Mājīga apartamentu viesnīca

Rakstīts: 29 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 15 — 27 augusts 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Nessebar dzī vokļ u kompleksa Mirage apskats.
Š ogad mē s (ģ imene: divi pieauguš ie un divi bē rni vecumā no 6 un 10 gadiem) nolē mā m atpū sties senajā Nesebras pilsē tiņ ā , kurai, kā izrā dī jā s, ir gandrī z 2500 gadu. Bulgā rijā atpū š amies jau treš o reizi: pirms tam bijā m Sv. Konstantī ns un Sozopols. No Burgasas lī dz Nesebā rai ir aptuveni 35 km. Tedija Kama tikš anā s ballī te. Sapulcinā juš i visus tū ristu brā ļ us, kuri ieradā s saskaņ ā ar partnerī bas lī gumiem, mū s iesē dinā ja ē rtā autobusā un aizveda uz mū su apmeš anā s vietā m. Viņ i uzreiz teica, ka mū s vedī s pa pavisam citu ceļ u nekā parasti, jo tradicionā lajā marš rutā ir sastrē gumi. Grū ti pateikt, ar ko tas marš ruta ziņ ā atš ķ iras no tradicionā lā , bet kā izrā dī jā s, uz Nesebā ru jā ved mū s vienī gie, pā rē jie tū risti izvē lē jā s Saulaino krastu. kū rorts. Un kaut kā agrā k nokļ uvā m Saulainajā krastā , apejot Nesebā ru.
Gide, jauka meitene, mū s uzreiz brī dinā ja, ka bū s jā veic transplantā cija, vienlaikus mierinot, ka komfortā mē s tikai uzvarē sim. Neteikš u, kur tieš i mū s izlaida, ā tri iemeta kopā ar mantā m Mercedes C - W204 un ar lielu komfortu, salī dzinot ar nemazgā tu autobusu, mū s aizveda uz apartamentu viesnī cu.

Apraksts Mirage of Nessebar dzī vokļ u komplekss Sā kš u ar faktu, ka š ī ē ka nav viesnī ca. Tas ir komplekss, kas sastā v no atseviš ķ iem apartamentiem (mū su izpratnē dzī vokļ i), kas piekļ aujas viesnī cai Mirage ar galveno sienu un kam nav kopī gu eju ar viesnī cu, izņ emot baseina zonu, kā arī nav nekā da sakara ar Mirage viesnī cu. De jure š ī s ir divas daž ā das vienī bas. Attiecī gi tiem ir arī daž ā das ievades. Ja Mirā ž ai ir centrā lā ieeja tieš i pretī apvedceļ am, tad daudzdzī vokļ u kompleksam, tas kaut kā atrodas kopē jā s ē kas galā , tieš i, pat neuzkrī toš i. Blakus durvī m ir domofons ar dzī vokļ u sarakstu un pogu komplektu pretī katram numuram.
Reģ istratū ra dzī vokļ u kompleksā ar (to grū ti to nosaukt) atrodas pa labi no ieejas un ir neliela lete, kas ir aptuveni 1.5 metrus gara. Reģ istratū rā pastā vī gi atradā s viena un tā pati meitene, jo vē lā k noskaidrojā m, ka viņ ai ir tikai 18 gadi, š ī bija vakardienas skolniece. Viņ a periodiski kaut kur gā ja un nā ca atkal. Vakarā reģ istratū ra bija tukš a.
Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i apskatī ja mū su pases un iedeva trī s atslē gas: vienu dzī voklim, otru seifam istabā un treš o dzī vokļ u kompleksa ā rdurvī m. Vakarā ieejas durvis, izrā dā s, ir ciet un visiem iedzī votā jiem ir sava atslē ga. Te man radā s jautā jums, ko darī t tū ristiem, kuri ieraduš ies pē c 23.00 vai pirms 08.00? Nu tiem, kas aiziet, ir vieglā k - viņ iem joprojā m ir atslē ga rokā s. Tikai nedomā jiet, ka es to aprakstu, lai pasmietu par noteikumiem š ajā daudzdzī vokļ u kompleksā , nekā dā gadī jumā . Viss, ko es rakstī ju - vairā k nekā atvieglo uzturē š anos daudzdzī vokļ u kompleksā.
Kas attiecas uz mani, tad mana izbraukš ana no dzī vokļ u kompleksa bija 05.55. Mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru, atvē rā m ā rdurvis un nolikā m atslē gas uz tukš ā reģ istratū ras galda. Ar to mē s aizgā jā m: ar mierī gu dvē seli, tī ru sirdsapziņ u un bez daudzdzī vokļ u kompleksa ī paš uma. Ja visa pamatā ir uzticē š anā s, ir tik patī kami nodot klientus biznesa vienī bai.

Kas attiecas uz paš u dzī vokļ u kompleksu: tas sastā v no septiņ iem stā viem. Ieeja viesnī cā atrodas otrajā stā vā , pirmajā stā vā ir vestibila bā rs, kurā nekad neesmu redzē jis ne bā rmeni, ne apmeklē tā jus (viņ š vienkā rš i ir), precī zā k, ik pa laikam bija tū risti kuri ieradā s agrā k par 14.00 un gaidī ja savu reģ istrē š anā s laiku. Par apmeklē tā jiem viņ us kaut kā nevar nosaukt: spī dzinā ti cilvē ki ar koferiem, guļ uz ī sa bā ra dī vā na dž insos, kedas un daž i joprojā m dž emperos.
Ē kas iekš ē jā apdare diezgan laba, grī da glancē tas flī zes, spī dī ga, ja grib var redzē t savu atspulgu (bet labā k stā vi stingri uz kā jā m - tad nebū s jā redz sava atspī doš ā seja) , sienas ir apmestas un diezgan tī ras. Ē kā ir divi lifti, no pirmā acu uzmetiena tie rada labvē lī gu iespaidu, tač u, manuprā t, ir ļ oti “lē ni”, un to vadī bas loģ ika ir sā pī gi vienkā rš a, ja ne vienkā rš ā ka. Viņ i vienkā rš i apstā jas visos stā vos, kur tika nospiesta poga. Tas ir, nav svarī gi, ja jū s ejat augš ā ar liftu un kā dam, kas atrodas stā vā , pē kš ņ i ir jā kā pj lejā , lifts apstā sies un aizvedī s pasaž ieri. Un tad izdomā pats, kurš un kur dosies pirmais. Bet tie visi ir sī kumi, tiklī dz atvē rā s durvis starpstā vos, es uzreiz sā ku naidī gi kliegt vai nu “augš up”, vai “lejup”, pavadot savus saucienus ar pirkstu ž estiem tiem, kas mani nesaprata.
Ceļ ojumu gludeklis, ko ņ emam lī dzi, š oreiz nederē ja. Dzī vojamā istaba bija kaut kas lī dzī gs studijai apvienota ar virtuvi, kas aprī kota ar visu nepiecieš amo, ieskaitot sadzī ves tehniku ​ ​ (tē jkanna, tosteris, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, divu degļ u elektriskā plī ts, veļ as maš ī na), virtuves piederumi (galda piederumi, naž i, š ķ ī vji, krū zes). , glā zes, katls, panna utt. ) un virtuves galds ar krē sliem. Tieš i istabā atradā s divi atzveltnes krē sli, izvelkamais dī vā ns (jau piepildī ts ar gultas veļ u), kafijas galdiņ š , led televizors un daž as korpusa mē beles.
Telpā atradā s wifi marš rutē tā js, kas nodroš inā ja pieklā jī gu interneta piekļ uves ā trumu visiem č etriem lietotā jiem, par ko esmu ī paš i pateicī gs saimniekam, jo ​ ​ vietnē wifi pieminē š ana attiecā s tikai uz bā ra vestibilu.

Dzī vojamā istabā grī da bija klā ta ar flī zē m, guļ amistabā uz grī das bija laminā ts.
Abā s istabā s bija gaisa kondicionieris (guļ amistaba nedarbojā s ļ oti labi). Izeja uz balkonu bija no abā m istabā m. Uz balkona atradā s grī das ž ā vē tā js, plastmasas galds un krē sli. Ievē roju, ka kaimiņ u balkonos mē beles nebija plastmasas un pī tā s, un uz daž iem balkoniem bija daudz kā pš anas augu, kas radī ja papildu komfortu. Vannas istaba - apvienota, aprī kota ar akrila vannu. Santehnika labā stā voklī . Karstā ū dens padeve nav centralizē ta, vannas istabā bija elektriskā apkures tvertne. Principā tā tilpums bija pietiekams, lai mazgā tu č etrus, bet ļ oti ā tri. Vannasistabā nebija fē na, sieva devā s uz reģ istratū ru, kur viņ ai tā du iedeva. Cik saprotu, visi dzī vokļ i pieder daž ā diem ī paš niekiem, tā pē c mē beļ u komplekts, iekā rtojums un remonts katrā gadī jumā bū s individuā ls.
Ar dzī vokļ iem biju apmierinā ta, vietā m jau ir redzamas š vī kas, bet ko darī t, kad sezonas laikā istabu maina lī dz desmitiem ī rnieku.
Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m. Ja viņ i nesakrā va dvieļ us uz kafijas galdiņ a, tad viņ i tos vienkā rš i nemainī ja (kaut kā mana sirdsapziņ a neļ ā va tos mest uz grī das). Lai gan reģ istratū rā mū s brī dinā ja, ka dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, daž kā rt vannas istabā bija dvieļ i, kurus mē s aizmirsā m un nemainī jā m. Vispā r tī rī ja daž ā di, neskatoties uz to, ka katru dienu atstā jā m 3 levas.

Baseins atrodas pirmajā stā vā . Tas ir kopī gs ar Mirage Hotel. Ap baseinu ir saulessargi ar sauļ oš anā s krē sliem. Tas viss ir bez maksas. No Mirage Hotel puses ir restorā na galdi. Netā lu no Mirage dzī vokļ u kompleksa izejas atrodas paplā te ar saldē jumu un vairā ki ledusskapji ar dzē rieniem.
Es nezinu, kam viņ i pieder, bet ē dienkarte, kas tur atrodas, pieder pludmales kafejnī cai, kas atrodas krastmalā (pati pirmā no kā pnē m). Aiz letes stā v apmē ram 60 gadus vecs vī rietis, pareizā k sakot, viņ š sē ž atgā zies sauļ oš anā s krē slā lietussarga ē nā . Viņ š nodarbojas ar tomā tu ē š anu un gatavo dzē rienu no ledusskapjiem un kafijas pā rdoš anu. Par jebkuru nelielu pasū tī jumu viņ š skrien uz iepriekš minē to kafejnī cu krastmalā . Un viņ š neatceras dzē rienu nosaukumu. Tu viņ am parā di ar pirkstu, ko vē lies, tad viņ š izrē ķ ina kokteiļ a kā rtas numuru ē dienkartē un skrien uz kafejnī cu. Turklā t man radā s iespaids, ka ceļ ā viņ š atkā rto sē rijas numurus, lai neaizmirstu tos lī dz brī dim, kad sasniedz bā rmeni. Vispā r forš s onkulis. Mē ģ inā ju nofotografē t š o skaitī tā ju, tā pē c apskatiet kopē jo skatu fotoattē lā . Cenas kokteiļ iem nav augstas: piena kokteiļ i bē rniem 4 levas, alkoholiskie kokteiļ i no 6 levas un vairā k.
Viesnī cas Mirage vestibila bā rā cenas ir nedaudz augstā kas, tač u arī pieņ emamas. Pa kreisi no baseina, ja esat ar skatu uz jū ru, ir izeja ā rpus viesnī cas un dzī vokļ u kompleksa, nekavē joties uz kā pnē m un lejup uz pludmali. Ir arī ieeja trenaž ieru zā lē , masā ž ā un saunā . Trenaž ieru zā le izskatā s pē c nekā . Bijā m vienreiz, gā jā m spē lē t tenisu. Š is prieks maksā.5 levas par 1 stundu. Tiesa, raketes mums dā vinā ja dzī vi jau redzē juš ie un ne viena vien atpū tnieku paaudze. Viņ i izņ ē ma no seifa visu, kas bija, bet no š ī “bija” nebija ko izvē lē ties.
Pludmale smilš aina, jū ra silta augusta otrajā pusē , brī ž iem pē c nelielas vē tras atnesa aļ ģ es, bet kopumā jū ra ir tī ra. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu izmaksas ir 10 levas par katru pozī ciju. Ir pludmales posmi, kuros uzstā dī ti no zariem austi lietussargi (tie nokrā soti zaļ ā krā sā ), tur maksa par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu 8 lev par katru pozī ciju. Nedaudz ekonomiskā ki, tač u š ie lietussargi maz aizsargā no saules.

Kā izklaide var pastaigā ties pa vecpilsē tu, tā ir aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā . Tas atrodas atseviš ķ ā pussalā , ko ar galveno krastu savieno š aurs zemesš aurums. Padziļ inā jumos un starp vecā s cietokš ņ a mū ra paliekā m un arkveida konstrukcijā m ir daudz suvenī ru veikalu, veikalu, mazu kafejnī cu un restorā nu. Ir arī arheoloģ ijas muzejs. Pie ieejas vecpilsē tā labajā pusē atrodas jū ras osta un jahtklubs, kurā stā v barkeri un piedā vā vizinā ties ar laivā m un buru laivā m. Vairā kas reizes pastaigā jā mies pa vecpilsē tu daž ā diem mē rķ iem, arī vienu reizi nolē mā m kultivē t. Arheoloģ ijas muzejā nebija ī paš as vē lmes apskatī t vecos feniķ ieš u podus un nolē mā m apmeklē t kinomuzeju. Gaidī ju redzē t hologrammas, 3D filmu kadrus, mā kslinieku vaska figū ras. Bet mē s tur neko neatradā m, izņ emot chuel un piederumus no vairā kā m slavenā m filmā m.
Nu, ja viņ i izkā rtu to paš u kostī ma modeli, kurā Di Kaprio filmē jā s filmā "Volstrī tas vilks" vai kā da cita bisti (domā ju, ka, pieejot pie izbā zeņ a, tas vismaz sadalī sies un piecelties - cik es esmu naiva), bija arī klona kostī ms no Zvaigž ņ u kariem, meistara Jodas un Darta Veidera izbā zeņ i, Betmens un vē l kā ds. Vispā r mani neinteresē ja, mans secinā jums ir 30 lev izniekoti. Varat arī pastaigā ties pa veikaliem, kas atrodas uz ielas. Tē vs Paisius un Ivans Vazovs. Starp citu, uz sv. Tē vs Paisiy ir labs lielveikals "Mladost", kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo un pat gatavu pā rtiku. Uz tā s paš as ielas ir liela izvē le ar visdaž ā dā kajiem suvenī riem, smuku dž emu, apģ ē rbu un citu nevajadzī gu zvaniņ u un svilpienu. Liels skaits kafejnī cu visos virzienos no apartamentu kompleksa. Ir arī kaut kas lī dzī gs ē dnī cā m, kur ar paplā ti var staigā t pa sadali un izvē lē ties sev tī kamā ko ē dienu.
Tā pē c mū su gide, glī ta meitene ar tetovē jumu uz atslē gas kaula, stā stī ja divā s valodā s: krievu un ungā ru. Sasodī ts, pirmo reizi dzirdē ju ungā ru valodu, turklā t pirmo reizi redzē ju gidu, kurš runā ungā ru valodā , izņ emot gidu, pē c tautī bas ungā rs. Man joprojā m ir jautā jums, vai viņ a tieš i viņ u izvē lē jā s studē jot un cik viņ iem ir tā du valodnieku. Brauciena laikā mums stā stī ja par to, kas mū s sagaida, kā da ir atpū tas un ekskursiju kā rtī ba, kā arī parā dī ja Bulgā rijas garā ko kalnu. Es nekļ ū dī jos: ne augstā kais, bet garā kais. Vispā r Bata ir ciems, kā ciems. Braucā m garā m vī nogu zariem apvī tā m mā jā m, pa ceļ u ar zā ļ ainu ceļ malu, garā m veikalam ar kafejnī cu, kurā sē dē ja vietē jie iedzī votā ji un ar acī m vē roja mū su autobusu. Apstā jā mies iepretim restorā nu kompleksam ar 600 vietā m.
Autobusi un mikroautobusi jau stā vē ja ceļ a malā s. Mū s sagaidī ja pē c senajā m bulgā ru tradī cijā m ar maizi, sā li un garš vielā m. Tā lā k uz ratiem atradā s veselī ga paplā te ar koka krū zē m, kurā bija izliets brendijs. Tie, kas vē lē jā s, varē ja pievienoties nacionā lajam bulgā ru dzē rienam. Tad pabraucā m garā m nelielai teritorijai ar vairā kiem veikaliem un amatniekiem sā nos. Arī tur š ajā vietā var vizinā ties ar poniju vai ē zeli, un centrā bija liels ugunskurs, kura ogles vē lā k tika izmantotas kā galvenā s izrā des atribū ts. Vē l tā lā k bija ieeja tieš i restorā nā . Tur bija gari koka galdi un soli. Viss mū su autobuss satilpa pie trim galdiņ iem. Uz galdiem stā vē ja limonā des pudeles un divas tukš as krū kas. Krū zes bija paredzē tas vī nam: viena sarkanajam, otra baltajam. Vī ns bija jā drukā paš iem no mucā m, kas nebija tā lu no skatuves.

Ē dienkarte nebija grezna: Shopska salā ti, tomā tu zupa, vistas iesmi, vistas fileja un kartupeļ i un arbū zs desertā . Pē c mū su gida ieteikuma, ā tri jā papildina krū zes ar vī nu, jo tā s ir tukš as, jo, ja restorā nā ir daudz krievvalodī go tū ristu, tad vī ns var ā tri beigties. Lī dz vakara beigā m es sapratu, ka viņ a nav melojusi. Gā ju pē c vī na, bet, kā izrā dī jā s, no baltvī na mucas jau tecē ja rozā vī ns. No kā secinā ju, ka baltums mucā gandrī z beidzies un tajā ieliets sarkanvī ns. Tā pē c krā sa izrā dī jā s nedaudz bā la. Pabeiguš i salā tus, visi izklī duš i paskatī ties pa kompleksu, bē rni vizinā jā s ar nabaga dzī vniekiem, nopirka suvenī rus, uzklā ja seju kara krā su un atgriezā s pie galdiem. Sā kā s izklaides programma, piemē ram, kā zu konkursi.
Raidī juma vadī tā js č etrā s valodā s sasauca tos, kas vē lē jā s piedalī ties konkursos uz skatuves un nacionā li: krievi ar vā cieš iem, poļ i ar č ehiem, baltkrievi ar lietuvieš iem, briti ar ungā riem utt. jautri par viņ iem. Pē c tam bija folkloras programma. Iestā joties tumsai, visi tika aicinā ti dejot uz oglē m. Mē s devā mies uz kompleksa laukuma centru, tur bija uzcelts kaut kas lī dzī gs amfiteā trim, kur centrā zemnieks ar grā bekli nolī dzinā ja ogles. Bet viņ š to nolī dzinā ja ļ oti dī vaini, ar kaut kā diem koncentriskiem gredzeniem: gredzenu ar oglē m, gredzenu bez oglē m. Un tad pa praktiski tukš o riņ ķ i, nevis kā pjot, bet it kā slī dot pa virsmu, vī rietis gā ja pa apli. Protams, bija arī vientuļ as ogles, bet pats iespaids nebija tā ds. Pā ris reizes viņ š nē sā ja apkā rt resnas sievietes, vairā kus bē rnus un izrā de bija beigusies.
Apartcomplex "Mirage" pā rspē ja manas cerī bas, godī gi sakot, es gatavojos sliktā kajam. Kopumā par izmitinā š anu es dotu 8 balles no 10. Trū ka parastā baseina bā ra un vestibila bā ra. Protams, bez animā cijas bē rniem, bē rnu istaba, izņ emot plastmasas slidkalniņ u bē rniem pie izejas aiz ž oga. Bet paš i bē rni tur labi nodarbojā s, saspieduš ies grupā s atbilstoš i savā m interesē m. Lī dz ar to jā ņ em vē rā , ka Mirage of Nessebar Apartment Complex ir zemā ka lī meņ a viesnī ca, bet dzī vojamais komplekss ar visiem plusiem un mī nusiem, kas izriet no š ejienes. Es domā ju, ka, ja liktenis mani atkal atvedī s uz Nesebā ru, es ar prieku palikš u š ajā dzī vokļ u kompleksā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu