Vergi City Hotel 2*– Atsauksmes

21
Novērtējums 5.210
pamatā
21 atsaukt
№11 viesnīcas reitingā Larnaka
5.2 Numurs
5.3 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.5 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 150 metru attālumā no jūras, un to ieskauj restorāni, bāri un krodziņi. Uzcelta 1980. gadā, pēdējo reizi renovēta 2011. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар MmmKkk
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diezgan izturami. 102. telpa, viens stā vs pa kā pnē m. Skats no loga ir platforma automaš ī nā m, atvē rta kafejnī ca, tad kā da ī paš ums, vispā rē js skats uz š auro Verģ i ielu. Neliela istaba ar 2 kopā saspiestā m gultā m. … Tomēr ▾ Diezgan izturami. 102. telpa, viens stā vs pa kā pnē m. Skats no loga ir platforma automaš ī nā m, atvē rta kafejnī ca, tad kā da ī paš ums, vispā rē js skats uz š auro Verģ i ielu.
Neliela istaba ar 2 kopā saspiestā m gultā m. Mazs televizors pretē jā sienā . Sī ka sanbloka - tualetes pods, auss aiz aizkara, izlietne. Bezmaksas pudelī tes ar š ampū nu, kondicionieri un duš as ž eleju.
Tualete darbojā s labi.
Silts ū dens plū st, kad auksts ū dens izplū st.
Naktī joprojā m ir vē ss, ir gaisa kondicionieris, bet tas vē l nav ieslē gts. Spult nevarē ja iedarbinā t, skats nedaudz nedarbojas, korpuss ir pusotrs. Patiesī bā , kamē r tas nav vajadzī gs.
Ē dinā š ana iebū vē tā krodziņ ā , paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastu š ķ ī stoš ā kafija (nav slikta gan), tē jas maisiņ i. Sagriezts 2 š ķ irņ u siers un divas desiņ as (nav sliktas), vā rī tas olas, sviests, sasmalcinā ti svaigi gurķ i un tomā ti (garš a krietni labā ka par Maskavas). Viņ iem divas graudaugu š ķ irnes un karstais piens.
Vakariņ as – š efpavā ra ī paš ais!
Vakar bija milzī gs š ķ ī vis ar rī su kalnu, kas sajaukts ar vermicelli un nokrā sots ar gaiš u tomā tu. Uz uguns gabalos cepta gaļ a, sagriezti tomā ti un gurķ i. Rī ss nepabeidza.
Par maksu skapī ir seifs.
Atseviš ķ i jā maksā arī fē ns, ledusskapis.
WiFi š ogad ir bezmaksas. Tā viņ i teica.
Pludmale ir pā ri ceļ am (satiksme vā ja, ir pā rejas ar pogu), tad betona ceļ š.150 metrus un tiekam lī dz jū rai pa mež onī gu pludmali. Nedaudz tā lā k ir pludmale ar lietussargiem. Es vē l nezinu, bija jau vakars, sā ka satumst.
Ū dens bija silts attiecī bā pret gaisu.
Infrastruktū ra - ceļ š gar jū ru ir pilns ar kafejnī cā m, restorā niem, bā riem pie viesnī cas. Blakus veikals un KFC.
Blakus viesnī cai atrodas Moyses klubs, kur piektdien un sestdien varat atpū sties lī dz 5:00. Ja mouzons mokā s, saģ ē rbies un pievienojies! Nā kamajā dienā izgulies! Kurš ar bē rniem, es nezinu! : (
Smiltis pludmalē joprojā m ir cietas. Pludmales bē rzus klā j viļ ņ lauž i. Ieeja jū rā no krasta.
Mī ļ otā jiem tū ristu ņ aš eku bars, pastā stī s dež urē još ais gids.
Nu googlē ko gribi.
Apkalpoš ana / personā ls - ko jū s vē laties no 2 * Kiprā ? Draudzī gas, baltas sievietes, gandrī z visas. Š ķ iet, ka tumš ie vī rieš i ir vietē jie. Krieviski runā još i administratori.

Secinā jums - te laikam labā k nekā Melnā s jū ras piekrastē par salī dzinoš i tā du paš u naudu. Vismaz nesaņ em pā rtikas saindē š anos!
Var patikt tiem, kas atbrauca uz jū ru par 2*, ne pā rā k izveicī giem.

Un beigas ir lidojums caur Kuveitu, ar Jazeera, kurai ir savs neliels terminā lis Kuveitas lidostā . Kopumā tas ir labi izveidots, tie regulē pasaž ieru plū smu. Domodedovā man iedeva lidojumu uz Kuveitu. Kuveitā visi tiek novirzī ti pie letes (tie veido rindu) pē c biļ etes uz Larnaku. 1. un 2. atpū tas telpā ir 3 kafejnī cas, tī ras tualetes un divi dzeramā ū dens dzesē tā ji.
Lidmaš ī nā ē diena nav, tikai lidojuma beigā s iedod mazu pudeli ū dens. Jū s varat pasū tī t maltī tes lidojuma laikā iepriekš.
Lidmaš ī na A320, krē slā ir uzlā de. Ceļ i neatbalstā s uz krē sla priekš ā . Visu informā ciju diktors dublē krievu valodā . Viņ i lido pat ar mazuļ iem un bē rniem vecumā no 3-5 gadiem, tā pē c tas ir normā li.

Mū su lidojumā viena pā ra bagā ž a nelidoja, gids no ekskursijas palī dzē ja uzsā kt meklē š anu. Tas notiek : (
аватар t_dear
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi devā mies uz Kipru. Atradu izdevī gā ko variantu ar brokastī m un vakariņ ā m uz 5 naktī m š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas Dikelia rajonā , 10 km attā lumā no Larnakas. Radī ja labu pirmo iespaidu. Saimnieks mū s ā tri nokā rtoja un mē s devā mies augš ā uz istabu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies uz Kipru. Atradu izdevī gā ko variantu ar brokastī m un vakariņ ā m uz 5 naktī m š ajā viesnī cā .
Viesnī ca atrodas Dikelia rajonā , 10 km attā lumā no Larnakas.
Radī ja labu pirmo iespaidu. Saimnieks mū s ā tri nokā rtoja un mē s devā mies augš ā uz istabu.
Puiš i, noteikti! rezervē š anas laikā pievē rsiet uzmanī bu numura veidam, ierodoties ir jā kā pj augš ā , nevis jā iet uz istabu. Tā kā viesnī cai ir numuriņ i pagrabā , tie ir bez logiem un cilvē ki, kas brauca ar mums, nebija apmierinā ti. Jū s ejat ar domu, ka pat bez logiem istaba nav nekas, vienkā rš i pā rnakš ņ ojiet, un tad jū s vē laties dzirdē t putnu dziedā š anu no rī ta un redzē t citronus un olī vas uz kokiem, nevis sienas apkā rt. Tas ir galvenais. Pā rē jā viesnī ca nav slikta. Numurs ir standarta. TV, skapis, drē bju skapis, kondicionieris, gultas, galds un divi krē sli uz terases istabas iekš pusē . Vannasistaba laba, viss darbojā s. Bija š ampū ni un ziepes. Ū deni pirmā s trī s dienas uzsildī ja vā ji, slē dza uz 10 minū tē m, lai stikls bija silts, bet no rī ta visu laiku bija silts. Istabā bija siltas segas, ar tā m apsedā mies marta sā kumā , jo Kiprā nav centrā lā s apkures. Kondicionieris pū ta, bet ne pā rā k silts. Kopumā viņ i nenomira.
Uzturam. Brokastis no 8 lī dz 10, vakariņ as no 19 lī dz 21. Brokastis man patika vairā k. Viņ i iet garā m krodziņ ā netā lu, tas ir gaiš s un krā sains. Patī kama apkalpoš ana. Brokastis ar vienā du ē dienkarti: auzu pā rslas, grauzdiņ i, siers, vairā ku veidu desiņ as, graudaugi ar pienu, olī vas, biezpiens, vā rī tas olas, dzē rieni, augļ i. Man mazā k patika vakariņ as, tā du ē dienu izvē le kā makaroni, kartupeļ i, rī si, salā ti un kaut kas gaļ a, porcijā s sadalī ti augļ i vai ā bols vai banā ns vai augļ u izcirtņ i. Vakariņ ā s tikai ū dens krū ze. Un vakariņ as kafejnī cā , kurā viss ir aptumš ots, man tur nepatika.
Tikā m lī dz nedē ļ as nogalei un tieš ā m piektdien un sestdien skan mū zika lī dz 4 no rī ta, dzirdē ju caur sapni, bet ne kritiski.
Tavernā var paē st un diezgan garlaicī gi, paņ ē mā m lielu trauku ar š aš liku, frī kartupeļ iem un salā tus ar pitas maizi - 6€. Trauki vietā m saplaisā juš i, bet ne kritiski un ne plastmasas.
Wi-Fi cenas palika 3€ dienā par vienu ierī ci, 18€ par 7 naktī m. Par maksu gludeklis, seifs utt. Un fē ns, š ķ iet, arī nav istabā , es paņ ē mu savu.
No viesnī cas pā ri ielai ir autobusa pietura uz Larnaku, uz pā ris dienā m devā mies uz Finikoudas un gā jā m kā jā m lī dz Mackenzie Beach (uz lidostu).
No mī nusiem: gaiteņ os ir rati ar gultas veļ u, vai netī ri, nezinu, nebija patī kami pabraukt garā m.
Un telpas un kopē jā s tualetes ir tī ras. Mū su meitenes strā dā gan krodziņ ā , gan viesnī cā , cenš as.
аватар aliyuona741
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maija sā kumā nolē mā m atpū sties Kiprā . Cenas ir diezgan pieņ emamas, un komforta un apkalpoš anas lī menis ir daudz augstā ks nekā citā s valstī s. Š ī lē tā viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu, dedzī gu ceļ otā ju ieteikuma. … Tomēr ▾ Maija sā kumā nolē mā m atpū sties Kiprā . Cenas ir diezgan pieņ emamas, un komforta un apkalpoš anas lī menis ir daudz augstā ks nekā citā s valstī s. Š ī lē tā viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu, dedzī gu ceļ otā ju ieteikuma. Mē s nenož ē lojam savu izvē li! Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir pamatota. Pā rē jā organizē š anā nodarbojā s tū roperators TPG. Liels paldies puiš iem par profesionā lu pieeju biznesam, informatī vo atbalstu un patī kamo komunikā ciju atpū tas laikā . Kad ieradā mies viesnī cā , tikā m sirsnī gi un sirsnī gi sagaidī ti, uzreiz iekā rtojā s istabiņ ā . Viesnī ca izskatā s diezgan kopta 2 *, mā jī gs pagalms ar baseinu, skaista viesnī cas ē ka, ē rti numuri. Mū su istaba bija standarta. viss ir diezgan vienkā rš i, bet mā jī gi, tī ri, izskatā s pietiekami labi. Mē beles nav jaunas, bet ne nobruž ā tas. Istabā bija gulta, galds, krē sls, skapis, TV, kondicionieris, tē jkanna. Varē ja aizņ emties ledusskapi un seifu depozī tā . Vannas istaba maza, ē rta duš a, normā la santehnika. Wi-Fi apmaksā ts. Tī rī š ana - nebijā m ī paš i istabā , bet bija tī rs, skaidrs, ka tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us, mainī ja gultas veļ u vairā kas reizes nedē ļ ā . Bijā m apmierinā ti ar ē dienu, lai gan gaidī jā m sliktā ko. Brokastis vienmuļ as, parasti bija putra, dā rzeņ i, desas siers, biezpiens, grauzdiņ i, olas. Vakariņ as - piedevas, salā ti, grilē ti dā rzeņ i, gaļ a (vista, tī tars), daž kā rt deva zivis, augļ us, pā ris saldumu veidus. Serviss ir ā trs. Netā lu no viesnī cas ir ļ oti sakopta un tī ra pludmale, dibens lī dzens, bez akmeņ iem, lieliski piemē rots peldē š anai ar bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas, bet ir zona, kur var vienkā rš i atpū sties uz smiltī m. Vakaros biež i braucā m ar autobusu uz Larnaku vai klaiņ ojā m pa vietē jā m iestā dē m (bā riem, restorā niem) netā lu no viesnī cas. Tač u mē s esam lieli pludmales brī vdienu cienī tā ji, tā pē c ī sti necentā mies pē c izklaides. Runā jot par budž eta brī vdienā m, š ī viesnī ca ir diezgan piemē rota izvē le, un es to ieteiktu draugiem un ģ imenei. Paldies par lieliski pavadī to laiku un lielisko apkalpoš anu!
аватар nastya1982-24
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas ir MARKS!! ! ! Nekad neejiet uz š o viesnī cu! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!! ! ! Mantkā rī gs saimnieks! ! ! Ē diens bez garš as! NIGHTMARE VIESNĪ CAS ISTABAS!!!! ! ! NO PIEKTDIENAS LĪ DZ SESTDIENAI NO 21 LĪ DZ 05 BRIESMĪ GS TROKSNIS NO DISKO KROGĀ!!! ! 1 1. … Tomēr ▾ Tas ir MARKS!! ! ! Nekad neejiet uz š o viesnī cu! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!! ! ! Mantkā rī gs saimnieks! ! ! Ē diens bez garš as! NIGHTMARE VIESNĪ CAS ISTABAS!!!! ! ! NO PIEKTDIENAS LĪ DZ SESTDIENAI NO 21 LĪ DZ 05 BRIESMĪ GS TROKSNIS NO DISKO KROGĀ!!! ! 1
1. Peldkostī mus nav kur ž ā vē t!
2. Pelē jums! !
3. Mantkā rī gs saimnieks, agresī vs bubulis!! !
4. Pretī gs ē diens!
5. Viņ i ņ em naudu par visu
6.3 eiro dienā interneta un 18 nedē ļ ā - 2018. gadā?? ? ? Vai nav par daudz??? ?
7. Baseina nav, tas ir nokaisī ts ar atkritumiem!
Tikai nesabojā savu atvaļ inā jumu! NEKAD NEIETIES UZ Š O BIEDUŠ O VIETU, JA NEVĒ LIES IZBOSTĪ T SAVUS BRĪ VDIENU!
аватар Nat.sotnichenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labs dienas laiks! Atpū ties ar draugiem š ajā viesnī cā.18. oktobrī ! Jauka viesnī ca, atbilst norā dī tajam aprakstam! Plusi! Ļ oti draudzī ga administratore Olga (krievu meitene)! Ieradā mies 7 no rī ta un 8os jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā (reģ istrē š anā s oficiā li 2 pē cpusdienā )! Liels paldies par to) Tī ras telpas, tī rī š ana katru dienu! Ē diens bija garš ī gs (bija brokastis un vakariņ as), viss bija svaigs, gatavots 'ar mī lestī bu')! Viss personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un smaidī gs! Mī nusi! Telpā tapetes vietā m bija saplī suš as (nevarē tu teikt, ka kaitinā ja, bet fakts)! Viesnī cā ir restorā ns, kurā no piektdienas lī dz sestdienai ir diskotē ka, troksnis un troksnis neļ ā va mums gulē t lī dz 4iem no rī ta! Es nož ē loju, ka neaizgā ju uz diskotē ku) Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, pludmale ir tī ra, jū ra ir ideā li tī ra un mierī ga! bū š u ar lielu prieku! ! !. … Tomēr ▾ Labs dienas laiks! Atpū ties ar draugiem š ajā viesnī cā.18. oktobrī !
Jauka viesnī ca, atbilst norā dī tajam aprakstam!
Plusi! Ļ oti draudzī ga administratore Olga (krievu meitene)! Ieradā mies 7 no rī ta un 8os jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā (reģ istrē š anā s oficiā li 2 pē cpusdienā )! Liels paldies par to)
Tī ras telpas, tī rī š ana katru dienu!
Ē diens bija garš ī gs (bija brokastis un vakariņ as), viss bija svaigs, gatavots 'ar mī lestī bu')!
Viss personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un smaidī gs!
Mī nusi! Telpā tapetes vietā m bija saplī suš as (nevarē tu teikt, ka kaitinā ja, bet fakts)! Viesnī cā ir restorā ns, kurā no piektdienas lī dz sestdienai ir diskotē ka, troksnis un troksnis neļ ā va mums gulē t lī dz 4iem no rī ta! Es nož ē loju, ka neaizgā ju uz diskotē ku)
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, pludmale ir tī ra, jū ra ir ideā li tī ra un mierī ga!
bū š u ar lielu prieku! ! !
аватар tsand.84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies apskatī t Kipru un atpū sties pie jū ras, un š ī viesnī ca mums bija ideā la. Pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas mē s negaidī jā m sajū smu, tā pē c bijā m tik priecī gi. Pozitī vi, ka tuvums jū rai un sekla (bē rnam nebija sajū smas), draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mē s devā mies apskatī t Kipru un atpū sties pie jū ras, un š ī viesnī ca mums bija ideā la. Pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas mē s negaidī jā m sajū smu, tā pē c bijā m tik priecī gi. Pozitī vi, ka tuvums jū rai un sekla (bē rnam nebija sajū smas), draudzī gs personā ls. sajū ta bija tā da, ka atpū š amies privā tajā sektorā ar draugiem - ļ oti ē rti. No pē cpusdienas saules paslē pā mies baseina zonā . Brokastis vienmuļ as, vakariņ as lieliskas, vienmē r bija augļ i. Istaba smacī ga, ar plusiem - visu laiku strā dā konderis (bet mē s to nelietojā m ī paš i daudz), logs pavē rā s uz koridoru. Viesnī cas teritorijā bū ros ir 200 papagaiļ u, tā pē c bē rniem ir ko redzē t. Piektdien un sestdien no 23-04 no rī ta ir vietē jā diskotē ka / dzī vā mū zika un dziesmas (ļ oti skaistas) un, protams, ļ oti skaļ š , kas rada diskomfortu, bet tas neietekmē ja mū su bē rna miegu (bija pā rguris). Tā pē c, ja netaisā ties skatī ties televizoru savā istabā , bet aktī vi pavadā t laiku, iesaku droš i doties ciemos un izbaudī t atvaļ inā jumu.
аватар burya4e4ek
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ogad paliku š ajā viesnī cā , bet iespaidi palika! ! Un pirmkā rt, kad atceros savu atvaļ inā jumu Kiprā , atmiņ ā uznirst GAILEKI) mums bija reklā mas istaba - var teikt pagrabā , tur ir liels mitrums un trū kst gaisa. Cik es atpū tos, bet tarakā nus istabā s un tā dus LIELUS nesatiku. … Tomēr ▾ Pagā juš ogad paliku š ajā viesnī cā , bet iespaidi palika! ! Un pirmkā rt, kad atceros savu atvaļ inā jumu Kiprā , atmiņ ā uznirst GAILEKI) mums bija reklā mas istaba - var teikt pagrabā , tur ir liels mitrums un trū kst gaisa. Cik es atpū tos, bet tarakā nus istabā s un tā dus LIELUS nesatiku. Š ī iemesla dē ļ naktī bija stulbi gulē t)), bet kopumā viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las redzē t Kipru un noteikti neplā no sē dē t viesnī cā . Jū ra netā lu, 5 minū š u gā jiena attā lumā . No viesnī cas nav pludmales, pilsē tas pludmale, kas, visticamā k, ir nevis smiltis, bet gan mā ls. Gulē t uz dvieļ a nav ī paš i ē rti, par solā riju, protams, labā k samaksā t. Ieeja jū rā - jā iet ļ oti ilgi, parasti sekla, bet tieš i piemē rota bē rniem. Viesnī cā ē dā m brokastis-vakariņ as, pacieš amas - ē st var, bet protams bez daž ā dī bas un bez volā niem, noteikti. Samaksā jā m lē tu biļ eti apmē ram 250 eiro no cilvē ka, bet tik un tā es diez vai gribē tu palikt š ajā viesnī cā otrreiz.
Array Array Array Array Array
аватар 5lusiklusik64
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c apraksta un vairā kā m atsauksmē m, kā arī pilsē tas pludmales tuvuma pastaigas attā lumā . Atbraucot ieraudzī jā m pagrabā noslapinā tu no mitruma un daudzo papagaiļ u bū rī š u tuvumu zem loga, telpas bez logiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c apraksta un vairā kā m atsauksmē m, kā arī pilsē tas pludmales tuvuma pastaigas attā lumā . Atbraucot ieraudzī jā m pagrabā noslapinā tu no mitruma un daudzo papagaiļ u bū rī š u tuvumu zem loga, telpas bez logiem. Ī paš nieks nekavē joties piedā vā ja pā rvietoties augstā k par 50 USD, neizrā dot istabu. Pirms mē s par to pat domā jā m, viņ š bija prom. Naktis bija bez gaisa, drē gnums, gulē jā m ar atvē rtā m durvī m, bet kliedziens un smirdoņ a no papagaiļ iem nezinā ja, kur iet. Brokastis bija niecī gas, bet svaigas (siers, olas, olī vas, tē ja), bet vakariņ as "alvas". Likā s, ka pē c banketiem ē diens palika un no š ī mums kaut kas tika pagatavots. Kiprieš i vakarā pulcē jā s bā rā ap 50 cilvē ku un...dejoja, ē da. Briesmī ga viesnī ca, absolū ti neiesaku. Pati Kipra, Larnaka un pludmale ir skaista.
аватар Polykova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s tur bijā m š ī gada aprī lī . Ja nebū tu siltā s un tī rā s jū ras, ekskursijas pa Kipru - pā rē jais bū tu gā jis slikti. Pats trakā kais š ajā viesnī cā ir iekļ ū t pagrabā esoš ajā pronomerā (bez logiem un attiecī gi arī gaisa, nemaz nezinā ju, ka tā di eksistē un cilvē kus tur var izmitinā t). … Tomēr ▾ Mē s tur bijā m š ī gada aprī lī . Ja nebū tu siltā s un tī rā s jū ras, ekskursijas pa Kipru - pā rē jais bū tu gā jis slikti. Pats trakā kais š ajā viesnī cā ir iekļ ū t pagrabā esoš ajā pronomerā (bez logiem un attiecī gi arī gaisa, nemaz nezinā ju, ka tā di eksistē un cilvē kus tur var izmitinā t). Gultas ir briesmī gas. Ū dens vienmē r bija karsts. Viesnī ca atrodas apmē ram astoņ us km no Larnakas, katru stundu kursē autobuss par 1.5 eiro. Nedē ļ as nogalē s retā k. Saimnieks ir ļ oti nepatī kams tips, nerimstoš i vē ro, kamē r tu ē d (lai neņ em kaut ko lī dzi - mums bija puspansija). Ē diens nav ī paš i labs, bet izsalcis neviens nepaliks. Wi-Fi ir maksas, bet jū s varat izmantot blakus esoš o KFC ē stuvi (parole ir rakstī ta uz kases). Mē s tur aizvedā m alu vai kafiju un izmantojā m to, cik vē laties. Vispā r nā kamreiz var atrast viesnī cu ar labā kiem nosacī jumiem.
аватар paolojorge1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vergi 2 * - cienī gs divnieks. Bet š eit pā rliecinieties, ka nav reklā mas telpas, jo š ajā s telpā s nav logu. Pavisam! ! Un ja arī iekļ ū st neremontē tā , tad viss ir melns uz balta un izskatā s pē c cietuma. ? ((( … Tomēr ▾ Vergi 2 * - cienī gs divnieks. Bet š eit pā rliecinieties, ka nav reklā mas telpas, jo š ajā s telpā s nav logu. Pavisam! !
Un ja arī iekļ ū st neremontē tā , tad viss ir melns uz balta un izskatā s pē c cietuma. ? (((
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель расположен всего в 150 метрах от моря, в окружении ресторанов, баров и таверн. Построен в 1980 году, последняя реновация проведена в 2011 году. ​Отель подойдет для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от центра г. Ларнака. 12 км от аэропорта г. Ларнака.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

Всего в отеле 26 номеров, расположены в 3-этажном здании.

Istabās

Wi-FI (платно), кондиционер, телефон, сейф (платно), телевизор, мини-бар (платно), принадлежности для приготовления чая/кофе (платно), балкон (кроме номеров Promo).

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Larnaca, Dekeleia Rd., 7080 Pyla, P.O.Box42634, 6501, Larnaca, Cyprus
Tālruņi: Telephone: (+357) 24 64 84 44
Fax: (+357) 24 64 52 35
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.