Blazer Residence 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
Viesnīca atrodas Larnakas iepirkšanās centrā, blakus centrālajai pilsētas pludmalei "Phinikoudes". Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2010. gadā.Vairāk →
аватар d.stalmah
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas Larnakas tū risma centrā . Jū s neredzē siet galveno ieeju no galvenā s ielas, ar bī dā mā m durvī m un porteri pie ieejas. Diezgan pieticī ga ieeja viesnī cā starp daudzajā m daž ā du veikalu durvī m un nekā dā ziņ ā nav ievē rī bas cienī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Larnakas tū risma centrā . Jū s neredzē siet galveno ieeju no galvenā s ielas, ar bī dā mā m durvī m un porteri pie ieejas. Diezgan pieticī ga ieeja viesnī cā starp daudzajā m daž ā du veikalu durvī m un nekā dā ziņ ā nav ievē rī bas cienī ga. Vai tā ir neuzkrī toš a zī me virs durvī m "Blazer". Neliela zā le ar daž ā du informā ciju uz stendiem, pretē jā pusē ir galdu un krē slu rinda un neliela, pat ļ oti maza reģ istratū ra: pats galds, ar datoru, printeris jau ir novietots uz grī das, lai rakstā mgalda puse, krē sls un grā matu skapis aiz visas š ī s konstrukcijas (zī muļ u futrā lis), kur tiek glabā tas visas lietas. Ieradā mies vakarā . Tā pē c mē s neesam piedzī vojuš i kavē š anos ar norē ķ inu cerī bā m. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja patī kama sieviete, kas mū s sveicinā ja angliski. Paprasī juš i pasi un pā rbaudī juš i to ar datora datiem, ā tri iedeva mums istabas atslē gas, kaut ko skaidrojot angliski.
Tā kā es runā ju angliski nedaudz labā k nekā grieķ u valodā , un patī kamā dā ma tikpat labi runā krieviski, tad, neiedziļ inoties teiktajā , tikko sapratuš i, ka istabā s smē ķ ē t nedrī kst, devā mies augš ā uz telpa. Starp citu, visi administratori reģ istratū rā runā angliski. Tikai viena sieviete runā ja krieviski. Man palika nesaprotams gan viņ u darba grafiks, gan visu citu organizā ciju, veikalu u. c. darba laiks. . Tie mainī jā s vairā kas reizes dienā . Š ķ iet, ka viņ i strā dā ja vairā kas stundas. Starp citu, sagatavojieties (tiem, kas Kiprā ir pirmo reizi), ka treš dienā s kiprieš i strā dā tikai lī dz 13-14 stundā m. Svē tdienā s daudzi veikali vispā r ir slē gti. Bet darba diena sā kas, manuprā t, agri. Viesnī cā ir divi lifti. Dzī vojā m 3. stā vā , 308. istabā , lai gan mū suprā t tas bija 5. stā vs. No logiem paveras skats uz blakus esoš ajā m viesnī cā m un veikaliem. Tā tad par numuru. Viesnī cā , vismaz kā norā dī ts tī mekļ a vietnē ,
divu veidu numuri: parastais un superior (remontē ts). Mums bija parastie divistabu dzī vokļ i, pareizā k sakot dzī vokļ i ar 2 guļ amistabā m. Manā izpratnē tai vajadzē ja bū t istabai ar 3 istabā m: viesistabu un divā m guļ amistabā m. Tomē r izrā dī jā s, ka tā nav gluž i taisnī ba. Atverot durvis, jū s uzreiz nonā kat istabā , kas ir krustojums starp dzī vokļ a gaiteni un virtuvi. Turpat pie sienas atrodas neliels virtuves stū rī tis, pusdienu galds ar krē sliem un izeja uz trim istabā m: vannas istaba un divas guļ amistabas. Š ī s telpas sienas ir krā sotas baltas, un uz grī das ir baltas flī zes, kas rada pā rliecī bu, ka atrodaties kaut kā dā ā rstniecī bas kabinetā un atnā ks medmā sa un iedurs pirkstu. Flī zē vietā m ir plaisas un š ķ embas. Virtuvī tē bija neliels ledusskapis, izlietne, kaija un tosteris. Nav mikroviļ ņ u krā sns. No traukiem bija dziļ i un sekli š ķ ī vji, kafijas krū zes, galda piederumi.
Bija arī grieš anas dē lis un veselī gais katls, kurā nedē ļ u varē ja gatavot borš č u visai ģ imenei. Citu trauku vai pannu nebija. Izlietnē atradā s mazgā š anas lī dzekļ a pudele un jauns sū klis. Mē beles diezgan nobruž ā tas, redzamas daudzu viesu uzturē š anā s pē das. Vannas istaba. Vannas istaba ir liela, sastā v no divā m secī gā m istabā m. Pirmajā istabā pa ceļ am ir izlietne ar spoguli. Uzreiz jā saka, ka istabā ir tikai ziepju trauki ar š ķ idrajā m ziepē m: viens izlietnē , otrs duš ā . Aiz otrā m vannas istabas durvī m ir tualete un duš a. Š ī vannas istabas daļ a ir diezgan liela. Bet lū k, kas mani mulsinā ja, ņ emot vē rā telpas lielumu, tā bija aprī kota ar nelielu paleti ar aizkaru, kurā vairā k vai mazā k ē rti jutā s tikai mana jaunā kā meita. Nu negriezieties vispā r - vā rda tieš ā kajā nozī mē . Tualete bija veca. Acī mredzot ū dens nepā rtraukti skrē ja
cisternas iztukš oš anas vā rsts jau bija nolietojies, un izlietne bija nedaudz aizsē rē jusi - ū dens slikti notecē ja. Apdare balta flī ze. Nemitī gi tika papildinā ts tualetes papī rs un š ķ idrā s ziepes. Tī rī š ana notika katru dienu, arī dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Bet aiz durvī m duš ā , tā kā bija matu ķ ekars, tas palika lī dz mū su izbraukš anai. Karstais ū dens bija pastā vī gi. Guļ amistabas bū tī bā bija vienā das. Uz grī das bija svaigs laminā ts. Sienas bija krā sotas baltas, bet jau bija jā atjaunina, vietā m bija nedaudz tumš as svī tras vai plankumi. No mē belē m bija divas gultas, starp citu, jaunas un ļ oti ē rtas. Bet pā rē jā s mē beles savas dzī ves laikā ir redzē juš as ne vienu vien viesi. Bezdurvju skapji, naktsgaldiņ i, galds bija nedaudz nobruž ā ts. Tā pat bija tikai trī s drē bju pakaramie (pakaramie) divā m guļ amistabā m. Katrā guļ amistabā bija arī televizors, gaisa kondicionieris un balkons. Gaisa kondicionieri darbojā s pareizi
Televizori rā dī ja daž ā dus kanā lus. Krievu valodā bija tikai viens - Pirmais. Balkoni ir nedaudz š auri. Katrā balkonā bija plastmasas galds un krē sli. Bet bija tikai viens veids, kā tos sakā rtot, tā pē c nebija iespē jas tikt lī dz tā lā kajam krē slam. Bija jā lū dz ž ā vē tā js atseviš ķ i, bet viņ i to ā tri atnesa mums ejot un atstā ja istabā .
Izrakstī š anā s viesnī cā , tā pat kā citur, 12.00, reģ istrē š anā s 14.00. Vakarā lidojā m atpakaļ . Ar sapulces ballī tes gida palī dzī bu nā kamajā dienā pē c ieraš anā s pie administratores rezervē jā m standarta divvietī gu numuru (tobrī d tas bija bez maksas) uz pē dē jo uzturē š anā s dienu Kiprā , diemž ē l nevarē jā m pagarinā t savu. . Administrators mums laipni atļ ā va no rī ta pā rvā kties. Istaba tika attiecī gi sagatavota un iztī rī ta lī dz 09.00, par ko liels paldies personā lam. Tas, ka nebija jā gaida standarta reģ istrē š anā s laiks, ļ ā va mums ierasties pē dē jā dienā lī dz 10.
00 dodies uz pludmali un pavadi bezrū pī gu laiku lī dz vakaram, mierī gi nomazgā jies pē c pludmales un sakravā somas. Arī divvietī gais numurs netika uzlabots. Apraksts ir tā ds pats kā mums. Vienī gais, ka vannasistabas aprī kojums bija jaunā ks. Bet duš as paliktnis ir tikpat mazs. Mums izmaksā ja divvietī gs numurs par dienu 35 eiro.
WiFi viesnī cā ir bezmaksas, bet vietā m ķ er. Daudz labā k reģ istratū rā .
Vienī gais ļ oti tumš ais brī dis uzturē š anā s viesnī cā bija blakus esoš ais bū vlaukums. Viņ i sā ka strā dā t agri. No trokš ņ a pamodos ap 06.30. Sieva mē dza teikt, ka sā kuš i 6 no rī ta. Viņ i aizvē ra balkonu, ieslē dza kondicionieri un troksnis nedaudz samazinā jā s. Es bū tu varē jis nosnausties vē l stundu.
Lielā kā daļ a š ī s pilsē tas apskates vietu atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Kad es saku "gā jiena attā lumā ", to nevajadzē tu saprast – es izgā ju ā rā un uzreiz ieskrē ju katedrā les vai moš ejas sienā . Nē .
Bet jū s varat staigā t 10-15 minū tē s: vecā pils, senā Kition, Sv. Lā cars, daž ā di muzeji un mā kslas galerija. Arī daudz boutiques un kafejnī cas. Ar bē rniem var apmeklē t arī atrakciju parku, tas atrodas ceļ ā uz jū ru, starp kafejnī cā m. Lē nā m var aiziet lī dz jū rai 5 minū tē s. Maija sā kumā diemž ē l vē l auksts. Jū rā bija 18-19 grā di, un pirmajā s dienā s gaisa temperatū ra dienā bija 22-23 grā di, naktī.14-15 grā di. Uz lielveikaliem var tikt arī saviem spē kiem: braucā m uz Metro un Sklavenī ti, bet Lidlā bijā m par slinku. Uz Sklavenī ti braucā m ar taksi par 8 eiro. Lai gan skaitī tā js rā dī ja kā dus 6.5 eiro. Bet mē s reģ istratū rā izsaucā m taksi un izmaksas tika paziņ otas 8 eiro. Atgriezā mies kā jā m. Mē s tur nokļ uvā m 18 minū tē s, nevis ā trā tempā . Netā lu atrodas jahtu piestā tne, kur var braukt ar jahtu ar š ampanieti vai rezervē t makš ķ erē š anas braucienu. Nolē mā m vienkā rš i braukt. Pastaiga ilgst stundu saulrietā . Uzņ emts tuvā k Larnakas lidostai,
kur lidmaš ī nas lido ļ oti zemu virs jums un jū s pat varat saskatī t uzrakstus uz fizelā ž as. Saulriets ir skaists. Tas maksā.12 eiro. Par č etriem (divi bē rni) samaksā jā m 36 eiro. Š ampanietis pa vienai glā zei, bē rniem - ū dens. Netā lu atrodas arī autoosta, no kuras var braukt uz citā m pilsē tā m vai doties uz akvaparku Aijanapā : 711 autobuss 1.5 eiro, starppilsē tu starppilsē tu 4 eiro.
Kopumā viesnī ca nav slikta, klusi tiek atjaunota istabu apdare. Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. Atraš anā s vieta ir lieliska.
вид из номера на стройку вид из номера вид из номера расписание автобусов интерсити вид на самолет снизу спальня 1 спальня 1 cпальня 1


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель расположен в торговом центре г. Ларнаки, рядом с центральным городским пляжем "Финикудес". Построен в 1990 году, последний ремонт проводился в 2010 году.

Atrašanās vieta 350 м от моря. 10 минут езды до аэропорта.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточный ресепшн, заказ такси, врач по вызову, компьютер в лобби (платно).

  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

40 One Bedroom Apartment, 6 Two Bedroom Apartment, 3 Three Bedroom Apartment, 3 Family Suite.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese 1, Armenikis Ekklisias Street, 6022 Larnaca, P.O.Box 40818, Cyprus
Tālruņi: +357 24 665558
Tīmekļa vietne: Blazer Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.