Kapetanios Bay Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.110
№11 viesnīcas reitingā Protaras
7.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca Kapetanios Bay atrodas slavenajā Protaras kūrortā gleznainā Fig Tree līča krastā. Viesnīcas personāla viesmīlība un augsta līmeņa serviss padarīs jūsu uzturēšanos šajā viesnīcā par neaizmirstamu. Šī 3* viesnīca ir ideāla vieta relaksējošai un patīkamai atpūtai.Vairāk →
аватар yuriy.pankratyev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m internetā un nenož ē loju. Priekš rocī bas: 1. Atrodas uz galvenā s Protaras ielas, vakarā var pastaigā ties - redzē t cilvē kus. Netā lu no tī rā s paš valdī bas pludmales - 10 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am divi lielveikali. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m internetā un nenož ē loju.
Priekš rocī bas:
1. Atrodas uz galvenā s Protaras ielas, vakarā var pastaigā ties - redzē t cilvē kus. Netā lu no tī rā s paš valdī bas pludmales - 10 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am divi lielveikali.
2. Netā lu no pravieš a Elijas tempļ a.
3. No jumta vai no ugunsdzē sī bas izejas var skatī ties muzikā lu un ū dens š ovu.
4. Klasiskā s angļ u brokastis.
5. Daž ā das gardas maltī tes vakariņ ā s, ieskaitot zupas ē š anu.
6. Es paņ ē mu standarta numuru. Istabā bija divas gultas - divvietī ga un vienvietī ga, TV, ledusskapis un tē jkanna.
7. Bezmaksas gaisa kondicionē tā js.
Trū kumi:
1. Dā rgi dzē rieni vakariņ ā s - apmē ram trī s reizes dā rgā ki nekā veikalos. Bet jū s varat ņ emt lī dzi savu ū dens pudeli.
2. Deju vakari (10 naktī s tie bija divi) ilga lī dz 23:00. Viņ i traucē ja gulē t - mū su logi bija uz baseinu.
аватар YURA_KIEV
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopsavilkums: par naudu - ļ oti labi! PROS: 1) lieliska atraš anā s vieta. Protaras centrs, tieš i blakus McDonald's un dejojoš ā m strū klakā m. Pie ieejas ir autobusu pietura. Viesnī ca atrodas uz pilsē tas galvenā s ielas, visi veikali, tavernas, restorā ni - maksimums 10 minū š u gā jiena attā lumā. … Tomēr ▾ Kopsavilkums: par naudu - ļ oti labi!

PROS:
1) lieliska atraš anā s vieta. Protaras centrs, tieš i blakus McDonald's un dejojoš ā m strū klakā m. Pie ieejas ir autobusu pietura. Viesnī ca atrodas uz pilsē tas galvenā s ielas, visi veikali, tavernas, restorā ni - maksimums 10 minū š u gā jiena attā lumā.
2) jū ra. 10 minū š u nesteidzī ga pastaiga – un jū s atrodaties labā kajā Protaras pludmalē . Pludmale ir vienkā rš i maģ iska, neko tā du nebiju redzē jusi.
Kopumā Protarasā ir divas labas pludmales - Vrissi (š ī ) un vī ģ u koku pludmale (kaimiņ os, nedaudz tā lā k).
3) Personā ls un tī rī š ana ir lieliska. Ikdienas telpu uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, lieliska viesmī ļ u apkalpoš ana restorā nā.
4) Ē diens - 10/10. BOMBA! Vakariņ u ē dienkarte netika atkā rtota reizi 7 dienā s. Noteikti jā bū t vismaz 5 gaļ as veidiem, milzī ga svaigu salā tu izvē le. Ē dieni ir dā rgo Kijevas restorā nu lī menī , un tas ir bufetē : -) Neliela izvē le tikai no augļ iem (parasti 2 veidi), bet vī nogas, piemē ram, bija garš ī gas.
Visi alkoholiskie kokteiļ i vakarā - 2.50 eiro (cena lē tā ka nekā Kijevas restorā nos).
5) izklaide - neslikta, 7 dienas viens grieķ u kultū ras vakars, apvienots š aš likā svaigā gaisā (amatieru priekš nesumi, amizanti) un viens dzī vā s mū zikas vakars - dziedā ja meitene, ļ oti brī niš ķ ī gi, ļ oti patika. UZMANĪ BU, no ugunsdzē sē ju kā pņ u logiem pa kreisi no lifta var brī vi vē rot dejojoš o strū klaku š ovu! recenzija - labā k nekā tur publika! Ietaupi 25 eiro no cilvē ka! nopietns bonuss : -)
6) Personā ls saprot krievu valodu. Pusi laika reģ istratū rā sē ž pilnī gi krievisks onkulis.
7) Amatieriem ir diezgan liels baseins un bē rnu baseins. Teritorija ap baseinu ir aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.

MINUSI: par savu cenu - TIE NAV : -)

PIEZĪ MES: Uzmanī bu, istabu skaits ir VECĀ S. Ī sā k sakot, numuriņ i ir kā LABĀ padomju viesnī cā.
Ja jū s nevarat iedomā ties dzī vi bez Eiropas stila renovā cijas, zeltī š anas un plazmas paneļ iem, jums nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu.

Tajā paš ā laikā - VISS DARBOJAS, tī ri, mē beles visas neskartas, kondicionieris darbojā s (bet ne klusi), santehnika darbojas un tī ra.
Interesanti, ka telpu remonts un apdare Ļ OTI ATŠ Ķ IRAS no koplietoš anas telpā m - restorā na, baseina zonas, reģ istratū ras. Kopē jā s telpas ir pienā cī gas.

Atpū tnieki - 50/50 Krievijas ģ imenes tū risti / Rietumeiropas pensionā ri. "Tagil!!!! " - trū kst

Diskotē ka, naktsdzī ve - kā klasē nav.

SECINĀ JUMS - lieliska viesnī ca mierī giem, ekonomiskiem, NEPATISKĀ M cilvē kiem, ģ imenē m ar bē rniem, vecu vecā ku izveš anai. ak un garš ī gs ē diens

PADOMS -
1) Pa ceļ am uz pludmali labajā pusē atrodas Golden Star lielveikals. Š ī ir labā kā vieta, kur kaut ko iegā dā ties. Piemē ram, ū dens - 0.40 eiro / 1.5l. (bezkompromisa cena). Viesnī cas "kioskā " viss ir dā rgs.
2) Elementā ri ir iet uz akvaparku: turpat pie ieejas viesnī cā apsē dies uz š tata.
autobuss numur 102, brauc uz finā lu. Akvaparks tiek atvē rts pulksten 10-00, lai iegā dā tos biļ eti, jū s varat ierasties 20 minū tes iepriekš . Atpakaļ - 101. autobuss, izkā piet tur, kur apsē dā ties. ceļ ojums - 1.5 eiro.
3) Iekā rtot promenā di gar pludmali lī dz vī ģ es koku ragam. Vakarā - skaistums neaprakstā ms
4) Noteikti izmē ģ iniet zivju (un gaļ as) meze. Ļ OTI LABA zivju meze Yianna Marie pludmales restorā nā . Meze ir sagatavota vismaz diviem, cena no 14 eiro no cilvē ka.
аватар valja_m
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iekā rtojā s ā tri, istaba tika mainī ta bez problē mā m, nepatika skats no loga uz McDonald's izkā rtni. Istabas ir tī ras, bet viss ir vecs (bet pagā juš i 2 gadi, iespē jams, atjaunots) Ē diens bija ļ oti labs, vakaros bija arī izklaides š ovi. … Tomēr ▾ Iekā rtojā s ā tri, istaba tika mainī ta bez problē mā m, nepatika skats no loga uz McDonald's izkā rtni.
Istabas ir tī ras, bet viss ir vecs (bet pagā juš i 2 gadi, iespē jams, atjaunots)
Ē diens bija ļ oti labs, vakaros bija arī izklaides š ovi.
Ceļ š uz pludmali ir garš , sā kumā par to bijā m nervozi, bet tad atradā m to plusu - staigā t pa ielā m garā m veikaliem un bā riem. . Wi-fi darbojā s slikti, pā rsvarā tikai 1. stā vā .
Teritorija maza, baseins normā ls.
Bonusa skats no balkona uz dejojoš o strū klaku š ovu, uz kuru biļ etes nav lē tas. Noskatī jos 3 reizes un tad apnika.
Ekskursijas, bā ri, transports, vietē jais lielveikals - viss ir blakus.
Iesaku ne pā rā k kaprī ziem, ekonomiskiem tū ristiem.
аватар Nadia-ua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tā mies ā rzemē s. Bijā m apmierinā ti. Labs laiks, dzidra jū ra, draudzī gi kiprieš i, labs ē diens-tie ir iespaidi par Kipru. Daba diezgan nabadzī ga, bet ir arī citi plusi, par tiem rakstī ju augstā k. Viesnī ca man ļ oti patika, iekā rtojos superior istabiņ ā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ā rzemē s. Bijā m apmierinā ti. Labs laiks, dzidra jū ra, draudzī gi kiprieš i, labs ē diens-tie ir iespaidi par Kipru. Daba diezgan nabadzī ga, bet ir arī citi plusi, par tiem rakstī ju augstā k.
Viesnī ca man ļ oti patika, iekā rtojos superior istabiņ ā . Tī rē ju katru dienu. Recepcijā strā dnieki ļ oti patī kami, smaida, labprā t atbild uz visiem jautā jumiem.
Iesaku apmeklē t kafejnī cu Tropical dream, netā lu no tā da paš a nosaukuma viesnī cas, kafejnī cas ī paš nieks Konstantī ns ir ļ oti draudzī gs, zina visu savu klientu vā rdus : )
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Budž eta brī vdienas diezgan ē rtā s istabā s, ja uzskatā t, ka par gandrī z visiem pakalpojumiem ir jā piemaksā (cenas fotogrā fijā s). Viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst norā dī tajā m trī s zvaigznē m. Tā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas centrā blakus dziedoš ā m strū klakā m, veikaliem, McDonald's, kafejnī cā m. … Tomēr ▾ Budž eta brī vdienas diezgan ē rtā s istabā s, ja uzskatā t, ka par gandrī z visiem pakalpojumiem ir jā piemaksā (cenas fotogrā fijā s). Viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst norā dī tajā m trī s zvaigznē m. Tā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas centrā blakus dziedoš ā m strū klakā m, veikaliem, McDonald's, kafejnī cā m. Lī dz jū rai (paš valdī bas pludmale) 10 min. kā jā m. Viesnī cā ir savs tenisa korts, lieli un bē rnu baseini. Ē dinā š anas veidi: brokastis vai puspansija. Piemē rota jaunieš iem, lai gan viesnī ca ir pilna ar gados vecā kiem cilvē kiem.
Номер стандарт Вид с номера Ресторан Ванная комната Развлечения Superior Superior
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti pieklā jī ga 3* viesnī ca kū rorta centrā . Ģ imenes uzņ ē mums, draudzī gs personā ls. Lī dz jū rai 600 m Blakus McDonald's, netā lu uguns un ū dens lā zerš ovs, daudzas kafejnī cas, restorā ni, veikali. Labs ē diens, vienkā rš i, bet plaš i numuriņ i. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga 3* viesnī ca kū rorta centrā . Ģ imenes uzņ ē mums, draudzī gs personā ls. Lī dz jū rai 600 m Blakus McDonald's, netā lu uguns un ū dens lā zerš ovs, daudzas kafejnī cas, restorā ni, veikali. Labs ē diens, vienkā rš i, bet plaš i numuriņ i. Klusa viesnī ca, bet ir vakara izklaides. Visiem.
бассейн номер номер сразу возле отеля холл бонусы в номере вид с номеров на курорт Протарас
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Veca viesnī ca, 90. gadu dizains. Labs ē diens 8 bumbiņ ā m. Ir kur iet. No viesnī cas numuriem var redzē t dziedoš o strū klaku š ovu, kas notiek netā lu. Seifs, internets par maksu. … Tomēr ▾ Veca viesnī ca, 90. gadu dizains. Labs ē diens 8 bumbiņ ā m. Ir kur iet. No viesnī cas numuriem var redzē t dziedoš o strū klaku š ovu, kas notiek netā lu. Seifs, internets par maksu.
аватар annit
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Kiprā no 26.09. 2012 lī dz 06.10. 2012. Viņ i lidoja no aviokompā nijas "Transaero" Š eremetjevo F. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar aviokompā nijas apkalpoš anu, lidojums bija brī niš ķ ī gs, var teikt, ka atvaļ inā jums sā kā s jau lidmaš ī nā , tieš i no draudzī gā s apkalpes apkalpoš anas un gardajā m brokastī m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Kiprā no 26.09. 2012 lī dz 06.10. 2012. Viņ i lidoja no aviokompā nijas "Transaero" Š eremetjevo F. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar aviokompā nijas apkalpoš anu, lidojums bija brī niš ķ ī gs, var teikt, ka atvaļ inā jums sā kā s jau lidmaš ī nā , tieš i no draudzī gā s apkalpes apkalpoš anas un gardajā m brokastī m. Mē s lidojā m uz Pafosu uz 3 stundā m, un apmē ram tajā paš ā laikā saņ ē mā m transfē ru uz mū su viesnī cu.
Kipra mū s sagaidī ja ar satriecoš i spož u sauli un siltumu, ī paš i ņ emot vē rā , ka lidojot prom no Maskavas bija kaut kas lī dzī gs +9 grā diem. Kā du laiku nā cā s stā vē t milzī gā rindā uz pasu kontroli, jo vienlaicī gi nolaidā s 2 Boeing 747-400, un pasaž ieru bija daudz. Kiprieš i atvē ra visas letes, lai process noritē tu ā trā k. Bet nu pasu kontrole izieta, bagā ž a droš i paņ emta, sagaidī ja saimnieks (braucā m kopā ar Natā liju Tū rsu) un virza uz autobusu tā lā kai mū su, dā rgo, pā rveš anai uz viesnī cā m. Nedaudz apreibuš i no karstuma, pat uzreiz neuztvē rā m, ka autobusam durvis ir nepareizajā pusē ! Un tikai autobusā , laimī gs no kondicioniera vē suma, saproti, ka satiksme Kiprā ir kreisā . (Nu jā , bijusī britu kolonija, loģ iski). Š ķ iet, ka teorē tiski mē s to zinā jā m, bet praksē tas joprojā m ir neparasti un š ķ iet, ka grasā mies kā du “uzķ ert”, tač u griež am nepareizo ceļ u! Tomē r jū s ā tri pierodat, un tagad jū s ar prieku redzat Kipras ainavas un kū rortpilsē tas.
Pirmo reizi Kiprā laikam visu iztē lojā mies mazliet savā dā k. Un, godī gi sakot, pirmā sajū ta no kū rortpilsē tā m bija tā da kā viegla vilš anā s. Gaidā ms, ka redzē sit kaut ko lī dzī gu "Ah! " vai "Wow! ", un te...baltas mā jas, zaļ umu trū kums, daudz tukš u vietu, bū vlaukumi, un neizkoptī bas sajū ta, vai kas. Š ķ ita, ka viss ir nevainojami tī rs. Varbū t tas bija iespaids par pagā juš ā gada Spā niju, kur pilsē ta bija nevainojami nolaizī ta, bija daudz zaļ umu, Likā s, ka Kipra bū s vē l nevainojamā ka. . . Tomē r tas nekā di nevar sabojā t relaksā cijas sajū tu.
Mē s ieradā mies viesnī cā lī dz reģ istrē š anā s brī dim, tā pē c mums nebija jā gaida. Viņ i aizpildī ja daž as nelielas anketas, tad paņ ē ma mū su pases (mē s ī sti nesapratā m kā pē c, bet nā kamajā dienā bez problē mā m atņ ē ma). Un tagad - esam jau savā istabiņ ā , treš ajā stā vā , ar skatu uz McDonalds, ieeju "Dziedot un dejojot" strū klakā s un sā nskatu uz jū ru. Istaba diezgan standarta, seifs ir tikai reģ istratū rā (bet neņ ē mā m), var ī rē t tē jkannu un ledusskapi (1.5 eiro dienā , “vairumtirdzniecī ba” lē tā k - bet kaut kā nevajadzē ja tas arī ), istabā ir fē ns , kondicionieris, televizors uzreiz bija ar pulti (ir viesnī cas, kur pulti vajag ņ emt lī dzi uz reģ istratū ru pret droš ī bas naudu, bet tas tā nav). Lī dz galam nebija skaidrs, kā pē c televizors stā vē ja tieš i spoguļ a priekš ā un bloķ ē ja skatu uz sevi, mī ļ ajiem. Ir kaut kā jocī gi atspulgā redzē t galvenokā rt televizora aizmuguri, nevis savu personu, bet tas ir vienkā rš i smieklī gi, un mums personī gi tas noteikti nesagā dā ja nekā das problē mas. Uz grī das, "niš ā " pie otrā lifta, atrodas gludinā mais dē lis un gludeklis. Bet, ja ir nepiecieš amī ba kaut ko gludinā t, labā k ņ emt lī dzi gludekli no mā jā m, jo ​ ​ gludinā mais dē lis, š ķ iet, ir izgā jis grū tu kaujas ceļ u, daudz piedzī vots un redzē ts, un tā reljefs drī zā k atgā dina attā lu. “radinieks” - veļ as dē lis. Katrā ziņ ā ne svā rkus, ne vī ra kreklu neizdevā s izgludinā t, lai gan godī gi centos, un pat izvilku no istabas segu, lai segtu dē ļ a izciļ ņ u reljefu. Bet kur tas ir! Viņ a atgriezā s savā istabā un izņ ē ma gludekli. (Kiprai ir atš ķ irī gs tī kla spriegums, un viņ iem ir daž ā das rozetes. Nepiecieš ams ī paš s adaptera adapteris. Mē s to aizņ ē mā mies no draugiem, kuri pirms ceļ ojuma bija atpū tuš ies Kiprā , bet principā to var iegā dā ties gandrī z jebkurā veikalā , par aptuveni 2 eiro . ) Spriež ot pē c pē dā m uz paklā ja, nebijā m pirmie, kas istabā gludinā ja. Kā ds pirms mums atstā ja zī mi no gludekļ a zoles uz grī das pie galda  Bet mē s pielā gojā mies gludinā š anai uz maza galda.
Jau pirmajā dienā varē jā m tikt pie jū ras. Ejiet netā lu, apmē ram 5 minū tes, pludmalē , protams, ir daudz cilvē ku. Bet jū ra! Tā ir tikai pasaka! Tī rs, caurspī dī gs, debeszils. . . Apbrī nojami silti (+28). . . Pie krasta vietā m aug koraļ ļ i, tač u atrast mī kstu, samtainu, smilš ainu ieeju nav problē ma. Dziļ ums palielinā s pakā peniski, kas ir ī paš i noderī gi tiem, kam ir bē rni. Mē s daudz ceļ ojā m, bet tā du jū ru, kurā uzreiz iemī lies, nebiju redzē jusi.
Pē c tā das jū ras visas domas par kaut kā du vilš anos un to, ka gaidā m ko citu - pazuda paš as no sevis. Jo ī paš i tā pē c, ka priekš ā bija vakariņ as.
Kas attiecas uz ē dienu, tas bija pā rsteidzoš s. Jā , patieš ā m, brokastis ir mazā k daudzveidī gas, vakariņ as vienkā rš i garš ī gas (pusdienas neņ ē mā m, tā pē c par tā m neko nevaru pateikt). Viesmī ļ u vidū ir daudzi, kas runā krieviski, arī dzē rienu ē dienkarte ir krievu valodā (dzē rieni vakariņ ā s ir maksas, mums labā k patika liela svaiga sula - 0.5 litri - 4 eiro, augļ u punš i par 2.5 eiro, un mazie karafes ar vietē jo vī nu) . Uz galdiem, atnā kot, deg sveces. Dzē rieni ir skaisti dekorē ti, viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi un efektī vi. Ē diens ir neslavē jams! Un kad bija gaļ as galdi, š aš liku kebabi!...Tik garš ī gs cienasts! Ar augļ iem gan nav tik paveicies. Vī nogas un apelsī ni bija garš ī gi. Melones bija tā das kā kokvilnas. Un bumbieri bija bezgarš ī gi. Bet tie ir sī kumi.
Un pē c pirmajā m vakariņ ā m mē s jau sapratā m, kā pē c gids, kas mū s pavadī ja autobusā , teica, ka lī dz atpū tas beigā m mē s sā ksim dziedā t noteiktu dziesmu kopu. Uh-hu. . . Strū klaku š ovs. . . Nē , repertuā rs, protams, ir plaš s - no klasikas - Ravela Bolero, Hač aturjana zobendejas, lī dz Sirtaki, Kalinka-Malinka, Besame Mucho un beigu akordam - kompozī cija grupa Europa - "The Final countdown". Bet mū zika ir ļ oti skaļ a. Tiesa, ja balkons ir aizvē rts, tad it kā nav tik dzirdams, bet tad ir karsts. Jū s ieslē dzat gaisa kondicionieri. Un tas dū ko kā jaudī gs zā les pļ ā vē js. Un cik garlaicī gi! Bet tas ir novietots tā , lai tas nepū stu tieš i uz guļ oš u cilvē ku, un tas, protams, ir pluss. Ieejas biļ ete uz strū klaku š ovu maksā ja, kā mums stā stī ja, pie galdiņ a bez vakariņ ā m 23 eiro. Tač u mū su viesnī cas iemī tniekiem izrā des noskatī š anā s nebija problē ma. No viesnī cas jumta pavē rā s brī niš ķ ī gs skats (tas neaizvē rā s, piekļ uve tam ir brī va), un no kā pnē m, kur pa atvē rtajiem logiem viss bija lieliski redzams un dzirdams, cilvē ki izvilka no istabas krē slus, apsē dā s un izbaudī ja. Ļ oti jauka, gaiš a un krā saina. Bet principā pietiek ar vienu reizi, lai redzē tu.
Kas attiecas uz ekskursiju programmu, tad tieš i š eit, Kiprā , pirmo reizi izmē ģ inā jā m individuā lo ekskursiju. Tā s izmaksas no mū su tū roperatora bija 320 eiro par diviem. Bet, ņ emot vē rā to, ka mums patika trī s no standarta ekskursiju komplekta un katras izmaksas bija aptuveni 60 eiro no cilvē ka, mē s, iespē jams, uzvarē jā m. Tā kā individuā lajā tū rē ietilpa brauciens ar maš ī nu apmē ram 8 stundu garumā (beigā s ar nedaudz vairā k) gida pavadī bā , tad tikai mē s ar vī ru. Izbraukš anas laiku un brauciena marš rutu izvē lē jā mies paš i. Uzreiz gribu teikt, ka mums vienkā rš i apbrī nojami paveicā s ar gidu! Elena, tā sauca mū su gidu, mums bija burvju ekskursija. Pa ceļ am redzē jā m gan to, ko paš i plā nojā m, gan to, ko viņ a mums ieteica. Saskarsmē bezgala patī kami, interesanti stā sta, neko neuzspiež ! Neskatoties uz to, ka tū re ievilkā s ilgā k nekā vajadzē ja, viņ a neizrā dī ja nekā du steigu un deva mums iespē ju izbaudī t visu, kur vē lē jā mies palikt. Apmeklē jā m Omodos ciematu kalnos, kur gatavo neaprakstā mi skaistus mež ģ ī ņ u un sudraba izstrā dā jumus, apmeklē jā m vī na darī tavu, kur baudī jā m Kipras vī nus un nogarš ojā m slaveno “Commandaria” - viņ i uzsvaru lika uz “i”, Local moonshine “ Zivania”. Mē s, protams, izvē lē jā mies daļ u no vī na un mā jas. Pusdienojā m vienā no restorā niem ar skatu uz Olimpu (Protams, ne grieķ u, bet kaut kā sanā k, ka Kiprai ir savs Olimpa kalns) . . Pat nepaspē jā m paziņ ot, ka vē lē tos izmē ģ inā t Kipras nacionā lo. ē diens "kleftiko", un Elena jau ir aizgā jusi un pasū tī jusi to mums. Kā arī vietē jo gardo ā bolu pī rā gu. Tas vairā k atgā dina ceptus ā bolus, kam uz š ķ ī vja uzliktas lielas drupanas mī klas drupatas un balts smalks krē ms. . . Kalnu restorā nā cenas bija divas reizes zemā kas nekā kū rortpilsē tā . Un ē diens izkusa mutē . Viss bija tik garš ī gi, tik svaigi! Nomazgā ts ar vietē jo mā jā s gatavoto limonā di. Pat atmiņ ai siekalojas!
Apmeklē jā m Troodotissa klosteri, palikā m Kipras galvaspilsē tā Nikosijā . Tomē r vietē jā valodā to sauc par Levkosia, un visas norā des uz š osejas ir uz Levkosiju. Galvaspilsē tu, tā pat kā savulaik Berlī ni, sadala siena, kas atdala grieķ u un turku daļ as. Ja jums ir pase, jū s varat nokļ ū t caur robež kontroles punktu un uz Turcijas daļ u. Jū s aizpildā t nelielu migrā cijas karti - Vā rds, Uzvā rds, pases numurs un pilsonī ba, un jū s ejat. Zī mogus liek tikai š ajā kartī tē , pasē nekā das atzī mes nedara. Protams, mē s arī tur devā mies. Atš ķ irī ba ir redzama uzreiz - jū s nokļ ū stat no Eiropas uz Turcijas tirgu. Tā pat kā mū su filmu klasikā - "Dimanta roka" - Nikosija ir kontrastu pilsē ta!
Kopumā ekskursija bija pā rsteidzoš a. Informatī vi, apjomī gi, interesanti un pats galvenais - jums neviens nav jā gaida, viss ir tikai jums personī gi. Un viss vienā dienā . Tā pē c ļ oti iesaku, ja vē lies apmeklē t vairā kas vietas un tā s netiek veiktas vienā “gatavā ” ekskursijā – ņ emiet individuā lu un komforts tiks nodroš inā ts.
Bet pie Nisiotis mola pasū tī jā m pastaigu ar jū ras kuģ ī ti, tur ir biļ eš u kases un par 10 eiro no cilvē ka pasū tī jā m ekskursiju pastaigu ar “peldē š anos” uz Famagustas pusi, un tad uz Greko ragu. Un pusstundu ilga pietura Zilajā lī cī peldē š anai atklā tā jū rā . Viņ i teica, ka dziļ ums tur ir 6 metri. Bet ū dens ir tik dzidrs, ka var redzē t dibenu!
Peldē š ana bija prieks! Salī dzinā ms tikai ar izpletņ a lidojumu no laivas (25 eiro no cilvē ka). Ja nav bailes no augstuma - ir vē rts mē ģ inā t, Celies augstu, lido, planē pā ri jū rai, skaistums ir lejā , un tas aizrauj elpu no nebeidzamā s laimes sajū tas! Un tad tev arī izsniedz sertifikā tu, ka esi lidojis 300 metru augstumā , tā dā un tā dā datumā , un vispā r tu tā ds smalks puisis!
Tomē r atvaļ inā jumā visam vajadzē tu iepriecinā t! Turklā t kiprieš i ir bezgala draudzī gi un labestī gi cilvē ki, viņ i ļ oti labi izturas pret krieviem, paš i mā cā s krievu valodu un gandrī z jebkurā veikalā var ar jums runā t krieviski. Un viņ i ir arī ļ oti priecī gi, kad mē s cenš amies viņ iem atbildē t viņ u dzimtajā grieķ u valodā . Vismaz tas pats "paldies" - "efcharisto" - un viņ i tikai staroja priecī gā smaidā !
Paš ā pilsē tā uz kalna atrodas Svē tā Elijas kapela. tur varat uzkā pt pa kā pnē m, lai vienā mirklī redzē tu visu Protarasu
Ja vē laties, varat pats doties uz kaimiņ pilsē tā m un ū dens atrakciju parku. Iela, uz kuras atrodas viesnī ca, ir vienvirziena, un autobusi pietur divā s pieturā s - tieš i pie viesnī cas. Tie ir parakstī ti - vienā jū s varat doties uz Ayia Napa, bet no otras uz Paralimni un ū dens parku (tas ir pretē jā virzienā Ayia Napa). Un autobusi kursē regulā ri, arī naktī . Tā tad, ja vē laties, varat apmeklē t ballī ti-diskotē ku Ayia Napa un atgriezties bez problē mā m).
Runā jot par veikaliem, pā rtiku pirkā m veikalā pa ceļ am uz pludmali. Tas bija ļ oti lē ti. Var iet nedaudz tā lā k, 10 min gā jienā , ir Lidl lielveikals. Tur var iegā dā ties vietē jo Halloumi sieru.
Protams, ir daudz suvenī ru veikalu katrai gaumei. Daudz veikalu ar pulksteņ iem (? ). Alkohols daž os veikalos ir pat lē tā ks nekā Duty Free. Katrā ziņ ā nopirkā m Martini (1 litrs) par 6 eiro, un Dutikā cena bija 7.5. Lai gan tas kopumā nav svarī gi. Starp citu, Dyutikā var iegā dā ties arī Kipras saldumus – turku gardumus un suzuko. Bet mē s nezinā jā m un nopirkā m pā ris kastī tes kā rumiem atpakaļ Protarasā .
Laikapstā kļ i mū s priecē ja visu uzturē š anā s laiku. Vienreiz lija lietus, un tad 40 sekundes. Bet izlidoš anas dienā lidostā mū s sagaidī ja pē rkona negaiss, bet mū su reiss aizkavē jā s ar izlidoš anu no Maskavas, un tieš i š ī iemesla dē ļ mē s nokavē jā m pē rkona negaisu. Un viņ i jau lidoja debesī s, uz kurā m divas lielas skaistas varavī ksnes plī voja pā ri visā m debesī m...Dā vana ar mī lestī bu, š ķ iroties no Afrodī tes salas.. .
аватар bogdanchikova.s
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies viesnī cā un uzreiz mums paveicā s. Reģ istratū rā bija administrators Jurijs, kurš runā krieviski. Pē c 10-15 minū tē m saņ ē mā m magnē tisko karti - istabas atslē gu. Jurijs konsultē ja visos mū s interesē još os jautā jumos, sniedza vē rtī gus padomus. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā un uzreiz mums paveicā s. Reģ istratū rā bija administrators Jurijs, kurš runā krieviski. Pē c 10-15 minū tē m saņ ē mā m magnē tisko karti - istabas atslē gu. Jurijs konsultē ja visos mū s interesē još os jautā jumos, sniedza vē rtī gus padomus. Es aizmirsu savu tā lruņ a lā dē tā ju, tā pē c viņ š atnesa savu no mā jā m un deva to lietoš anai visu manu uzturē š anos. Var teikt, ka viņ š mani izglā ba. Liels paldies par jū su laipno un gā dī go attieksmi. Mē s iekā rtojā mies istabā . Telpas ir tī ras. Viņ i tī ra katru dienu, veļ a ir pastā vī gi tī ra, un viņ i to dara kaut kā nemanā mi. Tu nā c no jū ras, viss jau tī rs un sakopts. Lietas tika atstā tas klusi, nekas nekad netika zaudē ts. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs restorā ns. Bufete. No visdaž ā dā ko ē dienu pā rbagā tī bas, sā kot ar salā tiem, beidzot ar desertiem un augļ iem, acis aizraujas. Ē diens ir dievī gs. Man patī k garš ī gi paē st, patī k gatavot paš am, bet š eit es vienkā rš i neapē du pienā cī gu ē diena daudzumu. Es gribē ju izmē ģ inā t visu. Ir 7 veidu salā ti, visi daž ā di, svaigi pagatavoti, katrai gaumei. Un ar dā rzeņ iem, un blakusproduktiem, un ar augļ iem. Mums bija pilna pansija. Brokastis pusdienas vakariņ as. Nekas nesanā ca. Brokastī s daž ā da veida musli, augļ u zupa, olu kultenis, dievī gi apelsī ni, greipfrū ti - neizturē ju, bet ē du lielos daudzumos, ļ oti garš ī gi, ī sumā nevar uzskaitī t. Pusdienas - garš ī gi daž ā di vā rī ti vietē jie kartupeļ i, vietē jie cukini, gaļ a un zivis, vista, tī tars, katru reizi gatavoti daž ā dos veidos un ar daž ā dā m mē rcē m. Nevar visu uzskaitī t. Vakariņ as ir tikpat daudzveidī gas un garš ī gas. Tiek pasniegtas jū ras veltes – astoņ kā ji, austeres, garneles. . . Deserti ir dieviš ķ i. Š ā du daudzveidī bu ir grū ti iedomā ties. Viss ir ļ oti viegls un biež i vien nezini, no kā un kā tas ir izgatavots. Vienkā rš i kū st mutē . Neskatoties uz pā rpilnī bu, jū s izjū tat tikai ē dienu sā ta sajū tu un apdullumu, jū s nejū tat smagumu, ē dot lielu daudzumu vā rī ta ē diena. Viss ir grilē ts un nav nekā du diskomfortu no ē diena, pie kura neesmu pieradis. Liels paldies š efpavā ram. Ī paš s paldies viesmī ļ iem par profesionalitā ti, pieklā jī bu, patī kamo attieksmi. Viņ i vienmē r nā k klā t, sasveicinā s, pasmaida, jautā , kā tev iet. . Viņ i, tā pat kā burvji, prot pamanī t, kad nepiecieš ams iztī rī t traukus. Kad viss ir tī rs. Ļ oti ā tri, neredzami un ē rti. Ī paš s paldies Eņ ģ elim, Stefā nijai un Verai. Mē s pateicamies viņ iem par sirsnī go uzņ emš anu. Viņ i runā krieviski un centā s palī dzē t un paspilgtinā t vakarus. Ceturtdienā s viesnī cā tiek rī kotas vakariņ as brī vā dabā pie baseina. Skan vietē jā mū zika, tiek sarī kota krā š ņ a izrā de ar vietē jo folkloru. Tautastē rpos ar atpū tnieku piesaisti pē c vē lē š anā s. Viesnī cā ir bā rs. Deniss tur strā dā . Ļ oti patī kams bā rmenis. Vienmē r ar smaidu un labu garastā vokli. Paldies par jaukajiem vakariem. Blakus viesnī cai grandiozs dziedoš o strū klaku š ovs. Tū risti no visas Kipras ierodas to apskatī t, un mums tas ir pie rokas. Sā kumā skaļ a mū zika nav ierasta, bet tie pā rsvarā ir darbi krievu valodā un mū su klasika, bet tad, ja nav izrā des, vairs nevar aizmigt, kaut kā pietrū kst. Jū ra ir tī ra. Smiltis ir veidotas no ī paš iem gliemež vā ku akmeņ iem un ir caurspī dī gas no paš a krasta. Pludmales ir paš valdī bas, un Kipras iedzī votā ji nedē ļ as nogalē s ierodas atpū sties. Ļ oti skaista tautī ba. Ļ oti krā sains skats. . Pludmalē viņ i atstā ja visas lietas, rokassomas, devā s peldē ties, un nekas nekad netika zaudē ts. Pludmalē pulcē jā s daž ā du tautī bu atpū tnieki, tač u nekad nebija nekā du konfliktu vai pā rpratumu. Visi ļ oti mierī gi sapratā s savā starpā un ar vietē jiem iedzī votā jiem. Neviens nevienam netraucē ja. Viesnī ca atrodas uz rosī gas ielas. Daudz veikalu, bā ru. . . Gandrī z visur ir personā ls, kas runā krieviski. Ja nē , jū s joprojā m varat paskaidrot. Viņ i cenš as jū s saprast un palī dzē t. Cenas veikalos ir ļ oti pieņ emamas. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Es tikko ierados, bet es jau gribu atgriezties. Nepā rregulē jiet vispā r. Tur bija mana dvē sele un sirds. Iesaku doties ekskursijā s uz Troodos kalniem un laivu braucienā . Neaizmirstami iespaidi.
аватар irinadiv
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā no Pafosas. Nokavē jā m vakariņ as. Iedzī vojā mies ļ oti ā tri. Sā kumā pievī la numuriņ i un viesnī cas interjers, neuzmanī gi nokrā sotas durvis, viss ļ oti sī ciņ š un nedaudz novecojis. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā no Pafosas. Nokavē jā m vakariņ as. Iedzī vojā mies ļ oti ā tri. Sā kumā pievī la numuriņ i un viesnī cas interjers, neuzmanī gi nokrā sotas durvis, viss ļ oti sī ciņ š un nedaudz novecojis. Bet paskatoties tuvā k, kļ uva skaidrs, ka viss ir kā rtī bā , ļ oti tī rs. Viesnī ca atrodas centrā netā lu no dejojoš o strū klaku š ova, tā pē c klusas atpū tas cienī tā jiem neiesaku, jo skan mū zika no tuvē jiem restorā niem. lī dz vieniem naktī . Makdonalds ir netā lu un mana meita bija sajū smā . Gide izrā dī jā s absolū ti amorfs un vienaldzī gs cilvē ks, visa informā cija bija jā iegū st Mē s paē dā m labi, bet vienmuļ i. Vakariņ ā s viņ i t tē ju un dzē rienus dot pie esoš a deserta, bet tē jas tasi piedā vā ja nopirkt par 3 eiro.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pannochka
Pastāstiet lūdzu kā atpūta oktobrī Kiprā Lidojam 13.oktobrī. Dalies iespaidos par laikapstākļiem, viesnīcu, izklaidi!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Kapetanios Bay расположен в известном курорте Протарас на берегу живописного залива Fig Tree Bay. Гостеприимство персонала отеля и сервис высокого уровня сделают Ваш отдых в этом отеле незабываемым. Этот 3* отель – идеальное место для спокойного и приятного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 50 км от международного аэропорта Ларнаки, на бело-песчаном пляже курорта Протарас.
Pludmales apraksts Песчаный пляж (бело-золотистый песок).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Лобби-бар, магазины, ресторан European Captain’s, бар Rope Cocktail, бар у бассейна Bridge.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • biljards
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

135 номеров различной категории.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • apkure (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese P.O Box 33142, 5311 Protaras/Paralimni, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 23831170
Fax: +357 23831117
Tīmekļa vietne: Kapetanios Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.