Tofinis 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.810
№21 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.5 Numurs
7.7 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca Tofinis atrodas kosmopolītiskajā Aijanapas pilsētā, tikai 200 metru attālumā no pilsētas smilšu pludmales. Uzcelta 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Aijanapas centrs ar daudziem bāriem un restorāniem atrodas 1,5 km attālumā.Vairāk →
аватар kohka-ru
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lidojā m pa nakti un uzreiz iekā rtojā mies, numuriņ i tī ri un ē rti. Viesnī ca ir cienī ga ir baseins un mini akvaparks, bet tos izmanto par maksu vai ja ir ultra viss iekļ auts. Labā k protams ņ emt all inclusive ē dinā š ana ir ļ oti laba katru dienu cita virtuve. … Tomēr ▾ lidojā m pa nakti un uzreiz iekā rtojā mies, numuriņ i tī ri un ē rti. Viesnī ca ir cienī ga ir baseins un mini akvaparks, bet tos izmanto par maksu vai ja ir ultra viss iekļ auts. Labā k protams ņ emt all inclusive ē dinā š ana ir ļ oti laba katru dienu cita virtuve. Bijā m kā ģ imene, ļ oti patika, iesaku.
аватар Nimfa2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesakiet viesnī cu ar bē rniem Viesnī cā ieradā mies 12-30, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz baseinu. Atslē gas tika izsniegtas pulksten 14:00. (Tas ir visu viesnī cu jē dziens), tā pē c sagatavojiet savas drē bes un dodieties baudī t brī vdienas! Viesnī cas priekš ā ir veikals (tiem, kam nav viss iekļ auts) Istaba: 14-00 mums iedeva atslē gas un tad sā kā s jautrī ba. … Tomēr ▾ Iesakiet viesnī cu ar bē rniem
Viesnī cā ieradā mies 12-30, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz baseinu.

Atslē gas tika izsniegtas pulksten 14:00. (Tas ir visu viesnī cu jē dziens), tā pē c sagatavojiet savas drē bes un dodieties baudī t brī vdienas! Viesnī cas priekš ā ir veikals (tiem, kam nav viss iekļ auts)

Istaba: 14-00 mums iedeva atslē gas un tad sā kā s jautrī ba....Mums bija kupons ar skatu uz baseinu, jeb sā nskatu uz jū ru. STANDARTS Skats uz baseinu / Sā nu skats uz jū ru Ne uz jū ru, ne uz baseinu)

Rezultā tā istaba atradā s 1. stā vā un ar skatu uz Ē DAMISTABU! Kur animā cija notiek lī dz diviem naktī , skan mū zika un zem logiem skraida bē rni. Zī daiņ iem bū s grū ti aizmigt.

Vē rš oties pie viesnī cas darbiniekiem, saņ ē mā m atbildi, ka nepiecieš ams sazinā ties ar gidu Sergeju (Biblioglobus). Gida telefons bija izslē gts. Visu nekrā soš u - KOPĀ : Gids Sergejs nekā di nevarē ja palī dzē t.

Secinā jums...Viņ i var jū s izmitinā t jebkurā vietā , neatkarī gi no tā , kas rakstī ts jū su kuponā.

Istaba tī ra, mē beles jaunas, par ko ļ oti priecā jos! Esmu bijis daudzā s Kipras viesnī cā s.
Istabā ir tē jkanna, krū zes, fē ns, plazma ar krievu kanā liem. Balkons liels, ir margas lietu ž ā vē š anai. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , 5-7 minū š u gā jienā lī dz jū rai.

Tī rī š ana: bez sū dzī bā m, katru dienu. Š ampū ni, ž elejas, ziepes, ķ ermeņ a losjoni (kokosriekstu)

Pie viesnī cas ir autobusu pietura, par 1.5 eiro var nokļ ū t lī dz centram, uz nissi pludmali, uz akvaparku. Ja dodaties pa kreisi no viesnī cas, dodieties uz Protaras strū klaku š ovu vai vienkā rš i pastaigā jieties un skatieties. Autobusi kursē lī dz 4:00. Limuzī ni (taksometri) arī ir 2 eiro vē rti no cilvē ka un braucam)) Kas vē las komfortu - lū dzu.

Viesnī cā ir akvaparks tiem, kas dodas uz All Inclusive – bezmaksas! Kas dodas brokastī s un vakariņ ā s 20 eiro no cilvē ka, 25 eiro bū s iekļ auti visu dienu Aqua un All inclusive ē dinā š ana! Bē rnam tikai 5 eiro, arī Aqua un viss iekļ auts.

Aiz Akvaparka ir rotaļ u laukums liela kuģ a formā ar slidkalniņ iem un kā pš anas sienā m, gā jā m vairā kas reizes.
Ē diens: Ē diens bija garš ī gs! Paldies š efpavā riem. Visu vienmē r personī gi iznesa, noskatī jā s, ziņ oja. Gaļ u, daž ā du veidu zivis, pat haizivs tika dota) garneles, augļ i, saldumi. Ir arī bē rnu galds: tī rradņ i, vistas gaļ a, frī kartupeļ i, gurķ i, tomā ti, graudaugi. Ē diens par 10 punktiem!

Atraš anā s vieta: Protams, viesnī ca atrodas tā lu no slavenā s bā ru ielas, precī zi jā iet apmē ram 30-40 minū tes, var braukt ar taksometru vai autobusu. Bet, kad 4 no rī ta atgriezā mies mā jā s no centra, kur viss dā rdē ja, sapratu, ka vieta ir ideā la!

Klusums, miers.

Pā ri ceļ am ir Skulptū ru parks, Kaktusu parks, Mī lē tā ju tilts. Aiz viesnī cas Mount Church, Koka krusts un Ayia Napa skatu laukums.

Jū ra: dodieties uz jū ru uz 5-7 minū tē m. Izejiet no viesnī cas un pagriezieties pa labi. Š ķ ē rsojam ceļ u un ejam kā das 2 minū tes. Nobraucam jebkurā nobraucienā pa kreisi un lū k.... Jū ra super! Lē ni nogā ztā pludmale ir paradī ze bē rniem.

Animā cija Izklaide Katru vakaru viesnī cā notiek animā cija, izrā des.
(gandrī z viss angļ u valodā )

Reģ istratū ra: Kā ds rakstī ja, ka meitenes ir rupjas. Jā ! Patieš ā m, es to nekad neesmu redzē jis. Es tam nepievē rsu uzmanī bu.

Guide Biblioglobus: Gids Sergejs viesnī cā redzē ja vairā kas reizes. Viņ i gribē ja doties ekskursijā uz muzeju (jo caur Biblioglobusu ir lē tā k - viņ iem ir lī gums), bet tas nenotika, es to nesapratu.

Ekskursijas: Veikts uz ielas, daudz lē tā k un bē rns par brī vu. Izejam no viesnī cas un dodamies pa labi uz centra pusi. Lē tā k ir tikai Talasas jū ras muzejs netā lu no BG.
аватар uliasupl
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas uz kalna un jā kā pj lejā pa kā pnē m lī dz jū rai. Tas ir ē rts, nav stā vs un nav garš pa ē rtu taku koku ē nā . Bet ar ratiem tas nav ī paš i ē rti. Lī dz pludmalei 7 min gā jiens. Istaba bija plaš a ar divā m gultā m un izvelkamo dī vā nu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas uz kalna un jā kā pj lejā pa kā pnē m lī dz jū rai. Tas ir ē rts, nav stā vs un nav garš pa ē rtu taku koku ē nā . Bet ar ratiem tas nav ī paš i ē rti. Lī dz pludmalei 7 min gā jiens. Istaba bija plaš a ar divā m gultā m un izvelkamo dī vā nu. Numurā ir tē jkanna. Lielu, modernu televizoru uz stiprinā juma ir ļ oti ē rti pagriezt pē c vajadzī bas. Ir liels ietilpī gs skapis. Seifs par maksu 2 eiro dienā . Ledusskapis par maksu 2 eiro diennaktī . Kontaktligzdas adapteris maksā.2 eiro. Maksa par dvieļ iem ir 2 eiro dienā . Veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c trim dienā m. Plaš ajā vannas istabā ir š ampū na kondicioniera komplekts, duš as ž eleja un ziepes. Pilna stikla norobež ojoš a vannas istaba, lai jū s to varē tu izmantot kā duš u. Istabai vismaz mū sē jā ir milzī gs balkons. Ar stikla starpsienu. Č etri krē sli galds. Viesnī cā ir veikals. Autobusu pietura tieš i pie viesnī cas. In Ayia Napuis Protaras. Pastaiga uz pilsē tu 15 minū tes vai 5 minū tes ar autobusu. (biļ etes cena 1.5 eiro vienai personai vienā virzienā ) Viesnī cā ir atpū sties apmē ram 50 lī dz 50 eiropieš u un NVS valstu. Ē diens ir izcils. Brokastī s piecu veidu desiņ as, š ķ iņ ķ is, septiņ u veidu siers. Trī s veidu desas. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Ceptu olu biezputra, trī s veidu jogurts. Omletei ī paš i patika siera omlete. Dā rzeņ u sautē jums. Vairā ku veidu paprika, pupiņ as tomā tos, kartupeļ i. Gardas pankū kas. Vienmē r svaigi kruasā ni, laba maizes izvē le. Ir graudu ievā rī jumu cupcakes. Vispā r apnicis uzskaitī t) Vietē jā raž ojuma dzē rieni bezmaksas ieveš anai par maksu. Viesnī cā ir ļ oti labs spa ar pienā cī gu procedū ru klā stu. Ir pat sā ls ala. Un spa ir krieviski runā još s personā ls. Ir pieejams arī bē rnu klubs un trenaž ieru zā le. Blakus ir liels peldbaseins un restorā ns. Un viss darbojas viss iekļ auts bez maksas. Vispā r mē s gribē jā m, lai al ir laba un nav trokš ņ aina vieta. Pusdienu izvē le ir eleganta un vairā k nekā brokastī s. Baseina bā rs ir atvē rts visu laiku. Kopumā viesnī ca ir ļ oti tī ra. Profesionā li darbinieki. Vispā r nekā du sū dzī bu nav!
аватар maikl_47
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! š ī ir otrā reize, kad mē s ar sievu esam Kiprā un viesnī cas izvē le bija grū ta, jo pirmo reizi ar sievu atpū tā mies 5 zvaigž ņ u Grecian Park 5 * un ticiet man, ir ar ko salī dzinā t. Izvē loties ņ ē mu vē rā , ka man ir bē rns 4 gadi un tā pē c izvē le krita uz Tofinis 4*. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! š ī ir otrā reize, kad mē s ar sievu esam Kiprā un viesnī cas izvē le bija grū ta, jo pirmo reizi ar sievu atpū tā mies 5 zvaigž ņ u Grecian Park 5 * un ticiet man, ir ar ko salī dzinā t. Izvē loties ņ ē mu vē rā , ka man ir bē rns 4 gadi un tā pē c izvē le krita uz Tofinis 4*. Atsauksmes bija pretrunī gas, tač u es tomē r nolē mu tā s pā rbaudī t. Ejam: Kupons uz 10 naktī m, brokastī m un vakariņ ā m, lidojums no Sanktpē terburgas maksā ja 137 tū kstoš us rubļ u. Nu viņ i paņ ē ma lī dzi 50 tū kstoš us rubļ u maziem izdevumiem. Man bija baž as par laikapstā kļ iem, jo ​ ​ oktobrī laiks jau var mainī ties. Tū risma operators bija Biblio Globus un teikš u, ka organizā cija ir visaugstā kajā lī menī . Ierodoties mū s sagaidī ja, novirzī ja autobusa virzienā , ievietoja un aizveda uz viesnī cu. ceļ ojuma laiks apmē ram 50 minū tes. bet nemaz nerada stresu, jo kondicionieris darbojā s un nebija karsts. arī pa ceļ am gide stā stī ja par notiekoš o un daudz noderī gas informā cijas. Ierodoties gids pieklā jī gi palū dza, vai ir iespē jams atstā t š oferim dzeramnaudu un vispā r atstā t tē ju par visu atpū tu, vismaz 1 eiro. Tā nu mē s iegā jā m Viesnī cā un, kā jau minē ts atsauksmē s, runa ir par reģ istratū ras darbiniekiem ar nelielā m krievu valodas zinā š anā m, bet tomē r jauki. Pē rkot biļ eti, prasī jā m istabiņ u trī s personā m ar skatu uz jū ru un neizdevā s, ieteikums ir nedaudz pā rmaksā t un iegū t izcili tī ru istabu ar modernā m mē belē m un kvalitatī vu servisu, atpū š oties un komunicē jot ar cilvē kiem , es sapratu, ka ir liela atš ķ irī ba starp istabā m, ar skatu uz jū ru vai ar skatu uz akvaparku..... Mums bija kaut kā da bulgā ru apkopē ja, mē s periodiski atstā jā m viņ ai katru otro dienu eiro vai 2 eiro un dabū jā m kā rtī gu uzkopš anu un dvieļ u nomaiņ u. Numurā ir gaisa kondicionē tā js. Balkoni ir vienkā rš i krā š ņ i, mums bija caurspī dī gs)) Vispā r kā di izdevumi bū s, š is ir seifs istabā - iesaku 2 eiro dienā un tur glabā jā m visas vē rtslietas un skaidru naudu. pludmales dvieļ i tika ņ emti reģ istratū rā uz visu uzturē š anā s laiku, maksā ja 2 eiro par dvieli (lī dz uzturē š anā s beigā m tos nenodevā m), gludeklis reģ istratū rā ir bez maksas pē c pieprasī juma. Ierodoties viesnī cā vē lu vakarā ap 21.00, mū s nosū tī ja piebeigt vakara bufetes pā rpalikumus. Svarī gi!! ! ! vakariņ ā s dzē rienus nedod, vai arī no viņ iem paņ em 2 eiro par sulas glā zi vai atnes savē jo, cik saprotu, viņ iem vienalga. Man ļ oti patika brokastis, jo. Paņ ē mu ceptu š ķ iņ ķ i, kruasā nus, olu kulteni, sulas un visā dus garš ī gus naš ķ us. Vakariņ as viesnī cā katru vakaru ir tematiskas, proti, ir zivju diena, kipras, itā ļ u, meksikā ņ u utt. No vakariņ ā m mani iepriecinā ja itā lis))) Mē s vienmē r gā jā m pusdienot daž ā dā s vietā s, tas ir interesantā k: ir taverna Evinos tur ir diezgan pieņ emamas cenas, paņ ē ma zupu pa 4 eiro ar bulciņ u, och. garš ī gi deserti tur par 4 eiro. Iesaku pastaigā ties Ayanapas virzienā , visos bā ros uz ielas ir izliktas ē dienkartes, arī krievu valodā . Daudz krievu, kas strā dā ē stuvē s, ir viegli sazinā ties. Visgarš ī gā ko zupu un komplimentu saņ ē mā m restorā nā Elena, plus vē l saprā tī gas cenas, krievu puisis oficiants, batuts bē rniem turpat restorā nā , vispā r iesaku. Vidē ji vakariņ as trim maksā ja no 18 lī dz 27 eiro. vienā m pusdienā m. Kas attiecas uz ekskursijā m, tad neko nerakstī š u, jo tikš anā s reizē gids par to daudz pastā stī s. Baseins ir lielisks, bet no rī ta ū dens bija nedaudz vē ss un mē s vairā k gulē jā m uz brī vajiem sauļ oš anā s krē sliem. Ir maksas bā rs, par 2 sulā m un č ipsu paku iedeva 5.5 eiro. Lī dz vakaram ap baseinu guļ daudz atkritumu un plastmasas, jo ā rzemnieki ir tikai cū kas, kas pē c sevis nesakopj, bet visu dienu sū c alkoholu. Jū ra! ! ! 10 minū tes no viesnī cas staigā t lē nā m. ir duš as, viss ir pieklā jī gi. Pē c 15.00 devā mies uz jū ru, redzē jā m, ka turpmā k pludmalē nav jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem (1 sauļ oš anā s krē sls 2.5 eiro lietussargs 2.5 eiro), bet teikš u, ka jū ra ir ļ oooti forš a silta un ē rta smilš aina ieeja , gribu tur pavadī t visu dienu. Viesnī cas teritorijā ir akvaparks, bet tas vairā k radī ts tiem, kam viss iekļ auts, vai vienkā rš i iebrauc, var izbaudī t arī prieku 25 eiro/pers. , kas pē c mū su mē rauklas ir nenormā li dā rgi. Vakarā pē c vakariņ ā m pastaigā jā mies pa pilsē tu un braucā m ar autobusu, biļ ete 1.5/pers. , uz Ayanapas atrakciju parku. Lunoparkā ž etonus pieņ em 1E = 1 ž etons, daž ā di braucieni vidē ji maksā.2-3 eiro. Svarī gi: atrakciju parks atvē rts no 18.00 ne agrā k! ! ! Limuzī nu taksisti š auj pa pilsē tu, prasot apmē ram 5 eiro +/-. Centrā , ejot no viesnī cas 10-15 minū tē s, ir lieli tirdziņ i "Plus" un citi, kur var nopirkt jebko no pā rtikas lī dz sadzī ves ķ ī mijai. . Par cenā m es vispā r teikš u tā , ja meklē jat izdevī gā ko cenu konkrē tai precei, tad ticiet man, atš ķ irī ba starp veikaliem nav ī paš i liela, tajos laikam tā da politika ir. tā pē c nedomā jiet, ka veikalā zem viesnī cas viņ i pā rdos daudz dā rgā k nekā ayanapas centrā . Ū dens pudele litrs 0.85E. Arī vakarā lī dz vē lai naktij vakara bā rs ar mū ziku un dejā m un dū kojoš ie ā rzemnieki neļ ā va gulē t. Mums bija 4. stā vs, bet es varu iedomā ties, kas dzī voja 2. stā vā , tas ir tikai murgs. Viesnī cā ir bē rnistaba, nu nekā ī paš a tur nav, tā pē c zī mē , un viss. Meitene animatore nezina krievu valodu - neatstā jiet bē rnu š ajā istabā ! Bet kopumā draudzī gs personā ls un labs serviss. Wi-fi ir drausmī gs ((lai gan ir istabā un visā viesnī cā . Ledusskapji maksā.2E / dienā - tā bija rakstī ts reģ istratū rā , bet nez kā pē c mē s par to neko nemaksā jā m..... miesā lī dz 10. oktobrim bija pā rsteidzoš i un komfortabli saule ir +27 - +30 dienā un +18 vakarā . Naktī s ir nedaudz vē sā ks. Kopumā labā kais laiks atpū tai ar bē rniem noteikti ir. Var stā stī t daudz un ilgi, bet laiks beigt š o stā stu, atieš ana bija agri 5 no rī ta, autobuss arī bija ē rts, viss zī molu bibliotē kas globuss ieradā s laikā , gids pā rraidī ja visu laiks ceļ ā , un protams neaizmirsti beigā s iedot š oferim dzeramnaudu, tev vē l sī kums paliks, bet Krievijā to tev neviens bankā s neatņ ems, tā pē c droš i š ķ iries plkst. vismaz beznodokļ u)) Pirms izbraukš anas mums iedeva sauso devu (maize, siers, gurķ is). Rossiya Airlines, baroš ana ir vienkā rš i briesmī ga, cilvē kus vienkā rš i baro Mr. Ak, piedod. Labu atpū tu un garastā vokli!! ! )) Viesnī ca ir tā s naudas vē rta, galvenais uz numuriņ u ī paš i netaupī t, kam tas ir svarī gi.
наш номер наш номер балкончик таверна рядом с отелем красотища бассейн отеля бухта
аватар raisazaiakina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, gandrī z nekā du defektu. Ir daž i nelieli trū kumi, bet kam tas nepatī k, laipni lū dzam pieciniekā . Š ī s klases viesnī cā m viss ir ļ oti labi. Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, abi jau skolas vecumā , tā pē c pastaiga uz pludmali mū s nemaz netraucē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, gandrī z nekā du defektu. Ir daž i nelieli trū kumi, bet kam tas nepatī k, laipni lū dzam pieciniekā . Š ī s klases viesnī cā m viss ir ļ oti labi. Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, abi jau skolas vecumā , tā pē c pastaiga uz pludmali mū s nemaz netraucē ja. Un runā jot par pludmalē m. Pludmale, kas atrodas netā lu no viesnī cas, bija ideā li piemē rota mū su jaunā kajam dē lam, jo ​ ​ viņ š vē l neprot peldē t un nemaz nebaidī jā s pludinā t seklā jū rā . Vecā kā meita bija vienkā rš i sajū smā par Makronisos pludmali, un tā mums patika visvairā k, lī dz kurai lieliski un ā tri nokļ uvā m ar autobusu no pieturas tieš i pie viesnī cas. Visi autobusi ir aprī koti ar gaisa kondicionē tā ju, brauciens nav saspringts un nav garš . Visas pludmales ir skaistas, vienkā rš i nevar atraut! Tirkī zzils ū dens, smalkas baltas smiltis, gleznaini akmeņ i. Tiesa, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli pludmalē s ir maksas, bet var viegli apgulties uz dvieļ iem vai, kā daž kā rt darī jā m, vienkā rš i uz paklā jiņ iem. . Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no centra, tā pē c vienmē r bija kluss un mierī gs, un ar kā jā m lī dz centram ir tikai 15-20 minū tes. Viesnī cā ir savs akvaparks, tiem, kas dzī vo uz (AI), bez maksas, pā rē jais ar labu atlaidi. Bē rni tajā vienkā rš i karā jā s, un mē s to nenonicinā jā m)). Viesnī cā ir savs veikals, ar ļ oti saprā tī gā m cenā m, tieš ā m ē rti. Apkā rt ir daudz daž ā du restorā nu, kafejnī cu un vienkā rš i ā trā s uzkodas. Jā , par ē dienu paš ā viesnī cā - vienkā rš i izcili! Biezas un daudzveidī gas brokastis, gardas un sā tī gas pusdienas un vienkā rš i satriecoš as tematiskā s vakariņ as, ko piedā vā daž ā du valstu virtuves. Daudz gaļ as un zivju ē dienu, daž ā das uzkodas, salā ti, augļ i, saldumi. Labs Wi-Fi ā trums visā telpā un telpā . Ģ imenes numurs ir vienistabas, bet liels un ar milzī gu balkonu ar skatu uz satriecoš o pludmali! Uzpumpē ta telpu uzkopš ana, tī ri virspusē ja. Dvieļ u maiņ a 1 reizi trī s dienā s, un gultas veļ a mums tika mainī ta tikai vienu reizi visā uzturē š anā s laikā . Bet tie visi ir sī kumi, jo mē s praktiski nebijā m istabā . Nobeigumā es vē los runā t par personā lu. Viss tika izdarī ts ā tri, efektī vi, ar smaidu un laikā . Pro. Varbū t nā kamgad atgriezī simies!
аватар ianahemez
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas kalnā pā ri ceļ am no jū ras. Ejiet trī s minū tes. Ir viegli doties uz pludmali no kalna atpakaļ nedaudz grū tā k, bet tomē r ē rti. Bet gandrī z visur pa ceļ am ir ē nas. Zem sauļ oš anā s krē sliem tika aizņ emts daudz vietas, bet daudzi izmanto gultas veļ u un bezmaksas lietussargus un apguļ as tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas kalnā pā ri ceļ am no jū ras. Ejiet trī s minū tes. Ir viegli doties uz pludmali no kalna atpakaļ nedaudz grū tā k, bet tomē r ē rti. Bet gandrī z visur pa ceļ am ir ē nas. Zem sauļ oš anā s krē sliem tika aizņ emts daudz vietas, bet daudzi izmanto gultas veļ u un bezmaksas lietussargus un apguļ as tuvā k jū rai. Istabas ir pieklā jī gas. Diezgan liels un labi mē belē ts. Gultas maiņ a ik pē c trim dienā m. Grī das tiek mazgā tas katru dienu. Bet vispā r diezgan virspusē ji mazgā ja tikai reizi nedē ļ ā un slaucī ja putekļ us visur katrā stū rī . Tā teikt, viņ i veica gē nu tī rī š anu) No mī nusiem tas ir maksas seifs, bet, labi, un ledusskapis arī ir maksas, un viņ i iekasē divus eiro dienā . Tā pē c viesnī cai pazeminā ju vē rtē jumu, citā di cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Balkons ir plaš s ar trī s krē sliem un galdu. Numurā ir tē jkanna un krū zes. Kopumā istaba ir normā la. Viesnī cai nav teritorijas. Visu teritoriju aizņ em peldbaseins. Bet pilns ar lietussargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Animā cija nav nekas. Bē rniem ir baseins un bē rnu istaba. Ē diens viesnī cā ir izcils. Brokastī s ir viss. Putras, pankū kas, desiņ as, omletes, izcirtņ i. Gardi jogurti, laba kafija. Vakariņ as ir daž ā das. Tī tars, zivis, jē rs, vista. Kaut kas garš ī gs, kaut kas ne pā rā k labs, bet š eit tas garš o un krā so, bet viņ i vienmē r atrada kaut ko sev tī kamu. Augļ u nav ļ oti daudz, bet vienmē r 5-6 veidi. Dzē rieni ir normā li, bet, piemē ram, par maksas, nevajadzē tu pā rmaksā t, vieglā k ir nopirkt tuvumā veikalā . Ļ oti laba viesnī ca un par saprā tī gu cenu!
аватар santab
Laba viesnī ca. Draudzī gs personā ls. Labs restorā ns. Labi cipari. Labā kā pludmale pilsē tā . Skaista piekraste netā lu no viesnī cas. Attā linā ts no pilsē tas centra - var attiecinā t gan uz (+), gan (-). Vakaros ir ļ oti kluss, vakarā gribē tos vismaz mū ziku redzē t, vē lams dzī vajā. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Draudzī gs personā ls. Labs restorā ns. Labi cipari. Labā kā pludmale pilsē tā . Skaista piekraste netā lu no viesnī cas.
Attā linā ts no pilsē tas centra - var attiecinā t gan uz (+), gan (-).
Vakaros ir ļ oti kluss, vakarā gribē tos vismaz mū ziku redzē t, vē lams dzī vajā.2-3 reizes nedē ļ ā .
Var droš i ieteikt atpū tai.
аватар OlgaKorelskaia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Braucā m kā ģ imene. Viesnī cu piedā vā ja Pegas tū roperators par saprā tī gu naudu. Pā rbū vē ta 2012. gadā , gandrī z jauna. Laba vieta pilsē tas nomalē . Netā lu ir autobusu pietura, bet netā lu no centra, tā pē c katru vakaru staigā jā m pa pilsē tu. … Tomēr ▾ Braucā m kā ģ imene. Viesnī cu piedā vā ja Pegas tū roperators par saprā tī gu naudu. Pā rbū vē ta 2012. gadā , gandrī z jauna. Laba vieta pilsē tas nomalē .
Netā lu ir autobusu pietura, bet netā lu no centra, tā pē c katru vakaru staigā jā m pa pilsē tu.
Netā lu ir pludmale, tī ra, smilš aina. Slavenais "mī lē tā ju tilts", ļ oti skaista vieta.
Reģ istrē š anā s bija ā tra, personā ls ļ oti draudzī gs.
Labs ē diens, paē dā m brokastis un vakariņ as.
Labi iztī rī ts, gultas veļ a mainī ta 3 reizes 10 dienu laikā .
No trū kumiem tikai tas, ka mū su istaba atradā s virs restorā na, rezultā tā gaisa kondicionieru troksnis bija visu diennakti. Bet š is ir trī sstā vu ē kā un istabā s no 1125-1140. Bet kur bez gaisa kondicionieriem tā dā karstumā ).
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika.
Ресторан Прачечная Балкон Вид с балкона Номер Пляж
аватар marina2882
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par svē tkiem. Viesnicas istaba. Viesnī ca atrodas gandrī z Ayia Napa nomalē , 15-20 minū š u gā jiena attā lumā no centra. Bet mums š im bija savi plusi - klusums un ik vakara pastaigas svaigā gaisā . Viesnī ca pē c remonta, viss tī rs, nav nolietots. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par svē tkiem.
Viesnicas istaba. Viesnī ca atrodas gandrī z Ayia Napa nomalē , 15-20 minū š u gā jiena attā lumā no centra. Bet mums š im bija savi plusi - klusums un ik vakara pastaigas svaigā gaisā . Viesnī ca pē c remonta, viss tī rs, nav nolietots. Mē s ieradā mies 14:00, tā pē c mū s nekavē joties sē dinā ja. Reģ istratū ras personā ls ir diezgan draudzī gs. Numurs otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Viss jauns, tī rs. Istabā ir eiro rozetes, tā pē c lielveikalā jā pē rk adapteri par 1.95 eiro gabalā . Istaba tiek uzkopta katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c č etrā m dienā m, kā arī tiek pievienoti š ampū ni un duš as ž elejas. Mē s reizē m atstā jā m 1 eiro par tī rī š anu, bet no š ī nekas nemainī jā s, viņ i tī rī ja un tā pē c tas bija normā li. Ja vē laties dvieli mainī t biež ā k, tad viens dvielis = 1 €. Starp citu, ar dvieļ iem no istabas var doties uz pludmali. Seifs numurā tiek apmaksā ts, 2 eiro dienā , jā maksā tikai par visu uzturē š anā s laiku viesnī cā . Ledusskapis tā ds pats. Jo mums ļ oti vajadzē ja internetu, tad samaksā jā m par Wi-Fi nedē ļ u 20 eiro. Istaba gandrī z vispā r nedarbojā s, tk. viens rū teris uz ziņ ā m par viesnī cu, aizgā ja uz reģ istratū ru. Teikš u uzreiz, ka bijā m Kiprā pirmo reizi un mums patika š is relaksā cijas princips, bez atsauces uz viesnī cu.
Uzturs. Ē diens labs, varbū t nedaudz vienmuļ š , bet ē dienu izvē le liela, tā pē c var pamī š us un katru dienu ē st ko jaunu. Dzē rieni ir bezmaksas tikai brokastī s. Pusdienā s un vakariņ ā s tikai par papildus samaksu. Piemē ram, glā ze sulas ir 2 eiro. Saldā izvē le nav liela, kā dreiz bija mafini, kā dreiz kaut kā da ž eleja. No augļ iem - katru dienu arbū zi, daž reiz melones, plū mes, apelsī ni, greipfrū ti. Daž kā rt vakariņ as nomainī jā m pret pusdienā m, lai vakarā paē stu kā dā pilsē tas restorā nā . Pusdienā s nevis bufete, bet ē dienkarte ar vairā kiem ē dieniem, no kuriem izvē lē ties. Arī restorā na darbinieki ir diezgan draudzī gi. Viesnī cā ir viens taisnstū ra baseins, kurā var peldē t lī dz 18.00, brī vdienā s bijā m pā ris reizes. Viens bā rs pie baseina, visi dzē rieni ir apmaksā ti. Viesnī cas apakš ā ir lielveikals, kurā nopirkā m ū deni, saldē jumu utt.
Pludmale. No viesnī cas lī dz pludmalei 5 minū tes gā jiens, atpakaļ ilgā k, jo. uzkā pt kalnā ))))) Pludmale ir kopī ga, pilsē tas, nav maza, tī ra. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu, 2.5 eiro gabalā . Var ņ emt lī dzi savu gultas veļ u un lietussargu, arī tiem ir vieta. Cenas pludmalē ir lielā kas nekā lielveikalā , piemē ram, divi saldē jumi 7 eiro. Jū ra silta, apakš ā smiltis, č ī bas nevajag. Daž kā rt vē tra atnesa aļ ģ es, bet pludmales darbinieki ū deni tī rī ja ar speciā liem tī kliem. Mē s devā mies uz Nissi pludmali, š ī ir pilsē tas pretē jā daļ a. Liela smilš u pludmale, sekls lī cis. Pludmale ir paredzē ta jaunieš iem.
Ekskursijas. Nopirkā m ekskursiju uz jahtu Capitan Marco krastmalā . Cena 20 eiro vienai personai. Ejiet gar krastu Famagustas virzienā ar divā m pieturā m peldē š anai, pusdienā m. Spoku pilsē tiņ u var redzē t tikai no attā luma. Piepeldē jā m lī dz alā m, grotā m utt. Vispā r jau interesanti. Noī rē jā m arī kvadraciklu Jumbo 320. Cena 80 eiro diennaktī . Tas ir ar pilnu gā zes tvertni. Autovadī tā ja apliecī ba kā depozī ts. Katru vakaru devā mies pastaigā pa Aijanapas centru. Š eit ir daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, klubu, suvenī ru veikaliņ u, atrakciju parku, kopumā izklaidi atrast ir ļ oti viegli. Vairā kas reizes vakariņ ojā m restorā nā Limanaki, kas atrodas netā lu no piestā tnē m. Pasū tī jā m arī zivju plati (diviem 30 eiro) un zivju mezi (ap 45 eiro diviem). Milzī gas porcijas, pat visu neapē du. Kokteiļ i no 3.5 eiro. Visur, kur bijā m, viesmī ļ i teicami runā ja krieviski! Jebkuriem ienā kumiem var atrast suvenī rus, piemē ram, ledusskapja magnē tus par 1 eiro)))))
Kopumā mums ļ oti patika pā rē jais - koš i, nav garlaicī gi, aktī vi! Secinā jumu izdarī jā m vienu – varat doties uz lē tā ku viesnī cu Kiprā , bet paņ emt lī dzi vairā k naudas, kurai noteikti ir ko tē rē t, un galvenais – labs garastā voklis un pozitī va attieksme!
Завтрак Вид на отель с улицы Пляж Вид с балкона В отеле Пещеры Айа-Напы Номер Номер
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauna moderna viesnī ca 2012. gadā . Viss ir ļ oti pieklā jī gi, nav par ko sū dzē ties. Vestibilā Wi-Fi ir bez maksas. Istabas ar virtuvi. Ģ imenes plā na viesnī ca. … Tomēr ▾ Jauna moderna viesnī ca 2012. gadā . Viss ir ļ oti pieklā jī gi, nav par ko sū dzē ties. Vestibilā Wi-Fi ir bez maksas. Istabas ar virtuvi. Ģ imenes plā na viesnī ca.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель Tofinis находится в многонациональном городе Айя-Напа, всего в 200 метрах от городского песчаного пляжа. Был построен в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Расстояние до центра Айя-Напы с многочисленными барами и ресторанами составляет 1,5 км.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Ларнака расположен в 38 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

По утрам в обеденном зале отеля Tofinis сервируется завтрак «шведский стол». Кроме того, гости могут заказать напитки в баре у бассейна или попробовать местные деликатесы в ресторане. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории работает аквапарк (платно), анимационный персонал, караоке, дартс, бинго (платно).
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 214 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-холодильник, сейф (платно), балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Αγία Νάπα, Kryou Nerou 49, Ayia Napa 5340, Кипр
Tālruņi: +357 23721210
Tīmekļa vietne: Tofinis
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.