Lawsonia Hotel Apartments 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№13 viesnīcas reitingā Protaras
8.1 Numurs
8.1 apkalpošana
7.7 Tīrība
5.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Naktsmītne Lawsonia Hotel Apartments atrodas Kipras rosīgā Protaras kūrorta centrā, 500 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1990. gadā. Renovācija - 2014.gadā.Vairāk →
аватар nadin65
UIA lidoja no Borispilas, viss bija pē c plā na un turp un atpakaļ.2 stundas 40 minū tes, tū re no TPG. Ekskursija ir no 7. lī dz 14. oktobrim, bet arī turp un atpakaļ pa nakti, tā tad 2 dienas pagā juš as, pilnas 6 dienas, ē dinā š ana HB, visbudž etā kais numurs ir Dbl (Studio Apartment). … Tomēr ▾ UIA lidoja no Borispilas, viss bija pē c plā na un turp un atpakaļ.2 stundas 40 minū tes, tū re no TPG.
Ekskursija ir no 7. lī dz 14. oktobrim, bet arī turp un atpakaļ pa nakti, tā tad 2 dienas pagā juš as, pilnas 6 dienas, ē dinā š ana HB, visbudž etā kais numurs ir Dbl (Studio Apartment).
Viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas, kur kursē autobusi, tuvumā ir daudz kafejnī cu un veikalu. No istabu logiem paveras skats uz jū ru, klusums. Teritorija maza, ir baseins pieauguš ajiem un bradā jamais baseins bē rniem, nepeldē jā mies. Brokastu galdi ap baseinu. Neko sliktu, briesmī gu un netī rī bu ar kukaiņ iem nesastapā m, varbū t paveicā s.
Wi-Fi reģ istratū rā ir bezmaksas, signā ls ir labs, pat istabā pie durvī m es to noķ ē ru.

BROSTAS katru dienu ir vienā das un nabagas - vā rī tas olas, cepts speķ is, nesaprotamas desiņ as, tomā ts, gurķ is, grauzdiņ š , brokastu pā rslas ar aukstu pienu, sviests, ievā rī jums un automā ts ar verdoš u ū deni un daž ā diem kafijas dzē rieniem - š ī iepriecinā ja, ī paš i karstā š okolā de. un espresso. Yupi sula, sagriezts siers un desa, daž reiz feta.
Izlidojā m agri no rī ta, tā pē c brokastis izlaiž am, dienu brokastī s vajag pasū tī t Krestiņ ai pusdienu kastī ti uz ceļ a, un pa nakti saņ emt reģ istratū rā.

VAKARIŅ AS - katru dienu izrakstī jā m biļ eti uz reģ istratū ru un devā mies ē st uz SuperS restorā nu labajā pusē , 80 metrus no viesnī cas. Pē c speciā lā s ē dienkartes izvē lē jā mies ē dienu, nogaidī jā m kā das 15 minū tes, kamē r tas izcepsies, š ajā laikā kompliments no iestā des bija groziņ š ar siltiem grauzdiņ iem un sviestu vai olī vā m ar marinē tu seleriju.
Porcijas lielas, garš ī gas, un kartupeļ i der visam. Dzē rieni par papildus samaksu. Apskatī jā m ē dienkarti un parē ķ inā jā m ekskursijā starpī bu, sanā k tas pats 10 € par ē dienu, 20 € par diviem.
Pirmā s vakariņ as nokavē jā m, jo ​ ​ nā kamā s dienas rī tā iebraucot viesnī cā , mums izsniedza kuponu pusdienā m restorā nā.
NUMURS 6, vienistaba vairā k nekā.20 kvadrā tu, liela pirmajā stā vā ar balkonu, Studijas tipa dzī voklis pie ieejas ir mini virtuve ar divu degļ u elektrisko plī ti, elektrisko tē jkannu, kastroli, pannu, grieš anas dē lis, 2 krū zes, apakš tasī tes, trī s izmē ru š ķ ī vji, naž i, karotes un dakš iņ as. ir tvaika nosū cē js, izlietne. Kopumā , ja vē laties, varat gatavot ē st. Vienreiz vā rī jā m garneles un vienreiz zupu.
Dvieļ i un gultas veļ a mū su istabā bija balti un jauni. Vannas istabā ir dziļ a vanna ar elastī gu duš as š ļ ū teni, bet acī mredzot bija ū dens noplū de un duš as priekš ā ir rū sas sloksne. Kastī tē duš as ž eleja, tualetes papī rs un nekas cits.
TV bez krievu kanā liem
Fē ns pē c pieprasī juma tiek nodroš inā ts reģ istratū rā bez maksas.
Seifs skapī par papildus samaksu 3 € dienā.
Kondicionieris par papildus samaksu 6 € dienā.
Mini ledusskapis bez maksas.
Tī rī š ana istabā it kā ir veikta, bet tā bija - iznes miskasti un nomaini dvieļ us, ja tie ir uz vannas istabas.
Es neklā ju gultu - paldies viņ ai par to, man nepatī k vilkt palagu no matrač a apakš as. Flī zes uz grī das ir baltas, dvielis kā jā m vannas istabā netiek nodroš inā ts! ļ oti slideni izkā pt no duš as. Paņ ē mu no mā jā m veļ as lupatiņ u un nedaudz feri, kā arī ziepes un š ampū nu.
Viesnī cas teritorijā nebija nevienas dzī vas bū tnes un odu, izņ emot kaķ us.
Gulē ja ar atvē rtu balkonu.

JŪ RA, Pludmale - pludmales dvieļ us neizsniedz, dodieties uz tuvā ko pludmali - Š ī s zonas centrā lā pludmale ir Flamingo pludmale 800 metri - ar attī stī tā ko infrastruktū ru, lī dz Sunrise Beach 1 km, mē s gā jā m tur 9 minū tē s un nedaudz atpakaļ ilgā k lejā un iet uz veikaliem.
Fig Tree Bay pludmale atrodas tieš i 2 kilometrus no viesnī cas, aizstaigā jā m lī dz krastmalai un tā lā k pa promenā di gar jū ru tā lā k. Cilvē ku tur ir daudz, un tā pē c mums tuvā kā patika vairā k, ir duš a, kā ju mazgā š ana, tualete ar ģ ē rbtuvi - viss civilizē ti, ē rti.
Paņ ē mā m lī dzi pludmales telti, mums trī s bija ļ oti ē rti. Bija arī ģ imenes ar bē rniem ar teltī m. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti, pē c 10.00 iekasē naudu par solā riju 2.5 € + 2.5 € lietussargs, ja diviem jums ir 1 lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli, tad jā maksā.7, 5 € dienā , izsniedz kuponu ar solā rija numuru š odien jū s varat doties atnā kt.
Gaisa temperatū ra dienā bija +30, un naktī ap +22, ū dens no rī ta man likā s auksts +19, un pē cpusdienā pat peldē jos jū rā , ū dens bija ap +26.
Vē ja gandrī z nebija. Kā du dienu 13. oktobra pē cpusdienā bija krusa un lietusgā ze, pā rē jā s dienā s laiks bija labs!

Pa labi no viesnī cas, 100 metrus pretē jā pusē , atrodas lē ts alkohola un dzē rienu lielveikals Nicks Bottle Shop & Exchange (tā das cenas nekur citur Kiprā neesam redzē juš i).
Lielveikals LIDL CYPRUS viesnī cas kreisajā pusē.1 kilometrs, staigā ts, apmeklē ts 4 reizes, cenas daž ā das, tā s jā saprot - preces zemā k un cenu zī me augš ē jā plauktā pie citā m precē m.
Daž i Protaras Best Buy lielveikalā , mums likā s nedaudz dā rgā ki nekā Lidl. Man ļ oti patika saldē jums kastī tē s pa 6 gabaliņ iem Magnum. Aizgā jā m uz Metro lielveikalu, tas ir 5 km attā lumā . no viesnī cas virzienā uz Famagustu nogriezties uz Paralimni, nekas ī paš s, Lidl likā s vē l labā ks.
Joslā gandrī z pretī viesnī cai atrodas Pravieš a Elijas baznī ca kalnā.115 m virs jū ras lī meņ a.
IEPIRKUMU SĀ KUMS Olī veļ ļ a, priekam 1 kociņ š Ē zeļ a piena ziepes, Halloumi siers grilē š anai, saldumi - nepatika.
Visur maksā ju ar Privatbank VISA un MasterCard karti, parasto algas karti, č ekā parakstī jos bez pin koda, ja nosaukta karte ar fotogrā fiju, tad parakstī ties nevajag. Es visu pā rbaudī ju Privat24 vietnē skaidri pē c pirkuma dienas kursa, kurss nedaudz svā rstī jā s no 32.24 lī dz 32.48 grivnā m. Es nopirku skaidru naudu € pirms izbraukš anas par 33.30 UAH, tā pē c padomā jiet par to, cik izdevī gi. Par skaidru naudu tikai autobusā un par ekskursijā m apmaksā tas. Brauciens ar autobusu maksā.1.
5 € pat Ayia Napa, pat Paralimni.
EKSKURSIJAS Kipras sirds apskate ar pusdienā m gida vadī bā.45 €, un ekskursijas ar kuģ ī ti no Famagustas lī dz Greko ragam par 10 € no cilvē ka ar dzē rienu un augļ iem.
Man patika KIPRA, ceru, ka vē l bū s iespē ja apmeklē t, man piemē rotā ks ir termofī lais augusta beigas un septembris. Pā rtikas, augļ u, zivju cenas ir augstā kas nekā pie mums un daudz, nereti akcijas lielveikalos, cū kgaļ a nav dā rga, un var atrast savam budž etam atbilstoš o preci! .
Ceļ ojiet, izbaudiet atvaļ inā jumu, esiet laimī gi! ))
 вид на отель от Церковь Святого Ильи  Вид с балкона
аватар Viktoriiao
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 22. lī dz 29. septembrim 2018. Viesnī cā ieradā mies ap 12:30 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba bija divistabu, tī ra un diezgan plaš a. Virtuves zona ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Man patika, ka ledusskapis labi sasala - tas nav minibā rs Turcijas viesnī cā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 22. lī dz 29. septembrim 2018. Viesnī cā ieradā mies ap 12:30 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba bija divistabu, tī ra un diezgan plaš a. Virtuves zona ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Man patika, ka ledusskapis labi sasala - tas nav minibā rs Turcijas viesnī cā s. No mī nusiem - nepatī kama smaka, kas nā ca no notekas izlietnē . Skats pa logu - uz dā rziem un tā lumā jū ru. Istaba diezgan klusa, tā lumā dzirdams pilsē tas troksnis un netraucē gulē t. Lī dz jū rai jā brauc 15 minū tes, pa kreisi no viesnī cas ir lieliska pludmale. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Vakariņ as neiesaku ņ emt, tā s pasniedz tuvē jā kafejnī cā "Super S", reiz intereses pē c bijā m uz to - netī rs un ne viss garš ī gs. Š ajā laika posmā viesnī cā dzī voja tikai krieviski runā još i viesi – no Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas. Netā lu no viesnī cas atrodas akmeņ ains kalns, kura virsotnē atrodas pravieš a Elijas baznī ca, tas ir lieliski redzams no viesnī cas kā pnē m un gaiteņ iem. Ļ oti iesaku uzkā pt uz to, no augš as paveras skaists skats uz Protarasu.
аватар sara_lora
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pat ziemā mē s rezervē jā m brī vdienas Lawsonia Hotel Apartments. Ekskursijas rezervē ja Travel Professional Group. Patī kami, ka nedē ļ u pirms izbraukš anas mums atzvanī ja un atgā dinā ja izbraukš anas dienu un laiku. Mē s ieradā mies viesnī cā agri no rī ta. … Tomēr ▾ Pat ziemā mē s rezervē jā m brī vdienas Lawsonia Hotel Apartments. Ekskursijas rezervē ja Travel Professional Group. Patī kami, ka nedē ļ u pirms izbraukš anas mums atzvanī ja un atgā dinā ja izbraukš anas dienu un laiku. Mē s ieradā mies viesnī cā agri no rī ta. Mū s uzreiz iekā rtoja studijas istabā . Pati viesnī ca ir neliela, tajā ir tikai lī dz 30 numuriņ iem, katrs ir aprī kots ar virtuvi. Mū su virtuve bija aprī kota ar visu nepiecieš amo, traukiem, katliem, pannu, tē jkannu, plī ti. Mū su biļ etē bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Tā tad virtuve istabā nebija ī paš i nepiecieš ama. Mū s baroja ar vienmuļ ā m brokastī m, lai gan vakariņ ā s ē dienu izvē le bija daudz interesantā ka. Katru dienu gā jā m uz jū ru (vienā virzienā ir 15 minū tes), pastaiga notika ar skaistā m sejā m, tā pē c tas netraucē ja. Pludmale ir skaista, tā pat kā jū ra. Pā rē jais izdevā s izcils, pateicoties labajai un draudzī gajai atmosfē rai viesnī cā .
аватар anatoliy_tar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispā r jau normā li, istabas ar balkoniem attā linā ti viena no otras visas skatā s uz jū ru. Istabā ir trauki, ledusskapis, vanna apvienota ar tualeti, virtuves skapji, televizors, bet tikai vietē jie kanā li un filmas angļ u valodā . Internets reģ istratū rā ir dī vā nu galdiņ i, bet internets nav ā trs. … Tomēr ▾ Vispā r jau normā li, istabas ar balkoniem attā linā ti viena no otras visas skatā s uz jū ru. Istabā ir trauki, ledusskapis, vanna apvienota ar tualeti, virtuves skapji, televizors, bet tikai vietē jie kanā li un filmas angļ u valodā . Internets reģ istratū rā ir dī vā nu galdiņ i, bet internets nav ā trs. Kiprā un Protaros ir odi, kas parā dā s pē c 21 tie pazū d no 5 Es ļ oti iesaku gaisa kondicionē š anu 6 eiro dienā .
Urī na terapijas cienī tā jiem ir 2 baseini ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem 1 - bē rniem lī dz 4 gadiem, otrs pā rē jiem, bet ar tā du jū ru, drā ž . Dodieties uz jū ru uz 10-15 minū tē m, iesaku doties pa kreisi no viesnī cas - akmeņ i pa labi. Lietussargs 2.5 eiro, solā rijs 2.5 eiro dienā , ar tiem nav nekā du problē mu. Ir arī vieta, kur bez maksas nolikt dvieli vai segu. pludmales smilš u saulriets ir gluds bē rniem un pieauguš ajiem. Nav jā peld tā lu aiz tiem, lai normā li peldē tu. Tiem, kam patī k peldē t ar brillē m vai masku, jā peld vai nu pie mola, vai arī otrā pludmales pusē pie salas. Ļ oti iesaku aizbraukt ar autobusu uz Cone Bay pludmali uz kā dā m 10 minū tē m, vispā r braukt ar brillē m vai masku ir lieliski. Ainapā neiesaku uz pludmali kā pirms Krimas okupā cijas uz svā rkiem - nav kur dvieli nolikt + ū dens caurvē ja. Bē rniem 8+ Protarasā nav nekā , izņ emot pā rgā jienus pie jū ras un ļ oti niecī gu spē ļ u automā tu izvē li - jā brauc uz Ainapu - tur akvaparks kvalitā tes ziņ ā sliktā ks nekā Berdjanskā un sapņ u pilsē tiņ ā Kijevā , biļ ete no 38 eiro ir daudz cilvē ku, atrakciju parks arī nav strū klaka. ievē rī bas cienī gs ir 20 eiro slings un panorā mas rats, nezinu cik par ž etoniem 10 eiro-12 ž etoni. Ū dens-uguns š ovs Protarasā maksā.22-23 eiro (kā dabū biļ etes un no kā ), bet arī pē c bezmaksas muzikā lajā m strū klakā m Vinicā nav ī paš i (par lielumu sliktā k) vairā k vai mazā k interesanti pē dē jos 10 minū tes,
Ir arī "krievu pasaules" iebiedē š ana - izsmē ķ us gremdē t smiltī s (urnas ik pē c 10-15 metriem), kaisī t sē klas un sulī gu devu ap solā riju, spļ aut uz ietves (attī ra ā tri. cieņ a.
Lē tā kais saldē jums McDonaldā ir 0.6 eiro. Lielveikalā lidl arbū zs 0.22-0.25 eiro, melone 0.45-0.55 eiro, alus 0.55-0.8 eiro par puslitru, ū dens 1.9-3.5 eiro par 6 pudelē m, apelsī ni 4 kg- 1.8 eiro, 2kg acs 1.5 eiro. vista 3.65 eiro kilogramā , gaļ a apmē ram tik + - 1 eiro. Cietie sieri no 6 eiro kilogramā , makaroni 0.5-07 eiro paka.
Iesaku iegā dā ties augļ u jogurtu pa 1l. spaiņ i - nav augļ aini stulbi skā bs krē jums vai gandrī z siers.
аватар Taliesyn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š eit no 18. -25.05. 2017. Kopumā viesnī ca atstā ja pozitī vu iespaidu. Bija brī dis ar pā rvietoš anu, bet tas, viņ i saka, notiek augstā kā s klases viesnī cā s. Sā kumā mums vispā r iedeva divistabu dzī vokli. Milzī ga istaba, pā rā k liela diviem. … Tomēr ▾ Bija š eit no 18. -25.05. 2017. Kopumā viesnī ca atstā ja pozitī vu iespaidu. Bija brī dis ar pā rvietoš anu, bet tas, viņ i saka, notiek augstā kā s klases viesnī cā s. Sā kumā mums vispā r iedeva divistabu dzī vokli. Milzī ga istaba, pā rā k liela diviem. Pē c divā m dienā m viņ i pā rcē lā s uz to, kas mums bija paredzē ts. Studijas istaba. Viss arī tī rs, balts, bet mazā ks. Ir visi nepiecieš amie trauki. Domā ju, ka tas bija e-pasts. plī ts bū s viss vē l ilgi, bet nē , plī ts ir zvē rs! Ledusskapis, kā jau visur viesnī cā s - mazs. Netā lu no veikaliem, ir dā rgi, un 15 minū tes lī dz LIDL, bet es izvē lē jos Metro. Veiksmi visiem un labu atpū tu!
Z. Y. Kā vienmē r iespaids par viesnī cu paliek uz vienu cilvē ku. Helē na reģ istratū rā bija ļ oti pretimnā koš a un uztraucā s par laikapstā kļ iem.
аватар RetuRneR
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Protaras ir ļ oti mazs (1.5 iepirkš anā s ieliņ as un krastmala) kū rorta rajons, pē c 3 dienā m jau visu apskatī ju. . . Kam garlaicī gi bez "kustī bas" - labā k Ayia Napa. 2. Lawsonia viesnī ca: -viss atbilst vidē jā m atsauksmē m, kluss, labi izstrā dā ts (balkoni noņ emti viens no otra, nav tieš as saules, logi nav uz ceļ a) - mā jī ga terase ar peldbaseinu, standarta reģ istratū ra -istabas 1-10 pirmais stā vs, 11-20 otrais, 21-28 treš ais. … Tomēr ▾ 1. Protaras ir ļ oti mazs (1.5 iepirkš anā s ieliņ as un krastmala) kū rorta rajons, pē c 3 dienā m jau visu apskatī ju. . . Kam garlaicī gi bez "kustī bas" - labā k Ayia Napa.
2. Lawsonia viesnī ca:
-viss atbilst vidē jā m atsauksmē m, kluss, labi izstrā dā ts (balkoni noņ emti viens no otra, nav tieš as saules, logi nav uz ceļ a)
- mā jī ga terase ar peldbaseinu, standarta reģ istratū ra
-istabas 1-10 pirmais stā vs, 11-20 otrais, 21-28 treš ais. Mums bija balkons uz dā rza, no 23 jau baseins
- numuriņ i ir ieplā noti iepriekš , diez vai var mainī ties (lai gan ir paziņ ojums: numura maiņ a un vē lā izrakstī š anā s 15 eiro)
3. Atraš anā s vieta: lī dz jū rai 12-15 min, lielveikals Lidl 15-20 min
4.  Numurs:
-plaš as, normā las mē beles virtuvē un guļ amistabā , vecas viesistabā (+ blā vi baltas sienas, vismaz kā da sienas lampa vai bilde. . . )
-kondicionieris 6 eiro, seifs 3 eiro.
-TV plazma (var pā rnest uz guļ amistabu), krievu kanā lu nav, seriā lus ierakstī jā m USB zibatmiņ ā , lasa normas.
- no traukiem: 2 katli, panna, tē jkanna, glā zes-glā zes, š ķ ī vji-tē jas krū zes, dakš iņ as-karotes
- vannas istabā ir tikai š ķ idrā s ziepes, 2 lieli un mazi dvieļ i
- viņ i dod vienu adapteri par brī vu, ja jums jā ieslē dz vairā kas ierī ces, paņ emiet tē ju
Iesaku paņ emt lī dzi: pā ris metru lina auklas + drē bju š ķ ipsnas, trauku ž eleja + sū klis + virtuves dvielis, grieš anas dē lis + parasts nazis, ledus veidne
5. Tuvā kā pludmale ir pā rpildī ta, devā mies pa kreisi no mola - neliels lī cis ar 10 lietussargiem. Ja plā no visu dienu atrasties jū rā , labā k paņ emt lī dzi lietussargu-gultu
Vī ģ es koku lī cis — vienreiz var aizbraukt apskatī ties
6. Ekskursijas tika veiktas vietē jā "Aphrodite Tour"- 2x lē tā k nekā pie tū roperatora viss kā rtī bā , nav pretenziju. Lē tā kā aģ entū ra(Perneras rajonā )Platon Crown Resort
Mē s devā mies uz Ziemeļ kipru un "Troodos sirdi" - apskates ekskursijas
7. Pirkā m Lidlā (labā k no rī ta - lielā ka izvē le), Metro ir daudzveidī gs sortiments. Labs (par viskija cenā m) veikals pa labi no viesnī cas 150m vai Happy Day centrā
Slikti, ka nav tirgus ar vietē jiem, paš taisī tiem produktiem
Вид через дорогу Вид с балкона Бухта
аватар yuriynovikov18
Ja godī gi, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena bija zemā ka nekā citā s, un atsauksmes ir diezgan pozitī vas. Nebija vī luš ies. Viesnī ca nav, tā teikt, grezna, bet diezgan solī da. Tas tika uzbū vē ts diezgan interesanti, ar tā diem pakā pieniem, kas labi izolē blakus esoš os balkonus vienu no otra. … Tomēr ▾ Ja godī gi, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena bija zemā ka nekā citā s, un atsauksmes ir diezgan pozitī vas. Nebija vī luš ies. Viesnī ca nav, tā teikt, grezna, bet diezgan solī da. Tas tika uzbū vē ts diezgan interesanti, ar tā diem pakā pieniem, kas labi izolē blakus esoš os balkonus vienu no otra. Baseins ir mazs, bet, ņ emot vē rā , ka telpu nav ļ oti daudz, ar to pietiek.
Personā ls ir draudzī gs, labi runā angliski, daž i - diezgan pacieš ami krieviski. Visi runā s, uz visiem jautā jumiem tiks atbildē ts. Sakopta normā li, mū su smiltis visu laiku bija labi slaucī tas.
Mums bija divistabu suite ģ imenei, vietas pietiek. No mazajiem mī nusiem - maksas Wi-Fi istabā s (lejā pie reģ istratū ras - bez maksas, bet istabā s nesasniedz). Un, samaksā ts - tas joprojā m ir maigi izsakoties. 10 eiro dienā . Tiesa, administratore bez kaulē š anā s deva mums pieeju uz dienu, lai pamē ģ inā tu. Izrā dī jā s, ka wi-fi mū su istabā tika pieķ erts draņ ķ ī gs, visu laiku izsists. Nu vismaz nebija jā maksā .
Tā tad, mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru, tas mū s netraucē ja. Tā bija taisnī ba, viena neē rtī ba. Uz atslē gā m ir speciā ls nenoņ emams atslē gu piekariņ š , kas tiek ievietots speciā lā spraugā telpā , lai ieslē gtu elektrī bu. Un, ja kā ds no jū su ģ imenes vē lē sies lietot internetu lī dz vē lam stā vam, un kā ds, piemē ram, iet gulē t, tad jums bū s viņ u pamodinā t, jo. atslē gu nevar izvilkt - gaisma pazū d. Nu kaut kas lī dzī gs š im.
Kondicionieris - arī jā maksā , 6 eiro diennaktī . Sā kumā domā jā m paņ emt, bet tad kaut kā pieradā m.
Sā kumā var š ķ ist, ka viesnī ca atrodas diezgan tā lu no jū ras. Patiesī bā tā tas ir. Bija jā iet 15 minū tes, bet viena lieta, kad tu ej š ī s 15 minū tes kaut kur pa Luzanovku Odesā , starp visā m š ī m padomju deviņ stā vu ē kā m, un cita lieta - gar Protaru. Jauka arhitektū ra, cilvē ki staigā apkā rt, palmas aug, skaistums.
Ē dieni tiek organizē ti š ā di. Faktiski tā ir dzī vokļ u viesnī ca, katrā istabā ir neliela virtuve, trauki un viss. Tiesa, mē s nekad neko neesam gatavojuš i, atvaļ inā jums galu galā ) Mē s paņ ē mā m vairā k brokastis. Jū s varat ņ emt brokastis, pusdienas un vakariņ as. Brokastis ir tieš i lejā vestibilā . Viss ir izkā rtots nelielā telpā , piemē ram, bufete. Ē dienu izvē le ir maza, bet nedē ļ u tas nebija ī paš i noguris. Trī s veidu š ķ iņ ķ i, no kuriem viens ir vairā k vai mazā k, siers, grauzdiņ š , gurķ i, tomā ti, muslis, piens, vā rī tas olas, tē ja, kafija. Sviests, ievā rī jums. Varbū t tas arī viss. Bet brokastis, manuprā t, ir ok. Kurš paņ ē ma pusdienas vai vakariņ as - devā s uz tuvē jo restorā nu (saukts "Super C").
аватар puffox
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Protaras ir pilsē ta vairā k ģ imenei un mierī gā m brī vdienā m, nevis ballī tē m kompā nijā . Ir daudz krogu, bet nav diskotē ku. Ja vē laties trokš ņ aini atpū sties un dejot - jū s Ayanapu. Viesnī ca ir maza, mā jī ga izskata halle. … Tomēr ▾ Protaras ir pilsē ta vairā k ģ imenei un mierī gā m brī vdienā m, nevis ballī tē m kompā nijā . Ir daudz krogu, bet nav diskotē ku. Ja vē laties trokš ņ aini atpū sties un dejot - jū s Ayanapu.

Viesnī ca ir maza, mā jī ga izskata halle. Ir neliels baseins, skaists mazs pagalms, skats var bū t uz jū ru vai viesnī cas pagalmu.

Norē ķ ins: pirmajā dienā mums reģ istratū rā teica, ka tiksim pā rcelti divas reizes, jo mū su klasē nav nevienas istabas (un mū su tū roperators, acī mredzot, kaut ko kļ ū dī jā s un mums neteica). Par to mums tika piedā vā ts bezmaksas seifs uz visu uzturē š anā s stundu un divas bezmaksas pusdienas/vakari pē c Jū su izvē les. Bija nedaudz neē rti pā rvietoties divas reizes 7 dienu laikā , tač u darbinieki mē ģ inā ja to nogludinā t.

Istabas: sakoptas istabas, jaunas mē beles, kaut arī renovē ts lī dz 5 gadiem. Ja jū s nomā c rū sa starp flī zē m un nelieli remonta defekti - jū s š eit neesat.
Mums bija kondicionē tā js par maksu, augustā es gribē ju nomirt naktī . Š is prieks maksā.6 eiro dienā . Bet ir numuri ar gaisa kondicionē tā ju - jums tas jā zina. Mū su istabā viss bija nepiecieš ams normā lā stā voklī : tē jkanna, darba plī ts, visi trauki, ledusskapis, uz balkona vienā no mū su trim istabā m pat bija vads ž ā vē š anai, bez drē bju š ķ ipsnā m, toties))
Vannas istabā nav dvieļ u vai grī das paklā jiņ a, tā pē c duš as grī da biež i ir slapja, tač u to var paciest.

Dvieļ i netiek mainī ti katru dienu. Intervā ls no 3 lī dz 5 dienā m. Atkritumi tiek izvesti un grī da tiek noslaucī ta katru dienu. Istabā.1 stā vā var uzkā pt pa balkonu, tā pē c seifs ir laba ideja.

Internets: Wi-Fi darbojas slikti. Reģ istratū rā tas ir bezmaksas, bet strups stipri. Viberā sarunā ties nevar, lai gan ir iespē jama saziņ a ar radiem.

Ē dienreizes: neē diet brokastis, ja nevē laties nedē ļ u katru dienu ē st vā rī tas olas, grauzdiņ us un auzu pā rslas.
Protaras kopumā : ap zī mi angļ u un krievu valodā , izņ emot grieķ u. Ja nepiecieš ams, darbinieki runā angļ u un krievu valodā.

Mū su kopē jais iespaids: par š o cenu - laba viesnī ca, skaista jū ra un kopumā skaista un mā jī ga vieta atpū tai. Jau vairā k nekā nedē ļ u jaunieš iem tur nav ko darī t, jo viss ir vienmuļ i un mierī gi.
Padoms: esiet uzmanī gi saulē , jums jā ņ em cepures.
аватар kamilla9
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies naktī , pē c pusnakts, istabiņ u iedeva 5 minū tē s. Numurs 2-istaba, pirmā istaba: mana virtuve (ledusskapis, elektriskā plī ts, tē jkanna, trauki - š ķ ī vji, krū zes, katli, pannas), tad dī vā ns un TV, un balkons. … Tomēr ▾ Ieradā mies naktī , pē c pusnakts, istabiņ u iedeva 5 minū tē s. Numurs 2-istaba, pirmā istaba: mana virtuve (ledusskapis, elektriskā plī ts, tē jkanna, trauki - š ķ ī vji, krū zes, katli, pannas), tad dī vā ns un TV, un balkons. Otrajā istabā ir liela gulta, saliekamā gulta un tualetes galdiņ š un kondicionieris, ko mē s neiekļ ā vā m, jo ​ ​ cena 7 dolā ri ir nedaudz dā rga (
Pā rtiku pirkā m Lidl lielveikalā , tur tieš ā m lē tā k nekā Metro vai citos veikalos pa ceļ am. Visu gatavojā m paš i, akcijas pirkā m dā rzeņ us, sieru un fetu, augļ us, gaļ u, viņ u alus ļ oti garš ī gs un lē ts pa 0.5 -1 eiro, bē rni paņ ē ma 12 gabaliņ us saldē juma par 2 eiro. Pā ris dienas vā rī ja vieglas zupas, cepa gaļ u ar kartupeļ iem (kartupeļ i garš ī gi, visi gludi, bez acī m), salā tus ar fetu, augļ us, mango veda par 3.5 eiro kg (un pie jū ras lete bija jau tur par 6 eiro Tā bija).
Menedž eris Prodromos bija ļ oti patī kami pā rsteigts, kad uzaicinā ja mū s uz grila vakariņ ā m: tur cepa gaļ u, tapa gaļ as rullī š i, tika gatavoti salā ti, un to visu varē ja ietī t tortiljā - ļ oti garš ī gi pagatavots, jautri pavadī t laiku)
Vairā kas reizes gā jā m vakariņ ā s uz tuvē jo restorā nu, tur ņ ē mā m gaļ u vai sarkanā s zivis, tiem klā t bija frī un dā rzeņ u porcija, ū dens, marinē tas olī vas un vē l daž as marinē tas lietas, bet tieš ā m ļ oti pikanta. Pietika ar porciju gaļ as vai zivs, lai pieauguš ais un bē rns varē tu ē st lī dz sā tai.
Redzē ju, ka no rī ta viesnī cas baseins tiek tī rī ts, un pē cpusdienā , tieš i tad, kad visi peldē jā s, no tvertnē m pievienoja balinā tā ju - tas mani nedaudz nobiedē ja. Lai gan pē c balinā tā ja stipri nesmarž oja un acī s nekedē ja.
Uz jū ru ar somā m (ar visā dā m pludmales lietā m) tieš ā m var aizbraukt karstumā uz aptuveni 20 minū tē m, pa ceļ am vē l var aiziet uz suvenī ru veikaliem, kur kondicionieris nedaudz atvē sina ķ ermeni))). Pa ceļ u ved ceļ š uz jū ru, tad starp viesnī cā m un pludmali. Vai arī varat iet cauri laukam aiz viesnī cas un doties uz viesnī cu pirmajā jū ras lī nijā . Pludmalē ir daudz maksas lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, un pietiekami daudz tā du, kuriem ir savs lietussargs. Jū ra ir skaidra un vē sa, tajā gandrī z nav akmeņ u.
Noī rē jā m auto (pa ceļ am uz jū ru aiz lielas strū klakas), 2 dienas 56 eiro, aizbraucā m uz Larnaku, Aijanapu, Famagustu un Kirē niju.
аватар igorenia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Mū s pacienā ja ar karstajiem dzē rieniem, palū dza nedaudz pagaidī t, kamē r istaba bū s sagatavota. Mē s reģ istrē jā mies daudz agrā k nekā plā nots. Istaba tī ra, ir neliels ledusskapis, plī ts un trauku komplekts. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Mū s pacienā ja ar karstajiem dzē rieniem, palū dza nedaudz pagaidī t, kamē r istaba bū s sagatavota. Mē s reģ istrē jā mies daudz agrā k nekā plā nots. Istaba tī ra, ir neliels ledusskapis, plī ts un trauku komplekts. Lī dz jū rai 10-15 min. kā jā m. Mē s devā mies uz Metro pē c pā rtikas vai devā mies uz Lidl. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ioninv_uk
Vēlos uzzināt reģistrēšanās kārtību viesnīcā, vai ir jāiemaksā depozīts un kādā apmērā?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Апарт-отель Lawsonia расположен в самом центре оживленного курорта Протарас на Кипре, в 500 метрах от пляжа.

Построен в 1990 году. Реновация - в 2014 году.

Atrašanās vieta До центра 10 минутах ходьбы от отеля, где множество ресторанов, баров, дискотеки и других развлекательных заведений. Поездка к таким достопримечательностям как Agia Napa Monastery и Water World займёт около 20 минут. Международный аэропорт Ларнака - 60 км.
Pludmales apraksts 500 м до общественного пляжа. Есть пляжные зонтики и шезлонги, в отеле - бесплатно, на пляже - платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Снек-бар. Pool Bar - бар у бассейна. Часы работы: 10:00 - 19:00. Камера хранения багажа. Ксерокс. Факс.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Количество номеров - 27. Studio. One Bedroom. Люкс для новобрачных. Номера со звукоизоляцией.

  • vanna/duša
  • fēns $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 321 Protaras Avenue 5296 Protaras Cyprus
Tālruņi: Телефон: +357 238 31770
Факс: +357 238 33733
Tīmekļa vietne: Lawsonia Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.