Man viss ļoti patika

Rakstīts: 17 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 22 jūnijs — 6 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā s ar meitu un sievu no 22.06 lī dz 6.07.
Nesebā rā esmu 4. reizi, sieva - otro. Bet tieš i š ajā viesnī cā mē s pirmo reizi nolē mā m atpū sties. Ekskursija tika organizē ta ar Kijevas aģ entū ras "Alma Tour" starpniecī bu, saimnieks Bulgā rijā - "Balkan Inter Travel". Paldies viņ iem par organizē š anu, viss ir skaidrs un laicī gi, bez kavē š anā s.
Viesnī ca ir pavisam jauna, atvē rta pirms 3 gadiem Nesebā ras dienvidu pludmalē . Minimā listisks (bet ļ oti stilī gs un patī kams) interjers.

Viesnī cas reģ istratū rā un visos stā vos ir gaisa kondicionē tā js. Istaba patī kama, bez volā niem, bet viss ļ oti gaumī gi. Uzkopš ana notiek katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Ieraš anā s dienā mē s uzreiz pā rbaudī jā m visas istabā esoš ā s ierī ces un noskaidrojā m, ka vannasistabā nedarbojas fē ns un neslē dzā s kondicionieris. Uz gultas atrada arī nelielus gruž us. Pē c zvana uz reģ istratū ru uz mū su istabu ieskrē ja uzreiz trī s darbinieki (! ! ), problē mas tika novē rstas tajā paš ā dienā . Visā s pā rē jā s dienā s lī dz izbraukš anai jautā jumu vairs nebija. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Viņ i ļ oti slikti runā krieviski, tā pē c daž reiz nā cā s pā riet uz angļ u valodu, kā rezultā tā sarunā izrā dī jā s zinā ms krievu-angļ u sajaukums 
Pludmale atrodas tieš i blakus viesnī cai, kas ir ļ oti ē rta ģ imenē m ar mazu bē rnu, no lifta sliekš ņ a (kas, nospiež ot Beach pogu, no katra stā va nolaiž as tieš i uz pludmali) lī dz ū denim, aptuveni runā jot, daž i soļ i. Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, ļ oti tī rs, dzidrs ū dens, dibens lī dzens. Viesnī cā sauļ oš anā s krē sli un lietussargi tiek apmaksā ti (lī dz 1. jū lijam - 7 Bulgā rijas levas par lietussargu un 7 par solā riju, no 1. jū lija jau kļ uva par 10 levas), tā pē c ņ ē mā m meitu uz pleciem un no rī tiem devā mies uz paš ā pludmales joslas galā uz brī vo zonu. Vakarā viesnī cā var nopeldē ties, izklā jot dvieli tieš i uz smiltī m, un pludmales "kontrolieru" š ajā laikā tikpat kā nav, un mū s netraucē ja.
Brokastis ir vienmuļ as un tā dā m viesnī cā m raksturī gas (olu kultenis, desiņ as, sieri, musli, piens), bet cepš anai pā rsvarā sliecā mies uz pankū kā m, pankū kā m, svaigiem augļ iem, š okolā di un svaigu medu. Kas attiecas uz pusdienā m un vakariņ ā m, ar tā m Nesebā rā nav problē mu, lē tu iestā ž u izvē le ir neierobež ota. Mū su mī ļ ā kais restorā ns (un, starp citu, es to pazī stu kopš.1999. gada) ir Vodopad (tas ir, Vodopad) uz ielas. Kirils un Metodijs (jaunajā pilsē tas daļ ā ) - bulgā ru stila iestā de ar diezgan lielu ē dienkarti un ļ oti labā m cenā m. Nejauciet to ar zī mi "Ū denskritums" tieš i iepretim viesnī cai ielas otrā pusē , es neko nezinu par š ī s vietas reputā ciju. Labas pusdienas man ar sievu un bē rnu 2 gadi 8 mē neš i. maksā ja vidē ji ap 17 levas (ap 8 eiro, ieskaitot alu man) un par 25-30 levā m divi cilvē ki var nopietni pā rē sties. Turklā t mē s iegā dā jā mies augļ us/produktus lielveikalos Mladost un Cherno More, kā arī plaš u augļ u izvē li daudzos ielu veikalos.
Kopumā.2 nedē ļ as ļ oti labi atpū tā mies, ž ē l, ka dzī ves grafika dē ļ nebija iespē jams tur palikt vē l nedē ļ u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu