Oracle Exclusive Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№3 viesnīcas reitingā Paphos
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Ekskluzīvais komplekss atrodas Kato Pafos rajonā. Šī vieta ir unikāla ne tikai ar savu greznību un elpu aizraujošajām ainavām, bet šeit mūsdienīgums organiski savijas ar vēsturi. Tās ir “Karaļu kapenes” ar pazemes apbedījumiem klintīs, šī ir viduslaiku mozaīka mūsu ēras 2.gadsimtā, tā ir netālu esošā vecpilsēta, kur blakus atrodas vēsturiskie pieminekļi ar veikaliem, veikaliem, dažādām kafejnīcām, restorāniem, bankām. un tirgi. Oracle Exclusive Resort ieskauj augļu dārzi. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Alla35838
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ceļ ojā m kopā . Tū lī t apmetā s lielā dzī voklī ar divā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m, pirmajā stā vā . Es domā ju, ka tā vienkā rš i nebija sezona un mums paveicā s)). Gaisa kondicionieris un ledusskapis atkal bija bez maksas, varbū t tā pē c, ka nav sezona. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kopā . Tū lī t apmetā s lielā dzī voklī ar divā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m, pirmajā stā vā . Es domā ju, ka tā vienkā rš i nebija sezona un mums paveicā s)). Gaisa kondicionieris un ledusskapis atkal bija bez maksas, varbū t tā pē c, ka nav sezona. Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tur bija atteikts vauč ers un par ļ oti labu naudu, un plus vē lē jos bū t š ajā pilsē tā . Netā lu no viesnī cas atrodas liels iepirkš anā s centrs Lidl (atstā jiet viesnī cu un ejiet pa labi apmē ram 15 minū tes, un tur ir pludmale) un Mol (pa kreisi no viesnī cas), kur jū s varat iegā dā ties pā rtikas preces vislē tā k.
Mē s daudz staigā jā m gar piekrasti un redzē jā m daudzas pludmales, tā pē c tā , kas atrodas pretī Lidl, ir vislabā kā . Daudzas tuvumā esoš as vē sturiskas vietas, arheoloģ iskais parks, izrakumi. Ē dā m paš i, cenas pieņ emamas gan makaroniem, gan gaļ ai. Kaķ u ir daudz, bet es viņ us mī lu, un viņ i mani netraucē ja)) Internets š eit tiek maksā ts - 10 eiro par vienu sī krī ku uz 7 dienā m, tā pē c viņ i teica, ka nē uz reģ istratū ru. Abi ar vī ru izmantojā m vienu un to paš u paroli savā tā lrunī (tas ir, diviem sī krī kiem vienlaikus) un 8 dienas)). Jū s varat iznomā t velosipē du vai automaš ī nu.
Š eit viss bija kaut kā savā dā k, š ī nav Turcija, ne Ē ģ ipte, bet mums patika. Kā pē c tas atš ķ iras? Jo nav tenisa kortu, daudz baseinu, bē rnu slidkalniņ u utt. Bē rniem droš i vien bū s garlaicī gi, jo nav izklaides. Tikai pludmalē s sezonā - planš etdators, banā ns utt. Viesnī ca mums ļ oti patika un varam ieteikt.
Внутри отеля Пляж Отель
аватар 17tomulets_gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c parametriem: cena un kvalitā te. Numurs sakā rtots, pat ļ oti. un ē diena nebija. Pludmales tur nav, drī zā k ir 3. lī nija, ja ne 4. , tad ir tā lu, ejams kā das 15 minū tes, pā rsē š anā s nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c parametriem: cena un kvalitā te. Numurs sakā rtots, pat ļ oti. un ē diena nebija. Pludmales tur nav, drī zā k ir 3. lī nija, ja ne 4. , tad ir tā lu, ejams kā das 15 minū tes, pā rsē š anā s nav. Š eit viss bija kaut kā savā dā k, š ī nav Turcija, ne Ē ģ ipte, bet mums patika. Kā pē c ir savā dā k, jo nav tenisa kortu, daudz baseinu, bē rnu slidkalniņ u utt. Viss bija tī rs, svaigs, lielas istabas. Viesnī ca mums ļ oti patika un varam ieteikt. Pā ri ceļ am - Ukrainas konsulā ts, blakus bija veikali, uz galvenā s ielas viss dzī vā ks, tuvā k pludmalei. Viesnī cā WI-FI maksā , kā izrā dī jā s, kas nav ierasts, un gaisa kondicionē š ana numurā ir maksas, tas ir viens no mī nusiem.
аватар Alena622293
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucā m un tur bija maksas kondicionieris un bija nedaudz dā rgi, maksā.12 eiro diennaktī , internets arī ir maksas. Tā lu no jū ras, bet var uzkā pt uz motorollera. Paš ā viesnī cā jū s varat iznomā t velosipē dus, skrejriteņ us, automaš ī nas. … Tomēr ▾ Atbraucā m un tur bija maksas kondicionieris un bija nedaudz dā rgi, maksā.12 eiro diennaktī , internets arī ir maksas. Tā lu no jū ras, bet var uzkā pt uz motorollera. Paš ā viesnī cā jū s varat iznomā t velosipē dus, skrejriteņ us, automaš ī nas. Neiesaku vecuma cilvē kiem, tas nederē s, jo jū ra ir tā lu.
аватар Anton685705
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū s interesē ja viesnī ca, kas atbilstu mū su datumiem un budž etam. Vienī gais, kas man nepatika š ajā viesnī cā , bija tas, ka pludmale bija tā lu. Un pati viesnī ca ir laba. Reģ istrē jā s ā tri un labā istabā . Tiesa, gaisa kondicionē š ana š eit ir par papildu samaksu, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i, mē s to negaidī jā m. … Tomēr ▾ Mū s interesē ja viesnī ca, kas atbilstu mū su datumiem un budž etam. Vienī gais, kas man nepatika š ajā viesnī cā , bija tas, ka pludmale bija tā lu. Un pati viesnī ca ir laba. Reģ istrē jā s ā tri un labā istabā . Tiesa, gaisa kondicionē š ana š eit ir par papildu samaksu, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i, mē s to negaidī jā m. Ā rpus viesnī cas ir daudz mā ju. Internets viesnī cā ir un š ķ iet labs. Ē dienu nepasū tī jā m un ē dā m paš i. Viesnī ca tieš ā m laba, man patika, bet pati Pafa man ne visai patika. Tieš i pē c ceļ ojuma uzzinā ju, ka labā k ir doties uz jebkuru citu vietu Kiprā .
аватар Irina750205
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s divatā dzī vojā m milzī gā dzī voklī ar divā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m. Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Lai gan mums bija jā gaida izlī gums, jo mums bija valodas barjera (es nerunā ju labi angliski), bet mē s sapratā mies un es biju apmierinā ts. … Tomēr ▾ Mē s divatā dzī vojā m milzī gā dzī voklī ar divā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m. Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Lai gan mums bija jā gaida izlī gums, jo mums bija valodas barjera (es nerunā ju labi angliski), bet mē s sapratā mies un es biju apmierinā ts. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo gribē ju bū t š ajā pilsē tā . Netā lu no viesnī cas atrodas liels iepirkš anā s centrs, kurā var iegā dā ties pā rtikas preces lē tā k nekā jebko, gandrī z 2 reizes lē tā k. Netā lu atrodas arī tirgus, kur var iegā dā ties augļ us. Tuvā kā pludmale atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Daudzas tuvumā esoš as vē sturiskas vietas, arheoloģ iskais parks, izrakumi. Mums pat nebija laika apmeklē t daudzas vietas, lai gan staigā jā m visu dienu. Gribē tu š eit atgriezties. Runā jot par ē dienu, tas viesnī cā nav ī paš i labs, vienu reizi pasū tī ju un vairs neriskē ju. Pasū tī ju grilē tas garneles, mums atveda 4 garneles, samaksā ju 10 eiro, un viss pā rē jais bija kartupeļ i. Un š ī s garneles bija mī kstas un rū gtas, tad pē c tam vienmē r ņ ē ma ē dienu paš as. Internets š eit ir maksas un diezgan labs. Bet jū s varat ierasties jebkurā kafejnī cā , un draudzī gie iedzī votā ji iedeva Wi-Fi paroli. Bija ļ oti forš i ī rē t velosipē du un braukt pa pilsē tu, jo visur ir veloceliņ i.
аватар daria_777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visiem ļ oti patika viesnī ca. Ļ oti plaš i un ē rti numuri, draudzī gs personā ls un lieliska atraš anā s vieta. Atpū sties iespē jams trī s pludmalē s, bet pā rsvarā izmantota bē rnu pludmale, kur smiltis. Mē s iesakā m viesnī cu!. … Tomēr ▾ Visiem ļ oti patika viesnī ca. Ļ oti plaš i un ē rti numuri, draudzī gs personā ls un lieliska atraš anā s vieta. Atpū sties iespē jams trī s pludmalē s, bet pā rsvarā izmantota bē rnu pludmale, kur smiltis. Mē s iesakā m viesnī cu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Эксклюзивный комплекс находится в районе Като Пафос. Это место уникально не только роскошью и захватывающими дух пейзажами, здесь современность органично переплетается с историей. Это и «Гробницы Королей» с подземными захоронениями в скалах, это и средневековая мозаика 2 века н.э., это и старый город поблизости, где исторические памятники соседствуют с магазинами, магазинчиками, разнообразными кафе, ресторанами, банками и рынками. Комплекс Oracle Exclusive Resort расположен в окружении фруктовых садов. Рекомендуем для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Курорт Oracle Exclusive находится в 500 метрах от улицы Tombs of the Kings Road и от исторического центра города Пафос.
Pludmales apraksts На расстоянии 700 метров от комплекса находится каменистый пляж. Каждые 2 часа от комплекса оправляется бесплатный автобус на песчаный пляж Y eroskipou.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Гости могут заказать холодные напитки и легкие закуски в баре у бассейна, а также воспользоваться принадлежностями для барбекю. В ресторане на террасе готовят диетические блюда.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 52 номера.

Adrese Kato Pervolia Street 20, Paphos 8046, Cyprus
Tālruņi: +357 269 55553
Tīmekļa vietne: Oracle Exclusive Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.