Captain Pier Hotel 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 9.010
№1 viesnīcas reitingā Protaras
9.2 Numurs
9.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.1 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītā viesnīca Captainpier Hotel Apartments atrodas tikai 50 metru attālumā no Pernera līča pludmales. Viesnīca tika uzcelta 1987. gadā. Pēdējā renovācija viesnīcā veikta 2012. gadā (baseina zonā). Ģimenes dzīvokļi atrodas klusā vietā, netālu no Perneras kūrorta centra. Ideāli piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Jim.methven
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labi numuri ar skatu uz jū ru. Labas brokastis Personā ls un vadī tā ji ļ oti izpalī dzī gi 2 minū š u attā lumā no Perneras pludmales Pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu Restorā ns un bā ri pastaigas attā lumā Vietē jie veikali un lielveikali. … Tomēr ▾ Labi numuri ar skatu uz jū ru. Labas brokastis
Personā ls un vadī tā ji ļ oti izpalī dzī gi
2 minū š u attā lumā no Perneras pludmales
Pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu
Restorā ns un bā ri pastaigas attā lumā
Vietē jie veikali un lielveikali.
Atgriezī sies oktobrī
аватар ekaterina_d81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ekskursija tika rezervē ta TEZ TOUR. Tū risma aģ entū ra apliecinā ja, ka tas ir 4 ****, cik tas ir brī niš ķ ī gi, un nav nevienas negatī vas atsauksmes. Lī gumā teikts, ka viesnī ca ir č etrinieks ar sistē mu viss iekļ auts. … Tomēr ▾ Š ī ekskursija tika rezervē ta TEZ TOUR. Tū risma aģ entū ra apliecinā ja, ka tas ir 4 ****, cik tas ir brī niš ķ ī gi, un nav nevienas negatī vas atsauksmes. Lī gumā teikts, ka viesnī ca ir č etrinieks ar sistē mu viss iekļ auts. Ierodoties paš ā viesnī cā , noskaidrojā m, ka š ī ir 3*** un pilnī bā pieder tū risma aģ entū rai TUI, tā pē c tajā atpū š as tikai krievi.
1. ISTABA - mē beles jaunas, viss izskatā s ļ oti glī ti, bet vannasistabā nav pat starpsienas, grī das stū rī ir caurums pretī tualetes podam un izlietnei, pē c duš as visa vannas istaba ir pā rpludinā ts ar ū deni. Pievienota arī š ī s skaistā s dvē seles fotogrā fija. Ledusskapis bija aizslē gts, kā arī seifs, tas viss par papildus samaksu, fē ns, starp citu, arī . Tas ir viesnī cā , it kā č etri un viss iekļ auts! ! ! Istabā nebija ne glā ž u, ne tē jkannas, ne ū dens. Divas gultas tika pā rvietotas blakus, pā rim vienkā rš i nav iespē jams gulē t kopā , viņ a pastā vī gi pā rvietojā s. Spilveni ir atseviš ķ s jautā jums! Rodas sajū ta, ka tā s nav mainī tas kopš viesnī cas uzcelš anas. Visas lielā s spoles, nesaprotama forma, otrā praktiski bez pildvielas. Kondicionieris karā jā s gultas priekš ā , bija auksts un vē jains. Siltā s segas istabā netiek nodroš inā tas. Tika iztī rī ti viduvē ji pat trī skā rš am. Viņ i noslaucī ja grī du vannas istabā , saklā ja gultas. Veļ a un dvieļ i netika biež i mainī ti. Nav trokš ņ u izolā cijas, jū s varat dzirdē t visu!
2. TERITORIJA. Pā rbū vē ts baseins, bet tī rs. Bija ļ oti slideni staigā t, jo pretī bija bā rs, kurā stingri noteiktā s stundā s pasniedza alkoholiskos kokteiļ us, pē c 22:00 visi dzē rieni kļ uva par maksas, atkā rtoju uz viss iekļ auts sistē mu.
3. PERSONĀ LS RECEPTĀ . Absolū ti neatsaucī gi darbinieki, par jebkā du palī dzī bu vai jautā jumu, vai acu migloš anu, viņ i atstā ja atbildi.
4. Ē DIENS, RESTORĀ NS. Pusdienā s un vakariņ ā s pie ieejas veidojā s rindas. Diemž ē l nav neviena ē diena fotoattē la, jo liels skaits atpū tnieku bija aizsē rē juš i, nebija drū zmē š anā s un nebija lielas daudzveidī bas, kā teikts iepriekš ē jā s atsauksmē s! Neliela piedevu, gaļ as un dā rzeņ u izvē le. Sliktas brokastis. Ķ ī miskā s sulas un ū dens. No rī ta no virtuves nā ca ne pā rā k patī kamas ē diena smakas.
Очередь на обед, ужин. Ждут свободны столики. Ванная из дырки в полу без каких-либо ограждений
аватар tisaienko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja ņ emat all inclusive, tad gatavojieties maksā t papildus, jo bez mē belē m, gultasveļ as, televizora, telefona gaisa kondicionē š anas, ž elejas, ziepē m un tualetes papī ra nekā cita istabā nav: č ī bas, higiē nas preces, fē ns, ū dens, š ū š anas komplekts, apavu birste, somas ne skapī , ne vannas istabā 1. … Tomēr ▾ Ja ņ emat all inclusive, tad gatavojieties maksā t papildus, jo bez mē belē m, gultasveļ as, televizora, telefona gaisa kondicionē š anas, ž elejas, ziepē m un tualetes papī ra nekā cita istabā nav:
č ī bas, higiē nas preces, fē ns, ū dens, š ū š anas komplekts, apavu birste, somas ne skapī , ne vannas istabā
1. Internets istabā uz 7 dienā m maksā.12 eiro par sī krī ku
2. Ja ģ imenei nepietiek ar vienu karti, tad otrā maksā.2 eiro plus depozī ts 10 eiro par to
3. Numurā nav fē na, depozī ts par to 25 eiro
4. Nav arī ledusskapja un mini bā ra. Ledusskapja noma 1.9 eiro diennaktī
5. Ū dens 1 eiro 0.5 litri, ja neņ ē mā t batoniņ u darba laikā . Ū deni istabā nenes, kā to dara visā s pasaules viesnī cā s.
6. Nav arī tē jkannas, kā redzams viesnī cas fotogrā fijā s
7. Skats uz jū ru ir iespē jams tikai no piektā stā va, jo pretī viesnī cai notiek jaunu villu celtniecī ba
8. Septiņ os no rī ta pamosties no bū vniecī bas trokš ņ a, divos naktī no maš ī nu trokš ņ a
9. Arī skats uz pagalmu uz baseinu, protams, ir ļ oti trokš ņ ains
10. Viesnī ca ir vē rsta tieš i uz krieviem, jo ​ ​ viesnī cas priekš ā karā jas Krievijas karogs
11. Administrators reģ istratū rā ir attiecī gi viens krievs un strā dā kausa garā
12. Virtuve ir ļ oti vā ja, bija dienas, kad nebija ko ņ emt pusdienā s: frī kartupeļ i, pica a la pī rā gs un makaroni, skā bie salā ti ar etiķ i vai majonē zi, zaļ umu vispā r nav, ļ oti garš ī gi gurķ i un tomā ti, jū ras veltes ir arī nav nodroš inā ts!
аватар blog21
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Kā vienu no budž eta variantiem izvē lē jos viesnī cu. Bija brokastis un vakariņ as, kas palī dzē ja ietaupī t naudu. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti labi - ieradā mies no rī ta un bijā m iekā rtojuš ies 6. … Tomēr ▾ 1. Kā vienu no budž eta variantiem izvē lē jos viesnī cu. Bija brokastis un vakariņ as, kas palī dzē ja ietaupī t naudu. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti labi - ieradā mies no rī ta un bijā m iekā rtojuš ies 6.5 stundas pirms 14:00;
2. Man patika labsirdī gā un viesmī lī gā personā la attieksme viesnī cā . Bija arī ļ oti garš ī gs ē diens – gan brokastis, gan vakariņ as. Netā lu ir dziļ š baseins, paš valdī bas pludmale.
3. Mū su ģ imenes suite (302. ) bija divistabu apartamenti, kas aprī koti ar virtuvi un lielu ledusskapi. Viņ ā viss bija labi;
4. Paņ emiet brokastis un vakariņ as š ajā viesnī cā , un jū s ietaupī siet daudz uz pā rtiku. Ē diens š eit ir garš ī gs, bufetes stilā . Tiek apmaksā ti tikai dzē rieni vakariņ ā s;
5. Nepatika, ka Wi-Fi bija tikai reģ istratū rā un pie baseina. Viss pā rē jais ir lieliski, ī paš i par naudu.
Бассейн. Свободных лежаков было много. Вид на бассейн. Муниципальный пляж. На заднем плане отель. Вход в отель. У входа есть бесплатная парковка. Вид на отель с улицы. Вид с крыши бассейна на муниципальный пляж вечером. Лифт в отеле.
аватар maria230888
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē beles ir nedaudz vecas, un nenā ktu par ļ aunu veikt remontu. Bet kopumā sū dzī bu nav - tī rī ja katru dienu, klusi, ē rti, mierī gi. Man patika viss. … Tomēr ▾ Mē beles ir nedaudz vecas, un nenā ktu par ļ aunu veikt remontu. Bet kopumā sū dzī bu nav - tī rī ja katru dienu, klusi, ē rti, mierī gi. Man patika viss.
аватар beeneta24
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o apskatu rakstu atsaucoties uz saviem un vī ra iespaidiem, atpū tā mies no 29.07. 15 lī dz 05.08. 15. Viesnī ca tika izvē lē ta uz neilgu laiku, galvenā s prasī bas bija - klusa un mierī ga vieta (dodamies atpū sties no burzmas), tuvu jū rai, brokastis, un protams cena. … Tomēr ▾ Š o apskatu rakstu atsaucoties uz saviem un vī ra iespaidiem, atpū tā mies no 29.07. 15 lī dz 05.08. 15.
Viesnī ca tika izvē lē ta uz neilgu laiku, galvenā s prasī bas bija - klusa un mierī ga vieta (dodamies atpū sties no burzmas), tuvu jū rai, brokastis, un protams cena.
Izvē lē jā mies viesnī cu un lidojā m.
Pirmo reizi bijā m Kiprā , daudzas reizes atpū tā mies Turcijā , pā ris reizes Ē ģ iptē un Gruzijā . Ir ar ko salī dzinā t, bet jū ru nevar salī dzinā t ne ar Turciju, ne ar Ē ģ ipti - jū ra ir pasaka.
Katram ir savs iespaids par Kipru. Bet pastā stī š u par viesnī cu.
Arī kiprieš iem tagad ir krī ze, jo puse atpū tnieku bija krievi, tad saistī bā ar pē dē jiem notikumiem (un ī paš i š ogad) tie ir samazinā juš ies, $ ir pieaudzis un tagad ne visi var atļ auties Kipru.
Tā tad par Captain Pier Hotel - numuriņ i ir kā uz 3 *, tas ir normā li, tas ir pat dzī voklis - pilnī bā aprī kota virtuve.
Skats no loga ir krā š ņ s - jū ra. Pludmale ir laba, bet tas ir pilsē tas nopelns.
Kas attiecas uz apkalpoš anu - BRIESMĪ GI, gulta netika mainī ta visu uzturē š anā s laiku, dvieļ i - vienreiz un tad es pajautā ju, istabene sā kumā atteica, bet pē c tam ieskatī jā s manā piezī mju grā matiņ ā un joprojā m atklā ja, ka pret mū su istabu bija svī tras uz 4 dienas, tomē r apņ ē mies tā s mainī t.
Istabā ziepes netiek nodroš inā tas, jā ņ em lī dzi savas.
Brokastis. . . Nebija ne bufetes, ne kontinentā lā s brokastis. Viss bija tā . Viņ i jautā , ko jū s vē laties - olu kulteni vai olu kulteni, desas vai bekonu, un viss. Atnesī s ko izvē lē jies + pā ris gabaliņ us siera, margarī nu, pā ris gabaliņ us arbū za un melones. Kad jautā ja par dā rzeņ iem, mani aizsū tī ja uz veikalu - tomā tus nopirku sā kumā par 0.6 eiro, pē c tam tie bija 1.7 eiro kg. Man bija pietiekami daudz pā rtikas, bet mans vī rs pieķ ē rā s ar grauzdiņ iem, tur ir paš apkalpoš anā s, piemē ram, kafija un tē ja.
Bet pats "skaistā kais" mani sagaidī ja svē tku beigā s. Mē s izgā jā m no viesnī cas treš dienas rī tā , nu, protams, vakarā , kad es savā cu savus koferus. . . - un es atrodu, drī zā k neatrodu pulksteni. Histē rikā nokā pju uz receni, kur Antonis (saimnieks, un administrators un tikai strā dnieks - krī ze) vairs nav un mē ģ inu situā ciju izskaidrot viņ a palī gam, uz ko saņ emu atbildi. ka vienu pulksteni nevarē ja pazaudē t, kaut kas cits bū tu pazaudē ts.
No rī ta gaidā m Antonisu, runā jam ar viņ u, bet viņ š sū ta uz mū su istabu istabeni, kura meklē manu pulksteni, it kā es bū tu traks un pats nevaru to atrast. Pē c neveiksmī giem meklē jumiem cenš os pateikt, ka pulkstenis ir pazudis no istabas un, ja tā bū tu laupī š ana, tad no tā s bū tu paņ ē musi visu kosmē tikas somiņ u, nevis vienu pulksteni. Uz ko saņ emu atbildi no asistenta, kuram vajadzē ja manas "kaplič as", tur ir pulksteņ i un dā rgā ki par 2.000$. Tas ir viss iespaids par pā rē jo.
Mani ieteikumi:
neņ emiet lī dzi iecienī tā kā s un dā rgā s lietas;
nekā dā gadī jumā neatstā jiet atslē gu reģ istratū rā , ir pagalms;
neē diet pusdienas restorā nos - mū s apkrā pa, pē rciet veikalā maizi, sieru, humusu, dā rzeņ us un vī nu un vakariņ as jums garantē tas;
iepriekš rezervē jiet nomas automaš ī nu, pretē jā gadī jumā jū s saņ emsiet G ****;
nebrauciet ekskursijā s, bet brauciet ar automaš ī nu;
paņ em ziepju gabalu;
. . . un atgriezties ar labu garastā vokli un brī niš ķ ī giem iespaidiem
номер номер номер бассейн вечером вид с балкона
аватар marunka_
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojumam uz Kipru izvē lē jā mies viesnī cu, kas nebija dā rga, ar brokastī m. Š ī viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, jauka pludmale. Brokastis bija garš ī gas: augļ i, olas, pā rslas, grauzdiņ i, jogurts, ievā rī jums, kafija. … Tomēr ▾ Ceļ ojumam uz Kipru izvē lē jā mies viesnī cu, kas nebija dā rga, ar brokastī m. Š ī viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, jauka pludmale. Brokastis bija garš ī gas: augļ i, olas, pā rslas, grauzdiņ i, jogurts, ievā rī jums, kafija. Viesnī cā ir dzī vokļ i, tā pē c varat kaut ko pagatavot istabā . Tī ra katru dienu, izņ emot nedē ļ as nogales, tī ra, pat traukus pē c mums nomazgā ja. Kondicionieris, TV, ledusskapis - viss darbojas labi.
Baseins ir tī rs, bet nepeldē jā mies, tā kā bijā m pie jū ras un apceļ ojā m salu (ī rē jā m auto), ir autostā vvieta.
Viesnī cas menedž eris ir ļ oti draudzī gs un palī dzē s jebkurā jautā jumā .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca vienmē r bū s pilna! Iespaidi vispozitī vā kie no vietas, personā la attieksmes, vispā rē jā s vienkā rš ī bas un komforta, tī ru komfortablu pludmaļ u pieejamī bas. Tikai 30 istabas, lielas istabas (2 istabas), vannas istaba, virtuve-ē damistaba, liela veranda. … Tomēr ▾ Viesnī ca vienmē r bū s pilna! Iespaidi vispozitī vā kie no vietas, personā la attieksmes, vispā rē jā s vienkā rš ī bas un komforta, tī ru komfortablu pludmaļ u pieejamī bas. Tikai 30 istabas, lielas istabas (2 istabas), vannas istaba, virtuve-ē damistaba, liela veranda. Kondicionieris vienā guļ amistabā , bet labs, viegli regulē jams. Kas guļ viesistabā guļ ar atvē rtiem logiem. TV liels, krieviski runā još s. Peldbaseins, bē rnu zona, krē sli. Bet galvenais ir jū ra un daudzas pludmales pastaigas attā lumā . Ir autobusi, ē rti paņ emt lī dzi maš ī nu un kvadraciklu un bagiju, kas ir ļ oti populā rs. Maš ī nu uz ceļ iem maz, visi brauc cieņ pilni, nav redzē ta neviena avā rija. Stū re labajā pusē , stū re kreisajā pusē . Visas kartes tiks izī rē tas. Vienkā rš i vajag apceļ ot Kipru, citā di nesapratī si, kā pē c š ī sala ir lī dere savu tū ristu atgrieš anā s ziņ ā ! "Gruzī bu neatradī siet" Turku Visas Kipras trī s rubļ u banknotes, viesnī cā s netā lu nesē ž bā ri, lai gan tas ir iespē jams. Jū lijā -augustā ir ļ oti karsts , spē cī ga saule, jā bū t garī gi sagatavotam. Un ļ oti budž eta ziņ ā ) Paldies Antonius, Sveta, Nicholas! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар raduga03
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ ojumu sā ka plā not jau pagā juš ogad, draugi ieteica braukt uz Turciju, bet kad paskatī jos cenas ekskursijā m tur, tad draugi man teica, ka viņ i sē ž tikai pie viesnī cas, un man arī vajag ņ emt viss iekļ auts, nodomā ju. ka man varē tu nebū t tā da ē diena, bet tev tas ir jā ē d. … Tomēr ▾ Ceļ ojumu sā ka plā not jau pagā juš ogad, draugi ieteica braukt uz Turciju, bet kad paskatī jos cenas ekskursijā m tur, tad draugi man teica, ka viņ i sē ž tikai pie viesnī cas, un man arī vajag ņ emt viss iekļ auts, nodomā ju. ka man varē tu nebū t tā da ē diena, bet tev tas ir jā ē d. Friziere pastā stī ja, kas viņ ai Kiprā patī k, palasī ja par š o valsti, apskatī ja cenas, turklā t frizierei bija laba draudzene ceļ ojumu aģ entū rā , sazinā jā s ar viņ u, salī dzinā jumam atsū tī ja atvaļ inā juma iespē jas Turcijā un Kiprā . Man Kipra patika vairā k, tikai sā kumā gribē ju izvē lē ties Pafosu, bet tur pludmales ir akmeņ ainas un no Larnakas lidostas ilgi jā brauc, par Protarasu lasī ju, ka tur ir mierī gi un skaisti, pludmales labas. Mē s izvē lē jā mies Captain Pier viesnī cu, jo tā ir budž etam draudzī ga un tuvu jū rai. Vienī gais, kas man traucē ja, ka Pegasus bija š ī viesnī ca, man bija bail lidot ar š o kompā niju, jo lasī ju, ka lidojumi biež i kavē jas un attieksme nav ī paš i laba. Reiss tieš ā m aizkavē jā s uz Kipru divas stundas, un mū su pilsē tā apstā kļ i lidostā ir š ausmī gi: sē dvietas nav ē rtas, kafejnī cā viss ir ļ oti dā rgs, ž urnā lus nevar nopirkt, tos pā rdod tikai ieeja. Lidojums atpakaļ aizkavē jā s 5 stundas, viņ iem bija jā paceļ as 19.20, kā rezultā tā viņ i nosē dē ja lidmaš ī nā vairā k nekā stundu, stjuartes visus skaitī ja vairā kas reizes. Vē los atzī mē t Pegaza gidu labo darbu tikš anā s un mā jupceļ a laikā . Mums visiem sī ki stā stī ja, kur var atgriezt nodokli par iegā dā tajā m precē m Kiprā , kur bū s reģ istrā cija utt. Mums patika beznodokļ u veikali Larnakas lidostā , tač u nebija pietiekami daudz laika, lai nopirktu kaut ko tā du, kas jums bū tu jā izvē las.
Tagad par paš u ceļ ojumu uz Kipru. Lidojā m uz Kipru 19. augustā pulksten 14.00 un vakarā sasniedzā m viesnī cu, kamē r visi tika aizvesti uz savā m viesnī cā m. Numurs, ko viņ i mums iedeva, bija labā ks un vairā k nekā tas, par ko mē s maksā jā m. Viena istaba ar gaisa kondicionē tā ju, otra bez. Mē s bijā m trī s, tā pē c brā lim, kurš gulē ja viesistabā , bija karsti. Ja nepiecieš ams, izsniedz ventilatoru par 2 eiro dienā . Seifs reģ istratū rā , 2 eiro dienā . Skats uz jū ru no istabas ir lielisks. Uz balkona ir galds un krē sli, tur ir ļ oti patī kami pusdienot. Vakarā patī kams vē jiņ š , nav karsts. Istabā ir plī ts, trauki, jā iegā dā jas tikai sū kļ i trauku mazgā š anai un ziepes. Š ampū ni utt. tos arī nopirka. Viesnī cā ir biljards, vajag iemest 1 eiro monē tu un paņ emt kiju un administratoru. Netā lu ir jū ra, pludmale smilš aina, ļ oti ē rta bē rniem. Š ajā pludmalē katru vakaru nā k vietē jie kiprieš i. Uzturam. Mē s ņ ē mā m tikai brokastis, sā kumā tā s ir vairā k vai mazā k normā las, un tad paliek garlaicī gi: koš i rozā desiņ as (cilvē ki, nebarojiet bē rnus ar tā du ē dienu! ), speķ is, olī vas, kū ka, kafija, tē ja, sulas no maš ī na, daž ā da veida olas (olu kultenis, vā rī tas, olu kultenis), kaut kā ds siers, acī mredzot no augu eļ ļ as. Š ajā viesnī cā labā k ņ emt sistē mu bez ē diena vispā r. Par pusdienā m un vakariņ ā m var maksā t atseviš ķ i. Kaimiņ i slavē ja mū su vakariņ as, nekad neko neizmē ģ inā jā m, ko nož ē lojam. Vienreiz pasū tī jā m viesnī cā picu (6.80 eiro), bet man tā nepatika: maza un ar visu piebā zta, bet garš a nekā interesanta, Es cepu labā k. Vakariņ as maksā no 6 eiro. Numurs tiek uzkopts katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Ir tikai 30 istabas, mā jī gas un klusas. Mē beles vecas, bet viss tī rs, nesen veikts remonts, tikai kondicionieri viennozī mī gi reti tī rī ti. Tī rs baseins, jauks personā ls, ir krieviski runā još a meitene Svetlana, un vē lams zinā t angļ u valodu, jo maz. viesnī cā un veikalos cilvē ki runā krieviski. Viesnī cā ir veikals, bet augļ i tur ļ oti dā rgi, pirkā m Lidlā . Ī paš i garš ī gas ir vī ģ es un vietē jie citrusaugļ i. Avokado ir milzī gs. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas un restorā ni, veikali. Blakus autobusu pietura. Bijā m iepirkties "Lidl" - vietē jā lielajā lielveikalā , ja staigā pa pludmali, nav tik karsts, skaisti un ā trā k. Suvenī ru un apģ ē rbu iepirkš anai labā k doties uz Paralimni, ar 101. autobusu. Maksa pusotru eiro. Brauciet apmē ram 15 minū tes, mē s aizbraucā m lī dz gala pieturai un iegā jā m pilsē tā . Ļ oti labas kvalitā tes apģ ē rbus var atrast tikai par 9 eiro, apavu izvē le neliela. Rotaļ lietas ir ķ ī nieš u un ļ oti dā rgas, tā s neatrada neko ievē rī bas cienī gu. Kosmē tika ir dā rgā ka nekā pie mums. Spirti stā v kā mū su "Letual". Skaists ar rokā m darinā ts sudrabs. Cenas pieņ emamas: auskari no 10 eiro, veikalā Karā ts labas atlaides zeltam. Somas ir ļ oti labas kvalitā tes un var atrast izdevī gas cenas.
Viesnī cas kaimiņ i, arī no Krasnojarskas, ī rē ja auto uz divā m nedē ļ ā m, izbraukā ja uz daudzā m vietā m uz salas. Nav tik dā rgi, cenas visur apmē ram vienā das, izdevī gā k ņ emt vismaz 4 dienas. Paņ ē mā m Opeli uz 4 dienā m, iznā ca 176 eiro ar pilnu benzī na bā ku. Jū s atgriež aties ar tukš u tvertni, varat atstā t to savā viesnī cā , automaš ī na tiks paņ emta. Daž ā s firmā s dā rgā kas un bez benzī na.
Visvairā k Kiprā patika jū ra, ļ oti tī ra, gaiss skaists, aug augļ i: granā tā boli, vī ģ es, apelsī ni, viss tik brī niš ķ ī gi smarž o. Skaistas jaukas baznī cas, jauki cilvē ki. Kad meita bū s lielā ka, mē s noteikti atgriezī simies š ajā brī niš ķ ī gajā valstī .
Вид из номера отеля на море. Рассвет. Столовая отеля. На пляже возле отеля. Местный пляж. Спальня. Кухня Вечерний Протарас. Вид с балкона номера.
аватар alesyaova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 27.07. 13. lī dz 08.07. 2013. Viesnī ca ir maza. Istabas lielas un ē rtas, divas istabas ar mini virtuvi, kur ir viss nepiecieš amais, ledusskapis, tosteris, tē jkanna, pilns trauku komplekts. Numurā ir televizors ar krievu kanā liem, gaisa kondicionieris, plaš as gultas. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 27.07. 13. lī dz 08.07. 2013. Viesnī ca ir maza. Istabas lielas un ē rtas, divas istabas ar mini virtuvi, kur ir viss nepiecieš amais, ledusskapis, tosteris, tē jkanna, pilns trauku komplekts. Numurā ir televizors ar krievu kanā liem, gaisa kondicionieris, plaš as gultas. Mums bija sā nskats uz jū ru. Tī rī ts katru dienu. Jauks baseins lejā . Pie baseina visiem bija daudz krē slu. Viesnī cā ir lielveikals. Jū ra ir 50-70 m Pludmale smilš aina. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tuvu jū ra, kafejnī cas, pieturas, un tajā paš ā laikā nav trokš ņ a. Viesnī ca nodroš ina brokastis un vakariņ as, viss ir garš ī gi un apmierinoš i. Mums viss ļ oti patika. Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem, klusai relaksē još ai atpū tai. Liels paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m Jū su viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums mariya290676
Pastāstiet man, kā apsveikt meitu, kuras dzimšanas diena ir 18. septembris. Viņa tagad uzturas jūsu viesnīcā. Pirmo reizi bez mums savā dzimšanas dienā. Var norēķināties ar karti no Ukrainas Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums emmi77
Sveicieni. Braucu no 10. līdz 16.oktobrim, sola 23 grādus. Brīžiem īslaicīgs lietus. Pastāsti man, kādas lietas jāņem
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums cip-rus
Cik maksāja ekskursija uz šo viesnīcu jūnijā uz 2 nedēļām trīs personām ar ēdināšanu HB? Kad sākas agrā rezervēšana vasarai? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums YaMila
pēc nedēļas lidojam uz šo viesnīcu (divas pieaugušas meitenes). Iesakiet, kādās ekskursijās doties, vai varat ieteikt patstāvīgus ceļojumus (kur, kā tur nokļūt, cik aptuvenās izmaksas)
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Семейный апарт-отель Captainpier находится всего в 50 метрах от пляжа Пернера-Бэй. Отель был построен в 1987 году. Последняя реновация в отеле была произведена в 2012 году (в зоне бассейна). Семейные апартаменты расположены в тихом месте, недалеко от центра курорта Pernera. Идеально подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от апарт-отеля Captainpier до центра Протараса составляет 2 км, а до города Паралимни - 3 км. Международный аэропорт Ларнаки находится в 68 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины в отеле, снэк-бар, терраса для загара. Магазины: мини-маркет, сувенирный, газеты и журналы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 30.

Istabās

В апартаментах: мини-кухня, балкон, кондиционер, ванна, душ, чайник, чай, кофе, ТВ, телефон, мини-холодильник, тостер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
Adrese Hfaistou 11, Protaras, Paralimni, Cyprus, P.O.BOX:33192
Tālruņi: +35723831433
Tīmekļa vietne: Captain Pier Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.