Dana Palats Otel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.510
№38 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
5.9 Numurs
5.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.7 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā kūrorta vietā. Atjaunināts 2004. gadā. Piemērots ekonomiskai ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар _383945
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sī kā k pastā stī š u par š o viesnī cu, lai bilde skaidrā ka. Sajū ta par to ir divē jā da. . . Iebraucā m 3os no rī ta, iekā rtojamies pē c diviem pē cpusdienā...Nebija iespē ja gaidī t pie reģ istratū ras, un it ī paš i ne tur, kur (zā le maza, š aura, nav ē rti maza vai dī vā ni, nevis krē sls) un tā pē c par istabu samaksā jā m ap 30 eiro. … Tomēr ▾ Sī kā k pastā stī š u par š o viesnī cu, lai bilde skaidrā ka. Sajū ta par to ir divē jā da. . . Iebraucā m 3os no rī ta, iekā rtojamies pē c diviem pē cpusdienā...Nebija iespē ja gaidī t pie reģ istratū ras, un it ī paš i ne tur, kur (zā le maza, š aura, nav ē rti maza vai dī vā ni, nevis krē sls) un tā pē c par istabu samaksā jā m ap 30 eiro. Istabu izvē lē jā mies paš i, un pē c tam tajā palikā m. Istaba ļ oti netī ra, viss klā ts ar putekļ iem un zirnekļ u tī kliem, uz sienā m traipi, tualetes pods ar sapelē juš u vannu, ļ oti č ī kst matrač i, č etru veidu gultas veļ a (vienā spilvendrā nā.2 spilveni, otrā.2, palagi - balti uz divā m gultā m, segas pā rvalki vispā r pat savā starpā daž ā di) nebija dvieļ u, tad prasī ja - iedeva 2 uz visā m 8 dienā m. Bija arī fē ns, pat darbojā s, 2 tū biņ as š ampū na un 4 ziepes.
Tī rī š ana notika tikai 2 reizes, tas sastā vē ja no tā , ka viņ i vienkā rš i izņ ē ma atkritumus un spaiņ us, un viss. Istaba ir skumja, bet jū s varat dzī vot, bet jū s nevē laties tajā atrasties. Bā rs ir cits stā sts. . . Viss ir pudelē s, tukš as pudeles. Bija tikai š ņ abis, dž ins, alus un Deshman's vī ns no plastmasas divlitru pudelē m, bija arī : sprite, kola, fanta, toniks (tie atš ķ aida bezalkoholisko dzē rienu ar dzirkstoš o ū deni, tik ļ oti, ka nav skaidrs, vai tā ir fanta vai krā sainā soda), un viņ iem ir sulas, tas ir yupi, viņ i to atš ķ aida tik daudz, ka nav skaidrs, ko jū s dzerat.
Visvairā k skā rda ir ē damistaba, ja paceļ galvu un paskaties griestos, tas pat nav tā vē rts...zirnekļ u tī kli, putekļ i. Pavā ri un viesmī ļ i staigā ī sos pludmales š ortos un pat nepamet jums skatienu. Daudzas reizes mē ģ inā ju smaidī t, runā t – pilnī ga ignorē š ana. Izsalcis tur nepaliksi, bet garš ī gi arī nepaē dī si, bija daudz pusfabrikā tu. Kā dreiz vecmā miņ as pat dumpojā s, ē diens visu dienu bija pretī gs (vakardienas makaroni ar rī siem, gurķ i, majonē zi, vā rī tas olas, desa, olī vas - un tas viss ir "kā kastrolis", bija skaidrs, ka no pā rpalikumiem. Izcē la a. skandā ls, nā kamajā dienā viņ i nedaudz uzlabojā s, ē diens bija pacieš ams, es ē du gandrī z tikai picu (starp citu, tā nebija slikta, bet beigā s arī sanā ca slikti. ) Un lieta tā da, ka sezona jau bija beidzā s un viņ i negribē ja neko darī t.
Mū zika pie baseina skanē ja 1 dienu, volejbola laukums nestrā dā ja. Starp citu, no jaunī bas uz viesnī cā m bijā m mē s ar vī ru, 3 vā cieš i un divi krievi, pā rē jie 60+. Galu galā mē s sadraudzē jā mies ar vienu cilvē ku no personā la, es nerakstī š u, kas tas ir, un viņ š mums daudz paskaidroja, kas un kā . Izrā dā s, ka š ajā viesnī cā pā rsvarā ierodas pensionā ri, kā di ansambļ i vai bē rnu grupas. Darbinieki visi ir jauni, daudzi vietē jie un daž i ukraiņ i, kuri š o viesnī cu sauc par "pansionā tu" un savā starpā smejas.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti nolaists, un, ja ī paš nieks labi izvē lē tos personā lu un skatī tos, kā viņ i dara savu darbu, viss bū tu labi, tī rs, garš ī gs, draudzī gs un skaists. Viesnī ca ir lē ta, jū s nepaliksit izsalkuš i, bet cilvē ki, nenož ē lojiet, labā k piemaksā t 100-150 USD un izvē lē ties labu viesnī cu, to ir daudz. Lai gan viesnī ca bija slikta, bet iespaidi par Bulgā riju bija brī niš ķ ī gi, maiga jū ra, interesanta, trokš ņ aina un jautra krastmala, daudzi restorā ni (un tie gatavo ļ oti garš ī gi). Iesaku ekskursijā s (Nesebā ra, Balč ika un Stambula), ja vē lies nokļ ū t Maķ edonijā un Grieķ ijā , tad tikai no Saulainā Krasta.
аватар volodja661
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, tieš i pirms izlidoš anas. Ieradā mies ap 3 no rī ta, un reģ istrā cija, tā pat kā citur, pulksten 14. Bagā ž u var atstā t bagā ž as nodalī jumā , tur pā rģ ē rbties - un sagaidī t rī tausmu jū ras krastā ! Lī dz jū rai kā das 10 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, tieš i pirms izlidoš anas. Ieradā mies ap 3 no rī ta, un reģ istrā cija, tā pat kā citur, pulksten 14. Bagā ž u var atstā t bagā ž as nodalī jumā , tur pā rģ ē rbties - un sagaidī t rī tausmu jū ras krastā ! Lī dz jū rai kā das 10 minū tes. 14.00 bijā m iekā rtojuš ies. Istaba atradā s 5. stā vā , bet tas ir tā pluss - lielisks skats uz jū ru. Teiksim tā , ka neesam ar servisu izlutinā ti, var tikai salī dzinā t ar Krimu, patika.
Neliela istaba ar gaisa kondicionē tā ju, neliels ledusskapis, stacionā rs fē ns, neliels kineskopa televizors ar pieciem bulgā ru kanā liem, liels skapis, vannas istaba un balkons - tas ir pilnī gi pietiekami cilvē kiem, kuri ierodas atpū sties jū rā un pavadī t laiku. lielā ko daļ u laika pavada pludmalē .
Visas ē dienreizes bija iekļ autas. Viņ i arī bija apmierinā ti - vienmē r ir izvē le un diezgan garš ī gi. Vestibila bā rs piedā vā bezmaksas vietē jo alkoholu (degvī nu, dž inu, piparmē tru liķ ieri, vī nus, alu), kafiju un bezalkoholiskos dzē rienus. Pakalpojums "krieviski saprotams". Ē damzā lē ir puiš i no Moldovas, bā rā ukraiņ u meitene. Baseins izglā ba, kad jū rā bija liels vilnis, bet ir diezgan vē ss un saule agri slē pjas.
Kopumā nepretenciozam, neskartam, budž eta tū ristam diezgan labs risinā jums.
Рассвет на море. Балкон Номер Санузел Санузел Санузел Вид на море с балкона Бассейн
аватар Olga865433
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms atstā t komentā ru, gribu pateikt, ka neesmu izvē lī ga, tā kā nekur neesmu bijusi. Esam otro reizi Bulgā rijā . Bet ir jau ar ko salī dzinā t. Sā kš u ar labo – viesnī cā ir labs un draudzī gs personā ls, labs baseins. … Tomēr ▾ Pirms atstā t komentā ru, gribu pateikt, ka neesmu izvē lī ga, tā kā nekur neesmu bijusi. Esam otro reizi Bulgā rijā . Bet ir jau ar ko salī dzinā t.

Sā kš u ar labo – viesnī cā ir labs un draudzī gs personā ls, labs baseins. Š ī ir vienī gā labā lieta, ko teikt par š o viesnī cu.

Kas attiecas uz istabu - tas nepavisam nav tas, ko jū s varē tu sagaidī t no trim zvaigznē m. It ī paš i tualete ar duš u. Mū s ievietoja istabā bez gaisa kondicionē š anas. Mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz citu istabu. Ledusskapis š ajā telpā vairs nedarbojā s. Bet patiesī ba ir tā da, ka viņ i no iepriekš ē jā s istabas atveda strā dā još u ledusskapi. Gaisa kondicionieri š eit ir ļ oti, ļ oti veci. Tik vecus nekur nebiju redzē jis. Knapi strā dā , istaba nebija ī paš i labi atdzesē ta.

Vannas istaba ir murgs. Ir tualete kopā ar duš u. Ejot duš ā , tualete ir ū denī . Es pat nezinu, kā to aprakstī t. Tas ir, ū denim nav laika izplū st caur caurumu grī dā . Ejot uz tualeti, kā jas ir ū denī . Dvieli nav kur pakā rt, jo visi ā ķ i ir nolauzti. Es nekad neko tā du neesmu redzē jis.
Kas attiecas uz istabas uzkopš anu - visu uzturē š anā s laiku viesnī cā to nesagaidī jā m. Divas reizes viņ i iznesa miskasti. Dvieļ i nekad netika mainī ti, lai gan es to prasī ju vairā kas reizes.

Ē diens viesnī cā ir ok. Viņ i nebija ī paš i lutinā ti. Gaļ u un zivis tī rā veidā deva maz. Bija daž i pusfabrikā ti. Bet viņ i nebija izsalkuš i.

Atmosfē ra viesnī cā vienmē r ir trokš ņ aina. Reģ istrā cijas laikā ir daudz cilvē ku. Tas nozī mē , ka telpas vienmē r nav gatavas laikā .

Viesnī ca nav ieteicama!
аватар yurabotnar
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo cena ļ ā va palikt 10 dienas. Ē diens nebija slikts. Baseins arī nav slikts, bet varē tu bū t tī rā ks. Numurs ir vienkā rš s, kompakts un ē rts. Balkoni ir tā di paš i kā visā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo cena ļ ā va palikt 10 dienas. Ē diens nebija slikts. Baseins arī nav slikts, bet varē tu bū t tī rā ks. Numurs ir vienkā rš s, kompakts un ē rts. Balkoni ir tā di paš i kā visā s viesnī cā s. Bet vienī gais, kas man nepatika, bija nemitī gā gultu č ī kstē š ana. Bet par personā lu varu teikt 10/10. Pilnī gi jautri un arī interesanti cilvē ki. Ī paš i vē los pateikt paldies baseina glā bē jam, kura vā rds ir Spas. Ļ oti sabiedrisks, simpā tisks un laipns cilvē ks. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā no jū ras.

Vē lamies pateikt vairā k paldies viesnī cas personā lam (reģ istratū ra, bā rs, virtuve, baseins). Paldies par garš ī go ē dienu un stipro alkoholu!
аватар Alina313710
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca super, ē diens labs. Personā ls ir normā ls. Man patika apvidus. Netā lu no viesnī cas ir veikali, kafejnī cas, pludmale nav ļ oti tuvu. … Tomēr ▾ Viesnī ca super, ē diens labs. Personā ls ir normā ls. Man patika apvidus. Netā lu no viesnī cas ir veikali, kafejnī cas, pludmale nav ļ oti tuvu.
аватар Anastasija684574
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies Dana Palace Hotel 3 *, budž eta un vienkā rš u. Izvē lē jā mies, jo bijā m apmierinā ti ar cenu un norē ķ inā š anā s dienā m, jo ​ ​ mums bija nepiecieš ama ekskursija uz konkrē tu datumu, saistī bā ar mū su atvaļ inā juma laiku. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Dana Palace Hotel 3 *, budž eta un vienkā rš u. Izvē lē jā mies, jo bijā m apmierinā ti ar cenu un norē ķ inā š anā s dienā m, jo ​ ​ mums bija nepiecieš ama ekskursija uz konkrē tu datumu, saistī bā ar mū su atvaļ inā juma laiku. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, nekā du problē mu. Teritorija bija zaļ a, bija baseins, pirmajā stā vā bija restorā ns. Tur bija volejbola laukums, kur spē lē ja bē rni. Ap baseinu nebija daudz vietas, bet bija. Ņ ē mā m all inclusive ē dinā š anu, labas č etras ē dienreizes dienā , garš oja, bija daudz dā rzeņ u, saldē jums utt. , viss bija svaigs, nekā das liekas smakas. Mē s ceļ ojā m ar trim bē rniem, mums nebija absolū ti nekā du jautā jumu par uzturu. Numuriņ š labs, ņ emot vē rā summu, ko par to samaksā jā m, neaizmirstot, ka viesnī ca ir 3*. Istabā bija neliels trekns televizors, kā padomju laikos. Vannasistabas nebija, bija duš a. Istaba tika iztī rī ta tikai vienu reizi, bet vairā k nevajadzē ja. Iet uz jū ru 10-15 minū tes. Veikals bija viesnī cā pirmajā stā vā , otrais - pā ri ceļ am, un ja iet 10 minū tes, tad jau ir vairā k veikalu un daž ā du izklaides kompleksu. Ieraš anā s dienā pie mums ieradā s aģ ents, iedeva telefona numuru un pateica, kā rī koties, ja pē kš ņ i rodas kā da neparedzē ta situā cija, ja vajadzī gs ā rsts, ī si pateica, kur varam doties, kur varam doties, pastā stī ja. par transportu un ieteiktajā m ekskursijā m. Labprā t paš i apskatī jā m apkā rtni un ekskursijas nepirkā m.
аватар lera_baydakova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
atvaļ inā jums 2018. gada vasarā . Dzī vot istabā nav ī paš i patī kami, gultas veļ a nejauka, duš ā ir sē nī te. Manā istabā bija skats uz baseinu un jū ra bija nedaudz redzama (man paveicā s), savukā rt citiem vienkā rš i bija skats uz kokiem un viss. … Tomēr ▾ atvaļ inā jums 2018. gada vasarā . Dzī vot istabā nav ī paš i patī kami, gultas veļ a nejauka, duš ā ir sē nī te. Manā istabā bija skats uz baseinu un jū ra bija nedaudz redzama (man paveicā s), savukā rt citiem vienkā rš i bija skats uz kokiem un viss.
Ē diens 7 no 10.
Jū ra atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā , viesnī ca atrodas 3. krasta lī nijā .
MAKSĀ TS WIFI! PAR 5 DIENĀ M JUMS JĀ MAKSĀ APmē ram 10 VAI 15 BGN.
bet netā lu bija viesnī ca Prestige, kur wi-fi ir bezmaksas
peldbaseins netī rs un auksts
tas netiek tī rī ts, tikai spaiņ us pā rklā j ar balinā tā ju
Viesnī cas teritorija nav liela un nav pievilcī ga
reģ istratū rā sē ž ne pā rā k gudri administratori, kuri vienmē r kaut ko sajauc
аватар gugura1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Netī ras telpas, tī rī š ana sastā v tikai no atkritumu izmeš anas, saplē stas gultas veļ as. Dvieļ i tika mainī ti tikai 1 reizi 10 dienā s un tad pē c pieprasī juma. Ē diens ir kaut kas. … Tomēr ▾ Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Netī ras telpas, tī rī š ana sastā v tikai no atkritumu izmeš anas, saplē stas gultas veļ as. Dvieļ i tika mainī ti tikai 1 reizi 10 dienā s un tad pē c pieprasī juma. Ē diens ir kaut kas. Ē damistaba ir netī ra, galdus neviens netī ra. Ē diens ir skā bs, zupas sabojā tas. Tā saucamie oficianti bez kombinezona. Un kaut kā ds "briesmī gs" puisis, neviens nezina, kurš š ortos, neskujies, netī rs, visu laiku staigā ja pa ē damistabu, nesa pā rtiku utt. "Ē diens" tika vests baseinos, piemē ram, liellopi. Tajā paš ā laikā viņ i nemitī gi bā za pirkstus š ajos baseinos, no kuriem pē c tam bija jā vā c ē diens. Netika doti augļ i vai veselī gs ē diens. Dzert tika dota tikai tonē tā soda. Uz komentā riem darbinieki reaģ ē ja agresī vi. Istabā s pie sienā m ir sē nī te un smird pē c pelē juma. Sapratā m, ka viesnī ca ir paredzē ta bē rniem, kuri ierodas uz festivā lu bez vecā kiem. Tā pē c par viņ iem var ņ irgā ties. Cena vispā r nesakrī t. Par to paš u naudu cilvē ki atpū tā s normā lā s viesnī cā s, kur ir tī ri un patī kami! ! ! Nekā dā gadī jumā neejiet uz š o Danas pili.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms aizbraukš anas izlasī ju atsauksmes par š o viesnī cu un vī los. Braucā m uz bē rnu festivā lu, tā pē c mums nebija tiesī bu badoties un ciest. Bet kā ds bija mans pā rsteigums, kad, ieraduš ies viesnī cā un saņ ē muš i atslē gas, iegā jā m savā s istabā s. … Tomēr ▾ Pirms aizbraukš anas izlasī ju atsauksmes par š o viesnī cu un vī los. Braucā m uz bē rnu festivā lu, tā pē c mums nebija tiesī bu badoties un ciest. Bet kā ds bija mans pā rsteigums, kad, ieraduš ies viesnī cā un saņ ē muš i atslē gas, iegā jā m savā s istabā s. Ko tu domā , par š o naudu un apstā kļ iem, un ē diens labs. Bē rni badā necieta. Treš ajā uzturē š anā s dienā bē rniem porcijas lika sev mazā k. Labs baseins, personā ls jautrs. Daudzi runā ju krieviski. Istabas tī ras, ē rtas. atkal pulcē š anā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 110698nika
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Godī gi sakot, es devos uz festivā lu 2009. gadā ar savu balles deju ansambli. Toreiz bija 10-11 gadi. Viss bija ļ oti labi! Teritorija maza, bet ir kur apgriezties. Jauks baseins, jauka ē damistabas zona un daudz garš ī gu ē dienu. Protams, nevar teikt, ka ē diens bija 5c +, bet bija laba kvalitā te 4. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, es devos uz festivā lu 2009. gadā ar savu balles deju ansambli. Toreiz bija 10-11 gadi. Viss bija ļ oti labi! Teritorija maza, bet ir kur apgriezties. Jauks baseins, jauka ē damistabas zona un daudz garš ī gu ē dienu. Protams, nevar teikt, ka ē diens bija 5c +, bet bija laba kvalitā te 4. Bija daudz augļ u - arbū zi, melones (gā jā m augustā ), ā boli un daudz kas cits, kā arī brī niš ķ ī gi saldumi ! Paš iem vienā di numuri – ļ oti vienmē rī gi iestudē ti. Neliela ledusskapja gulta, balkons, TV, naktsgaldiņ i - viss standarta un gaumī gi. Vienī gā problē ma bija gultas! Godī gi sakot, gultas varē ja saklā t labā k ((- jo nakts vidū varē ja dzirdē t kā matracis iekrita iekš ā un cilvē ks ietriecā s grī dā ((Bet ja tu esi cilvē ks ļ oti liels svars, tad var izturē t))). . Teritorijā pie baseina zaļ ajā zonā skrē ja bruņ urupuč i, tos pat varē ja noķ ert un kutinā t vē derus)). Ceļ š uz jū ru nebija garlaicī gs - to varē ja izmantot kā kratu pē c kā rtī gā m vakariņ ā m)). Pā ri ceļ am uz jū ru bija daudz skaistu ē ku un tamlī dzī gu lietu, daudz izklaides un daudz ko redzē t! Noteikti sarī kojiet vakara pastaigas pa pilsē tu! ! ! Un iesaku ieskatī ties ziepju un smarž u veikalā pa labi no restorā na Eifeļ a torņ a formā )) Tad es nopirku sev brī niš ķ ī gas melones ziepes - nesalī dzinā mi smarž ojoš as! Š ajā.2011. gadā es atkal doš os ar grupu un teikš u tikai vienu - tikai tie, kuriem nebija silta kompā nija un labs garastā voklis =) Lai labi atpū ties))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в спокойной зоне курорта. Обновлен в 2004 году. Подходит для экономичного семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Варна, в центре курорта Золотые Пески, на холме.
Pludmales apraksts В 500 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Продуктовый магазин, терраса для загара, 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem Детская секция в бассейне, водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, караоке, ночной клуб.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 161 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 9007 Золотые Пески, Болгария
Tālruņi: (359) 52 383838
Tīmekļa vietne: Dana Palats Otel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).