Bariakov Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca atrodas Bansko kūrortā 150 metru attālumā no gondolu pacēlāja. Izgatavots tradicionālā bulgāru stilā. No viesnīcas paveras skaists skats uz Pirin kalniem. Lieliska izvēle ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар sanya.injener
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pieejama, tī ra viesnī ca. Netā lu no pacē lā ja, tikai 150 metri. Istaba gaiš a, pietiekami plaš a, ar skatu uz kalniem. No mē belē m: divas vienvietī gas gultas, kas saliktas kopā ; divi naktsgaldiņ i; rakstā mgalds ar mini ledusskapi iekš ā un TV uz galda; skapis; krē sls; viens krē sls; pakaramais, un zem tā plaukts-galds. … Tomēr ▾ Pieejama, tī ra viesnī ca. Netā lu no pacē lā ja, tikai 150 metri.
Istaba gaiš a, pietiekami plaš a, ar skatu uz kalniem.
No mē belē m: divas vienvietī gas gultas, kas saliktas kopā ; divi naktsgaldiņ i; rakstā mgalds ar mini ledusskapi iekš ā un TV uz galda; skapis; krē sls; viens krē sls; pakaramais, un zem tā plaukts-galds. Balkonā ir galds un divi krē sli.
Vannas istaba apvienota. Duš as kabī ne bez paliktņ a, kabī nes vidū ir tikai noteka grī dā .
Uz grī das un nedaudz no vestibila ir pieejams Wi-Fi.
Mū su brokastis bija iekļ autas. Brokastī s bufetes kā rtī bā : olu kultenis (viena cepta ola), lai gan bija cieti vā rī ta; vā rī ta desa; cepta desa; grauzdiņ š ; sagriezts š ķ iņ ķ is; cietā siera sagrieš ana; mī ksta siera kubi (piemē ram, siers); sagriezti gurķ i un tomā ti, kivi, apelsī ns un ā bols; olī vas; no cepš anas - piparkū kas, smalkmaizī tes un pī rā gi ar sā ļ o sieru (piemē ram, sieru); maize sagriezta grauzdiņ iem; grauzdiņ iem tika pievienots tosteris (ļ oti apmierinā ts), iepakots sviests, zemeņ u konfigū ra un medus; apelsī ns svaigs (koncentrē ts); tē ja; kafija; piens un kisele mlyako (vietē jais jogurts), kā arī ā trā s brokastis š okolā des bumbiņ u un klasisko pā rslu veidā , no kuriem izvē lē ties.
Tagad par trū kumiem: slikta skaņ as izolā cija - "staigā još ie" eiropieš i atgriezā s vē lu un klaigā ja pa kā pnē m, tas ļ oti apgrū tinā ja miegu.
Lai gan bija Wi-Fi, tas bija ļ oti lē ns, reiz viņ i lū dza restartē t marš rutē tā ju.
Tī rī š ana - kopumā istaba tī ra, nesaskrū vē jā m. Mums ar sievu negarš o stipra tē ja vai kafija, vienu tē jas maisiņ u varam brū vē t vairā kas reizes vai kafiju nū jiņ os sadalī t divā s devā s. Ja š ī s lietas vē lā k paliks uz galda patē riņ am (nekur nemetiet, bet ielieciet glā zē ), tad tā s vienkā rš i tiks izmestas - tas bija ļ oti nomā coš i.
Karstais ū dens - tas ir, bet daž reiz ir grū ti to dabū t, daž reiz bija nepiecieš ams daudz notecinā t. Vai arī mē s nesapratā m sildī tā ja darbī bas principu.
Mē s aizmirsā m par visā m grū tī bā m izbraukš anas dienā . Izbraucā m pirms brokastī m, mū su tū res aģ enta pā rstā ve ieteica palū gt "iepakotas pusdienas". Katrā sausajā devā bija trī s sviestmaizes ar sviestu un š ķ iņ ķ i, puse gurķ a, porcijā s sadalī ts kausē tais siers, tas viss bija glī ti iesaiņ ots traukā un salocī ts maisiņ ā . Somā ielikuš i arī apelsī nu un puslitra ū dens pudeli. Ar š ā du devu mums pietika vairā ku stundu gaidī š anai pirms lidmaš ī nas, divu stundu lidojumam, muitoš anai un pusstundas braucienam ar vilcienu.
Neskatoties uz mazajiem mī nusiem, man un manai sievai tas patika, un jū s izlemjat paš i.
аватар zzz62
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā s aģ entū ra. Pirmā bija slē poš anas kū rortā . Patika - ī paš i viesnī ca. Viesnī cas ī paš niece Elena ir visā dā ziņ ā brī niš ķ ī gs cilvē ks. Viesnī ca ir mā jī gi mā jī ga - bija pat dienas, kad tajā pavadī jā m visu dienu, runā jā mies ar saimnieci un citiem viesiem, skatī jā mies uz zivī m, dekorē jā m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā s aģ entū ra. Pirmā bija slē poš anas kū rortā . Patika - ī paš i viesnī ca. Viesnī cas ī paš niece Elena ir visā dā ziņ ā brī niš ķ ī gs cilvē ks. Viesnī ca ir mā jī gi mā jī ga - bija pat dienas, kad tajā pavadī jā m visu dienu, runā jā mies ar saimnieci un citiem viesiem, skatī jā mies uz zivī m, dekorē jā m.
Ļ oti labs internets, lai gan tas ir arī bezmaksas.
Bija tā ds gadī jums - mans vī rs nobrauca no kalna neveiksmī gi (maigi izsakoties), vā cieš i viņ am ļ oti palī dzē ja trasē - ļ oti draudzī gi cilvē ki, viesnī cā pajautā ju par ledu, Elena uzreiz iedeva ledu un ieradā s istaba ar mani, piezvanī ja draugam (mums bija ekskursija ar apdroš inā š anu), atnesa mums elastī gu pā rsē ju un lika mums doties pie ā rsta nā kamajā rī tā .
Kad mē s devā mies prom, viņ a lū dza atstā t istabu lī dz 12, jo bija jauna reģ istrē š anā s un viņ a nevē lē jā s, lai cilvē ki gaidī tu - mē s, protams, izpildī jā m lū gumu, tā pat kā citi viesi - mē s lieliski pavadī jā m laiku ar viņ iem vestibilā ar tē ju, internetu utt. Jauno viesu vidū bija puisis, kurš pirms 2 gadiem bija bijis š ajā viesnī cā , viņ š uz š osejas salauza kā ju, un istaba, kurā viņ i dzī voja, viņ am nederē ja, tā pē c Elena nomainī ja viņ u istabu uz labā ku un bez papildu maksas. maksas, kā arī palī dzē ja ar mā su un ā rstiem.
Kopumā man patika viss - kū rorts, instruktori, takas, viesnī ca, ekskursijas.
На балконе номера на фоне гор Очень хороший удобный подъемник Есть и каток! Поездка на термальные воды. Классно - мороз и бассейн с горячей водой! А на самом верху Очень холодно. Отель - фойе.
аватар 010476
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2011. gada janvā rī atpū tusies kopā ar vī ru. Viesnī ca izvē lē ta pē c interneta un tū roperatora ieteikumiem. Tikā m ļ oti sirsnī gi sagaidī ti un savu izvē li nekad nenož ē lojā m. Saimniece Elena un administratore Marija kļ uva par mū su draugiem uzturē š anā s laikā un domā ju arī turpmā k. … Tomēr ▾ 2011. gada janvā rī atpū tusies kopā ar vī ru. Viesnī ca izvē lē ta pē c interneta un tū roperatora ieteikumiem. Tikā m ļ oti sirsnī gi sagaidī ti un savu izvē li nekad nenož ē lojā m. Saimniece Elena un administratore Marija kļ uva par mū su draugiem uzturē š anā s laikā un domā ju arī turpmā k. Nekā du problē mu, visas vē lmes apmierinā tas. Istabas labas, tī rī š ana katru dienu. bez maksas par maksu. Brokastis normā las. Ir ž ā vē tā js un slē pju glabā tuve. Iemī lē jā mies Bulgā rijā , Bansko un Barjakovas viesnī cā .
отдых в болгарии Ресепшн


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Небольшой уютный отель расположен в 150 метрах от гондольного подъёмника на курорте Банско. Выполнен в традиционном болгарском стиле. Из окон отеля открывается красивый вид на горы Пирин. Отличный выбор для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 150 м от гондольного подъёмника. 850 м от центра Банско. По запросу (за дополнительную плату) предоставляется трансфер до аэропортов Софии, Пловдива и Салоников, которые находятся в радиусе 160 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка продуктов. Принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Лыжная школа (платно).
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 22 номера в двухэтажном здании отеля.

Istabās

Номера семейного отеля Bariakov оснащены телевизором с кабельными каналами и холодильником. Каждый из них располагает собственной ванной комнатой с феном. В зонах общественного пользования отеля предоставляется бесплатный WiFi.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Bulgaria, Bansko, 41 Peyo Yavorov
Tālruņi: +359 988 374 888
Tīmekļa vietne: Bariakov Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.