Seasons Tasia Maris Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.010
№31 viesnīcas reitingā Aija Napa
9.3 Numurs
7.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Pavisam jauna Tasia Maris ķēdes viesnīca, kas atrodas Aijanapas centrā, 700 metru attālumā no pludmales. Ūdens atrakciju parks Waterworld Ayia Napa atrodas 5 km attālumā no viesnīcas Seasons, savukārt Thalassa muzejs atrodas 300 metru attālumā. Ieteicams aktīviem un jauniešiem.Vairāk →
аватар katrusia_05
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā bijā m oktobra sā kumā , man vislabā kais laiks, bija ļ oti silts +30 gaiss, ū dens +25. Iekā rtojā s ļ oti ā tri, standarta istabiņ as vietā uzdā vinā ja uzlaboto + augļ u grozu un vī nu par godu kā zu gadadienai, kā norā dī ja tū risma aģ entū ra. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m oktobra sā kumā , man vislabā kais laiks, bija ļ oti silts +30 gaiss, ū dens +25.
Iekā rtojā s ļ oti ā tri, standarta istabiņ as vietā uzdā vinā ja uzlaboto + augļ u grozu un vī nu par godu kā zu gadadienai, kā norā dī ja tū risma aģ entū ra.
"Superior" klases numurs nozī mē skatu uz baseinu.
Istabu uzkopš ana ir lieliska. Vienmē r atstā ja 1 eiro.
Seifs ir maksas, ledusskapis arī (neizmantojā m).
Naktī mū zika lī dz 24.00, bet tas mū s netraucē ja, jo. paš i gā ja dejot pa klubiem lī dz 3 no rī ta.
No mī nusiem tikai ne visai gleznainais ceļ š uz pludmali, bet tas netraucē ja.
Ē diens bija izcils, visa pietika. Viesmī ļ i dara labu darbu.
Kā viesnī cas vē lme, pie ieejas viesnī cā jā bū t Ukrainas karogam. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
аватар missel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu, ir pienā cis laiks jums pastā stī t, cik brī niš ķ ī gā vietā mē s pavadī jā m nedē ļ u. Jū lija sā kumā atpū tā s kopā ar draugu Seasons Hotel. 4 * viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Lielā kais pluss ir tas, ka tas ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Nu, ir pienā cis laiks jums pastā stī t, cik brī niš ķ ī gā vietā mē s pavadī jā m nedē ļ u. Jū lija sā kumā atpū tā s kopā ar draugu Seasons Hotel. 4 * viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Lielā kais pluss ir tas, ka tas ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem. Istabas tī ras un ē rtas, milzī gs balkons, kondicionieris, ledusskapis, vannas istabā - ž eleja, š ampū ns, fē ns. Tī rī ts katru dienu (liels paldies istabenei Jogia). Wi-Fi darbojā s visā . Ir milzī gs baseins. Ē diens ir daudzveidī gs, ar lielu ē dienu izvē li. It kā cilvē ku bū tu daudz, bet ē damistabā nebija nekā da jucekli. Viesmī ļ i ir ļ oti izpalī dzī gi, un viesnī cas darbinieki ir draudzī gi un pieklā jī gi cilvē ki. Vienī gais kaitinoš ais bija tas, ka vakariņ ā s nebija nekā du dzē rienu. Viesnī cai nav savas pludmales, bet gandrī z visā s viesnī cā s tā ir. Paš valdī bas pludmale - 20 minū š u gā jiena attā lumā . Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bez tiem var brī vi sauļ oties vienkā rš i uz smiltī m. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, gandrī z paš ā centrā , autobusa pietura atrodas tieš i pie viesnī cas. Pā rē jie bija apmierinā ti. Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam.
аватар 3103111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los visiem pastā stī t savu viedokli par š o viesnī cu. Ierodoties š eit, ļ oti patika tā atraš anā s vieta, esot 3 minū š u gā jiena attā lumā no mež onī gas pludmales, 7 minū tes no centra un vē l divā m pludmalē m, pavā rs brī niš ķ ī gs, ē diens garš ī gs, wi-fi darbojas tikai istabā , tī rī š ana ir tik tī ri simboliska, bet mani tas ī paš i neinteresē , galvenais ir tī ri dvieļ i un gultasveļ a. … Tomēr ▾ Vē los visiem pastā stī t savu viedokli par š o viesnī cu. Ierodoties š eit, ļ oti patika tā atraš anā s vieta, esot 3 minū š u gā jiena attā lumā no mež onī gas pludmales, 7 minū tes no centra un vē l divā m pludmalē m, pavā rs brī niš ķ ī gs, ē diens garš ī gs, wi-fi darbojas tikai istabā , tī rī š ana ir tik tī ri simboliska, bet mani tas ī paš i neinteresē , galvenais ir tī ri dvieļ i un gultasveļ a. Bet pē dē jā dienā notika visbriesmī gā kais, ko neesmu saticis nevienā viesnī cā , ierodoties istabā redzu, ka mana kosmē tikas maciņ a ar ziepju piederumiem ir vaļ ā , bija ž elejas un ziepes no š ī s viesnī cas, kopš mē s to darī jā m ne vienmē r tos lietoju, un daž as es tajā peldu ar krū ti, un es redzu, ka visa kosmē tikas soma ir izrakta cauri, un visas to ž elejas un ziepes tika izņ emtas. . Ierodoties reģ istratū rā , administratore Anna (krieviski runā još a blondī ne, š ī s viesnī cas cilvē ks, kas man nepatika, ja atnā ksiet sapratī siet kā pē c) sā ka mani pā rliecinā t, ka kosmē tikas maciņ a bija atvē rta pirms tam, nē viens tajā iekā pa (lai gan tas tā nebija, es noteikti zinu) un apkopē ja vienkā rš i visu izvilka, jo viņ us nav iespē jams izvest no viesnī cas, klausieties, pirmo reizi es dzirdu š ī s muļ ķ ī bas, es esmu nekad to neesmu redzē jis, lai gan biež i atpū tos daž ā dā s valstī s un viesnī cā s pē c zvaigž ņ u skaita. Manu problē mu nekā di neatrisinā ja, viņ a pat negribē ja, vienkā rš i klausī jā s mani un viss un saka, ja gribi, tad raksti sū dzī bu angliski (es gan teicu, ka nerunā ju un nerakstu angļ u valodā , un pē c maniem vā rdiem viņ a turpina man pateikt, vai vē laties rakstī t). Godī gi sakot, ja š ai viesnī cai ir vismaz daž as zvaigznes, tad personā lu un cilvē ku personī gā s mantas nedrī kst aiztikt, vai arī , ja gadī jā s kā da situā cija, tai vajadzē ja bū t manā klā tbū tnē . Pamatojoties uz visu, man pat neienā ca prā tā ko tā du rakstī t par viesnī cā m, bet ai, viss notiek no tā diem niekiem, domā ju, ka jaunā m viesnī cā m ir jā nopelna sava reputā cija nevis otrā di. Neiesaku un neieteiktu š o viesnī cu.
аватар alla.vladykina2708
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies kompleksajā ceļ ojumā no 26.08. 18. lī dz 01.09. 18. Tasia Maris Seasons Hotel Cyprus, Ayia Napa. Paldies MILZĪ GAJĀ ceļ ojumu aģ ente Anya par perfekti saskaņ oto ceļ ojumu!!! ! ! Protams, mums paveicā s, ka viesnī ca bija jauna un vē l nebija paspē jusi pacelt cenas lī dz savam lī menim. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kompleksajā ceļ ojumā no 26.08. 18. lī dz 01.09. 18. Tasia Maris Seasons Hotel Cyprus, Ayia Napa. Paldies MILZĪ GAJĀ ceļ ojumu aģ ente Anya par perfekti saskaņ oto ceļ ojumu!!! ! ! Protams, mums paveicā s, ka viesnī ca bija jauna un vē l nebija paspē jusi pacelt cenas lī dz savam lī menim. Gudrajiem, kas raksta, ka viesnī ca Tasia Maris Seasons ir 3*, smejiet komentā ros! Viesnī ca izcila un atbilst tā s 4*. Ē diens labs un daudzveidī gs, brokastī s nekas ī paš s nav gaidā ms, tomē r kā citur, bet izsalcis nepaliksi un viss ir garš ī gi atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, kur ē diens vismaz pusdienā s tiek izmantots jaunā ampluā . Paņ ē mā m brokastis + vakariņ as, ar to pilnī gi pietika, un, ja brauc ar nissi, tad atgriezties viesnī cā pusdienā s ir bezjē dzī gi. Atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga tiem, kas nā k ne tikai baudī t jū ru, bet arī pabū t prom. Bū s jā brauc uz slaveno Nissi pludmali, jā iet tā lu. . bet labā k braukt uz pludmali, nekā braukt ar taksi pē c vē traina vakara (ar š o viesnī cu taksi vakarā nevajadzē s, visa jautrī ba ir rokas stiepiena attā lumā ). Jū ra pā rsteidzoš a, silts +28. Pludmales visas ir paš valdī bas, par lietussargu jā maksā.2, 5 eiro un par sauļ oš anā s krē slu 2.5 eiro, pietiek ar vienu lietussargu diviem. Kurš vakarā plā no iet uz diskotē kā m, neatsakieties no flaieriem, meitenes pā rsvarā visur bez maksas + kokteilis, bet ir arī izņ ē mumi, bet puiš iem ieeja bez flaijeris maksā s 10 eiro bū tī bā visur, tā pē c puiš i, ņ emiet a skrejlapa, tev vē l bū s kur un kam tē rē t naudu; ) Diemž ē l augļ u pā rpilnī ba š ajā periodā nav, vē l nav sezona. . ((Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, nekā du sū dzī bu! Vai arī uz kopē jā fona nepamanī ju. Lai visiem labi ! ! !
нисси бич нисси бич
аватар pereZZZ
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tos augustā.2018. Viss ļ oti patika! 1) Oļ egs Roskins palī dzē ja tū res meklē jumos TPG filiā lē Predslavinska 11, no. 204 ļ oti ieteicams! Vī rietis zina savu biznesu, un visas ekskursijas laikā viņ š sazinā jā s un jebkurā brī dī varē ja lū gt palī dzī bu (mums viss gā ja lieliski, tā pē c sazinā jā mies tikai divas reizes: pirmais, kā tu tur nokļ uvi? vai viss OK? un otrs atsū tī ja biļ etes atpakaļ ) viens Vā rdu sakot, iesaku sazinā ties ar viņ u. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos augustā.2018. Viss ļ oti patika!
1) Oļ egs Roskins palī dzē ja tū res meklē jumos TPG filiā lē Predslavinska 11, no. 204 ļ oti ieteicams! Vī rietis zina savu biznesu, un visas ekskursijas laikā viņ š sazinā jā s un jebkurā brī dī varē ja lū gt palī dzī bu (mums viss gā ja lieliski, tā pē c sazinā jā mies tikai divas reizes: pirmais, kā tu tur nokļ uvi? vai viss OK? un otrs atsū tī ja biļ etes atpakaļ ) viens Vā rdu sakot, iesaku sazinā ties ar viņ u.
2) Par viesnī cu. Pati viesnī ca ļ oti skaista, bet ne ģ imenē m ar bē rniem, baseins dziļ š , jaunieš iem iesaku atpū sties. Atraš anā s vieta, var teikt, ka paš ā centrā , no logiem paveras skats trī s virzienos: uz jū ru (mums paveicā s, no logiem paveras skats uz jū ru), atrakciju parks (bū t gataviem trokš ņ iem naktī kaut kur lī dz 23:00), un baseins un blakus viesnī ca (š ajā pusē arī paveras skats uz veco kapsē tu, kas palikusi no Aijanapas vecpilsē tas, tā ir ļ oti maza un neuztraucieties, tā neizskatā s pē c mū su briesmī gajā m un nekoptajā m kapsē tā m , tas vairā k izskatā s pē c arhitektū ras pieminekļ iem).
3) Virtuve viesnī cā ir vienkā rš i lieliska! ! ! Bufete, brokastis, no kurā m izvē lē ties, tad olu kultenis, tad pā rslas, tad kruasā ni, katru dienu varat ē st kaut ko citu. Vakariņ as katru reizi ir tematiskas. Uzturē š anā s nedē ļ ā mē s ē dā m (japā ņ u, meksikā ņ u, itā ļ u, kiprieš u u. c. ) ļ oti izbaudī jā m ē dienu!
4) Personā ls. Viņ š bija ļ oti draudzī gs (krieviski runā tikai reģ istratū rā , bet visi zina angļ u valodu un diezgan labi) Reiz pē c tī rī š anas viņ i aizmirsa atstā t jaunus dvieļ us, un vecos aizveda, bet pē c piezī mes uzreiz atnesa jaunus un atvainojā s. Istaba ir ļ oti skaista un mū sdienī ga, viss ir tī rs (2018)
5) Pilsē ta. Tā kā viesnī ca atrodas paš ā centrā lī dz tuvā kajiem veikaliem, restorā niem 2-3 minū tes. Piecu minū š u gā jiena attā lumā no vecā klostera un aiz tā diskotē kas un bā ri (tā pē c nokļ ū t nakts atpū tā nav problē mu)
6) Pludmales. Š eit ir nedaudz grū tā k, 5 minū š u attā lumā no viesnī cas ir pludmale, tač u tā ir akmeņ aina un ieeja ir pa pakā pieniem. 2018. gadā tika izbū vē ta krastmala, tā pē c es nezinu, kā ir š ajā sezonā , bet tai vajadzē tu bū t ļ oti skaistai. Lī dz centrā lajai pludmalei ir 10-15 minū tes (negā jā m, tā ir ļ oti pā rpildī ta), ja iet gar krastu pa labi uz 10-15 minū tē m ir laba Pernera pludmale, kur var peldē ties ar maskā m (tā kā pati sala ir viens vulkā nisks iezis, tad zivju un aļ ģ u ir ļ oti maz) un š ajā pludmalē ir akmeņ u spļ ā viens, kur slē pjas zivis. Ja dodaties tā lā k aiz š ī s pludmales, tad nokļ ū siet Batina Gonia pludmalē , ļ oti skaista un tī ra, un tur ir maz cilvē ku, pā rsvarā atpū tā mies tur, ir kafejnī cas, kur var iekost. Visas pludmales ir tī ras, visi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet pludmales ir bezmaksas.
7) Ekskursijas un izklaides. Noī rē jā m velosipē dus (pasi kā depozī tu neiedevā m! ! ! daudzi prasa, bet ir normā las firmas, kas rezervē viesnī cu un ņ em naudu kā depozī tu. Neatceros cik, bet nedaudz) un braucā m tieš i lī dz Capo Greco, kas ir 18 km divos virzienos, pa ceļ u ir veloceliņ i vai gar pludmali gandrī z lī dz galam ir taciņ a, pa kuru var braukt. Atrakciju parks ir lielisks. Ekskursijas. Mē s devā mies izbraucienā ar laivu (Tikko braucu ar laivu, dzē ru un nopirku, nekas ī paš s) Otrais bija iepazī š anā s tū re pa Kipru, viņ i tika aizvesti uz vecpilsē tu, kur tiek iegū ts sudrabs, vī na darī tava, Afrodī tes pludmale un klosteris. , solī ja arī Olimpa kalnu, bet, kā izrā dī jā s, bija prā tā , ka mē s to redzē sim pa autobusa logu (Vā rdu sakot, biju vī lusies š ajā ekskursijā , jo tā bija lielā kā mē rā , atveda, nopirka , brauca tā lā k, un atkal, atveda, nopirka, brauca tā lā k utt. labā k noī rē t maš ī nu un braukt paš am)
аватар brovtseva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nezinu kā pē c viesnī ca š eit ir kā.3 zvaigznes. Ī stenī bā č etras. Jauna moderna tī ra viesnī ca pieauguš ajiem, neuzņ em bē rnus. Ietilpī ba 230 cilv. Laba moderna ē damzā le brokastī m un vakariņ ā m. vakarā vienmē r ir kū kas, smalkmaizī tes un saldē jums vakariņ ā s x sugas. … Tomēr ▾ Nezinu kā pē c viesnī ca š eit ir kā.3 zvaigznes. Ī stenī bā č etras. Jauna moderna tī ra viesnī ca pieauguš ajiem, neuzņ em bē rnus. Ietilpī ba 230 cilv. Laba moderna ē damzā le brokastī m un vakariņ ā m. vakarā vienmē r ir kū kas, smalkmaizī tes un saldē jums vakariņ ā s x sugas. Lī dz jū rai 700 metri gar veikaliem un viesnī cā m nesteidzī gā tempā.10 minū tes lī dz centrā lajai pludmalei kur ir miljons cilvē ku. Aizbraucā m uz Nissi pludmali, ir pat sliktā k un smiltī s ir daudz izsmē ķ u.
Paš ā viesnī cā ir seifs un ledusskapis par papildus samaksu - 1 eiro seifs nedē ļ ā un ledusskapis 15 eiro, kas man nepatika. Ir fē ns (guļ galdiņ ā ) plazmas TV. ruden aizmidzis, ja jū su logi ir uz baseina pusi.
аватар lina_smirnova_92
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies pē dē jā brī dī un nejauš i uzdū rā mies š ai pavisam jaunajai viesnī cai paš ā centrā . Noteikti prieks, ka viesnī ca nav paredzē ta klusai ģ imenes atpū tai, nav nakš ņ oš anas ar bē rniem! Pati viesnī ca moderna ar labu dizainu, draudzī gs krieviski runā još s personā ls, mā jī gi numuriņ i ar visā m ē rtī bā m, lī dz tē jkannai. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru izvē lē jā mies pē dē jā brī dī un nejauš i uzdū rā mies š ai pavisam jaunajai viesnī cai paš ā centrā . Noteikti prieks, ka viesnī ca nav paredzē ta klusai ģ imenes atpū tai, nav nakš ņ oš anas ar bē rniem!
Pati viesnī ca moderna ar labu dizainu, draudzī gs krieviski runā još s personā ls, mā jī gi numuriņ i ar visā m ē rtī bā m, lī dz tē jkannai. . . fē ns, kondicionieris, tikai ledusskapis un seifs (maksa, kā vairumā viesnī cu)
Tī rī š ana katru dienu - neteikš u, ka tā ir supertī ra, bet sū dzī bu nebija)
Labs ē diens, diezgan daudzveidī gs, vienmē r svaigi augļ i.
Teritorija nav liela, atrodas bā rs un kafejnī ca, netā lu no baseina. . . patiesī bā tas arī viss, nekā da veģ etā cija, izņ emot palmas) lī dz pludmalei jā iet kā jā m, 10 minū tes) lī dz labi zinā majam Nissi 20-30 minū tes, labā k tur nokļ ū t, starp citu, droš a autostā vvieta Viesnī ca nodroš ina bez maksas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Абсолютно новый отель сети Tasia Maris, расположенный в центре Айя Напы, в 700 м от пляжа. Аквапарк Waterworld Айя-Напы находится в 5 км от отеля Seasons, а музей Таласса — в 300 м. Рекомендуется для активного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ларнаки составляет 36 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть 2 ресторана и бар, камера хранения багажа, зонтики и шезлонги у бассейна. В отеле есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Состоит из одного пятиэтажного здания, всего на 100 номеров:

Istabās

В номерах: телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, электрический чайник, сейф (платно), кондиционер, собственная ванная комната с душем, банные принадлежности, фен, мини-холодильник (платно), телефон, набор для приготовления чая/кофе (платно), бесплатный Wi-Fi,

Adrese Nissi Avenue 2, P.O. BOX: 30888 5347 Ayia Napa Cyprus
Tālruņi: 0035723813400
Tīmekļa vietne: Seasons Tasia Maris Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.