TUI Blue Pioneer Beach Hotel by Constantinou Bros hotels 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
9.0 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē, klusā smilšu līcī, Kato Pafos tūrisma rajonā. Pilsētas centrs atrodas 3 km attālumā. Tuvākā autobusu pietura atrodas 50 m attālumā no viesnīcas. Būvniecības gads - 1991, renovācijas gads - 2017-2018. Tikai pieaugušajiem paredzēta viesnīca uzņem viesus, kas ir vecāki par 16 gadiem. Viesnīca ir ieteicama pāriem un medusmēnešiem.Vairāk →
аватар Barbie1299
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, kuru mums ieteica Krievijas ekspresī - Pioneer Beach 4 *. Gribu atzī mē t, ka apkalpoš anas un ē dinā š anas lī menis š ajā viesnī cā ir 5*. Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu, kvalitatī vs, garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kuru mums ieteica Krievijas ekspresī - Pioneer Beach 4 *. Gribu atzī mē t, ka apkalpoš anas un ē dinā š anas lī menis š ajā viesnī cā ir 5*. Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu, kvalitatī vs, garš ī gs ē diens. Viesnī ca neuzņ em bē rnus, kas jaunā ki par 16 gadiem. Un tas rada zinā mu komfortu tā diem tū ristiem kā mē s. Mums nebija standarta, bet uzlabotas kategorijas numurs, tajā bija lapene ar diviem sauļ oš anā s krē sliem. Pievienots numuram. Tā pat kā kompliments no viesnī cas, tā du numuru kā mū sē jais viesi var ieturē t brokastis atseviš ķ ā restorā na telpā , kas ir maza un rada privā tuma sajū tu. Jū s varat arī bez maksas izmantot saunu un tvaika pirti. Es arī atzī mē ju, ka viesnī cā bija daudz ā rzemnieku un maz mū su tautieš u (mē s sapratā m, ka Pafa ar to atš ķ iras no citiem salas kū rortiem).
Pludmalē - saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Viesnī ca nodroš ina pludmales dvieļ us. Kad pirms brauciena lasī jā m par Pafosu, komentā ri par pludmalē m, pareizā k sakot par to neesamī bu, ļ oti satrauca. Mū su viesnī cā bija iespē ja ieiet jū rā no krasta, ir arī pontons, no kura var nokā pt pa kā pnē m jū rā . Starp citu, mums tieš ā m paveicā s ar laikapstā kļ iem. Katru dienu sauļ ojā mies un peldē jā mies jū rā .
аватар oksana-bez
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Attiecī bā uz atpū tas un ē dinā š anas organizē š anu viesnī cā - viss ir ļ oti detalizē ts un pareizi aprakstī ts iepriekš ē jos pā rskatos, tā pē c š o tē mu nevar apskatī t. Patika kopē jā atmosfē ra - ļ oti draudzī gs personā ls, neskatoties uz to, ka 80% atpū tnieku ir angļ i, darbinieki cenš as ar jums sazinā ties krieviski (par to viņ us mudina). … Tomēr ▾ Attiecī bā uz atpū tas un ē dinā š anas organizē š anu viesnī cā - viss ir ļ oti detalizē ts un pareizi aprakstī ts iepriekš ē jos pā rskatos, tā pē c š o tē mu nevar apskatī t. Patika kopē jā atmosfē ra - ļ oti draudzī gs personā ls, neskatoties uz to, ka 80% atpū tnieku ir angļ i, darbinieki cenš as ar jums sazinā ties krieviski (par to viņ us mudina). Viesnī cā ir krieviski runā još i viesmī ļ i, š veicars un tū risma menedž ere Jeļ ena, kura burtiski paņ ems aiz rokas un visu parā dī s. Turklā t katrā numurā ir informā cija par visu viesnī cas dienestu darbu krievu valodā (tā guļ ā das mapē s uz galdiem), neesiet slinki, lasiet - daudzi jautā jumi pazudī s paš i.
Ē dieni viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gi. Mē s paņ ē mā m puspansiju (brokastis + vakariņ as), vairā k nekā pietiekami. Š ī ir bufete (bufete) ar neierobež otu pieeju skaitu. Ē dienu kvalitā te ir brī niš ķ ī ga. Pie ieejas restorā nā tevi sagaida viesmī ļ i un sē dina pie galdiņ iem paš us, tā pē c paņ em lī dzi daž as mazas lietas - š alli, š alli un atstā j uz galda, jo pie liela cilvē ku pū ļ a tu apmaldies, un vari droš i staigā t pa zā li un izvē lē ties traukus - tavs neviens neņ ems galdu. Vakariņ ā s ierasts pasū tī t vī nu, sulas un citus dzē rienus, viesmī ļ i vispirms piedā vā vī nu karti. Vī ns nav ī paš i dā rgs, baltais galda vī ns apmē ram 7 eiro par pudeli, var paņ emt glā zi vietē jā alus "KEO" - nav slikti. Vakarā tiek ievē rots ģ ē rbš anā s kods - vī rieš i tikai biksē s, š ķ ī bi skatā s uz dā mā m atklā još ā s kleitā s. Mē s devā mies uz centru pusdienot. Ir daudz kafejnī cu, bā ru, gandrī z visas piedā vā ē dienkarti krievu valodā , bet diezgan dā rgi - apmē ram 40-50 eiro diviem. Daž kā rt ī paš i karstā s dienā s pusdienojā m viesnī cā - tā pati bufete, samaksa kasē vai tikš anā s ar savu istabiņ u. Sanā ca daudz lē tā k, un galvenais – garš ī gi un liela ē dienu izvē le.
Viena no viesnī cas iezī mē m ir tā da, ka bē rni, kas jaunā ki par 16 gadiem, nav atļ auti, tā pē c dienas laikā nav animā cijas. Vakarā un pusdienlaikā brī vdabas bā rā un restorā nā skan dzī vā mū zika, puika ģ itā rists izpilda 80. un 90. gadu dziesmas - ļ oti patī kami un relaksē još i. Piektdienā s Kipras vakaros - ar nacionā lajā m dejā m un orķ estri.
Atpū tnieku kontingents ir tā ds - 80% gados vecā ku angļ u, viņ i te brauc pastā vī gi, kā uz sanatoriju, ir vā cieš i, ļ oti maz franč u un krievu. Izklaides ir maz, viss ir paredzē ts ļ oti, ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m.
Mē s ar vī ru ilgi domā jā m, kam š ī viesnī ca lī dzinā s, tad sapratā m, ka tas ir pansionā ts no filmas "Netī rā s dejas", kad visi darbinieki skraida ap tevi, un tu sē di un dari ļ aunumu.
аватар Robot
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Transfē rs uz Pafosu. Mē s lidojā m ar Transaero, viss bez kavē š anā s. Pacelš anā s un nosē š anā s bez sū dzī bā m, ierodoties Kiprā , viņ us reģ istrē ja un sagaidī ja Natalie Tours pā rstā vji, kuri izdeva broš ū ru ar datumu un laiku, kad viesnī cā s tikā s ar gidu. … Tomēr ▾ Transfē rs uz Pafosu. Mē s lidojā m ar Transaero, viss bez kavē š anā s. Pacelš anā s un nosē š anā s bez sū dzī bā m, ierodoties Kiprā , viņ us reģ istrē ja un sagaidī ja Natalie Tours pā rstā vji, kuri izdeva broš ū ru ar datumu un laiku, kad viesnī cā s tikā s ar gidu.
Viesnī ca. Mē s vienī gie no autobusa atbraucā m uz Pioneer Beach, meitenes reģ istratū rā nerunā krieviski, bet viesnī cā s ir viesnī cas gide Elena, kura pilnī bā izstā stī ja visu par viesnī cu un par uzturē š anā s iespē jā m Kiprā . Mū su reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri un numuriņ š bija pilnī bā sakā rtots (dā vanā no viesnī cas saņ ē mā m vietē jā vī na pudeli un augļ u š ķ ī vi, sī kums, bet jauki). Kondicionieris darbojā s pareizi, istabā bija gludinā mais dē lis un gludeklis, halā ti un č ī bas, tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja, plazmas televizors ar trim krievu kanā liem. Tī rī š ana istabā , ziepju piederumu atjaunoš ana katru dienu, kā arī dvieļ u maiņ a, un divvietī gā istabā ir 4 pludmales dvieļ i. Gultas veļ a tika mainī ta trī s reizes nedē ļ ā . Seifs numurā klē pjdatora izmē ra - bez maksas.
Pludmale. Pludmalē iebraukš ana ir ē rta un var iekļ ū t gan no krasta, gan no pontona, vienī gais mī nuss ir aļ ģ es, tā s netiek izņ emtas. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē , kā arī saulessargi bez maksas.
Ē dinā š ana: Mums bija brokastis un vakariņ as. Turklā t vakariņ as var nomainī t pret pusdienā m, par to no rī ta dodoties uz reģ istratū ru un paņ emot kuponu, kuru uzrā da, norē ķ inoties par dzē rieniem pie kases. Brokastī s vienmē r ir svaigi spiesta apelsī nu sula, kā arī vairā ku veidu fasē tie (apelsī nu, mango, granā tā bolu, persiku, ā bolu u. c. ), kurus lej karafē s, kā jau pā rtikai, brokastis vienmē r ir vienā das, lai gan tur ir liela izvē le. Kas attiecas uz vakariņ ā m, tad š eit ir daž ā dī ba, bija mī dijas un garneles, jē ra gaļ a, daž ā das zivis utt. Viss ir ļ oti garš ī gi. Dzē rieni pusdienu un vakariņ u laikā par maksu, ū dens 1 litrs 1.8 eiro, vī ns no 10 eiro. Turklā t pilsē tā lielveikalā.1, 5 pudeles ū dens pudele maksā.30 eiro centus, dzē rienus lī dzi ņ emt nevar.
Ekskursijas. Par ekskursijā m no Natalie Tours neko nevaru teikt, jo, pateicoties gides Ingas pretī gajai attieksmei, mē s viņ iem neko nepasū tī jā m. Bet mē s devā mies spiningoš anas braucienā ar kuģ i. 50 eiro no cilvē ka. Pasū tī jā m tieš i pie mola ostā , tur strā dā meitene no Baltkrievijas Kristī na. Š ī s ekskursijas mī nuss ir tas, ka visa programma ir angļ u valodā , bet, ja ē d ar kompā niju, tad domā ju, ka tas bū s pat pluss. Ē diens uz kuģ a (zviedru galds) bez maksas dzē rieni par maksu izņ emot glā zi vī na vienai personai. Vakara noslē gumā salū ts. Mums patika arī saksofonists Jevgeņ ijs Mihailovič s, viņ š spē lē ja ļ oti labi.
Nā kamajā dienā pē c ieraš anā s ī rē jā m bagetes (vī rs ļ oti gribē ja braukt), 50 eiro / dienā . Ļ oti interesanta maš ī na, pateicoties kurai mē s apmeklē jā m Arheoloģ isko parku. Apbrī nojama vieta ar saglabā juš ā m 2. -3. gs. mozaī kā m.
Visu Kipras dienvidu un ziemeļ rietumu piekrasti izbraucā m ar ī rē tu auto, kas tika iznomā ts uz ielas. Laidos. Mums bija Suzuki Jimmy, paņ ē ma uz 2 dienā m par 35 eiro dienā + 40 eiro benzī ns + 300 eiro depozī ts, ko mums atdeva pē c maš ī nas atgrieš anas. Es ļ oti iesaku jums izmantot navigatoru, jo kartē ne vienmē r ir skaidrs, kur atrodaties un kur doties tā lā k.
Mū su pirmā pietura bija Afrodī tes jeb Petra tou Romiou dzimtā vieta, mums ļ oti patika, vienā akmens pusē viļ ņ i sasniedz divus metrus un otrā jū ra ir absolū ti mierī ga. Pē c tam bijā m Limasolā un Larnakā . Tā lā k mē s apmeklē jā m Agia Napa klosteri un pē dē jā pietura bija Grekas rags. Otrajā dienā apmeklē jā m Adonisas pirtis, Afrodī tes pirtis, vietē jo vī nu muzeju-fabriku.
Ē dinā š ana Pafosā . Viņ i tur gatavo ļ oti garš ī gi, un visas porcijas ir vienkā rš i orgamas, it ī paš i vietē jā meze, gan zivis, gan gaļ a. Iesaku nogarš ot arī vī nu Saint Panteleimon. Bet kas attiecas uz cenu, tad viss ir ļ oti dā rgs. Pusdienas/vakariņ as diviem 40-60 eiro.
Transfē rs atpakaļ uz Maskavu. Lidoja arī Transaero, lidmaš ī nā nez kā pē c nestrā dā ja monitori sē dekļ u galvas balstos, tā pē c pē c stundas no pacelš anā s brī ž a bē rni nezinā ja, ko ar sevi darī t, tā pē c izklaidē jā s pilnī bā .
P. S. Aizmirsu pateikt, ka viesnī ca neuzņ em bē rnus lī dz 16 gadu vecumam, un attiecī gi visa atpū ta š ajā viesnī cā ir vē rsta uz mierī gu un relaksē još u atpū tu, tā pē c iesaku š o viesnī cu tikai iemī lē juš iem pā riem, kuriem ballī te nav nepiecieš ama.
месная Сузуки Джимми Вид на отель и пляж с моря


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель расположен на берегу моря, в тихой песчаной бухте, в туристической зоне Като Пафос. Центр города находится в 3 км. Ближайшая остановка автобуса в 50 м от отеля. Год строительства – 1991, год реновации – 2017-2018.

Отель с концепцией «только для взрослых», принимает гостей старше 16 лет.

Отель рекомендуется для отдыха пар, молодожёнов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 140 км от аэропорта г. Ларнака, 15 км от аэропорта г. Пафос.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 ресторана, 4 бара, 1 конференц-зал, мини-маркет, Спа-центр Elixir Spa.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
Izklaide un sports Спа-центр Elixir Spa. Помещение для хранения велосипедов, гольф-снаряжения. Поля для гольфа (в пределах 3 км)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 302 номера. Состоит из 4-этажного здания с 2 лифтами. Дополнительные привилегии Elite Class при бронировании номеров категории Superior, Superior Deluxe, Suite (Vip check in lounge, фрукты и вино при заселении, отдельный ресторан для завтрака, поздник завтрак до 11:00 и др.)

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, халаты, тапочки, фен, весы, центральный кондиционер (май-октябрь), спутниковое ТВ, бесплатный Wi-Fi, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (платно), косметическое зеркало, мини-холодильник, утюг и гладильная доска, набор для приготовления чая/кофе, эспрессо-машина.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Theas Afroditis Avenue, 8101 Paphos, Cyprus
Tālruņi: +35726964500
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.