Slikta viesnīca, nepatika

Rakstīts: 14 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 1 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Pirms atstā t komentā ru, gribu pateikt, ka neesmu izvē lī ga, tā kā nekur neesmu bijusi. Esam otro reizi Bulgā rijā . Bet ir jau ar ko salī dzinā t.

Sā kš u ar labo – viesnī cā ir labs un draudzī gs personā ls, labs baseins. Š ī ir vienī gā labā lieta, ko teikt par š o viesnī cu.


Kas attiecas uz istabu - tas nepavisam nav tas, ko jū s varē tu sagaidī t no trim zvaigznē m. It ī paš i tualete ar duš u. Mū s ievietoja istabā bez gaisa kondicionē š anas. Mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz citu istabu. Ledusskapis š ajā telpā vairs nedarbojā s. Bet patiesī ba ir tā da, ka viņ i no iepriekš ē jā s istabas atveda strā dā još u ledusskapi. Gaisa kondicionieri š eit ir ļ oti, ļ oti veci. Tik vecus nekur nebiju redzē jis. Knapi strā dā , istaba nebija ī paš i labi atdzesē ta.

Vannas istaba ir murgs. Ir tualete kopā ar duš u. Ejot duš ā , tualete ir ū denī . Es pat nezinu, kā to aprakstī t. Tas ir, ū denim nav laika izplū st caur caurumu grī dā . Ejot uz tualeti, kā jas ir ū denī . Dvieli nav kur pakā rt, jo visi ā ķ i ir nolauzti. Es nekad neko tā du neesmu redzē jis.
Kas attiecas uz istabas uzkopš anu - visu uzturē š anā s laiku viesnī cā to nesagaidī jā m. Divas reizes viņ i iznesa miskasti. Dvieļ i nekad netika mainī ti, lai gan es to prasī ju vairā kas reizes.

Ē diens viesnī cā ir ok. Viņ i nebija ī paš i lutinā ti. Gaļ u un zivis tī rā veidā deva maz. Bija daž i pusfabrikā ti. Bet viņ i nebija izsalkuš i.

Atmosfē ra viesnī cā vienmē r ir trokš ņ aina. Reģ istrā cijas laikā ir daudz cilvē ku. Tas nozī mē , ka telpas vienmē r nav gatavas laikā .

Viesnī ca nav ieteicama!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu