TsanHotel. Duāla sajūta.

Rakstīts: 8 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 5 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī cā palikā m jū lijā -augustā . Ar seš gadnieku.
Norē ķ ins. Ieradā mies vē lu vakarā . Reģ istratū rā iedeva veidlapu, ko aizpildī t, sviestmaizes (divas maizī tes, siers un desa) Un pē c pildī š anas - istabas atslē gas. Lū gt mainī t numuru nav jē gas. Cik saprotu, tad viesnī ca jau iepriekš pieš ķ ir numuriņ us un tikai ierodoties reģ istrē jas un aizpilda. Mums nebija problē mu ar numuru, tā pē c es neteikš u, vai mē s varam mainī t numuru vē lā k vai nē . 606. istaba, sestais stā vs (galā ), ģ imenes numurs (divas istabas). Abā s istabā s ir kondicionieri, TV (bet nez kā pē c ir tikai viena tā lvadī bas pults)))). Ledusskapis NĒ ! Pavisam. Jauka vannas istaba ar vannu (ļ oti tī ra). Nav zobu pastas, birstes, cepures un č ī bas. Ž eleja un ziepes atrodas dozatoros pie sienas. Smarž a patī kama.
Guļ amistabā divguļ amā gulta (zem palaga mitrumizturī gs matracis). skapis, iebū vē jams galds ar spoguli. Dzī vojamā istabā vienvietī ga gulta (+ virsmatracis), dī vā ns (izspiests). Galds, krē sli un kaut kas lī dzī gs virtuvī tei - nav nekā , izņ emot rozetes. Tajā paš ā telpā ir liels balkons. Nav drē bju ž ā vē tā ja. .

Uz grī das laminā ts. Ar tī rī š anu bez problē mā m un stā stiem. Labi darī tas kalpones!
Divi lifti - oranž s un zils. Apkalpojams.
Viesnī cas vestibilā ir tikai krē sli un reģ istratū ra.
Restorā ns, bā rs (pat divi - viens vestibilā (nestrā dā ), otrs pie baseina. Ē dinā š ana....Tā tas strā dā : brokastī s viss ļ oooti vienmuļ i. No dzē rieniem, tē jas (maisiņ iem), kafijas (automā tiskā ), sulas (arī automā tiskā , bet man patika kvalitā te - apelsī ns un ā bols), ū dens. Viss bez ierobež ojumiem. No augļ iem tikai apelsī ni, griezti.
Vakariņ as. Vienmuļ ī bas ir mazā k, bet tomē r daudz. Ir gaļ a: vista, cū kgaļ a (ko š efpavā rs neprot ī paš i labi pagatavot - asā mē rce palī dzē tu, bet nav), zivis. . . Makaroni, kartupeļ i, daž i nabaga salā ti (kā posti, zaļ ie salā ti).... Ne pie vakariņ ā m un dzē rieniem. Pavisam. Tomē r, ja paņ emsiet lī dzi pudeli ū dens, viņ i to neizplē sī s (nedē ļ as laikā esmu redzē jis tikai kā rš u izrē ķ inā š anos lī dzi paņ emtā dē ļ ).
Baseins ir mazs. Tī rī š ana ar mainī gu rezultā tu (vē jains, lapas utt. )
Pludmale. Lī dz pludmalei, paš valdī bas, apmē ram 5-7 minū tes nesteidzī gas pastaigas, pā ri ceļ am. Jū ras ū dens ir tī rs.
Un tagad mī nusi, iespē jams, subjektī vi.

1) Uzņ emš ana neatrisina jautā jumus. Jautā ja, kā pē c televizoram ir tikai viena tā lvadī bas pults - solī ja izdomā t - rezultā ta nebija (runa nav par to, ka tā s ir ļ oti vajadzī gas, bet gan par to, ka viņ i, izejot, var pajautā t, KUR ir OTRĀ pults? ) vairs nepieteicā s. Vispā r, no mana viedokļ a, nakts administrators ir pelnī jis labu atsauksmi (diemž ē l nezinu viņ a vā rdu), pilnī gs, mazs cilvē ks. Lū k, JĀ ! smaida un cenš as palī dzē t. . .
2) Viesnī ca ne uz ko NEATSAUC: baseins - glā bē ja nebū s, rotaļ u laukums - uz savu risku un risku....
3) Atseviš ķ a dziesma - aizliegumi. Zinā tkā res labad izlasiet - gandrī z viss ir aizliegts)))))
4) Istabā s nav ledusskapju, tē jkannu....Precī zā k, protams, ir, bet atnesī s tikai pē c samaksas. Pē c maniem aprē ķ iniem, uz nedē ļ u dzī ves dā rdzī bai jā pieskaita kā di 50-75 eiro. . . Tas bū tu ledusskapis, tē jkanna, internets, dzē rieni vakariņ ā s. . .
5) Internets. Kā di 20 eiro par nedē ļ u, par vienu iekā rtu. Un acī mredzot nav zinā ms, ka bū s internets - un daudzi paliks vestibilā , bā rā - un tie ir ū dens, sulu, alus utt pasū tī jumi...
Neliels kopsavilkums: viesnī ca noteikti ir laba trī s rubļ u piezī me. Ž ē l, bet zū d - spriež ot pē c reklā mas bukletiem utt. - agrā k tur bija daudz jautrā k, varbū t jaunatnei ir š aš liks - neviens neiedarbina un pat nedomā (lai gan ir un ekrā ni...Plus noteikti redneck pieeja (nu, sauc to par eiropeisku, tas nav svarī gi) - izspiest naudu no tū ristiem parastajā m lietā m (ledusskapis, tē jkanna utt. )...Tas, IMHO, nogalina visi plusi. Viesnī cas atraš anā s vieta pilsē tā nav slikta. . . Tomē r tur (Kiprā ) nav ko pirkt.....Ir bā ri, restorā ni utt, bet tas nav mū su un es varu' neko tev nesaku.
Es izdomā tu viesnī cas gradā ciju - BEDROOM. T e viesnī ca, kurā var tikai gulē t. Bet ir jau hosteļ i
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu