rī ja katru otro dienu (mums pat traukus mazgā ja), gulta tika mainī ta 3x nedē ļ ā , š ajā ziņ ā viss ok.
Brokastis diezgan ē damas, speķ is, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as, pupiņ as, grauzdiņ š , ievā rī jums, jogurti, graudaugi, augļ i, dā rzeņ i, sviests (ļ oti garš ī gi), konditorejas izstrā dā jumi, kopumā diezgan panesami.
Un vakariņ as vispā r ir pasaka - daž ā da gaļ a, zivis, vista, 2-3 piedevas, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, lai gan dzē rieni vakariņ ā s visi ir apmaksā ti (kola 2 ev, alus 3 ev), es nē . saprotu tos kam nepatika ē diens, salī dzinu ar to paš u Turciju vai Tunisiju - nav zemā ks.
Ir nominā li animā cija, bet to nevar salī dzinā t ne ar turku, ne ē ģ iptieš u, vakaros mini disko un bingo (ī si sakot, programma veciem cilvē kiem, mums tas nepatika), vakarā ir jā iet kaut kur Piemē ram, Aija Napa.
Viņ i lidoja no bibliotē kas globusa, viņ u ekskursijas ir ļ oti dā rgas, ja jū s ejat pilsē tā pa kreisi pa krastmalu no viesnī cas, 5 minū š u gā jiens, ir ekskursijas pā rdoš anā - 1.5 reizes lē tā k.
Protams, jū ra pie viesnī cas nav ī paš i laba, niecī gs lī cis un slikta ieeja, paņ ē mā m maš ī nu un devā mies uz Fig three lī ci, Konnos lī ci - tur ir skaistums, jū ra ir tī ra, baltas smiltis, tur arī ir skaista kalnu piekraste ar kokiem Konnos lī cī , ļ oti iesaku. Tur var arī braukt ar autobusu, bet tas aizņ em ilgu laiku un tad aiziet tā lu no pieturas. Autobuss maksā.1 eiro (2 eiro par visu dienu vienai personai), kursē.1 reizi pusstundā , un biež i vien pieturā ierodas pilns un pat neapstā jas, tā pē c neiesaku, taksometrs ir dā rgs - 1 eiro km + 3 eiro nosē š anā s.
Pludmalē s bija lietussargi par 2.5 eiro gabalā , nopirkā m lietussargu par 5 eiro un gā jā m ar dvieļ iem, iesaku arī paņ emt snorkelu maskas, ir ko redzē t, bet atkal nevar salī dzinā t ar Sarkano jū ru.
Jo paņ ē mā m maš ī nu, apceļ ojā m salu - uz Pafosu, un uz Larnaku, un uz Limasolu, iesaku pabraukt, sala ir tik daž ā da un skaista, esmu sajū smā .
Bijā m arī vakarā uz Ayia Napa uz Luna Park atrakciju parku, ļ oti iesaku gan ar bē rniem, gan pieauguš ajiem, vismaz mē s ar vī ru labi pavadī jā m laiku : ) (mums ir 30 gadi)
Un, protams, dejotā ju š ovs (maksa 23ev) ir jā apmeklē , tas ir skaisti.
ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, atbildē š u.
Vispā r normā la viesnī ca, ar normā liem numuriņ iem un pieklā jī gu pā rtiku.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies arī Papantonijā . Nekā das rupjī bas no personā la puses nebija, gluž i otrā di, visi bija ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi! Ē diens bū tī bā ir kā rtī bā . uz pludmaļ u rē ķ ina, kā mums teica pirmajā dienā - tā s visas ir paš valdī bas, nevienai viesnī cai nav sava pludmale, ja nav slinkums un pastaigā ties nedaudz gar krastu bū s brī niš ķ ī ga liela pludmale , jū s visu laiku tur peldē jā t atvaļ inā juma laikā - ū dens ir tī rs, pludmales tiek tī rī tas katru rī tu un dub. … Tomēr ▾ Atpū tā mies arī Papantonijā . Nekā das rupjī bas no personā la puses nebija, gluž i otrā di, visi bija ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi! Ē diens bū tī bā ir kā rtī bā . uz pludmaļ u rē ķ ina, kā mums teica pirmajā dienā - tā s visas ir paš valdī bas, nevienai viesnī cai nav sava pludmale, ja nav slinkums un pastaigā ties nedaudz gar krastu bū s brī niš ķ ī ga liela pludmale , jū s visu laiku tur peldē jā t atvaļ inā juma laikā - ū dens ir tī rs, pludmales tiek tī rī tas katru rī tu un dub. Par trī s zvaigznē m, pieklā jī ga viesnī ca, mani iepriecinā ja situā cija istabiņ ā s un skats (tieš i uz jū ru), tī rī ja protams katru otro reizi. Bet galvenais ir labs garastā voklis, tad nelieli trū kumi neaizē no pā rē jo! ))) Laba viesnī ca ģ imenes atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m Papantonia viesnī cā no 2012. gada 6. lī dz 13. jū lijam. Es nezinu, kur iepriekš ē jā apskata autors atrada tik dā rgu tū risma operatoru, mē s ar meitu (18 gadi) un es samaksā jā m 45 tū kstoš us par 7 naktī m - 8 dienā m. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Papantonia viesnī cā no 2012. gada 6. lī dz 13. jū lijam. Es nezinu, kur iepriekš ē jā apskata autors atrada tik dā rgu tū risma operatoru, mē s ar meitu (18 gadi) un es samaksā jā m 45 tū kstoš us par 7 naktī m - 8 dienā m. Viesnī cā ir daudz krievvalodī go, jo ī paš i meitene reģ istratū rā ļ oti labi runā krieviski. Netī rumi nebija manī ti ne viesnī cā , ne teritorijā . Katru dienu tika tī rī ti baseini, mazgā ti sauļ oš anā s krē sli, pastā vī gi tika uzkopta teritorija pagalmā . Neviens pret mums nebija rupjš , tieš i otrā di, bijā m patī kami pā rsteigti par personā la pieklā jī bu. Viņ i baroja normā li. Bez kulinā rijas gardumiem, bet diezgan labi. Vakariņ as katru dienu ir atš ķ irī gas. Brokastis ir tā das paš as. Jā , es nestrī dos. Bet tas ir viens un tas pats: 3 veidu graudaugi ar pienu, vā rī tas olas, ceptas olas, 3 veidu salā ti, dā rzeņ i, bekons, desiņ as, š ķ iņ ķ is, vairā ku veidu sieri, olī vas, melnā s olī vas, svaigi un konservē ti augļ i, skā bs krē jums, jogurts, grauzdiņ i, ievā rī jumi, medus, kafija, tē ja, dzē rieni, vairā ku veidu konditorejas izstrā dā jumi. Iespē jams, ka visu uzreiz apē st nav iespē jams, tā pē c pamī š us, kungi, un nebū s vienmuļ ī bas. Jū ra ir tuvu, to pat var redzē t pa logu. Tu izej cauri kaimiņ u "Marlitas" teritorijai, un viss. Pa labi var staigā t kā das 10 minū tes, bū s liela pludmale. Istaba tika tī rī ta gandrī z katru dienu. Es domā ju, ka 2 reizes dienā . Tika mainī ti dvieļ i, pastā vī gi tika papildinā tas duš as ž eleja-ziepes. Pilnī bā atbilst tā s 3 zvaigznē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu. Mē s samaksā jā m 90 tū kstoš us rubļ u, ieejot tajā , mums vienkā rš i nebija vā rdu, telpas ir briesmī gas, tā s netī ra labi. Teritorija ir netī ra. Katru dienu mū s baroja ar vienu un to paš u, tā pē c pē c 5dienā m ē dā m vietē jā s kafejnī cā s un restorā nos. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu. Mē s samaksā jā m 90 tū kstoš us rubļ u, ieejot tajā , mums vienkā rš i nebija vā rdu, telpas ir briesmī gas, tā s netī ra labi. Teritorija ir netī ra. Katru dienu mū s baroja ar vienu un to paš u, tā pē c pē c 5dienā m ē dā m vietē jā s kafejnī cā s un restorā nos. Personā ls rupjš , viesnī cā neviens nerunā krieviski, labā k uz Turciju vai Ē ģ ipti ! ! ! Lai TV darbotos vajag paņ emt pulti par depozī tu 10 eiro, tas pats ar rozeti un dvieļ iem, 1. lī nija tur pat nesmird, pludmales visas paš valdī bas! vispā r bijā m ļ oti neapmierinā ti ar š o viesnī cu. Bet ja tomē r kā dam ir vē lme aizbraukt uz Kipru, lai ņ em vauč erus uz Pafosu, vismaz ir pieklā jī gas viesnī cas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Papantonia Hotel Apartments расположен в отличном месте, в пешей доступности до пляжа Пернера курорта Протарас. С легким доступом ко всем основным развлечениям и шоппингу Протараса и рядом с Айа-Напой, эти полностью обновленные апартаменты предоставляют комфортную базу для пар и семей, ищущих качественные удобства по приемлемой цене.

Atrašanās vieta Есть регулярный автобус с основной дороги в Айа-Напу. Аэропорт Ларнака находится в 54км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
Tīmekļa vietne: Papantonia Hotel Apartment
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.