"Tsanotel 2* Limassol - kurš vainīgs un ko darīt?"

Rakstīts: 16 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
Tsanotel 2* Limassol — viesnī cu mā rketinga apmā cī ba.

Galvenais, kas jā zina par Tsanotel: ja š ī ir jū su vienī gā iespē ja atpū sties Kiprā , dodieties uz visiem lī dzekļ iem! Tomē r paturiet prā tā , ka Tsanotel 2* Limassol tikai lū dz mā rketinga gadī jumu (mā cī bu situā ciju) apkopojumu biznesa skolas pirmajam gadam. Š ī viesnī ca ir lielisks piemē rs tam, kā ieguldī jumu pamatlī dzekļ os var sabojā t ar stingru š ī ieguldī juma atdevi.
Tā tad, gadī jums.
“Tsanotel 2* Limassol – kurš vainī gs un ko darī t? »

Pirmā mā rketinga kompleksa sastā vdaļ a ir atraš anā s vieta. Dinamiskiem brī vī bas, pā rgā jienu un jū ras cienī tā jiem - pā rsteidzoš s, neslavē jams, 200% gandarī jums. Viesnī ca atrodas Limasolas tū risma rajonā , blakus autobusu pieturai. Apkā rt - izcili veikali ar produkciju, vietē jiem gardumiem, adapteri rozetē m pa 1.
7 eiro un citas pirmā s nepiecieš amī bas preces, ir arī interesantas rū pnieciskā s preces: dizaineru apģ ē rbu outlet, kur krekli par 30 eiro plecu pie pleca ar Cavalli kleitā m par 800 eiro, roku darbs apavu veikals, rotaslietas, kosmē tika utt.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Limasolā , atš ķ irī bā no Ayia Napa un, turklā t no Pafosas, par pludmali nemaz nav jā uztraucas. Visa pilsē ta ir pludmale. Jū s varat peldē t jebkurā vietā no vecā s ostas lī dz tū risma zonas beigā m. Visur ir diezgan ē rta ieeja jū rā , visur tī rs, visur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 2.5 eiro dienā . Kaut kur ir duš a - sauļ oš anā s krē slu pircē jiem bez maksas un pā rē jam 0.2 eiro (sagatavo monē tas! ) Kaut kur sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pircē jiem ir nodroš inā ts wi-fi. Gandrī z visur pakalpojumu klā stā ir izlietnes kā ju mazgā š anai.
Ir vietas, kas ir grezni aprī kotas, piemē ram, piecu zvaigž ņ u viesnī cu pludmales. Viena no š ā dā m vietā m ir Kolumbijas pludmale.
Tas ir 30 minū š u gā jiena attā lumā no Tsanotel uz Crown Plaza vai 30 minū š u braucienā ar autobusu 10 minū tē s. Columbia Beach vadī ba demonstrē pā rsteidzoš u izpratni par saviem klientiem. Bezmaksas tualetes un duš as, divi bezmaksas lietussargi tiem, kam palaimē jas tos paņ emt, grezni sauļ oš anā s krē sli, moderna atpū tas mū zika – kā pē c gan nepalikt š eit ilgā k?

Tsanotel viesiem, atš ķ irī bā no Columbia Beach apmeklē tā jiem, nav nekā da iemesla palikt viesnī cā . Jo viņ iem ir jā maksā burtiski par katru soli. Un tas ir ž ē l, jo Tsanotel telpas un infrastruktū ra ir ļ oti patī kama.
Tā tad atlikuš ā s Tsanotel 2 * Limassol mā rketinga kompleksa sastā vdaļ as ir ē ka, dzī ves apstā kļ i un personā ls.
Svaigs remonts, gaiš as grī das un sienu krā sas, augstie griesti un plaš a telpu platī ba, tekstilizstrā dā jumu spilgti krā su plankumi, neparasti veidots vestibils, strū klakas, lifta stikla skā rienpaneļ i un daudzas citas detaļ as liecina, ka kā ds ir ieguldī jis daudz dvē seles un naudas dizainam. Vadī ba atrada labus ziepju un dvieļ u piegā dā tā jus, labu veļ u. Š ķ idrā s ziepes vannas istabā smarž o satriecoš i, ar tā m mazgā ties ir prieks. Dvieļ i mī ksti, lieli, garš ī gi smarž o.
Bet telpu komplektē š anas un pakalpojumu saraksta galī gā s veidoš anas stadijā acī mredzot sā kā s taupī ba. Tā nu redzu kā rtē jo Тsanotel ī paš nieku un vadī bas sapulci, kurā tiek paziņ ota vadī bai jauna motivā cijas sistē ma ar nelielu atalgojumu un prē mijā m, kas tieš i atkarī gas no pamatdarbī bas peļ ņ as. Kas atliek rež isoram? Viņ am kaut kā jā pabaro ģ imene!
Direktors komplektē komandu, un intensī vas prā ta vē tras rezultā tā rodas daudz “izcilu” detaļ u par pā rtiku, personā lu un papildu pakalpojumiem (pā rē jais mā rketinga komplekss):
• Pē rciet lē tā kos matrač u pā rvalkus, kas daž u nedē ļ u laikā izstaipī sies un plī sī s, un nav svarī gi, ka viesi no rī tiem pamodī sies uz plikiem matrač iem
• Matrač i arī jā ņ em lē tā ki. Un stingrā ki.

• Un ļ aujiet gultā m pā rvietoties pa grī du no mazā kā s uz tā m guļ oš a cilvē ka kustī bas. Tik forš ā k.
• Neuzstā diet telpā s ledusskapjus, lai gan sā kotnē ji vietas tam bija paredzē tas. Vai viesi karstumā vē las aukstu ū deni? Lai viņ i nopē rk ū deni bā rā par 1.5 eiro par pudeli. Galu galā viņ i nesapratī s, ka tuvē jā kioskā var nopirkt atdzesē tu ū deni par 0.5 eiro. Un ja viņ i sapratī s, tad mē s aizliegsim viņ iem to dzert istabā s. Kā?
Un rakstī sim sludinā jumus, ka viesnī cas teritorijā aizliegts dzert un ē st visu, kas nav nopirkts viesnī cas teritorijā.
• Piedā vā jiet apkalpoš anu numurā ē dieniem un dzē rieniem. Par tuvē jā kioska cenu. Tas, ka viesi nevē lē sies iegā dā ties siltu ū deni, vī nu un viskiju bez iespē jas atdzesē t dzē rienus, nav Tsanotel 2 * Limassol vadī bas problē ma.
• Adapteri elektroierī cē m pā rdod par 3 eiro. Tuvē jā veikalā var nopirkt par 1.7 eiro? Nu, lai viņ i iet un pē rk.
• Krū zī š u un tē jkannas noma. Par 10 eiro. Nav lē ts! Tē jkanna atmaksā sies vienā nomas reizē , tad tī rā peļ ņ a.
• Maksa par wi-fi 5 eiro dienā vai 30 eiro nedē ļ ā . Vienai personai. Diviem tas nozī mē jau 60. Forš i? Super!
• Atstā jiet vienu bā rmeni pie bā ra vakariņ ā s. Dodiet viņ am vecā ko blenderi vai pat ļ aujiet viņ am atnest savu no mā jā m. Ja kā ds grib smū tiju, tad lai paskatā s cik grū ti bā rmenim ar š o blenderi, redz aiz ž ē luma atstā s dzeramnaudu

• Atvē liet smē ķ ē tā jiem skaistā kā s vietas restorā nā - zaļ ā zā lienā , zem kokiem. Tas patiks smē ķ ē tā jiem, kuri ir noguruš i no diskriminā cijas ES valstī s, un Krievijā viņ iem ir grū ti. Ir než ē lī gi izdzī t nesmē ķ ē tā jus no š ī m zonā m, ievē rojot vadī bas rī kojumus. Ļ aujiet smē ķ ē tā jiem sajust savu ekskluzivitā ti
• Pē rciet lē tā ko kafiju un noregulē jiet kafijas automā tu tā , lai kafija bū tu pē c iespē jas š ķ idrā ka.
• Jogurta vietā dodiet biezpiena produktu ar augu taukiem
• Pasniedziet lē tā kā s olī vas, tik nedaudz saburzī tas un sarucis
• Brokastī s sviesta vietā dodiet margarī nu.
• Jam arī dot lē tā kais, par aromatizē tā jiem un krā svielā m
• Izbraukš anas dienā solī t pasniegt brokastis, bet ne siltā s brokastis. Kad viesis mē ģ ina pagatavot sev sviestmaizi ar sevi, apsū dziet viņ u "ē diena zagš anā ".
Ja viesis mē ģ ina iestā stī t, ka naktsmī tņ u cenā it kā iekļ autā s brokastis un vakariņ as nedē ļ as laikā par 80% bijuš as neē damas, principā apvainojiet viņ u kā rtē jā ē diena zā dzī bā.
• Un tas viss noteikti tiks noteikts ar viesnī cas noteikumiem.

Man jā saka, ka viesnī cas darbinieki ir ļ oti labi audzinā ti, pieklā jī gi, inteliģ enti. Viņ i sirsnī gi smaida, palī dz, dzī vī gi reaģ ē uz lū gumiem. Viņ i ir patieš ā m labi puiš i! Daž reiz viņ i saka: "Atvainojiet, kundze, tas nav mū su lē mums, tā ir vadī ba. " Jā , es saprotu… vadī ba…

Vadī ba ir vē rsta tikai uz preci, bez mazā kā mē ģ inā juma nodroš inā t patē rē tā ja vē lmes un nopelnī t naudu ar to apmierinā š anu, nevis cenš oties bū t lē ti pamata vajadzī bā m.

Nevienam neienā ca prā tā , ka izbraukš anas dienā agrā s brokastī s viesim varē ja ne tikai “ļ aut” pa ceļ am paņ emt lī dzi maizes gabalu un 30 gramus lē ta siera, bet arī iedot viņ am somu.
Jo tas pa lielam neko nemaksā , bet viesu pateicī ba uzpeld debesī s.
Nevienam nav ienā cis prā tā papildus preces neuzzī mē t augstā k nekā apkā rtē jos veikalos
Neviens nesaprata, ka cenas bā rā bū tu kaut kā jā panā k lī dz apgabala vidē jā m
Neviens nenojauta, ka maksas Wi-Fi dē ļ cilvē ki pē c brokastī m masveidā izgā ja no viesnī cas. Un tas ir ž ē l, jo viesnī cas teritorija ir cienī ga: plaš i, labiekā rtoti, iekā rtoti rotaļ u laukumi bē rniem, baseins pietiekami liels, visur skan uzmundrinoš a, bet neuzbā zī ga atpū tas telpa. Š eit interneta atkarī gie viesi varē ja stundā m ilgi tusē t, papildinot bā ra kasieri, un tur, redz, nopirktu pusdienas. Un oriģ inā lajā vestibilā , kas bija aprī kots ar dizaina krē sliem, cilvē ki ar viedtā lruņ iem, planš etdatoriem un klē pjdatoriem varē ja pavadī t laiku, baudot kokteiļ us un vī nu un krā sojot Tsanotel 2 * Limassol valdzinā jumu. Viņ i nekarā jas. Diemž ē l.
Kā sagatavoties ceļ ojumam uz Tsanotel 2 * Limassol, kamē r uzmanī ba tiek pievē rsta vadī bas vajadzī bā m?
Paņ emiet lī dzi kaut ko, kas ļ aus jums piestiprinā t gultas veļ u. Spraudī tes, diegi un adatas, lī mlente, elastī gā s lentes, drē bju š ķ ipsnas ...
Dzē rienus var atdzesē t, ietinot pudeli mitrā drā nā un ieslē dzot gaisa kondicionieri. Viena stunda - un jū s varat dzert ū deni.

Adapteri kontaktligzdā m var iegā dā ties atlaiž u lielveikalā Plus, no viesnī cas pa kreisi, ne vairā k kā trī s minū š u gā jienā . Vē l viena interesanta lieta tur ir garš ī gi š okolā des un bezcukura cepumi, un saldinā tā js eritritols + stē vija (tie zina). Arī dzeramais ū dens tur ir ļ oti lē ts, bet, diemž ē l, nav atdzesē ta ū dens. Atdzesē tu var iegā dā ties kioskā (grieķ u valodā - Periptero) tieš i blakus viesnī cai.
Es neieteikš u jums ņ emt lī dzi katlu, tas joprojā m ir ugunsdroš ī bas pā rkā pums.
Un vislabā k ir uzskatī t Tsanotel 2 * Limassol, ņ emot vē rā tā s zemo cenu, tī rī bu, izpalī dzī go personā lu un lielisko atraš anā s vietu, vienkā rš i kā nakš ņ oš anas vietu. Ielieciet ceļ ojuma budž etā tē jkannas un tasī š u nomu, rī ta kafiju patī kamā s vietā s un vietē jā s SIM kartes iegā di ar labu interneta tarifu. Jo Kipra ir paradī ze, un Tsanotel trū kumi nevar atsvē rt tā s priekš rocī bas.
Mums patika pludmale pā ri ceļ am dzī voklī . Lai nokļ ū tu lī dz tai, jā iziet no viesnī cas pa kreisi, pie pirmā luksofora š ķ ē rsojam ceļ u, nogriež amies pa labi, paejam garā m riekstu veikalam un lē to apģ ē rbu veikalam un pirms nonā kam krustojumā , nogriež amies pa kreisi. Jū su priekš ā ir ē nains, flī ž u celiņ š starp skaistiem dzī vokļ iem. Pa ceļ am jū s ieskauj ziedoš i krū mi un kā pš anas augi. Glī tos mazos pagalmos ir sauļ oš anā s krē sli, uz kuriem daž reiz graciozi guļ kaķ i.

Daž us soļ us pa labi atrodas uzkodu bā rs “Laimī gā s dienas” - “Laimī gā s dienas”, kur no 11-30 lī dz 16-00 var ieturē t ļ oti garš ī gu un lē tu maltī ti, savukā rt no agra rī ta lī dz vē lam vakaram – ā rkā rtī gi lē ti un garš ī gs dzē riens. Wi-Fi š eit ir bezmaksas, tā pat kā visā s Kipras kafejnī cā s. Iespaidī ga blondī ne vecumā ap 50 ā tri un laipni apkalpo apmeklē tā jus, paspē jot dziedā t lī dzi no skaļ ruņ iem atskanoš ajiem hitiem. Kopumā pilnī ga relaksā cija. Vē l daž i soļ i, un jū s esat pludmalē . Ir akmeņ i, ieeja jū rā caur smilš u maisiem, var apgulties tieš i zā lienā zem palmā m, vai akmeņ ainā krastā , vai pasē dē t uz soliņ iem, kas romantiski novietoti gar pastaigu takā m. Un jebkurā laikā jū s varat piecelties un doties uz biznesa centru vai dziļ i tū ristu zonā , un visur bū s celiņ i, koki, jū ras gaiss, ziedu un lapu smarž as, pludmales, brī vī ba un droš ī ba. Kipra. Prieks. Tikai debesis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu