Kontinental 2*– Atsauksmes

22
Novērtējums 4.810
№78 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
2.7 Numurs
4.1 apkalpošana
4.2 Tīrība
4.3 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Park Hotel Continental komplekss atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļā skaistā parkā, blakus priežu mežam. Viesnīcas komplekss sastāv no vairākām dažādu kategoriju ēkām - Continental II Sunny Beach 2*, Continental III Sunny Beach 3* un Continental III+ Sunny Beach 3*+. Atrodas netālu no pludmales un smilšu kāpām. Atvērts 1978. gadā. Pēdējā renovācija notika 2011. gadā. Piemērots budžeta ģimenes vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар LfhbyfEntcjdf
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nedomā ju, ka š ā das viesnī cas joprojā m pastā v! Ar prusaku klā tbū tni, niecī gas telpas, duš a + tualete - savienojums, bet duš a ir tikai piekā rta lejkanna un bedre grī dā , kur ū dens uzreiz nenotek, visbiež ā k tas aizņ em ilgu laiku, tā pē c tā nav iespē ja aiziet uz tualeti. … Tomēr ▾ Es nedomā ju, ka š ā das viesnī cas joprojā m pastā v! Ar prusaku klā tbū tni, niecī gas telpas, duš a + tualete - savienojums, bet duš a ir tikai piekā rta lejkanna un bedre grī dā , kur ū dens uzreiz nenotek, visbiež ā k tas aizņ em ilgu laiku, tā pē c tā nav iespē ja aiziet uz tualeti. Dzirdamī ba telpā s ir brī niš ķ ī ga. Tā da sajū ta, ka sienas telpā s neeksistē . Ē diens ir pretī gs! ! ! Brokastī s olas ir zilas. Š ķ iet, ka tie ir atkā rtoti uzsildī ti vairā kas reizes. Desu parasti nav iespē jams ē st. Vienī gā labā lieta ir konditorejas izstrā dā jumi. Viņ i nolika savu dvieli uz sauļ oš anā s krē sla pie baseina - kamē r viņ i peldē jā s, viņ i to nozaga, bija agrs rī ts un tuvumā nebija neviena, izņ emot personā lu, kas uzkopa teritoriju. Pā rē jo atceramies Continental 2 - kā š ausmu filmu! ! !
аватар nastiamiroshnik96
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, apkalpoš ana izcila, istabu skaits 9. Internets ir tikai vestibilā . Patika ē diens. Š ī viesnī ca ir ļ oti laba padomju sanatorija, lielisks baseins, priež u parks paš ā teritorijā , ļ oti tuvu jū rai un centram. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, apkalpoš ana izcila, istabu skaits 9. Internets ir tikai vestibilā . Patika ē diens. Š ī viesnī ca ir ļ oti laba padomju sanatorija, lielisks baseins, priež u parks paš ā teritorijā , ļ oti tuvu jū rai un centram. Laba cenu politika, cena atbilst kvalitā tei
аватар Anastasija869839
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apskatī jos atsauksmes izvē loties viesnī cu, mums nebija svarī gas viesnī cas zvaigznes un augstais apkalpoš anas lī menis, lasī jā m, ka tur nav slikti atpū sties, ja nu vienī gi nakš ņ ot, un pavadī t laiku ā rpus viesnī cas . … Tomēr ▾ Apskatī jos atsauksmes izvē loties viesnī cu, mums nebija svarī gas viesnī cas zvaigznes un augstais apkalpoš anas lī menis, lasī jā m, ka tur nav slikti atpū sties, ja nu vienī gi nakš ņ ot, un pavadī t laiku ā rpus viesnī cas . Istaba bija š ausmī ga, nebiju gaidī jusi, ka bū s tik slikti, mē beles bija sliktas, netī ra veļ a, saplī suš i dvieļ i, duš as telpa bija tikai krā ns, viss bija uz grī das. Basā m kā jā m istabā negā jā m. Ekskursijā bija brokastis, bija griķ i, makaroni, omletes, siers, jogurts, tē ja, kafija utt, normā li. Teritorijā atradā s bā rs, rotaļ u laukums, bē rnu baseins ar slidkalniņ u. Teritorijā ir neliels priež u mež s, tur var pastaigā ties, pati teritorija liela. Varē ja nā kt cilvē ki no pilsē tas un arī izmantot baseinu, bet es tā dus neredzē ju. Plaš a pludmales lī nija, bija atrakciju parks, kafejnī cas, restorā ni, tas viss bija.
аватар Katja143963
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c viņ u personī gajiem kritē rijiem, neviens mums to neieteica. Š eit ir ļ oti neē rti, ka jū s ierodaties pulksten 9 no rī ta, un visa apdzī votā vieta paiet pulksten 2. Es atnā cu no ceļ a, diena ceļ ā , un tu vienkā rš i sē di un gaidi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c viņ u personī gajiem kritē rijiem, neviens mums to neieteica. Š eit ir ļ oti neē rti, ka jū s ierodaties pulksten 9 no rī ta, un visa apdzī votā vieta paiet pulksten 2. Es atnā cu no ceļ a, diena ceļ ā , un tu vienkā rš i sē di un gaidi. Nu kaut kā ne pā rā k, nemaz nav ē rti. Pē c pasū tī juma numura viss sakrita. Teritorija ir ļ oti skaista un tā da pati, kā arī pludmale, tā bija tuvu viesnī cai. Ē diens ir pietiekami labs. Un interneta nebija. Wifi tikai vienā vietā . Reā li tikai vienā vietā reģ istratū rā uz 3 kvadrā tmetriem bija viss internets. Tas ir diezgan neē rti. Ne istabiņ ā s, ne viesnī cā vispā r, tā tur nav, tikai vienuviet. Tas ir patieš ā m slikti, no viedokļ a, ka tagad viss ir savienots un piesaistī ts internetam.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju daudz atsauksmju, tā pē c arī izvē lē jos š o viesnī cu. Mē s ilgi negaidī jā m, lai reģ istrē tos viesnī cā . Istabā nebija nekā du defektu, istaba bija normā la. Teritorijā ir tā ds skujkoku mež s, visa teritorija diezgan zaļ a, svaigs gaiss. … Tomēr ▾ Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju daudz atsauksmju, tā pē c arī izvē lē jos š o viesnī cu. Mē s ilgi negaidī jā m, lai reģ istrē tos viesnī cā . Istabā nebija nekā du defektu, istaba bija normā la. Teritorijā ir tā ds skujkoku mež s, visa teritorija diezgan zaļ a, svaigs gaiss. Viesnī cā ir peldbaseins, bā rs un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, un, ja tū risti ierodas no citā m viesnī cā m, viņ i maksā par sauļ oš anā s krē sliem. Veikali visi atrodas ļ oti tuvu, netā lu no pludmales (5 minū š u gā jiena attā lumā ). Par internetu neko nevaru pateikt, jo izmantoju savu internetu. Un ē diens nav labs, paē dā m brokastis.
аватар Irina185608
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ieteikumiem. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, protams, bija kā ds trū kums istabā , bet tad reģ istratū rā viņ i ā tri atrisinā ja problē mu un visu novē rsa. Teritorijā , jū rā un pludmalē viss bija kā rtī bā , viss atbilda aprakstam. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ieteikumiem. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, protams, bija kā ds trū kums istabā , bet tad reģ istratū rā viņ i ā tri atrisinā ja problē mu un visu novē rsa. Teritorijā , jū rā un pludmalē viss bija kā rtī bā , viss atbilda aprakstam. Ko gaidī ju, to arī saņ ē mu. Internets bija reģ istratū rā un vā jš , bet tas nav ī paš i vajadzī gs. Bet ē diens normā ls, man patika. Mani viss apmierinā ja.
аватар PLAEND_RAMBLER_RU
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nebiju gaidī jis, ka par tā du naudu varē š u tik labi atpū sties. Š ī ir ļ oti laba viesnī ca. Viss bija labi, vadī ba laba. Teritorija ir parka zona, ceļ a nebija. Š ī ir 2. lī nija, teritorijā ir 3 baseini. Ir glā bē js, kurš visu pieskata. … Tomēr ▾ Nebiju gaidī jis, ka par tā du naudu varē š u tik labi atpū sties. Š ī ir ļ oti laba viesnī ca. Viss bija labi, vadī ba laba. Teritorija ir parka zona, ceļ a nebija. Š ī ir 2. lī nija, teritorijā ir 3 baseini. Ir glā bē js, kurš visu pieskata. Teritorija sakopta, daudz rož u. Man patika ļ oti liela teritorija, pa kuru var pastaigā ties. Blakus ir priež u mež s, netā lu jū ra. Internets bija tikai reģ istratū rā un kvalitā te ļ oti laba. Š ī ir viesnī cas tipa pilsē tiņ a, ē diens te bū s dā rgā ks. Bet viesnī cā bija izcili ē dieni, bet netā lu bija tirgus. Patika pati daba, viesnī cu ieskauj kalni. Jū ra ir ļ oti skaista un silta. Š eit viss ir lieliski, iesaku visiem!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba atpū ta tiem, kam pietrū ka Padomju Savienī bas. Mē beles istabā s ir gatavas no 90. gadiem, kā arī gultas veļ a un dvieļ i, mazas istabiņ as kur divatā eksistē t nav iespē jams, vannasistaba sastā v no duš as kas lien pa grī du un ū dens nelaiž cauri un nā kas mazgā ties peļ ķ ē . … Tomēr ▾ Laba atpū ta tiem, kam pietrū ka Padomju Savienī bas.
Mē beles istabā s ir gatavas no 90. gadiem, kā arī gultas veļ a un dvieļ i, mazas istabiņ as kur divatā eksistē t nav iespē jams, vannasistaba sastā v no duš as kas lien pa grī du un ū dens nelaiž cauri un nā kas mazgā ties peļ ķ ē . Tas ir par ē rtī bā m. Gultas veļ a netiek mainī ta, kamē r pats atrodi istabeni un vienojies ar viņ u par š okolā des tā felī ti, telpas netiek tī rī tas, jo tā s ir mazas, izved tikai miskasti. Nav kondicioniera un ledusskapja, jā ver vaļ ā durvis, bet te neiztiek bez piedzī vojumiem, pa balkonu var kā pt gan dienu, gan nakti, zagļ i ī paš i kā pj iekš ā naktī , zog naudu, telefonus utt. viesnī ca par tā m neatbild un reģ istratū rā ir rakstī ts, ja vē laties spilgtas sajū tas, laipni lū gti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Zorjana5
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bulgā rijā pirmo reizi atpū tā mies viesnī cā Continental, ieradā mies 7:00, reģ istrē jā m bagā ž u, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz baseinu, un 13.30 mū s izmitinā jā m. Tas bija tuvu pludmalei, 5 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu bija veikali. … Tomēr ▾ Bulgā rijā pirmo reizi atpū tā mies viesnī cā Continental, ieradā mies 7:00, reģ istrē jā m bagā ž u, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz baseinu, un 13.30 mū s izmitinā jā m. Tas bija tuvu pludmalei, 5 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu bija veikali. Teritorijā bija parks, no mū su istabas logiem bija skats uz parku, no citu istabu logiem – uz baseinu un citā m viesnī cas zonā m. Ē diens man nepatika, lai gan ē dā m tikai brokastis, nekā du problē mu ar apkalpoš anu. Numuri ir tik vidē ji. . Negatī vā puse ir gida darbs. Pirms izbraukš anas viņ š pie mums nenā ca, neteica, kad pē c mums nā ks autobuss, nā cā s paš am noskaidrot, kas, kur, kad un es, varē tu teikt, autobuss paķ ē ra.
аватар Ljubov107755
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo tā ir ģ imenes tipa, reģ istrē š anā s noritē ja labi, nebija jā gaida. Baseina teritorijā , blakus rotaļ u laukums, pludmale. Infrastruktū ra ir diezgan attī stī ta: tuvumā ir veikali, restorā ni, tā lu nav jā iet. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo tā ir ģ imenes tipa, reģ istrē š anā s noritē ja labi, nebija jā gaida. Baseina teritorijā , blakus rotaļ u laukums, pludmale. Infrastruktū ra ir diezgan attī stī ta: tuvumā ir veikali, restorā ni, tā lu nav jā iet. Sū dzī bas par istabā m, ē dinā š anu nr. Pā rē jais man patika. Ekskursijā s nebraucā m.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Комплекс Park Hotel Continental расположен в южной части курорта Солнечный Берег среди прекрасного парка, рядом с сосновым лесом. Гостиничный комплекс состоит из нескольких корпусов различной категории — Continental II Sunny Beach 2*, Continental III Sunny Beach 3* и Continental III+ Sunny Beach 3*+. Расположен недалеко от пляжа и песчаных дюн. Открыт в 1978 году. Последняя реконструкция прошла в 2011 году. Подходит для бюджетного семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Бургас в 20 км от отеля.
Pludmales apraksts Муниципальный пляж в 300 м от отеля, берег и вход в море — песчаный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане с уютной летней террасой и видом на бассейн можно отведать вкусные блюда болгарской и интернациональной кухни. В лаундже и баре у бассейна гостям предложат освежающие напитки, которыми приятно насладиться в жаркие летние дни.

Wi-Fi В лобби (Платно). 3 конференц-зала (от 25 до 150 чел с оборудованием). Мини-маркет и сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 196 номеров: не предоставляются двуспальные кровати, но можно сдвинуть 2 односпальные кровати, все номера без кондиционера.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, мини-холодильник, платный Wi-Fi, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese First Line, Sunny Beach, 8240 Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: 0554/ 22751
Tīmekļa vietne: Kontinental
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.