Avlida Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.110
№20 viesnīcas reitingā Paphos
6.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.1 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca Avlida atrodas Pafosas centrā, tikai 250 metru attālumā no pludmales. Pafas arhidiecēze, kas celta 1991. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2019. gadā, atrodas 1 km attālumā no viesnīcas, savukārt tirdzniecības centrs Kings Avenue atrodas 3 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan pāriem.Vairāk →
аватар alla.savisko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni. Visiem ļ oti patika. Izlī gums noritē ja ļ oti labi. Mē s ieradā mies pusdienlaikā un, kamē r tika gatavota mū su istaba, mū s nosū tī ja pusdienot. Istabas pieticī gas, mē beles vecas, bet telpas tī ras, tī rī tas katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Visiem ļ oti patika. Izlī gums noritē ja ļ oti labi. Mē s ieradā mies pusdienlaikā un, kamē r tika gatavota mū su istaba, mū s nosū tī ja pusdienot. Istabas pieticī gas, mē beles vecas, bet telpas tī ras, tī rī tas katru dienu. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, var sazinā ties ar visiem jautā jumiem un pieklā jī gi visi palī dz. Ē diens ir ļ oti garš ī gs, lai gan tur nav tā das daudzveidī bas kā Turcijā , bet es teiktu, ka viss ir daudz garš ī gā ks. Katru dienu ir kaut kas no jū ras veltē m. Animatori puiš i labi darī ts, izklā stī ts pilnī bā . Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet nedaudz jā piedod, kā das desmit minū tes lī dz tuvā kajai viesnī cai, kur ir pludmale. Viņ i uzliek molu, tā pē c peldē š ana ir ļ oti laba. Vodicka š arms. Vienī gais negatī vais ir tas, ka ū dens tiek pasniegts tikai ieraš anā s brī dī . Pē c tam jū s varat ierakstī t pudeli restorā nā . Pirkā m no Lidl. Tas ir desmit minū š u gā jiena attā lumā . Pateicamies mū su tū roperatoram par tik jaukā m brī vdienā m! ! !
аватар _129744
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2018. gadā bijā m Kiprā . Kopā ar vī ru atpū tā s Pafosas pilsē tā viesnī cā Avlida. Viesnī ca super! Apkalpoš ana un ē dinā š ana ir visaugstā kajā lī menī ! Pilnī gi mē s visi! Jū s nenož ē losiet! Ietaupī sim naudu un gribam nā kamgad uz turieni!!! ! Natā lija V. … Tomēr ▾ 2018. gadā bijā m Kiprā . Kopā ar vī ru atpū tā s Pafosas pilsē tā viesnī cā Avlida. Viesnī ca super! Apkalpoš ana un ē dinā š ana ir visaugstā kajā lī menī ! Pilnī gi mē s visi! Jū s nenož ē losiet! Ietaupī sim naudu un gribam nā kamgad uz turieni!!! !
Natā lija V.
аватар Olexander-85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija neliela, kopta, ir divi baseini un ū denskritums. Pirmā lī nija. … Tomēr ▾ Teritorija neliela, kopta, ir divi baseini un ū denskritums. Pirmā lī nija.
аватар id168039840
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
viesnī cu ieteica menedž eris labs 4ka ē diens ir garš ī gs un galvenais wifi darbojas ā tri … Tomēr ▾ viesnī cu ieteica menedž eris
labs 4ka
ē diens ir garš ī gs un galvenais wifi darbojas ā tri
аватар ramazanov_aidar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī cā nav pilnī gi ko darī t, animā cija ir 3 no 10, ir tenisa korts, bet š ausmu raketes. Ē dienreizes 3 no 5 maza izvē le un viss ļ oti ekonomiski ! pamanī ja: kā ienā k jauni cilvē ki, viņ iem nestā sta par to, ka dzē rieni ir bez maksas tikai brokastī s, vakariņ ā s viesmī ļ i stā v uz sā niem un skaita, cik jaunais tū rists izdzers un tad atnes rē ķ inu), ne vienmē r bā rā iedod maiņ u, visi dzē rieni jau pā ris mē neš us vaļ ā (veikalā paš i visu dzē rumu paņ ē ma), istabā s vecas mē beles, kā jau visā viesnī cā , blakus istabā visu dzird, jo starp istabā m ir durvis, kā pē c nesaprata kā pē c, baseins atrodas ē nā pē c pusdienā m nav saules! Pats svarī gā kais ir Jū ra, pirms 20 jā iet uz kaimiņ u viesnī cas pludmali, ar bē rniem nav ī paš i ē rti š ķ ē rsot ceļ u. … Tomēr ▾ viesnī cā nav pilnī gi ko darī t, animā cija ir 3 no 10, ir tenisa korts, bet š ausmu raketes.
Ē dienreizes 3 no 5 maza izvē le un viss ļ oti ekonomiski ! pamanī ja: kā ienā k jauni cilvē ki, viņ iem nestā sta par to, ka dzē rieni ir bez maksas tikai brokastī s, vakariņ ā s viesmī ļ i stā v uz sā niem un skaita, cik jaunais tū rists izdzers un tad atnes rē ķ inu), ne vienmē r bā rā iedod maiņ u, visi dzē rieni jau pā ris mē neš us vaļ ā (veikalā paš i visu dzē rumu paņ ē ma), istabā s vecas mē beles, kā jau visā viesnī cā , blakus istabā visu dzird, jo starp istabā m ir durvis, kā pē c nesaprata kā pē c, baseins atrodas ē nā pē c pusdienā m nav saules! Pats svarī gā kais ir Jū ra, pirms 20 jā iet uz kaimiņ u viesnī cas pludmali, ar bē rniem nav ī paš i ē rti š ķ ē rsot ceļ u. tā pē c viesnī ca ir paredzē ta tikai nakš ņ oš anai, ē š anai, dzerš anai, pastaigai, atpū tai, izklaidei ir labā k prom no š ī s vietas. . .
Un par Kipru ir labi draudzī gi iedzī votā ji, kur var pastaigā ties, ir daudz veikalu, piemē ram, Auchan OK, kur jū s pats varat iegā dā ties visu, ē st un dzert, iedzī votā ji iesaka ī rē t mā ju, š ī ir liela mā ja pie jū ras! !
аватар lelik0308
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā.2014. gada jū nijs-jū lijs. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. 1. Apkalpoš ana: telpas tika uzkoptas katru dienu. Un izņ emta vā rda pilnā nozī mē . Neatkarī gi no tā , vai atstā jā m dzeramnaudu vai nē . … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā.2014. gada jū nijs-jū lijs. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs.
1. Apkalpoš ana: telpas tika uzkoptas katru dienu. Un izņ emta vā rda pilnā nozī mē . Neatkarī gi no tā , vai atstā jā m dzeramnaudu vai nē . Pā ris reizes pie durvī m pat piekā rā m zī mi "netraucē t", lai pā rtrauktu tī rī t istabu. Viesmī les restorā nā strā dā kā elektriskā s slotas. Jums nebū s laika iztukš ot š ķ ī vi vai atstā t galdu - netī rie trauki tika nekavē joties aizvesti, salvetes un galda piederumi tika ievietoti jaunā s, galds tika noslaucī ts. Vā rdu sakot - LABIE BIEDRI. Reti kad tā du var redzē t viesnī cā . Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti izpalī dzī gas un draudzī gas. Visi pamudinā s, stā stī s, paskaidros. Nekad netiks ignorē ts. 10 punkti par apkalpoš anu.
2. Istabas ir standarta. Uz grī das ir paklā js. Mē beles ir nedaudz novecojuš as, bet viss ir labi kopts. Viens mī nuss bija man - nepietika pilna garuma spoguļ a. 7 punkti par skaitļ iem.
3. Uzturs. Mē s devā mies uz AI programmu. Ē diens bija ļ oti garš ī gs. Brokastis ir standarta. Brokastī s pankū ku nepietika. Tie, protams, tika izgatavoti tikai vienu reizi. Bet es gribē tu tos ē st katru rī tu. Arī pusdienas ir standarta: viena veida zupa, kaut kā das jū ras veltes (zivis, kalmā ri utt. ), apmē ram 3-4 gaļ as veidi, piedevas, salā ti. Bet katras vakariņ as bija kā svē tki vē deram: jē ra gaļ a, mī dijas, astoņ kā ji, liellopu gaļ a, zivis, vā rī ta cū kgaļ a, un tas nav pilnī gs saraksts ar to, kas bija vakariņ ā s. Bija daudz augļ u: arbū zi, melones, kivi, pelē kie, apelsī ni. Un kā di nereā li gardi apelsī ni - ņ am-nam-nam! Dzē rieni: standarta kokteiļ i (alkoholiskie un bezalkoholiskie). Un tagad no mī nusiem par uzturu: istabā s nav dzeramā ū dens. Ja ē diena veids NAV AI, tad ū deni drī kst dzert TIKAI brokastī s, pā rē jā laikā tas nav atļ auts. Tas, manuprā t, ir absurds. Sulas nav garš ī gas. Mahito nav kokteiļ u sarakstā . Un tagad BRĪ DINĀ JUMS! ! ! Ledus visos dzē rienos ir izgatavots no krā na ū dens! ! ! Un tas ir 100% fakts. Tā pē c izlemiet paš i, vai dzert sulas, ū deni un kokteiļ us bez ledus un justies labi, vai ar ledu un tad ir iespē ja lielā ko daļ u atvaļ inā juma pavadī t kopā ar balto draugu apskā vienos, jo. krā na ū dens kvalitā te atstā j daudz vē lamo (jū ras ū dens, slikta attī rī š ana). Par pā rtiku - 8 punkti.
4. Animā cija. Animā cija viesnī cā ir. Bet es neko daudz par viņ u nevaru pateikt. Tā tad 4 punkti.
5. Atraš anā s vieta. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, nav laba un vē l mazā k lieliska. Lī dz ostai - 7 minū tes ar autobusu. Lī dz pludmalei - 10 minū š u gā jiens. Atraš anā s vietai - 4 bumbiņ as.
Kopē jais iespaids par viesnī cu: viesnī ca ir ļ oti laba un atstā ja tikai pozitī vus iespaidus. Krieviski runā još s personā ls. Tač u pati Kipra nebija sajū smā . Cilvē ki ir nedraudzī gi. Sala ir apdegusi, nav krā su un zaļ umu dumpju. Un pats galvenais, kreisā s puses satiksme salā vispā r ir smadzeņ u sprā dziens! Pa "pretimbraucoš o" joslu steidzas ne tikai viņ i, bet arī maš ī na bez vadī tā ja. Š ķ ē rsojot ceļ u krustojumā , jū s nezinā t, uz kuru pusi skatī ties.
Paš i sapratā m, ja mums bū s izvē le, uz Kipru vairs nebrauksim. Bet, ja jū s joprojā m dodaties uz turieni, mē s iesakā m jums š o viesnī cu.
аватар Vita-sm03
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
apmeklē jot š o viesnī cu infotū rē , varu teikt, ka viesnī cas teritorija ir maza, bet baseinu ir daudz. Viesnī cā ir krievu animā cija, karaoke, ē diens normā ls, bet ne ī paš i daudzveidī gs. Lī dz jū rai kā di 800 metri, pā ri ceļ am, bet akmeņ ainā pludmale nav ī paš i ē rta. … Tomēr ▾ apmeklē jot š o viesnī cu infotū rē , varu teikt, ka viesnī cas teritorija ir maza, bet baseinu ir daudz. Viesnī cā ir krievu animā cija, karaoke, ē diens normā ls, bet ne ī paš i daudzveidī gs. Lī dz jū rai kā di 800 metri, pā ri ceļ am, bet akmeņ ainā pludmale nav ī paš i ē rta.
аватар Riberi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo rudenī š eit joprojā m ir karsts laiks, un cenas ir zemā kas, salī dzinot ar ekskursiju sezonu. No lidostas lī dz viesnī cai Mercedes atveda stundas laikā . Tika sirsnī gi sveicinā ts, bet uz istabu nevests. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo rudenī š eit joprojā m ir karsts laiks, un cenas ir zemā kas, salī dzinot ar ekskursiju sezonu.
No lidostas lī dz viesnī cai Mercedes atveda stundas laikā . Tika sirsnī gi sveicinā ts, bet uz istabu nevests.
Numurs ir plaš s un ē rts ar balkonu. Ir skapis, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sli, TV ar vienu kanā lu krievu valodā , ledusskapis. Diemž ē l gaisa kondicionieris darbojas tikai aukstumā , tā pē c, ja uzkrī tat lietus sezonā , prasiet segas, tā s ir bez maksas.
Tī rī ts katru dienu. Tika pievienotas trū kstoš ā s ziepes, duš as ž eleja un š ampū ns. Tiesa, vannasistabā tika nolauzta dvieļ u ā ķ is.
Ē diens bija izcils. Pavā rs pats visu laiku skatī jā s, lai nodotu to, kas beidzies. Viņ š pats sagrieza parakstu š ķ ī vjos. Tas ir ļ oti glaimojoš i. Viesmī les un vispā r viss personā ls ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, smaidī gs. Un visi saprot krievu valodu.
Atkal atgriezā mies lidostā ar mersedesu. Tiesa, reģ istrā cija nebija tā da pati kā Kijevā . Mazliet grū tā k.
Iespaidi ir labi. Neaizmirstami! ! !
аватар cyclone74111
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar meitu 2011. gada jū lijā . Uzreiz uzrakstī š u galveno viesnī cas mī nusu: NO BEACH!!! ! Protams, Kiprā visas pludmales ir publiskas, bet tā ir tikai katastrofa. Var aiziet uz jū ru pa kreisi no Karaļ u kapa, bet pludmale tur ir diezgan netī ra, lai gan jū ra mierī ga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar meitu 2011. gada jū lijā . Uzreiz uzrakstī š u galveno viesnī cas mī nusu: NO BEACH!!! ! Protams, Kiprā visas pludmales ir publiskas, bet tā ir tikai katastrofa. Var aiziet uz jū ru pa kreisi no Karaļ u kapa, bet pludmale tur ir diezgan netī ra, lai gan jū ra mierī ga. Var iet pa labi uz Venus hotel pludmali. Iet tuvā k, bet pludmale nav aprī kota, smilš aina, bet tur ir diezgan lieli akmeņ i ū denī , daž reiz asi un VIENMĒ R LĪ DZ. Var lē kt pa viļ ņ iem, daž reiz var pat peldē t, bet ja slikti peldi vai ar bē rniem , tad š ī pludmale nav priekš tevis. Š ajā pludmalē ir stends, uz kura vairā kā s valodā s rakstī ts, ka peldē ties ir BĪ STAMI un peldē ties uz savu atbildī bu. Izrā dā s, ka tū roperatori runā par lielisku pludmali tuvumā , bet peldē ties š ajā pludmalē apdroš inā š ana nesedz. -15 minū tes ar autobusu un 2 eiro no cilvē ka-Coral Bay.
Viesnī cas numuriņ i ir standarta, diezgan plaš i, ir kondicionieris (vecs, bet tiek galā ar funkcijā m), fē ns istabā , seifs skapī (ī re reģ istratū rā.2 eiro diennaktī ) Ir arī ledusskapis. , bet der tikai par 2 eiro dienā . ) Skats pa logu nav pasakains, jo viesnī ca nav pirmajā rindā . Galvenais neizvē las skatu uz baseinu. ka tie ir milzu tarakā ni.
Tī rī š ana istabā s notika pē c kaut kā da dī vaina grafika. Mū su istabiņ a tika iztī rī ta tikai 2 reizes. š ajā laikā mē s atpū tā mies.
Ē diens bija izcils. Nedē ļ as laikā ē dienkarte neatkā rtojas: Vidusjū ras, Kipras, Itā ļ u u. c.
аватар alsysha83
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
brī niš ķ ī ga viesnī ca! Man ļ oti patika!! ! bija jau otro reizi Kiprā , daudzkā rt turcijā , Grieķ ijā , Ē ģ iptē , Itā lijā , Austrijā , Francijā , Vā cijā utt ir ar ko salī dzinā t. Krievu valoda viesnī cā bija 4 cilvē ki! daudz angļ u valodas. … Tomēr ▾ brī niš ķ ī ga viesnī ca! Man ļ oti patika!! ! bija jau otro reizi Kiprā , daudzkā rt turcijā , Grieķ ijā , Ē ģ iptē , Itā lijā , Austrijā , Francijā , Vā cijā utt ir ar ko salī dzinā t. Krievu valoda viesnī cā bija 4 cilvē ki! daudz angļ u valodas. pā rsvarā gados veci pā ri un ģ imenes ar pusaudž iem. kluss, ē rts. katru dienu animatori rī ko spē les, konkursus, nacionā los vakarus. ļ oti draudzī ga atmosfē ra. visi sabiedriski, atvē rti, atbrī voti. apbrī nojami aktī vi vecvecā ki. talantī gi bē rni, spē lē s piedalī jā s visi neatkarī gi no vecuma un dzimuma. Venē ras pludmale ir 5 minū š u pastaigas attā lumā . vienmē r ir viļ ņ i, bet jū s varat peldē t, un tas izskatā s pā rsteidzoš i. ja attā linā sies, cilvē ku nav vispā r, var baudī t jū ru un sauli bez ā rē jas klā tbū tnes. ir pludmale bez viļ ņ iem, 10 minū tes ar autobusu pa 1.5 eiro. apstā ties tieš i iepretim viesnī cai. lī dz krastmalai, kur ir veikali, restorā ni, bā ri, klubi - 5 minū tes ar taksometru - 8 eiro, ar autobusu - 1 eiro. Tas ir arī ļ oti skaists gan dienā , gan naktī . Izejot no viesnī cas, ir arī vairā ki restorā ni un pā ris pā rtikas preč u veikali. ē diens viesnī cā ir katru dienu vienā ds, bet ē dienu daudz un ļ oti garš ī gi. ja katru dienu ņ emsi kaut ko citu, ē dienam nebū s garlaicī gi. Daudz augļ u un saldē juma. bā rā viss iekļ auts, izņ emot ierasto alu, vī nu, viskiju un konjaku, gatavo daž ā dus kokteiļ us, jebkurā diennakts laikā var pasū tī t sulas, pasū tī t burgerus, sviestmaizes, salā tus. Esmu ļ oti apmierinā ta ar š o viesnī cu. negribē ja iet prom. Es braukš u vē lreiz! ! neskatoties uz to, ka man ir 25 gadi, esmu no Maskavas un neesmu padzī vojis anglis, esmu sajū smā par š o viesnī cu! )))
Parādīt vairāk »


iemiesojums galhonok
Ko jūs varat teikt par viesnīcu, vai ir problēmas ar valodu, ir garlaicīgi vai nē utt.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums S_Elena
Kopā ar draugu braucam uz Kipru pirmo reizi.Kas bija viesnīcā Avlida,vai patika?Ko ņemt līdzi,kāds lētākais mobilais savienojums ar Krieviju,kur doties ekskursijās,kādi laikapstākļi - kāds apģērbs obligāti jāņem līdzi.Cik maksā ekskursijas,kas ir interesantākās.Kādus suvenīrus var ienest un to cena?Vispār jebkura informācija par tūrisma īpatnībām Kiprā būs interesanta!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель Avlida расположен в центре Пафоса, всего в 250 м от пляжа. Построен в 1991 г., последняя реновация проводилась в 2019 г. Пафская митрополия находится в 1 км от отеля, а торговый центр Kings Avenue — в 3 км. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и дл пар.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта пафос составляет 20 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 250 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 300 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн площадью 180 кв.м, крытый бассейн с подогревом в зимний период площадью 60 кв.м, терраса для загара, ресторан Adonis, бары George Lounge, бар у бассейна Angelo, бар The Lazy River.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, дискотека для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, караоке, теннисный корт с твердым покрытием, освещение и аренда оборудования - платно.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 200 номеров таких категорий: Twin room Inland view, Standard side Sea view, Standard pool view, Quad pool view, Quad side sea view.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, телефон, спутниковое ТВ, бесплатный Wi-Fi, набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
Adrese Tombs of the Kings Road, 8101 Пафос, Кипр.
Tālruņi: +357 (26) 94-60-00
Tīmekļa vietne: Avlida Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.